…De droom over wind symboliseert onrustige emoties of situaties. Het gevoel hebben dat een situatie niet gemakkelijk genoeg is om er gewoon doorheen te waaien. De instabiliteit van verandering. Sterke wind kan de stress of angst van onaangename veranderingen weerspiegelen. Het gevoel dat er teveel aan de hand is. Een turbulente aanpassing aan iets onaangenaams. Onder druk staan ​​om te stoppen met iets te doen wat je wilt of met een persoon die het niet leuk vindt wat je doet. Misschien voelt u zich gedwongen om een ​​situatie of keuze te heroverwegen. De droom over lichte wind of lichte bries kan de zachtheid van een nieuw idee of een nieuw begin weerspiegelen. De kracht en opwinding van het onverwachte. Je goed voelen als je denkt dat iets in je leven gemakkelijk door te komen is….

…De droom over een harde schijf symboliseert de accumulatie van kennis, overtuigingen, herinneringen of vaardigheden. Gebieden in uw leven waar u bedreven in bent of ervaring mee heeft. Een cache van persoonlijke ervaring. De droom over het formatteren van een harde schijf kan een grote verandering in uw geloofssysteem of prioriteiten betekenen. Misschien geef je oude interesses op voor nieuwe. Het kan ook gaan om nieuwe ontwikkelingen die alles wat je weet veranderen. Een of andere grote correctie. De droom over het weggooien van een harde schijf symboliseert het verlaten van een deel van je leven. Je geeft iets op waar je veel ervaring mee hebt of dat je erg interesseerde….

…De droom over regen symboliseert verdriet, teleurstelling, moeilijkheden of depressie. Regenwater dat zich opstapelt of begint te stijgen, symboliseert uw emoties over iets dat u te veel wordt….

…De droom over een neef symboliseert een kwaliteit in jezelf op basis van je meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. De droom dat iemand je neef is die niet echt je neef is, symboliseert situaties, realiteiten of problemen waar je moeilijk van los kunt maken. Het gevoel hebben dat je niets kunt doen aan iets dat moet worden erkend of geaccepteerd. Positief is dat neven met wie u niet echt familie bent, een weerspiegeling kunnen zijn van verplicht respect, erkenning of acceptatie die aan u wordt gegeven. Met je ‘voet tussen de deur’ of een minimumvereiste die je het recht geeft om iets te verdienen of om überhaupt geluisterd te worden. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn neef te zien. De kwaliteit die het meest opviel aan deze neef was haar moed om problemen het hoofd te bieden. Toen hij wakker was, bouwde hij eindelijk de moed op om te schreeuwen tegen een hebzuchtig familielid dat geen gunst beantwoordde toen hij die het meest nodig had. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een zwangerschapstest te doen met haar neef. Toen ze wakker was, vreesde ze te worden veroordeeld voor het doen van een zwangerschapstest. Haar neef was iemand die volgens haar veroordelend was….

…De droom over rivaliteit tussen broers en zussen symboliseert je poging om je eigen onzekerheden of gebreken te overwinnen. Het kan ook de weergave zijn van uw worsteling om in het reine te komen met alternatieve meningen of gevoelens. Als alternatief kan een rivaliteit tussen broers en zussen uw mening geven over andere mensen die strijden om verschillende meningen of doelen….

* Zie broeders, zusters

…De droom over een pijl en boog symboliseert doelen, plannen en voorbereidingen die je voor jezelf treft of instelt. Streven naar perfectie of precies wat je wilt. Als een slecht of slecht persoon een pijl en boog in een droom gebruikt, symboliseert dit een aspect van je persoonlijkheid met doelen of plannen die niet in je beste belang zijn, of die contraproductief zijn. Het kan ook een afspiegeling zijn van iemand waarvan je denkt dat hij je wil pakken. Als een pijl en boog wordt gebruikt om een ​​raam af te breken, symboliseert dit uw doelen en plannen die het voor u moeilijk maken uw huidige situatie te begrijpen of intelligente beslissingen over de toekomst te nemen….

…De droom over Adam en Eva symboliseert een gebied in je leven waar je helemaal opnieuw begint of je leven opnieuw moet opbouwen. Adam- en Eva-dromen gaan meestal gepaard met symbolen zoals atoombommen of scenario’s voor het einde van de wereld. Dit weerspiegelt een krachtige verandering in het leven of het geloofssysteem van de dromer die vereist dat ze opnieuw beginnen of een nieuwe richting inslaan….

