…De droom over oorsmeer symboliseert je afkeer of schaamte dat iets negatiefs dat je over jezelf hebt gehoord waar is. Je slecht voelen als je merkt dat je iets onaangenaams aan jezelf moet oplossen. Tegen jezelf zeggen ~Ik kan niet geloven dat dat mijn probleem is.~ Positief is dat oorsmeer uw fascinatie of ontdekking kan weerspiegelen dat er een significante manier is om uzelf te verbeteren, omdat naïviteit of onwetendheid niet wist wat u aan het doen was…

…De droom over mensen uit het Midden-Oosten symboliseert aspecten van je persoonlijkheid die in het verleden leven. Als je ze ziet, betekent dit dat je problemen hebt om mensen te vergeven of iets negatiefs uit je verleden los te laten….

…De droom over een eikel symboliseert een persoonlijke oogst of persoonlijke meevaller. Onverwacht geluk of voordelen die alleen voor jou zijn bedoeld. Negatief gezien kan een eikel beschamende informatie of persoonlijke bezittingen weerspiegelen die u helemaal voor uzelf wilt houden. Voorbeeld: een man droomde ervan dat een eikel uit zijn oor werd verwijderd. In het echte leven onderging hij een faillissementsaanvraag. De eikel die uit zijn oor werd verwijderd, weerspiegelde het faillissementsproces dat de vooropgezette ideeën verdreef dat hij bepaalde eigendommen die hij bezat, zou kunnen behouden. De eikel in zijn oor symboliseert het idee om eigendommen te bewaren waarnaar hij ‘had geluisterd’….

…De droom over de lucht symboliseert potentieel, mogelijkheid of jouw kijk op de toekomst. Uw gevoelens over wat u gelooft, kunnen worden bereikt. Anticiperen of je afvragen wat er kan gebeuren. Uw perceptie van veranderingen die op de loer liggen. Een blauwe lucht staat voor een positieve kijk, vrijheid van meningsuiting, onafhankelijkheid en hoop. De ~sky is the limit~. Geloven dat wat je wilt mogelijk is of dat er goede dingen gaan gebeuren. Creativiteit. De droom over een rode lucht symboliseert een negatieve kijk op de toekomst, angst, rampspoed, conflict of bedrog. Geloven dat er altijd slechte dingen zullen gebeuren. Vechten of problemen zijn aan de horizon. De droom over een donkere lucht symboliseert gevoelens over een situatie in je leven zonder positieve mogelijkheden. Het gevoel hebben dat er op dit moment alleen negatieve, gevaarlijke of onaangename dingen kunnen gebeuren. U kunt een verhoogd gevoel van voorzichtigheid, gevaar of pech voelen. Je doet misschien ook je best om een ​​moeilijk moment door te komen. Een teken dat u misschien te pessimistisch of angstig bent en er baat bij kunt hebben anderen om hulp te vragen. De droom over een donkergrijze of bewolkte lucht symboliseert verdriet, depressie of onaangename gevoelens. Je voelt je momenteel niet goed in je leven. Zie het thema-gedeelte voor andere kleuren. De droom over iets dat uit de lucht valt, symboliseert plotselinge ideeën, inzichten of kansen. Veel geluk. Er is iets uit het niets in je leven verschenen. Negatief, dingen die uit de lucht vallen, kunnen een probleem zijn om negatieve denkpatronen of problemen te vermijden. Voorbeeld: een man droomde ervan een touw de lucht in te klimmen. Toen hij wakker was, had hij een boek over het boeddhisme gelezen, in de overtuiging dat het hem zou helpen zijn leven te transformeren. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan vissen uit de lucht te zien regenen. In zijn wakkere leven voelde hij zich overweldigd door allerlei ideeën en mogelijkheden. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde ervan vlinders in de lucht te zien die altijd buiten bereik waren. Toen ze wakker was, was ze gevoelig voor het uitstellen van haar doel om de hele wereld rond te reizen. Voorbeeld 4: Een man droomde ervan een vliegende schotel in de lucht te zien. Toen hij wakker was, begon hij aan een nieuwe baan waar hij geen ervaring mee had….

…De droom over een fotoalbum symboliseert nostalgie of het herinneren van iets uit je verleden. Nadenken over hoe de dingen vroeger waren. Het kan ook de weergave zijn van uw indruk over een grote of gecompliceerde situatie. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan om naar een fotoalbum te kijken en zijn ex-vriendin te zien trouwen. Ze zag er heel gelukkig uit naast een bruidegom wiens gezicht hij niet kon zien. Toen hij wakker was, begon hij weer met zijn ex-vriendin te flirten en herinnerde hij zich hoe ze voor iemand anders viel terwijl ze uit elkaar gingen….

