…De droom over huilen symboliseert helaas krachtige gevoelens van verlies, teleurstelling of pijn. Leed, verdriet of stress. Je voelt je gefrustreerd of overweldigd door hoe onaangenaam een ​​situatie is. Het kan zijn dat u moeite heeft het einde van een situatie of relatie te accepteren. Als alternatief kan huilen in een droom een teken zijn dat je een probleem erkent dat je hebt onderdrukt. U of iemand anders die catharsis of emotionele reiniging ervaart. Een verlossing van verdriet, verdriet of ellende die is tegengehouden. Misschien ben je eindelijk geconfronteerd met een krachtige angst. De droom over het huilen van tranen van vreugde symboliseert de oplossing van een frustrerend probleem of het werken door emotionele blokkades. Een soort opluchting. Het kan ook uw diepe waardering of gevoel van verwondering vertegenwoordigen voor iets dat u is overkomen. Huilend wakker worden symboliseert onderdrukte pijn of trauma waar je niet mee om kunt gaan. U heeft moeite met het accepteren of confronteren van een probleem. Een teken dat u wellicht meer open moet zijn over uw problemen of meer bereid moet zijn om moeilijke veranderingen te accepteren. De droom dat niemand je kreten hoort of erop reageert, symboliseert je gevoelens van hulpeloosheid, verwaarlozing of frustratie. U voelt zich misschien onbeduidend of dat niemand naar u luistert. Mogelijk moet u uw problemen duidelijker maken of uw mening kenbaar maken….

Zie de betekenis van huilen

…De droom over een kapperszaak symboliseert je wens om je mentaliteit of houding te veranderen. Recht willen zijn, of het nu goed voelt of niet. Je beter willen voelen of van negativisme af willen zijn. Klaar zijn voor verandering en om in een andere richting te gaan. Positief is dat een kapperszaak kan betekenen dat iemand anders je wil begeleiden als je verdwaald bent, je inzicht geeft in een probleem, of je een antwoord geeft op iets dat je verbaast. Voorbeeld: een man droomde ervan een kapperszaak binnen te lopen om erachter te komen dat de vriend van zijn zus er niet was. Toen hij wakker was, hoorde hij zijn zus huilen en in zijn poging om haar te laten stoppen, ontdekte hij dat haar vriend was vermoord. De kapperszaak weerspiegelde zijn afkeer van de gedachte aan zijn huilende zus en wilde daar verandering in brengen door haar te vragen wat er aan de hand was….

…De droom over een olifant symboliseert gevoeligheid of problemen die je erg van streek maken als je ermee wordt geconfronteerd. Een olifant kan dingen weerspiegelen die je gevoelens kwetsen, dingen die je gemakkelijk boos maken of iets waardoor je zou kunnen huilen. Voorbeeld: een man droomde ooit van een op hol geslagen olifant. In het echte leven had ze te maken met het plotselinge verlies van zijn vriendin….

…De droom over een paard symboliseert ambitie en sterke drijfveren. Het wijst op uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen of capaciteit om hard te werken. Paarden kunnen ook staan ​​voor seksuele drang en libido. Een wit paard symboliseert ambitie of een drive om te slagen op basis van goede bedoelingen. Zelfbeheersing en evenwichtige opvattingen terwijl je een doel nastreeft. Een zwart paard is een teken dat je misschien te gefocust bent op een doel of te seksueel gedreven bent. Een bruin paard (donkerbruin) symboliseert uitdagende ambitie en drijvende krachten. Je bent zeer gemotiveerd en bestand tegen obstakels. U kunt problemen of ~dood gewicht~ kwijtraken terwijl u naar een doel toe werkt. Paarden verschijnen vaak in dromen van mensen die heel hard werken, studenten die heel gedreven zijn, mensen met heel sterke seksuele interesses of iedereen die heel gemotiveerd is. Voorbeeld 1: Een jonge student droomde ervan te huilen terwijl ze haar medestudenten met paarden zag spelen. In het echte leven zakte ze voor een klas op school en merkte ze dat haar vrienden het er heel goed in deden. De paarden weerspiegelden de drive om te slagen op school. Voorbeeld 2: Een pasgetrouwde vrouw droomde dat haar paard in de stal werd gedekt. In het echte leven had ze net haar huwelijk voltrokken. De paarden weerspiegelden de zin in seks van haar en haar man….

…De droom over het horen van gehuil kan uw gevoeligheid voor een aanhoudende dreiging of gevaarlijke situatie vertegenwoordigen. Het gevoel hebben dat iemand je probeert te intimideren of je ergens voor wegjaagt. Gevoel dat iets te gevaarlijk is om op dit moment na te streven. Positief is dat huilen een weerspiegeling kan zijn van iemand of iets in het wakkere leven dat u waarschuwt voor mogelijke kwetsbaarheden. Dromen dat je huilt, kan betekenen dat je jezelf wilt projecteren als te gevaarlijk of bedreigend voor anderen. Een bericht naar anderen sturen dat u onmogelijk kunt verliezen….