…De droom over dokter Jekyll en meneer Hyde symboliseert extreme gevoeligheid over het nakomen van een belofte of doen wat je zei dat je zou doen. Vriendelijkheid of verleiding alvorens irrationeel en arrogant te zijn. Het kan ook de weergave zijn van een moeilijkheid die niet in staat is om iets op beide manieren te hebben. Als alternatief kunnen dokter Jekyll en meneer Hyde een persoon vertegenwoordigen waarvan je denkt dat hij geweldig was voordat ze je shockeerden omdat ze vreselijk waren. Het kan zijn dat je geschokt bent dat iemand zo arrogant of negatief is dat ze je graag pijn doen nadat je dacht dat ze je vriend waren….

…Dromen in zwart-wit symboliseert een gebrek aan opwinding of interesse in je leven. Je hele leven voelt alsof het gewoon door de bewegingen gaat en niet geniet van de schoonheid ervan. De droom over het zien van een zwart-witfoto symboliseert je herinnering aan een situatie voordat er een grote verandering plaatsvond. Herinnerend hoe eenvoudig het leven was. Negatief, een zwart-witfoto symboliseert uw herinnering aan hoe goed het leven was voordat er iets ergs gebeurde of voordat u gedwongen werd uw negatieve gedrag te veranderen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een zwart-witfoto te zien. Toen hij wakker was, werd hij betrapt op het plegen van een misdaad en probeerde hij zich zijn gedrag te herinneren vlak voordat hij werd gepakt….

…Het dragen van een pet en jurk in de droom, geeft aan dat je overgaat naar een hoger niveau in je leven. U bent klaar om door te gaan naar de volgende fase….

…De droom over een zwart raam symboliseert het gevoel gevangen te zitten in een gevoelige, vluchtige en meedogenloze situatie. Misschien heb je het gevoel dat er permanente of vijandige gevolgen zullen zijn die je niet kunt stoppen als je een enkele fout maakt. Als alternatief kan een zwart raam uw eigen gevoelige vijandige bedoelingen jegens iemand anders weerspiegelen. Het kan zijn dat u bereid bent om harde wraak of consequenties op iemand anders uit te oefenen als hij of zij u op enigerlei wijze van streek maakt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan zwarte ramen onder haar huid te hebben. In het echte leven heeft ze een vluchtige relatie met haar dochter en was ze bereid haar over te geven aan sociale diensten als haar dochter überhaupt te ver zou gaan. De zwarte weduwen onder haar huid weerspiegelden hoe gefrustreerd en bereid ze was om haar dochter in een oogwenk een zware straf op te leggen….

…De droom over een kitten symboliseert een krachtige behoefte om zich op een niet-objectieve manier goed te voelen of om ervoor te kiezen in een leugen te geloven. Een kitten kan ook de vertegenwoordiging zijn van illusies of valse hoop die je niet wilt loslaten. Een kitten kan een mislukte relatie weerspiegelen waarvan je tegen jezelf blijft zeggen dat het zal lukken, fantasieën over grootsheid of alles doen wat je kunt om te voorkomen dat je een harde waarheid of een moeilijke situatie accepteert. Een kitten is een teken dat je veel objectiever moet zijn, eerlijk tegen jezelf moet zijn, of dat je afhankelijk bent van dingen die niet bewezen kunnen worden. De droom over het redden van een kitten symboliseert uw poging om koste wat het kost valse hoop te beschermen. Het kan ook uw poging zijn om koste wat het kost de realiteit of de harde waarheid niet onder ogen te zien, omdat het niet goed zal voelen. Voorbeeld: een nieuwe moeder droomde van uitgehongerde kittens. Toen ze wakker was, was ze overdreven bezorgd dat ze haar nieuwe baby niet genoeg borstvoeding zou geven. De uitgehongerde kittens vertegenwoordigden haar illusies dat haar baby zou worden beroofd als ze zich niet de hele tijd zorgen maakte om het genoeg te verzorgen….

…De droom over een sinaasappelboom symboliseert een permanent of aanhoudend gevoel van inspanning die nodig is om je goed te voelen. Een positieve situatie die altijd iets vraagt ​​om ervan te genieten. Voorbeeld: een man droomde ervan gebeten te worden door een slang in een sinaasappelboom. Toen hij wakker was, was zijn nieuwe appartement beroofd. De sinaasappelboom weerspiegelde al het gevoel van duurzaamheid van het appartement en al het harde werk om het met meubels te vullen en er een leven in te beginnen. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan met zijn overleden grootvader door een sinaasappelboomgaard te lopen. Toen hij wakker was, herstelde hij eindelijk van zijn verdriet. De sinaasappelbomen weerspiegelden al het harde werk dat emotioneel nodig was om zich eindelijk weer goed te voelen na zijn dood….