…De droom over asbest symboliseert een fout uit het verleden in je leven waarvan je je grote zorgen maakt over het wegwerken. Je stom voelen dat je iets voelde, was een goed idee. Het gevoel dat het omgaan met een probleem cruciaal of van het grootste belang is. Het gevoel hebben dat het verwijderen van een vervelende fout een topprioriteit is en dat er niets anders mag gebeuren totdat dit het geval is. Het gevoel hebben dat als je een probleem uit het verleden niet aanpakt, de zaken alleen maar erger zullen worden. Als alternatief kan asbest het besef weerspiegelen dat u of iemand anders niet helder heeft nagedacht over wat ze in het verleden hebben gedaan en dat een huidig ​​probleem heeft veroorzaakt. De behoefte voelen om grove nalatigheid te corrigeren. De droom om je zorgen te maken over asbest kan een teken zijn dat je je zorgen maakt dat je nalatigheid uit het verleden je huidige kansen op succes zal schaden. Vrees om niet van een domme fout af te komen. De droom over asbestverwijdering symboliseert het corrigeren van grove nalatigheid of een keuze waar u spijt van heeft. Neem de tijd om een ​​probleem recht te zetten. Het kan ook de weergave zijn van proactieve maatregelen die u neemt met iets waarvan u denkt dat het cruciaal is. Zorgvuldig omgaan met een grote fout of een slecht idee….

…De droom over geesten symboliseert herinneringen of problemen die uit het verleden blijven hangen. Het kan ook de weergave zijn van herinneringen van mensen uit uw verleden. De essentie van wie iemand was. De droom over boze geesten symboliseert negatieve ervaringen of problemen uit je verleden die niet zijn opgelost. De droom over geesten van overleden familieleden of vrienden kan uw gevoelens over hun dood vertegenwoordigen. Het kan ook de weergave zijn van uw intuïtie of vooruitziende blik over de naderende dood. Dromen van een overleden geliefde heeft mogelijk helemaal geen verband met hun dood en weerspiegelt eenvoudigweg een aspect van uw persoonlijkheid op basis van de herinneringen of gevoelens die het meest opvallen aan hen. Als iemand bijvoorbeeld droomt van zijn overleden vader, kan dat gewoon een weerspiegeling zijn van een probleem dat hij heeft met zijn geweten of een beslissing die hij heeft genomen….

…De droom over een warmwatertank symboliseert krachtig negativisme dat consistent is in je leven. Problemen die niet verdwijnen of die op de lange termijn een merkbare negatieve invloed op u hebben. Negatieve overtuigingen of gevoelens die worden ondersteund door problemen uit de echte wereld die niet zullen veranderen. Een goed ondersteund of goed onderhouden probleem. Een warmwatertank kan krachtige angsten, trauma’s of gevolgen weerspiegelen waarvan je denkt dat je ze niet kunt overwinnen. Het kan ook een zeer vindingrijke vijand symboliseren. De droom over een warmwatertank die uit je huis wordt verwijderd, symboliseert een krachtige angst of een probleem dat is aangepakt. Voorbeeld: een man droomde ervan om een ​​warmwatertank uit zijn kelder te zien halen. In het echte leven had hij te maken gehad met een krachtige angst die verband hield met zijn fysieke uiterlijk. Door een ziekte werd zijn haar kapotgemaakt en na 10 jaar nam hij eindelijk zijn hoed af in het openbaar….

…De droom over een slang symboliseert een bewuste richting van energie. Totale toewijding aan een probleem of kwestie. Nergens om geven behalve een bepaald probleem. Helemaal gefocust op iets waar je verantwoordelijk voor bent. Een teken dat er iets uit de hand is gelopen of dreigt. Het stroomlijnen van beslissingen of uw focus. Negatief is dat een slang obsessies of afleiding kan weerspiegelen. De droom over een tuinslang symboliseert zaken waar je op een zelfverzekerde of ongedwongen manier volledig aan toegewijd bent. U bent volledig gefocust op een probleem zonder het gevoel te hebben dat het te ernstig is. Het kan een weerspiegeling zijn van niet-bedreigende verplichtingen of verantwoordelijkheden. Het zien van een slang die is aangesloten op iets negatiefs of kwaads, symboliseert negatieve denkpatronen of situaties die kunnen verslechteren of uit de hand lopen. De droom over een brandslang symboliseert een totale toewijding aan het confronteren van problemen of het oplossen van een situatie die misschien uit de hand is gelopen….

