…De droom over basketbal symboliseert een strijd om macht te gebruiken om doelen te bereiken of een situatie te beheersen. Een basketbalspel weerspiegelt verschillende aspecten van je persoonlijkheid of leven die op gespannen voet staan ​​met invloedrijke keuzes. Een metafoor voor verschillende aspecten van je persoonlijkheid of je leven die proberen te bewijzen dat ze het meest effectief zijn. Basketballen symboliseren gedachten die gericht zijn op macht of prestatie. Kracht gebruiken om te bereiken wat je wilt in het leven of een specifiek resultaat. Iets waarvoor u uw vaardigheid, status of middelen gebruikt om te laten gebeuren. Het net is uw doel, verlangen of levensdoel dat u wilt bereiken. De droom om zelf hoepels te schieten symboliseert je pogingen om kracht, middelen te gebruiken of zelf een doel te bereiken. Iets voor jezelf doen. Gemiste schoten of het verliezen van een wedstrijd symboliseert het niet behalen van doelen of doelstellingen. Mogelijk beschikt u niet over de kracht, status of bronnen die u nodig heeft….

…De droom over spelen of speelse activiteit symboliseert gevoelens van onbeperkte creativiteit, geen verplichtingen of onbeperkte toegang. Doen wat je leuk vindt zonder problemen te merken. Negatief kan de droom een ​​teken zijn dat u een situatie niet serieus genoeg neemt. Kiezen om je te verbergen voor verantwoordelijkheid. Je moet de realiteit onder ogen zien….

…Dromen van het auto-uitdagingsspel genaamd ~Kip~ symboliseert alles op het spel zetten om te bewijzen dat je geen lafaard bent of dat je meer ~ballen~ hebt dan iemand anders. Negatief, het spelen van het kippenspel kan een weerspiegeling zijn van te veel risico om jezelf te bewijzen. Te veel ego om te zien wat het belangrijkst is. Te veel arrogantie om gewoon weg te lopen en tegen jezelf te zeggen dat iets er niet toe doet. Je vrienden of familie bang maken dat je alles zou riskeren om er sterker of moediger uit te zien dan iemand anders….

De droom over een honkbalwedstrijd symboliseert een mentale of emotionele strijd om iets te annuleren, te stoppen of te elimineren. Een metafoor voor conflict over een kans om van een probleem of ongewenste situatie af te komen. U krijgt misschien de kans om een ​​probleem of uw oppositie ~een klap uit te delen~. De spelers in een honkbalwedstrijd vertegenwoordigen zowel positieve als negatieve aspecten van jezelf die worstelt om een ​​uitkomst te beheersen. Negatieve concurrenten kunnen angsten, schuldgevoelens, jaloezie of ongewenste resultaten weerspiegelen die u in de weg staan. Het eigenlijke honkbal is een symbool voor een kans die moet worden benut om aan de macht te komen. Het raken van de bal symboliseert een kans die met succes werd benut. U of een aspect van uw leven heeft invloed gekregen of heeft met succes te maken gehad met een concurrerende kracht. Doorhalen symboliseert het niet benutten van een kans. U of een aspect van uw leven heeft misschien ~uw kans~ verloren of werd overweldigd door een tegenkracht. Het zien van een honkbalveld in aanbouw symboliseert de basis voor conflicten die zich in je leven ontwikkelen. Bepaalde factoren of situaties komen samen die zullen leiden tot de confrontatie met een probleem. Aan slag slaan symboliseert de confrontatie met een probleem. Je hebt de kans om iets te overwinnen. De basis op een honkbaldiamant geeft weer hoe ver jij of een bepaald aspect van je leven vordert met hun problemen. Het eerste honk is een beginfase, het tweede is een conflict, het derde is bijna gesloten en de thuisplaat weerspiegelt het totale succes van een tegengestelde kracht….

