…De droom over het zien van vuil symboliseert problemen of moeilijkheden die moeten worden aangepakt. Onaangename gevoelens over hoe moeilijk of oneerlijk het leven aanvoelt. Probleem. De droom over het afleveren van vuil of het dumpen van een stapel vuil kan wijzen op moeilijkheden die u opzettelijk iemand anders geeft. Een teken dat je bitter of hatelijk bent. De droom over het wegscheppen van een hoop vuil symboliseert onaangename gevoelens over alles doen wat je kunt met een verontrustend probleem. Vuil in een gat scheppen kan een onaangenaam gevoel geven over het langzaam sluiten van de gewenste sluiting. De droom over het eten van vuil kan gevoelens vertegenwoordigen over hoe vreselijk het is om zeer onaangename omstandigheden te accepteren. Niets hoeven te accepteren of totale verlegenheid….

De droom over een onverharde weg symboliseert een levenspad dat moeilijk, turbulent of vol problemen is. Het kan zijn dat u veel werk moet verrichten. Lange wegen symboliseren langere periodes van tegenspoed, obstakels en strijd….

De droom over iets of iemand dat vies is, symboliseert een lage of wantrouwende mening die je over iemand hebt. Het kan ook de weergave zijn van lage normen, onwaardigheid of iemand die vals speelt. Misschien wilt u niet betrokken zijn bij een persoon of situatie. Als alternatief kan het zien van iemand die vies is, een weerspiegeling zijn van seksuele promiscuïteit. De droom dat je vies bent, symboliseert een laag zelfbeeld of gevoelens van onwaardig zijn. Misschien heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent of dat andere mensen je achterbaks vinden. Gevoel dat mensen niet bij je betrokken willen zijn….

…De droom over een alligator symboliseert een situatie in je leven die volgens jou gevaarlijk is. Het gevoel hebben dat een probleem uw evenwichtsgevoel of veiligheid heeft verstoord. Je door iets geschokt voelen of moeite hebben om een ​​probleem in bedwang te houden. Als alternatief kan een alligator een sterke angst weerspiegelen die je hebt. Een alligator kan een teken zijn dat u meer moeite moet doen om uw angsten onder ogen te zien of met iemand over uw problemen moet praten. Een alligator kan het gevaar weerspiegelen dat u voelt door een ontslag, ruzie of interpersoonlijk probleem. Het kan ook de weergave zijn van de dreiging van verlies of het gevoel dat er een crisis op handen is. Als je merkt dat je alligator eet in een droom, symboliseert dit het overwinnen van een angst of gevaarlijke situatie. Je voelt overwinning, succes en triomf. De droom over een blauwe alligator symboliseert een krachtige angst voor een positieve situatie. Je hebt mogelijk sterke onzekerheden of angsten over iets dat goed voor je is. Voorbeeld: een man droomde ervan dat alligators hem volgden. In het echte leven probeerde hij een financieel bankroet te voorkomen. De alligators vertegenwoordigden zijn gevoel van gevaar over zijn falende financiën en zijn onvermogen om rekeningen te betalen….

…De droom over vla symboliseert gevoelens dat een situatie goed moet voelen. Je dom voelen als je je niet goed voelt voor iemand anders of ergens niet van geniet. In negatieve zin kan vla een weerspiegeling zijn van het gevoel onder druk te worden gezet om zich goed te voelen voor anderen of ergens van te moeten genieten. Of vraag jezelf af wat voor persoonlijke gevoelens je krijgt als je vla eet of ziet. Voorbeeld: een man droomde ervan vla te zien. Toen hij wakker was, kreeg hij eindelijk de gelegenheid om het eigendom van zijn moeilijke bejaarde vader te ontdoen van een enorme hoeveelheid afval, omdat zijn vader te veel bezig was met verhuizen. De vla weerspiegelde hoe goed het voelde om zijn vader te interesseren, omdat hij eindelijk verantwoordelijk moet zijn voor zijn eigendom….

…De droom over een journalist symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat ~vuil opgraaft~ of feiten verzamelen. Misschien leer je zoveel mogelijk over iets voordat je anderen erover vertelt….