…De droom over een antiek symboliseert een herinnering of idee uit het verleden dat je koestert. Iets uit het verleden dat je niet los wilt laten. U bent misschien gevoelig over hoe mooi of goed iets vroeger was. Negatief kan een antiek een weerspiegeling zijn van de angst voor verandering. Antiek kan ook de weergave zijn van aloude waarden, tradities, wijsheid of iets dat je hebt geërfd. Iets waarvan u denkt dat het echt, bewezen of het bewaren waard is. De droom dat je antiek niet leuk vindt of waardeert, suggereert dat je afstand neemt van verouderde overtuigingen of oude manieren van denken. Het kan zijn dat je iets uit je verleden weggooit of verwerpt….

…De droom over een giftige slang symboliseert corruptie of besmetting. Gebieden van je leven die alles bederven dat ermee te maken heeft. Mensen en situaties die u niet kunt vertrouwen of die u wilt vermijden. Een slang kan ook uw eigen gebrek aan integriteit of bedrieglijk gedrag weerspiegelen. Een slang kan ook een slechte invloed vertegenwoordigen. Mogelijk een persoon die je niet mag. Een slang kan ook de weergave zijn van een gevaarlijk of lastig probleem. Slangen wijzen vaak naar situaties die moeilijk te weerstaan ​​zijn, moreel lastig zijn, of vallen hebben die je wilt vermijden. Slangen kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van negatieve denkpatronen, mensen of situaties die uw humeur, geest of goede bedoelingen verzuren. De droom dat je door een slang wordt gebeten, symboliseert de angst voor verlies waaraan je bent bezweken of gevoelens van corruptie die je hebben overweldigd. De droom over bang zijn gebeten te worden door een slang symboliseert je angst voor een ongewenste of oncontroleerbare situatie. Misschien ben je bang om macht of controle te verliezen. De droom over een dode slang symboliseert het overwinnen van een corrumperende of negatieve invloed in je leven. Het kan ook de weergave zijn van de dreiging van totaal verlies die aan het verdwijnen is. Zwarte slangen vertegenwoordigen meestal angsten of zeer negatieve gedachten waarmee u mogelijk problemen ondervindt. Lichtbruine of koperkleurige slangen vertegenwoordigen uw verlangen naar dingen die u niet kunt hebben die uw goede aard bederven of u bederven. Een teken dat als je je zin niet kunt krijgen, je nooit om iets of iemand anders geeft. Een lichtbruine slang kan ook betekenen dat je jezelf bang maakt door te geloven dat je nooit iets kunt krijgen. Het kan ook wijzen op mensen pijn doen, liegen, bedriegen, stelen of anderen niet respecteren omdat je niet kunt krijgen wat je wilt. De droom over een donkerbruine slang kan een verlies vertegenwoordigen waarvan je bang bent dat het andere delen van je leven zou kunnen bederven. Een witte slang symboliseert iets echts of positiefs in je leven dat al het andere eromheen bederft of besmet. Iets met goede bedoelingen dat geen tolerantie heeft voor alternatieve keuzes. Een witte slang met blauw gif symboliseert gevolgen die in uw beste belang zijn, maar die u niet lekker voelt. De droom over een blauwe slang symboliseert een positieve persoon of situatie die je constant afwijst of saboteert. Het kan iets in uw leven weerspiegelen dat wordt bewaakt of dat volledige naleving van specifieke regels vereist. Een positieve situatie die in strijd is met uw doelen. Een donkergroene slang symboliseert egoïstische gedachten of gewoonten die andere, positievere delen van je leven ondermijnen. Een sterke behoefte om jezelf op de eerste plaats te stellen of krachtige onzekerheden die een oprechte onderneming doen ontsporen. De droom over het rijden op de rug van een slang symboliseert een situatie in je leven en lijkt elk klein ding dat je doet te corrumperen, of houdt mensen bij je weg. De droom dat je door een slang wordt verstikt, kan een negatieve situatie vertegenwoordigen die je ervan weerhoudt om zonder gevolgen te spreken of jezelf uit te drukken. De droom over een slang die je niet lijkt te kennen of je nooit opmerkt, symboliseert een angst voor verlies die nooit lijkt te komen. Een langdurig gevoel van onvermijdelijke of dreigende mislukking die nooit gebeurt. Voorbeeld: een meisje droomde ooit van een giftige slang die haar verleidde en die onmogelijk te weerstaan ​​was. In het echte leven had ze te maken met een buitengewoon aantrekkelijke man die haar achtervolgde en die ze niet vertrouwde. De slang weerspiegelde haar mening dat deze man een ~speler~ was en haar gewoon vertelde wat ze wilde horen om met haar naar bed te gaan. Voorbeeld 2: een vrouw die in een streng religieuze gemeenschap woonde, droomde van een witte slang. In het echte leven was ze vanwege religieuze wetten niet in staat zichzelf uit te drukken of iets te doen dat niet was goedgekeurd door de gemeenschap. De witte slang weerspiegelde haar gevoelens over de religieuze gemeenschap die haar belette dingen te doen die ze leuk vond. Voorbeeld 3: Een man droomde er ooit van om door een bos te rennen om slangen te ontwijken. In het echte leven werd hij tegelijkertijd met een aantal ernstige problemen geconfronteerd. De slangen weerspiegelden het vermeende gevaar dat zijn problemen voor hem vormden toen hij probeerde oplossingen te vinden zonder ze erger te maken. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde er ooit van te worden verstikt door een slang. In het echte leven verzette ze zich tegen het onthullen van haar seksuele verlangen naar een collega uit angst dat ze zou worden ontslagen. De slang weerspiegelde haar angst om ontslagen te worden, waardoor ze haar gevoelens niet kon uiten. Voorbeeld 5: Een vrouw droomde ervan bedreigd te worden door een aantal donkerbruine slangen. Toen ze wakker was, had ze problemen met haar man, waardoor ze zich bedreigd voelde dat hij zou vertrekken en niet meer met haar zou praten. De donkerbruine slangen weerspiegelden haar angst om haar echtgenoot te verliezen, die haar gezinsleven voor altijd zou kunnen bederven….

