…De droom over een vliegtuig symboliseert het traject of momentum van plannen, ideeën of projecten die je ‘van de grond wilt krijgen’. Positief is dat vliegtuigen een weerspiegeling zijn van succesvolle ervaringen die vorderen. Alles komt samen om een ​​gewenst gecontroleerd resultaat te garanderen. In negatieve zin kunnen vliegtuigen de realisatieplannen, ideeën of projecten weerspiegelen die niet werken zoals verwacht. Alles lijkt samen te komen om een ​​resultaat te garanderen dat niet kan worden gestopt. Als alternatief kan een vliegtuig frustratie of jaloezie uitstralen wanneer hij ziet dat iemand anders slaagt of vaart krijgt met zijn plannen. Het niet leuk vinden dat iemand iets doet wat je niet kunt of niet kunt stoppen. De droom over het missen van een vlucht symboliseert gemiste kansen of het gevoel dat alles wat fout kan gaan, fout gaat. Plannen lopen niet zoals u had gehoopt. Het kan zijn dat u met teveel verantwoordelijkheden jongleert. Iets waarnaar u streeft, is ongrijpbaar. Harder duwen is misschien geen goede oplossing voor uw problemen. Het kan een goed idee zijn om langzamer te gaan. Een betere planning of voorbereiding kan nuttig zijn. De droom over een opstijgend vliegtuig symboliseert plannen, ideeën of projecten die opstijgen. Er is momentum of vooruitgang. Het kan ook de weergave zijn van een situatie die niet kan worden gestopt. De droom over een crash van een vliegtuig symboliseert een verlies van momentum, vooruitgang of vertrouwen. Plannen of projecten waarvan u dacht dat ze zouden werken, mislukken plotseling. De droom over een vliegtuig dat een vlucht afbreekt, symboliseert vertragingen of teleurstellingen met plannen of projecten die je hebt. De droom om met het vliegtuig naar een ander land te vliegen symboliseert de realisatie van plannen of keuzes die leiden tot een andere mentale toestand. Een huidige situatie brengt je naar totaal andere emoties of focus. Voorbeeld 1: een vrouw droomde ervan in een vliegtuig te zitten dat altijd werd afgebroken. In het echte leven had ze problemen om van een hobby van haar een zakelijke onderneming te maken. Er bleven problemen ontstaan ​​die haar doelen vertraagden. Voorbeeld 2: een man droomde van een vliegtuig dat opstijgt in het donker. In het echte leven hadden ze een collega die in zeer onzekere tijden op het punt stond een ambitieus businessplan uit te brengen. Voorbeeld 3: Een man droomde van het zien van een vliegtuig in een hanger. In het echte leven was hij werkloos en verveelde hij zich tijdens het wachten op een andere baan….

…De droom over een vliegtuighanger symboliseert plannen of projecten die in de wacht staan ​​of tijdelijk wachten om te worden gestart. Wachten tot er iets gebeurt voordat je aan de slag gaat met iets groters….

…De droom over een papieren vliegtuigje symboliseert gevoelens over jezelf die jezelf afleiden in afwachting van iets interessants. Opzettelijk tijd of kansen verspillen omdat een situatie waardeloos is of echt saai is. Bezorgdheid andere dingen zijn dat je denkt dat niets belangrijk of serieus is. Anderen laten zien dat je helemaal niet jaloers bent omdat een situatie gewoon te saai is. Voorbeeld: wanneer een jonge man ziek thuis moest blijven van school, droomde hij ervan om met een papieren vliegtuigje te vliegen en het te laten crashen. Als hij wakker was, zei hij altijd tegen zichzelf dat hij zijn huiswerk kon vermijden omdat hij ziek was, en schaamde hij zich dan altijd op school dat hij het huiswerk niet had gemaakt als hij terugkwam. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een papieren vliegtuigje te gooien en het vervolgens in water te zien landen en bedekt te worden met mist. Toen ze wakker was, liep ze een belangrijke kans mis omdat ze tijd verspilde met te lang wachten en niet wist wat ze van haar toekomstperspectieven moest denken….