…De droom over een hangmat symboliseert een ontspannen of zorgeloze houding bij een situatie. U bent misschien helemaal tevreden dat alles in orde is. Het kan het gevoel weerspiegelen dat al het harde werk of alle moeilijkheden voorbij zijn. Je hebt geen behoefte om iets anders te doen. Positief is dat een hangmat een welverdiende pauze kan weerspiegelen of het gevoel kan hebben dat al het harde werk achter je ligt. Negatief kan een hangmat te veel plezier en vrije tijd weerspiegelen. Negatief kan een hangmat een weerspiegeling zijn van wishful thinking over genieten van jezelf ontsnappen aan problemen waar je niet genoeg vertrouwen in hebt om op te treden. Te veel genieten van dagdromen in plaats van realistisch handelen. De droom om uit een hangmat te vallen symboliseert het besef dat er meer werk of inspanning nodig is. Een wake-up call dat er nog meer te doen is voordat je kunt genieten. Voorbeeld: een vrouw droomde er ooit van om voortdurend uit een hangmat te vallen waarin ze zich bevond met haar verloofde. In het echte leven bleef ze het gevoel hebben dat haar verloofde niet genoeg deed om zich op de bruiloft voor te bereiden, waardoor ze minder zeker wist dat alles in orde was. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan in het paradijs te zijn met een man in een hangmat. Toen ze wakker was, had ze een vreselijk ongelukkig huwelijk, overwoog om het te verlaten, maar te bang om er iets aan te doen. Het landschap van de hangmat weerspiegelt haar dagdromen over een beter leven weg van haar huidige echtgenoot, dat ze te bang was om realistisch na te streven….

…De droom over een steenverschuiving symboliseert ongevoelige moeilijkheden die je overweldigen of je overrompelen. Veel harde gevoelens, harde bedoelingen, moeilijkheden die niet gemakkelijk verdwijnen. Een steenverschuiving kan ook de weergave zijn van een plotselinge of onverwachte escalatie van zeer moeilijke problemen. Alles wat fout kan gaan, gebeurt allemaal tegelijk. Een verrassend worstcasescenario in je leven. Een plotselinge tragedie….

Zie de betekenis van wind

…Dromen over het weer symboliseert je emotionele gemoedstoestand. Het kan ook de omstandigheden van uw wakkere leven weergeven en hoe positief of negatief een situatie aanvoelt. Stormachtig of winderig weer impliceert conflict, agressie of ernstige verstoringen. Regen en hagel symboliseren depressie, verdriet of teleurstellingen. Regenbogen vertegenwoordigen harmonisatie van een bepaald gebied van uw leven. Zonneschijn weerspiegelt optimisme of mentale helderheid. De droom over erg koud weer symboliseert omstandigheden in je leven die vreselijk of ondraaglijk aanvoelen. Het kan ook de weergave zijn van isolatie of eenzaamheid. Emotionele terughoudendheid. Onaangenaamheden. Het gevoel hebben dat een situatie oneerlijk is, vijandig staat tegenover je gevoelens. De droom over warm weer kan staan ​​voor ontvankelijkheid, gemak, normaliteit. Gevoel dat er niets aan de hand is of dat de omstandigheden veilig zijn. Comfortabel voelen. De droom over warm weer symboliseert buitensporigheid, uitputting of het gevoel dat een situatie ‘te veel’ is. Het kan ook de weergave zijn van hoe gevaarlijk u denkt dat een situatie altijd is. De droom over het lezen van een weerbericht symboliseert uw voorbereiding om een ​​beslissing te nemen. Onze omstandigheden voelen of zien of de tijd rijp is om een ​​gokje te wagen. De droom over het kunnen veranderen van het weer symboliseert je vermogen om bepaalde emoties aan en uit te zetten. Je kunt omstandigheden manipuleren of hoe ontvankelijk anderen zijn. Andere mensen laten voelen hoe u wilt of u behandelen zoals u wilt….