…De droom over een demon symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat merkbaar antagonistisch is tegen alles wat positief is. Het weerspiegelt problematische mensen, situaties of uw eigen slechte gewoonten die volledig gemotiveerd zijn door negativisme. Het kan ook de weergave zijn van mensen of situaties die actief tegen u lijken te werken, of uw eigen schaduwzelf dat de voorkeur geeft aan negatieve keuzes. Vernietigingsverslavingen die u niet kunt weerstaan. Een demon kan ook de vertegenwoordiging zijn van mensen of situaties waarin je nooit uit een probleem kunt ontsnappen. Ook jaloezie of bitterheid die persoonlijk lijkt. Onwetendheid, angst of gemeenheid. Het gevoel hebben dat iemand erop uit is om je te pakken te krijgen. Als alternatief kan een demon uw eigen jaloezie, bitterheid of woede weerspiegelen op iemand die u wilt kwellen of wraak wilt nemen. De droom over bezeten te zijn door demonen kan een krachtig gevoel van hulpeloosheid weerspiegelen. U kunt sterke schuldgevoelens, woede of bitterheid hebben. Het kan ook duiden op problemen om over uw verleden heen te komen. Voorbeelden van situaties uit het echte leven die demonendromen kunnen inspireren, zijn racisme, misbruik, kinderen die zich niet gedragen, wraak, intense angsten, verslavingen of pesten. De droom over het vechten tegen een demon symboliseert een emotioneel of psychologisch conflict met slechte invloeden, slechte gewoonten of negatieve situaties. Confrontatie met iets dat u als negatief of gevaarlijk beschouwt….

…De droom over vegen met een bezem symboliseert het opruimen van problemen of emotionele en mentale rommel. Misschien haalt u iets uit de weg of legt u de laatste hand aan iets. De droom om iets met je handen uit de weg te vegen, symboliseert een situatie in je leven die de hoogste prioriteit heeft. Je stelt dingen uit of negeert tijdelijk iets voor iets dat belangrijker is. Kleine ergernissen wegwerken. Als alternatief kan vegen een nieuwe houding of een nieuwe houding ten opzichte van een situatie weerspiegelen. Oude manieren doen er niet meer toe….

…De droom over een Rolex-horloge symboliseert het vermogen om een ​​situatie het hoofd te bieden terwijl je het gevoel hebt dat je beter bent dan wie dan ook. De controle houden over een situatie terwijl je wordt opgemerkt door anderen als nooit verliezen. Je op je gemak voelen bij het nemen van de belangrijkste beslissingen. Intuïtief het gemakkelijk vinden om de grootste te blijven of een perfecte winnaar te zijn. Altijd de antwoorden hebben die je nodig hebt om gemakkelijk superieur te blijven of dominant te lijken. Negatief, een Rolex-horloge kan een arrogante mentaliteit weerspiegelen die macht of expertise misbruikt om er goed uit te blijven zien als het sterkste. Een intuïtie die nergens om geeft, behalve jezelf er te groot of krachtig uit laten zien. Genieten van machtsposities waardoor je er beter uit kunt zien dan anderen….