De droom over het bijwonen van een toneelstuk symboliseert een ervaring in het leven waarin je merkt dat mensen al het mogelijke doen om te vervalsen of iets echt lijken te doen. Er wordt veel moeite gedaan om valse meningen, ideeën of situaties op anderen te projecteren. Het gevoel hebben dat iemand anders zich te veel zorgen maakt over jou, door te geloven dat iets waarvan jij denkt dat het niet waar is. Een rol of persona uitvoeren. Negatief is dat het bijwonen van toneelstukken een teken kan zijn dat je jezelf voor de gek houdt dat een relatie of situatie ooit zal werken. Het kan ook een teken zijn dat u denkt dat iemand in uw leven te veel moeite doet om te doen alsof er ooit iets gaat gebeuren. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een toneelstuk bij te wonen en haar ex-minnaar te zien. In wakende leven was ze met een nieuwe man die ze niet graag zo veel als haar ex-geliefde. Het stuk weerspiegelde haar poging om een ​​show voor zichzelf en haar ex-geliefde op te voeren dat ze niet echt meer om hem gaf….

…De droom over het spelen van Tetris symboliseert levenssituaties waarin je jezelf uitdaagt om je leven perfect te ordenen. Je goed voelen terwijl je probeert om iets perfects te krijgen terwijl andere mensen dat niet willen. Tetris kan ook de weergave zijn van luchtige gevoelens over een snelle leersituatie of -omgeving die vereist dat u perfect bent. Negatief, kan Tetris een teken zijn dat u zich gefrustreerd voelt als u probeert uzelf te bewijzen dat u iets perfects kunt doen. Het kan ook de weergave zijn van te veel ~spelen~ met het verkrijgen van iets perfects. Jezelf overweldigen door alles passend te maken. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan om Tetris te spelen en te winnen. Toen hij wakker was, verliet hij het huis van zijn aanmatigende vader met een grote hoeveelheid geld en probeerde hij zijn eigen bedrijf te starten. Het bedrijf starten vanuit het niets was een hele uitdaging met veel mislukkingen, maar hij vond het geweldig en ervoer veel succes om de vele facetten van zijn bedrijf perfect gesynchroniseerd te laten verlopen….

…De droom over een paar sneakers symboliseert een benadering van een situatie die casual of zorgeloos is. Cool spelen. Het leven niet te serieus nemen. Comfort en tevredenheid met jezelf en met wie je bent. Negatief, een sneakers kunnen een teken zijn dat je niet serieus genoeg bent over hoe je iets doet. Onverantwoordelijkheid of het negeren van gevaar. Altijd de makkelijke opties nemen. Te cool spelen….

…De droom over rode drop-snoepjes symboliseert het plezier dat je krijgt door ergens mee te spelen of te experimenteren. De droom over zwarte drop-snoepjes symboliseert dat genieten vreselijk of vreselijk is voor andere mensen met wie je speelt. Plezier voortkomend uit spelen of experimenteren met iets waar je geen persoonlijk voordeel van hebt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan een potje rode drop op een plank te hebben staan. Toen ze wakker was, had ze net haar maagdelijkheid verloren en voelde ze zich goed in de verwachting dat ze met andere soorten seks zou gaan experimenteren….

…De droom over het spelen van scrabble symboliseert een strijd van concurrerende ideeën. Wil je een sterkere kijk op een situatie hebben. Het kan ook de weergave zijn van concurrerende retoriek. Het kan zijn dat u ruzie of onenigheid heeft met iemand over de definitie van iets. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan scrabble te spelen. Toen ze nog wakker was, vertelden de doktoren haar dat zijn vader geen kans had om van zijn coma te herstellen. Ze wilde dit niet accepteren en vond het beter om haar vader de tijd te geven om te herstellen. Het scrabble-spel weerspiegelde haar concurrerende mening met de dokter over hoe ze de dood moest definiëren….

…De droom over een lavalamp symboliseert je goed voelen, genieten van hoe raar een situatie is. Merk op hoe geweldig het voelt om met vreemde of buitenlandse nieuwe regels te spelen. Genieten van iets nieuws dat helemaal buiten jouw concept van normaal valt. Spelen met de nieuwigheid van een situatie….

…De droom over een schommelset symboliseert een goed gevoel dat je geen definitieve beslissing hoeft te nemen. Genieten van spelen met een mogelijkheid of een grote beslissing. Graag praten over hoe je iets zou kunnen doen zonder ooit te hoeven. Genieten van het niet bekommeren om iets wat andere mensen doen. Voldoen aan uw keuzevrijheid. Het leuk vinden om helemaal niet wanhopig of jaloers te hoeven zijn. Negatief, een schommelset kan arrogantie weerspiegelen die de mogelijkheid gebruikt dat er iets gebeurt om met de gevoelens van iemand anders te spelen….

