…De droom over vingers symboliseert je gevoelens of je vermogen om iets uit te voelen of iets te voelen. Individuele vingers kunnen een specifieke betekenis hebben. De wijsvinger is autoriteit, de belvinger is toewijding, de middelvinger is afwijzing en de pink is vertrouwen….

…De droom om iets per ongeluk te laten vallen, kan gevoelens van onzorgvuldigheid of een gemiste kans weerspiegelen. Gevoelens van spijt dat je een kans door je vingers hebt laten glippen. De droom over het expres laten vallen van iets kan een relatie, project, idee of situatie weerspiegelen die je hebt gekozen om los te laten. Gevoel dat iets niet belangrijk is. Denk na over de betekenis van wat er wordt geschrapt….

…De droom over klauwen symboliseert het potentieel voor vijandigheid. Weten dat er schade kan worden aangericht als dat gewenst is. Positief is dat klauwen uw wens weerspiegelen om uzelf te verdedigen. Negatief kunnen klauwen een weerspiegeling zijn van de behoefte aan zelfverdediging. Het kan ook een teken zijn dat u voorzichtig moet zijn met uw acties of wat u tegen mensen zegt. Voorbeeld: een man droomde ervan een handschoen met klauwen aan de vingers aan te trekken. Toen hij wakker was, keerde zijn vriend zich tegen hem en hij dacht zorgvuldig na over alles wat hij kon doen om wraak op hem te nemen….

…De droom over een wonder symboliseert een aangename verrassing, of een positieve situatie die onverklaarbaar is. Misschien bereikt u nieuwe hoogten of ervaart u veranderingen die voorheen onmogelijk leken. De droom over het hopen op een wonder kan een verlangen zijn naar een oplossing voor een probleem waarvan je niet denkt dat je het alleen kunt oplossen. Misschien ~kruist u uw vingers~ dat er iets goeds zal gebeuren….