…De droom over het maken van aantekeningen symboliseert informatie waarvan je denkt dat die belangrijk genoeg is om te onthouden. Dingen die u wilt bijhouden. Het kan ook de weergave zijn van advies, observaties, ervaringen uit het verleden, herinneringen of oplossingen voor problemen waarmee u al bent geconfronteerd. Notities kunnen ook de weergave zijn van problemen die u over het hoofd hebt gezien. De droom over het verliezen van aantekeningen kan symboliseren voor feiten of een situatie die is veranderd. De droom over het lezen van notities symboliseert het in twijfel trekken van een probleem of een herziening van informatie. Misschien denk je na over je ervaring of wat je al hebt geleerd om een ​​probleem op te lossen. Aantekeningen in dromen kunnen ook aantekeningen uit het echte leven weerspiegelen die u misschien gebruikt om te leren of om er inzicht uit te krijgen….

…De droom over een notitieboekje symboliseert informatie waarvan je denkt dat die belangrijk genoeg is om te onthouden. Dingen die u wilt bijhouden. Het kan ook de weergave zijn van advies, observaties, ervaringen uit het verleden, herinneringen of oplossingen voor problemen waarmee u al bent geconfronteerd. Een notitieboekje kan ook de weergave zijn van problemen die u over het hoofd hebt gezien. De droom over het verliezen van een notitieboekje kan een symbool zijn voor feiten of een situatie die is veranderd. De droom over het lezen van een notitieboekje symboliseert het in twijfel trekken van een probleem of het bekijken van informatie. Misschien denk je na over advies, observaties, ervaringen uit het verleden, herinneringen of oplossingen voor problemen waarmee je al te maken hebt gehad. Notitieboekjes in dromen kunnen ook echte notitieboekjes weergeven die u misschien gebruikt om te leren of om er inzicht uit te krijgen….

…Het zien van een neus symboliseert je intuïtieve gevoel, luisteren naar je buikgevoel of het vermogen om een ​​situatie uit te voelen. Een neus kan aangeven hoe goed u een probleem kunt voelen. De droom kan ook suggereren dat u meer over een situatie wilt weten. De droom over het verliezen van je neus symboliseert een onvermogen om problemen aan te voelen of een situatie uit te voelen. Je gevoel voor intuïtie is aangetast en je luistert niet naar je basisinstincten. Dromen dat je neus bloedt, symboliseert een probleem of afleiding die je intuïtie of onderbuikgevoelens remt. Iets maakt het voor jou moeilijker om de juiste keuzes te maken. De droom over een gebroken neus symboliseert dat je gevoel van intuïtie of je instincten volledig worden aangetast. Een probleem kan je permanent op een zijspoor hebben gezet of je ‘in het duister’ hebben gelaten. U kunt uw weg uit een probleem niet voelen . De droom over het peuteren van je neus symboliseert gênante problemen die worden aangepakt die het beste privé kunnen worden gehouden. Anderen in hun neus zien peuteren kan duiden op een ongepast gebrek aan discretie of grenzen met gênante persoonlijke problemen….

…De droom over schoenen symboliseert jouw benadering van het leven of een situatie. Hoe u ervoor kiest om met situaties om te gaan. Uw stijl of methodologie om problemen aan te pakken. Onze principes, moraal, doelstellingen of motivaties. Kijk naar de kleur en stijl van schoen voor extra symboliek. De droom over het krijgen van een nieuw paar schoenen symboliseert nieuwe methoden om situaties te benaderen of door het leven te gaan. Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten of nieuwe vaardigheden die uw visie veranderen. Problemen anders aanpakken of de manier waarop u met mensen omgaat, veranderen. De droom over schoenen die te krap zijn, symboliseert een benadering van een situatie die te beperkend en ineffectief is. De droom over het veranderen van je schoenen symboliseert het veranderen van je benadering van een situatie. Er worden verschillende methoden of ideeën gebruikt. De droom over het uittrekken van je schoenen symboliseert het opgeven van je benadering van een situatie. Misschien heb je gemerkt dat bepaalde ideeën of methoden niet nuttig voor je zijn. Zich terugtrekken uit een situatie of uitdaging. Negatief kan het een teken zijn dat u te gemakkelijk opgeeft of toegeeft. De droom over witte schoenen symboliseert een benadering van een situatie die is gebaseerd op goede bedoelingen of niets verkeerds willen doen. Als alternatief kunnen witte schoenen een benadering van een situatie of leven weerspiegelen die gericht is op het oplossen van problemen of het voorgoed omgaan met negativisme. De droom dat je je schoenen niet kunt vinden, symboliseert het gevoel dat je een situatie niet met vertrouwen kunt benaderen of op een manier die je gewend bent. Het gevoel hebben dat uw methoden om een ​​probleem op te lossen niet zullen werken zoals u had verwacht. De droom over het poetsen van schoenen symboliseert een poging om er perfect of ‘gepoetst’ uit te zien met jouw manier van omgaan met een situatie. Op geen enkele manier nerveus, onervaren of immoreel willen lijken. Er goed uit willen zien, wetende waar je het over hebt met anderen of zoals je, kan worden vertrouwd. Het kan zijn dat u zich zorgen maakt over het maken van een goede eerste indruk of dat u geen kritiek hebt. Voorbeeld: een psychiater droomde ervan schoenen te dragen die te krap waren. In het echte leven begon ze het gevoel te krijgen dat Freuds methoden te beperkend waren voor haar werk om de geest van mensen te begrijpen. De krappe schoenen weerspiegelden haar gevoel dat het gebruik van een freudiaanse benadering van therapie te beperkend was om effectief te zijn voor al haar cliënten. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan te proberen te kiezen tussen twee paar schoenen. In zijn wakende leven was het schrijven van een boek en proberen te beslissen of hij helemaal eerlijk moest zijn over enkele stomme dingen die hij had gedaan of dat hij er niet volledig over wilde schrijven….