…De droom over het spelen van een videogame op je mobiel symboliseert een uitdaging waar je altijd aan denkt. Iets dat belangrijk voor je is om altijd te proberen te overwinnen. Voorbeeld: een man droomde ervan gsm-spelletjes te spelen. In zijn wakende leven was hij veel tijd aan het proberen om te zien of hij de stadsambtenaren ertoe kon brengen om elk van zijn buren te dwingen wijzigingen aan te brengen in hun eigendommen door hen e-mails te schrijven. De gsm-spellen weerspiegelden de uitdaging om de perfecte brief te schrijven om een ​​verandering te forceren….

…De droom over een dwerg symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat klein of onbeduidend is. Gevoelens over andere mensen die er altijd dom uitzien en minder machtig of verfijnd zijn dan jij. Mogelijk zijn uw gevoelens over mensen of situaties waarvan men denkt dat ze onbelangrijk zijn. Het kan ook de weergave zijn van uw gevoelens over onbelangrijk, hulpeloos zijn of een lage eigenwaarde hebben. De droom over seks hebben met een dwerg symboliseert een zeer plezierige ervaring waarbij je je goed voelt en een permanente staat van superioriteit opmerkt, meer macht, die je te goed bent om te verliezen. Graag het gevoel hebben dat een persoon of situatie er altijd stom uitziet als hij kleiner of zwakker is dan jij. Voorbeeld: een vrouw droomde er ooit van een man te zien die haar als dwerg had misbruikt toen ze nog een kind was. In het echte leven begon ze het trauma van wat er met haar was gebeurd te verwerken en begon ze eroverheen te komen. De man die een dwerg werd, weerspiegelde de afnemende kracht van die traumatische herinneringen. Voorbeeld 2: Een jongen droomde er ooit van zijn ouders als dwergen te zien. In het echte leven trotseerde hij hun bevelen en kwam hij ermee weg. De dwergouders weerspiegelden zijn verminderde kijk op de macht van zijn ouders over hem. Hij zag ze als ‘pushovers’. Voorbeeld 3: Een jonge man droomde ervan dwergen te verslaan tijdens een potje basketbal. In zijn wakende leven bracht hij mensen op internet met superieure hackvaardigheden in verlegenheid, terwijl ze er constant niet in slaagden hem terug te krijgen….

…De droom over bollen of ballen symboliseert gedachten. Blauwe bollen of ballen vertegenwoordigen positieve gedachten. Rode bollen of ballen vertegenwoordigen negatieve gedachten. Ballen kunnen ook de weergave zijn van conflicten over kwesties die u wilt verwijderen. Sportballen in dromen symboliseren problemen waarmee je emotioneel worstelt, of beslissingen die je overweegt. Keuzes die uiteindelijk zowel een goede als een slechte invloed kunnen hebben. Overtuigingen die uiteindelijk zowel een positief als een negatief resultaat kunnen opleveren. Tennisballen symboliseren een conflict over zaken die u afwijst of die u door iemand anders wilt laten afhandelen. Voetballen symboliseren een conflict over concurrerende methoden. Jij en iemand anders die het niet eens zijn over de manier waarop ze iets moeten doen. Basketbal symboliseert je gefocust op kracht of prestatie. Kracht gebruiken om te bereiken wat je wilt in het leven of een specifiek resultaat. Iets waarvoor u uw vaardigheid, status of middelen gebruikt om te laten gebeuren. Honkballen zijn symbolen voor problemen of problemen die kunnen worden geëlimineerd. Het kan ook de weergave zijn van kansen om te veranderen waarvan gebruik moet worden gemaakt om macht te verwerven. Positief is dat het kan wijzen op een kans om iets onwenselijks kwijt te raken of ergens tegen in op te komen. Negatief kan het een probleem of een negatieve situatie symboliseren die u uitdaagt of ervoor zorgt dat u een risico neemt….

…De droom over een jojo symboliseert een goed gevoel als een persoon of situatie de hele tijd doet wat je wilt. Een triviale houding ten opzichte van iets dat u controleert of manipuleert. Negatief, een jojo kan uw ongevoelige houding weerspiegelen ten opzichte van het manipuleren van een andere persoon of spelen met uitbuiting. Problemen of problemen niet serieus genoeg nemen….

