…De droom over bladeren op de grond symboliseert de resultaten of gevolgen van een grote verandering. Positief is dat u te maken heeft met de resultaten van een zeer positieve verandering. Negatief is dat u het gevoel heeft dat u te maken krijgt met de gevolgen van een verlies. De droom over bladeren aan een boom symboliseert het vertrouwen dat er nooit iets zal veranderen. Positief, je voelt dat je niet kunt verliezen. Negatief: je bent bang dat iets nooit meer kan mislukken. De droom over het zien van een blad symboliseert je besef dat iets in je leven niet doet wat het vroeger deed. Er is een wijziging opgetreden….

…De droom over spinazie symboliseert situaties die uw volledige inspanningen of middelen vergen om ze te overwinnen. Iets ~alles~ geven om het af te maken. Het gevoel hebben dat het onwenselijk is om een ​​probleem uw volledige aandacht te geven. Alles doen wat je niet wilt om een ​​obstakel te overwinnen….

…De droom over een toeristische bestemming symboliseert iets in je leven dat jou of anderen interesseert om er rustig doorheen te bladeren of het te bekijken. Iets netjes, cools of ongewoons dat leuk is om naar te kijken of om tijd mee door te brengen. Een leuk spektakel. Voorbeeld: een man droomde ervan een toeristische bestemming te willen kopen. Toen hij nog wakker was, was hij van plan een populaire website te kopen….