…De droom om iets te begraven symboliseert de wens om nooit meer aan iets te denken. Het kan ook de weergave zijn van vooruitgang bij het loslaten van het verleden of moeilijke kwesties. Negatief gezien kan het begraven van iets in een droom uw poging zijn om uw ware gevoelens te verbergen of een probleem te verdoezelen. Verwijder bewijs van schaamte uit uw leven. Het begraven van een lijk in een droom kan een weerspiegeling zijn van uw poging om verder te gaan met mislukkingen, fouten of verliezen. Negatief kan het een teken zijn dat u iets probeert te verbergen dat u iemand heeft aangedaan….

…De droom over oren symboliseert ontvankelijkheid. Openstaan ​​voor of ontvankelijk zijn voor begeleiding of nieuwe ideeën. De droom over fluisteren in een oor symboliseert het delen van bevoorrechte informatie of begeleiding. De droom dat er aan een oor wordt getrokken, kan een symbool zijn voor gevoelens van gedwongen worden om leiding of nieuwe ideeën te accepteren. Voorbeeld: een man droomde er ooit van een persoon met hele grote oren te zien. In het echte leven waren ze te veel in beslag genomen door het advies dat ze hadden gekregen….

…De droom over het zien van wortels symboliseert banden, banden of geschiedenis die in je leven verankerd is. Een geschiedenis of verleden waarvan je jezelf niet gemakkelijk kunt scheiden. Langdurige of familierelaties. Een bepaald deel van uw leven dat is vastgesteld. Zelfverzekerde stabiliteit. Negatief kunnen wortels wijzen op ~diepgewortelde~ of veelzijdige problemen. Een onrustige geschiedenis die moeilijk te ontvluchten is. Relaties die moeilijk te scheiden zijn. Een geschiedenis waarvan je moeilijk weg kunt komen. Dromen dat wortels worden doorgesneden of verwijderd, symboliseert een fundamenteel aspect van je leven dat er niet meer bij hoort. Banden, banden of geschiedenis die niet langer belangrijk is. De verwijdering van een deel van je leven dat verschanst was. Weggaan van je verleden of een oude relatie verbreken. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan dat de wortels uit haar oor werden getrokken. Toen ze wakker was, begon ze het gevoel te krijgen dat haar religie niet langer geldig was. De wortels die uit het oor werden getrokken, weerspiegelden dat haar religieuze wortels iets waren waar ze niet meer naar wilde luisteren….

…De droom over verdwaald zijn symboliseert je poging om je weg te vinden door een onbekende situatie of die je onzeker maakt. Misschien ervaar je een vreemde of enge situatie die verontrustend is omdat deze nieuw is. Het ontbreekt u aan de duidelijkheid die u wenst in een situatie waaraan u niet gewend bent. Opheldering willen in zaken of spiritualiteit. Als alternatief weerspiegelt het verdwalen in een droom afleiding waardoor je je gevoel voor doel of richting hebt verloren. Afgaan op een raaklijn die je afleidt van het grote geheel. Het gevoel hebben dat je je tijd verspilt of dat je leven in cirkels draait. Dromen van verdwaald zijn en naar huis willen, symboliseren je wens om stabiliteit te vinden of een gevoel van normaliteit te creëren in een situatie. Gefrustreerd zijn dat je iets niet weer normaal kunt krijgen. Een wens om weer verbonden te worden met wat jou gelukkig maakt. Verdwaald zijn in een droom kan een teken zijn dat je je prioriteiten moet doorzoeken om een ​​belangrijke beslissing te nemen. De droom over verdwaald zijn tijdens het autorijden symboliseert plannen of beslissingen die ten prooi zijn gevallen aan afleiding. Het grote geheel uit het oog verliezen terwijl u teveel op de details focust. De droom dat je verdwaald bent in een bos, kan een gevoel zijn dat je overweldigd bent door verwarring. Niet weten waar u een probleem moet aanpakken of uzelf uit de problemen moeten helpen. Gevoel dat er geen oplossingen zijn en niemand om u te helpen. Het gevoel hebben dat je helemaal de weg kwijt bent in een wakkere levenssituatie….