…De droom om over iets te springen symboliseert het overwinnen van obstakels of niet toestaan ​​dat iets je in de weg zit. Besluitvaardigheid. Mogelijk voelt u druk of voelt u zich gedwongen om snelle beslissingen te nemen. Een kans grijpen of een risico nemen. Haastigheid. De droom over springen om iets te bereiken symboliseert vindingrijkheid, wensen, nieuwe ideeën uitproberen of verlangen om een ​​moeilijk doel te bereiken. Een kans wagen of iets anders proberen. Een probleem dat slimheid of uw volledige aandacht vereist. Risico nemen. De droom over springen van vreugde symboliseert spanning en opwinding. De droom om op één plek op en neer te springen, kan een weerspiegeling zijn van je poging om iets keer op keer opnieuw te proberen. Springen kan ook de weergave zijn van een plotselinge verandering. De droom over het springen in het water symboliseert een gevaarlijke of onzekere situatie die je in één keer wilt aanpakken. Kiezen om een ​​probleem onder ogen te zien, ~je handen vuil maken~, of een grote kans wagen. De keuze maken om betrokken te raken bij iets onaangenaams….

…De droom over een prinses symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat krachtig is omdat ze worden gezien als te perfect, mooi of indrukwekkend. Jij of iemand die voelt dat er niets mis is met hem. Te goed of te mooi om met problemen bezig te zijn. Altijd je zin krijgen omdat je speciaal bent. Negatief gezien kan een prinses egoïsme, ijdelheid, verwend worden of te veeleisend zijn. Jij of iemand anders die denkt dat ze te perfect zijn om ‘hun handen vuil te maken’ of dingen voor zichzelf te doen….

…De droom over glas symboliseert verwachtingen. Wat u denkt of verwacht dat er zal gebeuren. De droom over glas dat vuil, troebel of verkleurd is, suggereert een behoefte aan meer duidelijkheid in een situatie….

…De droom over een sjaal symboliseert je onwil om je door een onaangename situatie in verlegenheid te brengen. Je best doen om ervoor te zorgen dat je je in een problematische situatie op je gemak voelt, wat er ook gebeurt. Zich boven een situatie of een andere persoon voelen. Sta jezelf nooit toe je een loser te voelen. Negatief is dat een sjaal het gevoel kan geven dat u te goed bent om ‘uw handen vuil te maken’ of uw normen te verlagen….

…De droom over een tiara symboliseert een mentaliteit of houding die perfecter, mooier of speciaal aanvoelt dan andere mensen. Jij of iemand die voelt dat hij een indrukwekkende passieve kracht heeft. Negatief, kan een houding weerspiegelen die verwend of ijdel is, of arrogant denkt dat het te indrukwekkend is om ‘zijn handen vuil te maken’….

