Zie de betekenis van Ocean

…De droom over een rivier symboliseert negatieve situaties of onzekerheid in je leven die tijdelijk is. U wordt rechtstreeks geconfronteerd met obstakels, onbekende situaties of ongewenste veranderingen die tussentijds of als onderdeel van de ~stroom van uw leven~ nodig zijn. De droom over het oversteken van een rivier symboliseert een obstakel van onzekerheid, moeilijkheden die je moet overwinnen of ongewenste situaties. Onaangename situaties die tijdelijk zijn. Het oversteken van een rivier symboliseert het doorlopen van een fase voordat een doel wordt bereikt. De droom over het afdrijven van een rivier in een boot symboliseert het navigeren door tijdelijke moeilijkheden of onaangename situaties. Hoe goed u de rivier afzeilt, weerspiegelt hoe goed u met problemen in uw leven omgaat. De droom over een vuile rivier symboliseert dat je gevoelens over een tijdelijk probleem of obstakel erg immoreel of twijfelachtig zijn. Het gevoel hebben dat u tijdelijk een kortetermijnprobleem onder ogen moet zien dat buitengewoon onaangenaam of onaangenaam is, of waarvoor u uw ethiek moet verlagen. Tijdelijk een zeer lelijke situatie onder ogen zien….

…De droom over het oversteken van een watermassa symboliseert je poging om een ​​onzekere of negatieve situatie onder ogen te zien of er doorheen te komen. Ik probeer je probleem op te lossen. De droom over het oversteken van een straat symboliseert een verandering van opvattingen, gevoelens of situaties. Iets anders doen of jezelf corrigeren. Een alternatieve keuze maken….

…Zien of dromen dat je op een eiland bent, duidt op een gemoedstoestand waarin je gedachten en gevoelens hebt over geïsoleerd, eenzaam, alleen of gestrand zijn in het leven. Je bent helemaal alleen met een probleem of een situatie. Als alternatief kan een eiland wijzen op situaties waarin u zich onafhankelijk, zelfgestuurd en autonoom voelt. Je bent symbolisch een eiland voor jezelf. De droom over een eiland dat wordt overspoeld door de zee, symboliseert het gevoel overweldigd te worden door een negatieve situatie of onzekerheid terwijl je alleen voor een probleem staat. Voorbeeld: een man droomde ervan op een eiland te staan ​​en te zien hoe mensen in een lege leegte werden gezogen. In zijn wakende leven werd hij door het leger in El Salvador gemarteld op beschuldiging van het stelen van wapens. Het eiland weerspiegelde zijn gevoel alleen te zijn toen hij werd gemarteld….

…De droom over een landsgrens symboliseert een grens van denken of voelen. Bewustwording van verandering die komt of die mogelijk is. Een overgangsmoment van je leven of mindset. Een grens kan ook de weergave zijn van uw persoonlijke grenzen of limieten met een persoon of situatie. De droom over het oversteken van een grens symboliseert een merkbare verandering in je manier van denken. Een nieuwe fase ingaan of een nieuw territorium tegenkomen. Er is een overgang van gevoel, houding of denkstijl opgetreden. Bedenk waar je bent en waar je heen gaat voor meer betekenis. Negatief gezien kan het overschrijden van een grens uw gevoel weerspiegelen dat een situatie een acceptabele grens heeft overschreden….

…De droom over een gemakswinkel symboliseert uw poging om eenvoudige oplossingen voor een probleem te vinden. Een hulpmiddel, persoon of gewoonte die het oplossen van problemen gemakkelijker maakt. Negatief, een buurtwinkel kan een onwil symboliseren om iets nieuws of moeilijks te proberen. Altijd op zoek naar de gemakkelijkste oplossing. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan naar een buurtwinkel te gaan die de straat moest oversteken. Toen hij nog wakker was, kreeg hij het idee om een ​​groot aantal boeken te kopen om hem te helpen de manier waarop hij een hobby studeerde te veranderen….