…Het zien van sneeuw in de droom symboliseert een nieuwe start of zuivering van een deel van je leven. Een nieuw gevoel van veiligheid of een tweede kans. Er is iets aan een einde gekomen. Een nieuw gevoel van duidelijkheid. Als alternatief kan sneeuw spirituele vrede en rust symboliseren. Negatief kan sneeuw weerspiegelen hoe hard of koud een reinigende ervaring is. Een heel onaangenaam nieuw begin of gevoel alsof je gestraft wordt. Emotioneel isolement. Smeltende sneeuw symboliseert obstakels of angsten die verdwijnen. De droom over spelen in de sneeuw staat voor genieten of ontspannen na een lastige ervaring. Als alternatief is de droom een ​​teken dat u van een gelegenheid gebruik maakt. Dromen om iets in de sneeuw te vinden, symboliseert de ontdekking van verborgen talenten of capaciteiten in jezelf. Misschien heb je een nieuwe kans ontdekt. Het kan ook de weergave zijn van nieuwe gevoelens van acceptatie of vergeving na een moeilijke ervaring. Voorbeeld: een man droomde ervan sneeuw op straat te zien vallen. In het echte leven had hij een nijpend gezondheidsprobleem opgelost. De vallende sneeuw weerspiegelde het nieuwe begin met zijn verbeterde gezondheid….

…De droom over een baard symboliseert jou of een aspect van je persoonlijkheid dat assertief, ervaren, zelfverzekerd of krachtig is. Het symboliseert ook volwassenheid en hogere denkstandaarden. Een lange witte baard symboliseert wijsheid en ervaring. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een baard te laten groeien. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat ze te passief was en een assertievere rol moest spelen tegenover een familielid….

…De droom over een toverdrank symboliseert een speciale manier om een ​​situatie onmiddellijk te veranderen of te veranderen. Een methode of ~ingrediënten~ om vooruit te komen. Niet hoeven te oefenen om je doel te bereiken of langzaam iets te verdienen. Negatief is dat een drankje risicovolle snelkoppelingen of vuile trucs kan weerspiegelen om de gewenste resultaten sneller te krijgen. Het kan ook de weergave zijn van snelkoppelingen die gevaarlijk zijn op de lange termijn of versnellen met iets waar u niet klaar voor bent. Een methode om vals te spelen om direct te krijgen wat je wilt….

…De droom over het spelen van roulette symboliseert een grote kans die je neemt. Elk ding riskeren wetende dat er misschien nooit iets zal gebeuren….

…De droom over een dia symboliseert een goed gevoel bij het nemen van een kans. Tot het einde een risicovolle keuze maken. Spelen met een risico….

…De droom over frisbee spelen symboliseert gedrag dat coöperatief of gedeeld is. Gun elkaar gunsten of help elkaar heen en weer….

De droom over pool spelen symboliseert een strijd of wedstrijd die je ervaart, waarbij je er alles aan wilt doen om eerst de oppositie uit te schakelen.

…De droom over een luchtverfrisser symboliseert jou of iemand anders die een situatie dwingt om zich beter of ‘positiever’ te voelen. Ervoor zorgen dat een situatie hoe dan ook verbeterd moet aanvoelen. Een luchtverfrisser kan een weerspiegeling zijn van gedwongen concessies of compromissen waardoor u of iemand anders zich meer zelfverzekerd, gerespecteerd of bekommerd voelt. Als de luchtverfrisser te overweldigend is, kan dit een teken zijn dat jij of iemand anders te ver gaat om in te spelen op de gevoelens van anderen. Het kan ook een teken zijn dat je geïrriteerd bent door een compromis dat je hebt gesloten om een ​​hobbelige relatie glad te strijken….

…De droom over het spelen van pingpong symboliseert je worsteling of preoccupatie met ~nooit~ verliezen of zwakte tonen. Wanhoop om te bewijzen dat iemand anders machtiger is dan jij. Als alternatief kan een pingpongspel een klein argument weerspiegelen….