…De droom over het Iraakse volk symboliseert bovenal zelfrespect. In beslag genomen door nooit machteloos te zijn onder welke omstandigheid dan ook. Positief is dat het koppigheid of brutaliteit weerspiegelt in het gezicht van mensen die je proberen te overmeesteren of je in verlegenheid brengen. Nooit zwakte laten zien aan een concurrent, wat er ook gebeurt. Een ~zware hand~ gebruiken voor iemand die te ver ging. Negatief, een Irakees symboliseert een behoefte om te worden gedwongen of overweldigd om te worden gedwongen om te luisteren. Jezelf te veel respecteren. Eigenwijze ontkenning van de waarheid of een ~doe wat ik zeg niet zoals ik doe~ -mentaliteit. Jij of iemand anders die niet doet wat hem wordt opgedragen, tenzij het absoluut moet. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van jou of iemand anders die andere mensen beangstigt en die je nooit meer loslaat. Belachelijk gedrag om uw waardigheid te behouden. Overboord gaan om voor jezelf op te komen of iemand terug te pakken….

…De droom over het hebben van superkrachten symboliseert meer dan normaal gevoelens van zelfvertrouwen of bekrachtiging over je capaciteiten. Een blijk van superieure kracht of vaardigheid die zo ongelooflijk is dat het geloof of verwachtingen tart. Jezelf verrassen met hoe krachtig, effectief of niet te stoppen je bent. De kracht van superkracht kan schokkende of onverwachte vertoon van vaardigheid of macht weerspiegelen. Andere mensen angstaanjagend of in verlegenheid brengen met hoe gemakkelijk iets is. De droom over het vasthouden van een onmogelijk zware steen met al je superkrachten kan een verrassend niveau van volharding weerspiegelen in het licht van een enorme uitdaging. Gevoel dat je vasthoudt en onmogelijke verwachtingen tart. De droom over een vliegende supermacht symboliseert gevoelens dat jij of iemand anders niet te stoppen is. Uitzonderlijke of superieure vindingrijkheid. De droom over een weer veranderende supermacht symboliseert een superieur of schokkend vermogen om emoties te manipuleren. Het kan ook de weergave zijn van een ongewoon krachtig vermogen om de omstandigheden van een situatie te veranderen. De droom om lasers vanuit je oogbollen te kunnen schieten, symboliseert een superieur vermogen om perfect met problemen om te gaan door ze alleen maar te observeren. Het kan een weerspiegeling zijn van een sterker vermogen om te delegeren, anderen dingen voor je te laten doen, of te betalen om iets te laten afhandelen als je je er bewust van wordt. Overweeg de eigenschap of lichaamsdelen die bij de superkracht betrokken zijn voor extra betekenis….

…De droom over het opzwellen van een deel van je lichaam symboliseert problemen in je leven die te groot zijn om op dit moment actief aan te pakken. Een vereiste voor een time-out voordat u doorgaat. Een probleem dat alleen met geduld, rust of passiviteit kan worden opgelost. Overweeg het deel van het lichaam voor extra betekenis. De droom over gezwollen handen kan een teken zijn dat jij of iemand anders zijn vrijheden te ver heeft doorgevoerd en een pauze moet nemen. Het gevoel hebben dat uw vaardigheden of capaciteiten zo zijn gebruikt dat ze overboord gaan. Zichzelf uitputten door gedaan te hebben waar u van houdt. Negatief, gezwollen handen kunnen een weerspiegeling zijn van zware straffen die u dwingen om vrij te nemen. De droom over gezwollen voeten kan wijzen op een uitputtende naleving van moraal of fundamentele principes. De droom over een gezwollen gezicht kan gevoelens weerspiegelen dat je het arrogant leuk vond om je eigen persoonlijkheid te veel op te merken. Je genaaid of beschaamd voelen omdat je hebt gemerkt dat je je op een bepaalde manier te veel gedraagt ​​wat andere mensen niet leuk vonden. Jezelf uitputten door op een bepaalde manier te handelen. Positief is dat een gezwollen gezicht een weerspiegeling kan zijn van professionaliteit of toewijding aan een goede uitstraling die u uitput. Aardig of beleefd moeten zijn tot het punt waarop het je breekt. De droom over iemands hoofd dat op een niet-schadelijke manier opzwelt, kan een weerspiegeling zijn van uw gevoelens over het toenemen van het ego van iemand anders….

…De droom over een mobiele kraan symboliseert beslissingen die gericht zijn op het maken van een enorme verschuiving. Het kan ook de weergave zijn van een project dat al je energie nodig heeft om de verhuizing te voltooien. Als alternatief kan een mobiele kraan een deel van uw leven vertegenwoordigen dat een zeer zwaar voorwerp moet worden verplaatst of vervoerd. Voorbeeld: een man droomde ervan een mobiele kraan een zware last te zien hijsen. In het echte leven bereidde hij zich voor om een ​​grote lading stenen van het ene pand naar het andere te verplaatsen….