…De droom over water symboliseert negativisme of onzekerheid die je ervaart. Een onvoorspelbare situatie. Water kan ook de weergave zijn van een negatieve emotionele toestand, zoals angst of slechte bedoelingen. Onze negatieve onbewuste gedachten en emoties. Negatieve situaties die onzekerheid, het onbekende, obstakels of ongewenste veranderingen met zich meebrengen. Positief is dat water vernieuwing en regeneratie kan symboliseren met symboliek zoals baden, drinkwater of flessenwater. De droom over kalm helder water symboliseert gemoedsrust. U bent geconfronteerd met een probleem of een emotioneel probleem. Het kan ook zijn dat u zich altijd op uw gemak voelt als u een probleem opmerkt. De droom over vuil water symboliseert negatieve situaties of onzekerheid waar je altijd voor moet zorgen of waarvoor je altijd voorzichtig moet zijn. Vervuild drinkwater kan een weerspiegeling zijn van een verjongingsmethode die is aangetast of geruïneerd. Het gevoel dat u de kans op verbetering heeft ontnomen. De droom over onder water zijn symboliseert wakende levenssituaties waarin je je overweldigd voelt door een probleem of negatieve emoties. U kunt in een situatie over uw hoofd zitten en overweldigd worden door uw emoties. De droom over heet of kokend water symboliseert emotionele onrust of zeer actieve negatieve denkpatronen. Je hebt angsten, verlangens, schuldgevoelens of een ander negatief denkpatroon dat onevenwichtig of buitensporig is. Het kan ook de weergave zijn van slechte bedoelingen die je hebt met iemand op wie je boos bent. De droom over koud water symboliseert positieve onbewuste gedachten, emoties of gewoonten. Dingen die positief zijn waarvan u zich niet bewust bent of waar u zich geen zorgen over maakt. De droom over stromend water symboliseert negatieve situaties of onzekerheid die je de hele tijd opmerkt. Druppelend water kan wijzen op een probleemsituatie die langzaam aan de oppervlakte begint te komen. De droom over lopen op water symboliseert totale controle over je emoties of een negatieve situatie. Je hebt een probleem met een probleem of geeft er niet eens om dat een probleem een ​​probleem is. De droom dat je niet in staat bent om in een watermassa te komen, kan een weerspiegeling zijn van je gevoel dat je wordt tegengehouden of niet in staat bent om een ​​probleem of uitdaging aan te gaan die je onder ogen wilt zien. Negatief kan het een teken zijn dat u een gevaarlijke optie wilt kiezen, maar voelt dat iemand of iets u tegenhoudt. De droom over overstromend water symboliseert gevoelens van onzekerheid als een situatie uit de hand loopt. Angst, stress of frustraties beginnen te zwaar te worden. Verschillende watermassa’s vertegenwoordigen verschillende vormen van negativisme in ons leven waarmee we het hoofd moeten bieden….

…De droom over vingernagels symboliseert gedachten en gevoelens over je eigenwaarde, zelfvertrouwen, prestaties en zelfbeeld. De conditie van nagels weerspiegelt hoe positief of negatief je over jezelf voelt. De droom dat je nagels volledig verwijderd zijn, symboliseert dat je geen eigenwaarde hebt. Uw zelfvertrouwen is volledig gedecimeerd. Alles waardoor u zich goed kunt voelen of zelfvertrouwen kunt opbouwen, ligt buiten uw bereik. Het schilderen van je vingernagels symboliseert een verhoogd gevoel van eigenwaarde of belangrijkheid over je capaciteiten. Negatief kan het ijdelheid of verwaandheid weerspiegelen. De droom over het hebben van lange vingernagels voor mode symboliseert de gevoeligheid om altijd alleen te doen wat je leuk vindt. Als alternatief kan het ijdelheid weerspiegelen of een onwil om ‘je handen vuil te maken’. De droom over lange vingernagels omdat ze overwoekerd zijn, kan persoonlijke problemen zijn waar je aandacht aan moet besteden of die je hebt verwaarloosd. Het kan zijn dat u de behoefte voelt om een ​​persoonlijke kwestie op te ruimen voordat u zich bij anderen op uw gemak voelt. De droom over vuile vingernagels een laag gevoel van eigenwaarde. Je hebt misschien het gevoel dat je niet goed genoeg bent of niet zo goed als iemand anders. De droom over het knippen van je vingernagels symboliseert persoonlijke aandacht voor hoe je voor anderen overkomt. Je uiterlijk verzachten of polijsten zodat je er respectabel uitziet. Het kan ook de weergave zijn van persoonlijke aandacht voor het uiterlijk na een periode van teveel gefocust zijn op werk of vrije tijd nemen. Het gevoel hebben dat het belangrijk is om eruit te zien alsof je ertoe doet. De droom over het knippen van je nagels in het openbaar symboliseert een gebrek aan zorg voor privacy of discretie bij het omgaan met persoonlijke problemen. Je act opruimen of je uiterlijk oppoetsen op manieren die anderen misschien niet vleien. Je niet in verlegenheid brengen door te worden opgemerkt dat je niet perfect bent. De droom over scherpe vingernagels kan jou of iemand anders vertegenwoordigen die anderen bang maakt door zich niet respectvol te hoeven gedragen. Een agressieve of assertieve houding over het niet veranderen van iets aan jezelf dat anderen niet leuk vinden….