…Jezelf zien in de droom symboliseert het besef van je eigen acties of gedragingen. Overweeg wat u doet, hoe u eruitziet of hoe oud u bent voor extra betekenis. Voorbeeld: een man droomde ervan zichzelf als adolescent te zien. Toen hij wakker was, moest hij een test afleggen waarvan hij dacht dat die zinloos was. hij klaagde veel over de test bij zijn docenten. Doordat hij zichzelf in de droom als een adolescent zag, was hij zich ervan bewust dat hij meer geïnteresseerd was in een goed gevoel of ‘spelen’ met dingen die interessanter waren….

…De droom over het spelen van poker symboliseert doelen of doelstellingen die je hebt als je te maken hebt met mensen die misleidend zijn. Je hebt soortgelijke doelen als iemand anders waarvan je denkt dat ze niet te vertrouwen zijn of die jou verraden. Jij en andere mensen die misschien strategisch tegen elkaar liegen om vooruit te komen….

…De droom over een trombone symboliseert anderen het gevoel te geven dat iemand anders je nodig heeft. Merk op dat iemand anders een probleem heeft. U of iemand anders die laat weten dat plicht of het begeleiden van anderen belangrijk is. Als alternatief kan een trombone een weerspiegeling zijn van het niet goed voelen van andermans problemen of het gevoel dat je moet stoppen met wat je voor iemand anders doet. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan haar man trombone te zien spelen. In het echte leven was ze blij om te zien hoe steunend haar man was voor hun zoon toen ze een band kregen terwijl ze een band kregen. De trombone symboliseert de gevoelens…

…De droom over het spelen van kaarten symboliseert het strategiseren in een bepaald deel van je leven of iemand proberen te slim af te zijn. Diamanten weerspiegelen succes of weten dat je ergens mee weg kunt komen. Clubs weerspiegelen het vertrouwen dat je nooit zult falen. Weten dat iets al van jou is. Harten weerspiegelen zelfvertrouwen is iemand anders laten zien wat je doet of denkt. Je denkt niet dat wat je iemand aandoet, een probleem is. Schoppen weerspiegelt moeilijke tijden en teleurstellingen. Een totaal gebrek aan bezorgdheid over de gevoelens van iemand anders. Iemand iets laten doen wat je wilt waarvan je weet dat ze het niet willen….

…De droom over vliegen symboliseert een recente positieve ervaring. Iets waardoor je je geweldig, bekwaam en vrij voelde. Vaak een reflectie creatieve vrije expressie in het wakkere leven. Vliegende dromen kunnen ook optreden na een seksuele ontmoeting. Vliegproblemen symboliseren iets in je leven dat je beperkt, je vermogen om doelen te realiseren, jezelf volledig uit te drukken of je best te doen, belemmert. Vliegende dromen komen vaak voor rond seksuele ervaringen, krachtige spirituele ervaringen, deelname aan persoonlijke passies zoals hobby’s of kunst. Intelligente mensen met creatieve outlets dromen vaak van vliegen. Mensen hebben in hun jeugd vaker vliegende dromen. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat jongeren meer mogelijkheden bieden om te spelen, bevrijd te worden of nieuwe interesses te verkennen. Mensen in prestatieberoepen en degenen die zich overgeven aan hobby’s of speciale interesses, dromen er het meest van om te vliegen. De droom over vliegen die je niet kunt stoppen, symboliseert gevoelens van te veel vrijheid of te veel van het goede. Als u seksueel actief bent en vindt dat uw partner te veel seks van u wil, kan dit een teken zijn dat u iets moet zeggen. Voorbeeld: een man droomde ervan niet meer dan een meter boven de grond te kunnen vliegen. In het echte leven had hij het gevoel dat thuiswonen bij zijn ouders zijn onafhankelijkheid beperkte….

…De droom over een accordeon symboliseert anderen het gevoel te geven dat je te hard probeert of overcompenseert. Jij of iemand anders die ergens teveel moeite in steekt. Een accordeon kan een weerspiegeling zijn van een mislukte poging om indruk te maken of iemand te overtuigen. Positief is dat een accordeon uw poging kan symboliseren om iemand te laten zien hoe hard u uw best doet. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan accordeon te spelen voor zijn ex-vriendin. In het echte leven kon hij haar niet overtuigen om bij hem terug te komen. Hij voelde dat niets wat hij zei of deed indruk op haar kon maken. De accordeon weerspiegelde zijn poging om haar het gevoel te geven dat hij zo hard mogelijk probeerde indruk op haar te maken….