…De droom over een boom symboliseert een deel van je leven dat is gevestigd. Een situatie of probleem dat onwrikbaar of onveranderlijk is. Iets dat veel moeite kost om er vanaf te komen of waar altijd op kan worden vertrouwd. Positief is dat het uw vertrouwen, geloof of vertrouwen in iets kan weerspiegelen. Negatief kan het een aanhoudend probleem weerspiegelen. Een boom kan ook symbool staan ​​voor iets in je leven waar je je heel prettig bij voelt, of een situatie waarvan je denkt dat die nooit zal veranderen. De droom over een boom die van de grond wordt gerukt, symboliseert een dramatische verandering in een situatie in je leven waarvan je dacht dat die nooit zou gebeuren of waar je je te comfortabel bij voelde. De droom over een boomstam van dichtbij kan weerspiegelen hoe dicht u emotioneel of situationeel bij een bestaand probleem of probleem bent. Misschien heb je er veel aan. Een dode boom symboliseert een overgang naar een stabiele situatie. Ofwel is uw zelfvertrouwen verloren gegaan of is een moeilijk probleem opgelost. Het zien van een boomstronk symboliseert een stabiele situatie of een hardnekkig probleem dat je hebt overwonnen of de moeite hebt genomen om het hoofd te bieden. De droom over het door keuze beklimmen van een boom symboliseert wakende levenssituaties waarin je de behoefte voelt om te bewijzen dat je zelf iets kunt inhalen als het moet. De droom over het beklimmen van een boom uit angst of een behoefte aan veiligheid symboliseert een perfecte naleving van verantwoordelijk gedrag om mislukking te voorkomen. Het kan ook de weergave zijn van vasthouden aan of rennen aan uw gezin om moeilijke problemen te voorkomen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan naast een boom te staan ​​en naar de sterren te kijken. In het echte leven worstelde ze om haar religieuze geloof te vernieuwen. De boom weerspiegelde dat haar geloof onwankelbaar en gevestigd was, terwijl de sterren waar ze naar opkeek de mogelijkheden weerspiegelden om haar geloof te hernieuwen die ze begon te zien in een vriendin die haar verraste door met haar te willen oefenen. Voorbeeld 2: Een jonge man droomde ervan te zien hoe een boom van de grond werd gerukt. In het echte leven was hij geschokt toen hij ontdekte dat het huis van zijn ouders zou worden verkocht. De boom weerspiegelde zijn gevoel van thuis dat permanent en gevestigd was. De boom die van de grond werd gerukt, symboliseerde het gevoel van stabiliteit en thuis dat hem snel werd ontnomen. Voorbeeld 3: Een jonge man droomde ervan in een kokospalm te klimmen en de kokosnoten op de grond te laten vallen terwijl iemand naar hem keek. Toen hij wakker was, werd hij beschuldigd van financieel falen en moest hij een aantal lang uitgesponnen stappen nemen om te bewijzen dat hij in feite financieel zeker was….

…Zien of dromen dat je op een eiland bent, duidt op een gemoedstoestand waarin je gedachten en gevoelens hebt over geïsoleerd, eenzaam, alleen of gestrand zijn in het leven. Je bent helemaal alleen met een probleem of een situatie. Als alternatief kan een eiland wijzen op situaties waarin u zich onafhankelijk, zelfgestuurd en autonoom voelt. Je bent symbolisch een eiland voor jezelf. De droom over een eiland dat wordt overspoeld door de zee, symboliseert het gevoel overweldigd te worden door een negatieve situatie of onzekerheid terwijl je alleen voor een probleem staat. Voorbeeld: een man droomde ervan op een eiland te staan ​​en te zien hoe mensen in een lege leegte werden gezogen. In zijn wakende leven werd hij door het leger in El Salvador gemarteld op beschuldiging van het stelen van wapens. Het eiland weerspiegelde zijn gevoel alleen te zijn toen hij werd gemarteld….