…De droom over een bloemenboeket symboliseert respect, genegenheid, goedkeuring, bewondering en liefde. Misschien ondergaat u een genezingsproces of laat u iets los. Overweeg het type bloemen en hun kleuren voor extra betekenis. Een boeket bloemen op iets gooien, weerspiegelt het eren van prestaties uit het verleden of mensen uit uw verleden. Misschien ben je nostalgisch over iets dat er niet meer is….

…De droom over een pistool symboliseert wilskracht of de macht om beslissingen te beheersen. Degene die het pistool in een droom vasthoudt, weerspiegelt welke persoonlijkheidskenmerken of situaties uw besluitvorming bepalen. Als je het pistool in een droom vasthoudt, weerspiegelt dit je wilskracht of interesse om een ​​keuze te maken. Als je iemand met een pistool neerschiet, symboliseert dit een beslissing. Het neerschieten van een slecht persoon kan een weerspiegeling zijn van het overwinnen van negatieve denkpatronen door in jezelf te geloven of door het juiste te doen. Het neerschieten van een goed persoon kan een weerspiegeling zijn van overgave aan negatieve emoties of denkpatronen. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van ervoor kiezen om slecht of immoreel te zijn. De droom om met een pistool te worden neergeschoten, symboliseert een beslissing die is mislukt of je in verlegenheid hebt gebracht. Door een slechte keuze die je hebt gemaakt, is een situatie in je opgekomen. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van iemand anders waarvan u denkt dat hij opzettelijk de beslissing neemt om u in de steek te laten, u in verlegenheid te brengen of terug te komen. Het gevoel hebben dat de beslissing van iemand anders u veel pijn of verlies heeft bezorgd. Slechte mensen met wapens vertegenwoordigen negatieve persoonlijkheidskenmerken die uw besluitvorming beheersen (bijv. Angsten, schuldgevoelens of oneerlijkheid). Het kan ook de weergave zijn van een slechte situatie waarvan u bang bent dat deze uit de hand loopt. Een persoon of situatie waarvan u denkt dat deze macht of controle over u heeft. Een innerlijke pestkop die werkt als een innerlijke pestkop. Goede mensen met wapens zijn positieve persoonlijkheidskenmerken die uw beslissingen beïnvloeden (bijv. Moed, zelfvertrouwen, eerlijkheid). Goed oordeel. De droom over een pistool dat niet werkt of vastloopt, symboliseert een gebrek aan wil, moed of kracht om een ​​beslissing uit te voeren. Je hebt niet wat nodig is om een ​​probleem te weerstaan ​​of een belangrijke beslissing te nemen. De droom over het laden van een pistool symboliseert de voorbereiding om een ​​beslissing te nemen of de exacte macht over iemand te nemen. Het kan ook de voorstelling zijn dat u in uzelf gelooft voordat u met een probleem geconfronteerd wordt. Het zien van iemand anders die een pistool laadt, kan een bepaald aspect van jezelf of een situatie weerspiegelen die resistent wordt. De droom over jezelf per ongeluk neerschieten met een pistool symboliseert jezelf op de een of andere manier in het leven naaien met een aanzienlijk overzicht. Niet voorzichtig of verantwoordelijk genoeg zijn met de kracht die je in de hand hebt. De droom om jezelf bewust met een pistool te schieten, symboliseert een zelfopgelegde mislukking. Kiezen om te verliezen met een belangrijke keuze. Voorbeeld: een vrouw droomde dat iemand een pistool op een man richtte. Toen ze nog wakker was, had ze een verhit debat met iemand waarvan ze voelde dat ze van woede op haar zou kunnen ontploffen als ze niet oppast. Het pistool weerspiegelde de beslissing om te exploderen van woede die de macht over haar hield. Voorbeeld 2: Een jongen droomde ervan mannen te zien die een pistool op hem richtten. Toen hij wakker was, had hij het gevoel dat zijn leraar hem uitkoos wegens schaamte….