…De droom over het landen van een vliegtuig symboliseert het beëindigen van een project of plan. Iets in je leven dat is ~van de grond gekomen~ of is begonnen, is nu afgelopen. De voltooiing van een reis of taak. Als alternatief kan een landing een weerspiegeling zijn van stabiliteit die is hersteld naar een situatie die uit de hand is gelopen….

…De droom over een luchthaven symboliseert het begin of het einde van plannen of ideeën. Wachten om te vertrekken in een vliegtuig weerspiegelt een nieuw idee of plan dat klaar is om op te stijgen. Je nadert een nieuw vertrek in je leven. Misschien bereid je je voor op een nieuwe relatie, een nieuw carrièrepad of een nieuw avontuur. Wachten tot een vliegtuig landt, weerspiegelt een huidig ​​plan of idee dat afloopt. Misschien verwacht je dat een relatie, carrière of avontuur tot een einde komt….

…De droom over staal symboliseert gedrag of situaties die permanent betrouwbaar aanvoelen. Iets dat nooit annuleert. U of iemand anders die nooit faalt of toegeeft. Een situatie waarvan u denkt dat u ze volledig kunt vertrouwen of waarop u kunt vertrouwen. Voorbeeld: een man droomde ervan om op een stalen vliegtuig te staan ​​terwijl het vloog. Toen hij wakker werd, ging zijn nieuwe bedrijf eindelijk van de grond, maar hij had er geen vertrouwen in dat het zou duren, ook al leek het nooit te stoppen met groeien. Het stalen vliegtuig weerspiegelt het feit dat het bedrijf ‘opstijgt’ en nooit faalt. Voorbeeld 2: een man droomde ervan in een staalindustrieterrein te zijn. Toen hij wakker was, slikte hij gedurende lange tijd experimentele medicijnen in het bijzijn van zeer ervaren artsen. Het staalindustrieterrein weerspiegelde zijn gevoelens over een constante mentaliteit van experimenteerwerk dat hij vertrouwde….

…De droom over het crashen van een auto symboliseert tegenstrijdige ideeën, doelen of situaties. Iemand heeft uw vermogen om beslissingen te nemen of uw richting in het leven voort te zetten, belemmerd. De droom over een neerstortend vliegtuig symboliseert plannen, projecten of iets dat je net bent begonnen en dat nu is mislukt. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan zijn auto tegen een andere auto te botsen. Toen hij wakker was, ontdekte de vriend van deze man dat hij sliep met zijn ex-vriendin en hij moest de affaire stoppen. De crash weerspiegelde de tegenstrijdige richting van hun leven dat ten einde liep….

De droom over een neerstortend vliegtuig symboliseert plannen, projecten of iets dat je net bent begonnen en dat nu is mislukt.

…De droom over iets dat wordt gekaapt, symboliseert overtuigingen, meningen of situaties die het overnemen. Kaping kan ook de weergave zijn van paniek die uw beter oordeel overneemt. Als alternatief kan kaping een verlies van controle betekenen. Misschien heb je het gevoel dat iemand een deel van je leven heeft overgenomen of je moment heeft aangegrepen. De droom over een gekaapt vliegtuig symboliseert plannen of projecten waarvan je denkt dat ze het overnemen. Het kan zijn dat een onwelkome persoon zich in je leven laat gelden. Angst, paniek of negatieve emoties kunnen uw beslissingen overweldigen….

…De droom om in een cockpit van een vliegtuig te zijn, symboliseert actie die wordt ondernomen met een project of plan dat je aan het ondernemen bent. U laat iets gebeuren of staat op het punt om ermee te beginnen. Het kan zijn dat u een leidende rol op zich neemt en een situatie onder controle heeft….