…Dromen dat je bij een graf bent, symboliseert een afgedankt aspect van jezelf of je leven dat je loslaat. Het einde van een probleem of levenssituatie. Mogelijk ervaart u veranderingen in uw persoonlijkheid of overtuigingen. U kunt ook een nieuwe start in het leven ervaren. Negatief, een graf wijst op het einde van positieve aspecten van je leven. Dingen die je leuk vond of waarvan je hebt geprofiteerd, worden opgegeven. Positief is dat een graf wijst op persoonlijke groei als je negatieve denkpatronen of negatieve levenssituaties negeert. De droom over het zien van je eigen graf kan een weerspiegeling zijn van het zelfbewustzijn van een krachtige verandering of mislukking die je is overkomen. Merk op dat je leven voor altijd is veranderd, beschaamd of mislukt. De droom over het graven van een graf symboliseert de voorbereiding om een ​​bepaald aspect van je leven voorgoed los te laten. Het graven van uw eigen graf kan een weerspiegeling zijn van uw overtuiging dat u zich voorbereidt op een permanente verandering. Zich gedwongen voelen tot mislukking of verlegenheid. Kiezen om te verliezen of op te geven. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan bij een graf te staan ​​en een grafsteen te lezen. Toen hij wakker was, werd hij geadopteerd en besteedde hij veel tijd aan het nadenken over zijn echte ouders en hoe hij nooit meer met hen kon praten. Het graf weerspiegelde zijn gevoelens over het feit dat zijn echte ouders voorgoed verdwenen waren. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan haar eigen graf te zien. Toen ze wakker was, was ze verkracht en verliet haar vriend haar. Het graf weerspiegelde haar gevoel dat haar vorige gelukkige leven en onschuld voor altijd verdwenen waren….

…Dromen dat je aan het strippen bent, kan staan ​​voor je poging om anderen met verlangen te plagen of te bespotten. Anderen het gevoel geven dat ze dicht bij hun doelen staan ​​en ze buiten bereik houden. Als je iemand ziet strippen, kan dit een doel weerspiegelen waarvan je denkt dat het je treitert of altijd buiten bereik ligt….

…De droom over een zoeklicht symboliseert een poging om iets te begrijpen of op te merken dat niet doet wat het zou moeten doen. Het kan zijn dat een persoon of situatie zich verdacht of ongepast gedraagt ​​en misschien wilt u dit zelf onderzoeken. Als alternatief kan een zoeklicht een persoon of situatie weerspiegelen die u wantrouwend vindt. Het kan ook de weergave zijn van onderzoeken naar klachten over u….

…De droom over een orgie symboliseert aspecten van je persoonlijkheid die volledig gericht zijn op seksueel verlangen, of verlangen naar dingen die je wilt. Je kunt niet stoppen met nadenken over wat je wilt of mensen waartoe je je aangetrokken voelt. Orgieën hebben de neiging om in dromen te verschijnen als iemand buitensporige seksuele fantasieën en verlangens heeft. Als je een orgie in een droom ziet, kan dit een teken zijn dat je het verlangen naar aantrekkelijke mensen moet weerstaan ​​en elke blootstelling aan pornografie moet verminderen. Een orgie kan ook symbool staan ​​voor een aantal verschillende persoonlijkheidskenmerken of kwaliteiten die je samenvoegt tot een levenservaring….

…De droom over een voetstuk symboliseert bewondering, erkenning of eer. Er tegen opgekeken worden. Totaal respect. U of iemand anders is het voorwerp van bewondering. Het kan ook de weergave zijn van een persoon of situatie die tot een perfect voorbeeld wordt gemaakt. Negatief kan een voetstuk een teken zijn dat u ongewenste aandacht krijgt of dat iemand anders vindt dat u belangrijker bent dan u denkt dat u bent. Het kan ook een zonde zijn dat je ego overmatig opgeblazen raakt of dat je pronkt. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn vrouw op een voetstuk te zien staan ​​en er dan vanaf te vallen. In zijn wakkere leven steunde hij graag haar carrière totdat hij besefte dat ze het nooit zou verlaten om moeder te worden….

…De droom over een kassa symboliseert de confrontatie met de realiteit van je keuzes. Realiseren van de persoonlijke kosten of gevolgen van een keuze. Aan een kassa staan ​​en de prijs opmerken, kan een cruciaal moment zijn waarop u de persoonlijke kosten opmerkt van een keuze die u hebt gemaakt voordat u ermee doorgaat. Negatief kan een kassa een moment zijn waarop u zich afvraagt ​​~Wat heb ik gedaan om hier te komen?~ De droom om achter een kassa te werken, kan een weerspiegeling zijn van uw poging om iemand anders bewust te maken van de kosten van hun beslissingen….