…De droom over botten buiten het lichaam symboliseert problemen uit je verleden die nooit verdwijnen. Dingen zijn zo moeilijk te vergeten of los te laten. De droom over het begraven van botten symboliseert de confrontatie met enkele van je moeilijkste problemen. Misschien breng je een aantal zeer grote veranderingen in je leven aan of maak je een periode van zeer krachtige persoonlijke groei door. De droom over het opgraven van botten symboliseert het opnieuw bezoeken van enkele van je moeilijkste problemen of het onthouden van iets uit je verleden. De droom over botten in het lichaam symboliseert onderliggende sterke punten en structuur. Een persoonlijkheidskenmerk of een deel van uw leven dat u maakt tot wie u bent. Iets dat moeilijk of onmogelijk te veranderen is. De droom over misvormde botten in het lichaam symboliseert fundamentele persoonlijkheidsfoutjes. Een probleem of kwestie die ingebakken zit in wie je bent. De droom over gebroken botten in het lichaam van een persoon symboliseert veranderingen in fundamentele aspecten van je persoonlijkheid. en voor wie je bent. De droom over gebroken botten buiten het lichaam symboliseert een fundamentele verschuiving in je kijk op het verleden. Nieuwe ontwikkelingen stellen u in staat moeilijke problemen te doorbreken….

…De droom over cheesecake symboliseert een situatie in je leven waarin je je goed voelt als je veilig bent. Merk op dat er niets gevaarlijks meer is. Misschien voel je je opgelucht dat er iets hards of vreselijks voorbij is. Voorbeeld: een man droomde ervan geen cheesecake te kunnen eten. Tijdens zijn wakende leven was hij een gevangene die niet uit de gevangenis ontsnapte. De cheesecake die hem ontging, weerspiegelde de opluchting uit de gevangenis die hij niet kon bereiken….

…De droom over een overlijdensbericht symboliseert hoe je alles over een situatie of relatie uit het verleden opmerkt voordat deze veranderde. Merk op dat alles goed was voordat er een breuk of mislukking kwam. Voorbeeld: een jonge vrouw droomde ervan in een overlijdensbericht over haar ex te lezen. Toen ze wakker was, had ze het over alle goede tijden die in haar oude relatie waren gebeurd voordat het uit elkaar ging met haar nieuwe vriend….

…Dromen over schoensmeer symboliseert een bezorgdheid over je methoden of de manier waarop je dingen doet om er indrukwekkend of onberispelijk uit te zien. Een wens om er perfect competent, intelligent of respectabel uit te zien met uw manier van werken. Het behouden van een kwaliteitsreputatie of een sterke schijn van winnen….

…De droom over het ontvangen van een elektrische schok symboliseert een onaangename verrassing of schok voor het ego. Ongeloof over hoe fout je was of hoeveel je iemand hebt onderschat. Een plotseling besef dat iemand meer macht heeft dan je dacht. De droom dat je je geschokt voelt door iets dat je ziet of hoort, symboliseert een plotseling ontwaken of een nieuw bewustzijn. U of iemand anders heeft mogelijk problemen met de aanpassing. Totale verrassing door onverwachte gebeurtenissen in het wakkere leven. Misschien heb je een persoon of situatie onderschat. Iets in je leven slaat nergens op. Misschien voel je je geschokt door iemands woorden of daden. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan geschokt te zijn toen ze ontdekte dat ze beroofd was terwijl ze onder de douche stond. Toen ze wakker was, maakte ze het uit met haar vriend en had ze moeite om zich aan te passen aan een leven waaraan ze niet gewend was. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan geschokt te zijn toen hij hoorde dat hij op het punt stond te sterven. Toen hij wakker was, was hij verrast te beseffen hoe erg hij zich van zijn vrienden had afgezonderd. Hij voelde dat het op het punt stond een einde te maken aan deze vriendschappen als hij niet onmiddellijk actie ondernam om contact op te nemen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomt dat ze geschokt was toen ze zichzelf in haar beha en slipje aantrof. In het wakkere leven kwam er uit het niets een zeer ongemakkelijke ruzie op het werk en dwong haar partij te kiezen. Ze had nooit verwacht dat zoiets ongemakkelijks zou gebeuren….

…De droom over hervatten symboliseert je poging om anderen te laten zien hoe ervaren je ergens in bent. Je ervaringen uit het verleden gebruiken om voor jezelf op te komen of indruk op iemand te maken. Voorbeeld: een vrouw droomde van iemand die haar een versleten en gescheurde cv overhandigde waar ze niet zeker van was. Toen ze wakker was, was ze ouder en onzeker over het laten zien van haar eerdere ervaringen uit angst om niet relevant te zijn….