…De droom over vlees symboliseert situaties of ervaringen die je een gevoel van vertrouwen of kracht geven. Controle, dominantie of je zin hebben. De droom over rauw vlees symboliseert een situatie in het wakkere leven waarin je de macht wilt nemen of grijpen. De droom over het eten van rauw vlees kan duiden op je haast of haast om de macht te grijpen. Negatief kan het uw wens weerspiegelen om te falen of mensen in verlegenheid brengen die uw macht willen wegnemen door ~de sprong te wagen~ op hen. Geen tijd verspillen met het voorbereiden of wachten op een situatie die u controle of vertrouwen geeft. Overweeg het soort vlees voor extra betekenis….

…Dromen van het auto-uitdagingsspel genaamd ~Kip~ symboliseert alles op het spel zetten om te bewijzen dat je geen lafaard bent of dat je meer ~ballen~ hebt dan iemand anders. Negatief, het spelen van het kippenspel kan een weerspiegeling zijn van te veel risico om jezelf te bewijzen. Te veel ego om te zien wat het belangrijkst is. Te veel arrogantie om gewoon weg te lopen en tegen jezelf te zeggen dat iets er niet toe doet. Je vrienden of familie bang maken dat je alles zou riskeren om er sterker of moediger uit te zien dan iemand anders….

…De droom over het eten van kip symboliseert een situatie in je leven die je zelfvertrouwen geeft. Het kan zijn dat u een angst of ongerustheid die u had, overwint….

Zie de betekenis van vlees

Zie de betekenis van kippen

…De droom over het eten van iets rauws symboliseert haast of haast bij het willen oplossen van een situatie. Niet willen voorbereiden of wachten tot er iets gebeurt. ~Het geweer springen~ of haasten. Als alternatief kan rauw voedsel een weerspiegeling zijn van iets doen zonder je zorgen te maken over hoe goed het voelt. Negatief, rauw voedsel kan een teken zijn dat u slecht voorbereid bent. Gevaarlijk of grof ongeduld. De droom over andere dingen dan dat voedsel rauw is, kan een weerspiegeling zijn van rauwe emoties. Het kan ook de voorstelling zijn van een wens om op een onconventionele manier iets voor jezelf te doen….

…De droom over een kip symboliseert onzekerheid, lafheid of een gebrek aan vertrouwen. Er is iets dat u onzeker of onzeker maakt over uzelf. Misschien heb je ook een gebrek aan wilskracht….

* Zie kippen en kip (voedsel).

…Voedsel in dromen symboliseert het type en de kwaliteiten van ervaring of energie die je in je leven opneemt. Hoe bepaalde situaties u beïnvloeden. Elk voedsel heeft een unieke ervaring of energie die eraan verbonden is, gebaseerd op uw mening, gevoelens of herinneringen aan het specifieke voedsel. Bepaalde voedselsymbolen hebben de neiging universeler te zijn (bijv. Appels of havermout), terwijl andere (bijv. Bewerkte voeding of junkfood) een veel persoonlijkere betekenis krijgen op basis van uw persoonlijke gevoelens over die voedingsmiddelen. Je moet jezelf afvragen wat er het meest opvalt aan een bepaald soort voedsel en kijken hoe die eigenschappen van toepassing zijn op je huidige levenssituatie. Over het algemeen heeft fruit de symboliek van gedachten waardoor je je goed voelt, groenten meer voedzame eigenschappen en vlees symbolisch voor eigenschappen die meer in stand houden. Bevroren voedsel kan uitstelgedrag inhouden of iets uitstellen. U heeft ervoor gekozen om bepaalde problemen te negeren of later iets op te lossen. Het ontdooien van diepvriesproducten kan problemen of situaties symboliseren die worden heroverwogen. Het kan ook de weergave zijn van het feit dat u eindelijk de problemen onder ogen moet zien die u niet kunt oplossen. Misschien heb je op dit moment iets speciaals of belangrijks bewaard. De droom over verbrand voedsel symboliseert ervaringen die je hebt die overboord gingen of die je te graag wilde hebben. Verbrand voedsel kan ook de weergave zijn van een gebrek aan zorgvuldigheid bij de voorbereiding op een bepaald soort ervaring. Afleiding, gebrek aan focus, onverantwoordelijkheid. Als alternatief kan verbrand voedsel een weerspiegeling zijn van teleurstelling of het gevoel dat een bepaald soort ervaring niet goed genoeg zal zijn. Raadpleeg het thema-gedeelte voor eten voor een meer diepgaande blik op de symboliek van droomvoedsel….

…De droom over gebraden vlees symboliseert aangename gevoelens dat een deel van je leven nooit meer een probleem zal zijn. Comfort, thuis en tevredenheid….

…De droom over iets snijden symboliseert je wens om iets precies zo te hebben zoals jij het wilt. Het kan ook de weergave zijn van inspanningen om op een bepaalde manier herinnerd te worden. De droom over een beeldhouwwerk symboliseert gevoelens over opgemerkt te worden voor iets waar je hard voor hebt gewerkt. Merk op dat je iets voor jezelf hebt gemaakt. Zorgvuldig geconstrueerde uitgebreide gedachten. De droom over het snijden van vlees kan op een bepaald gebied van je leven het totale vertrouwen of de kracht weerspiegelen. Kracht of controle die precies wordt afgehandeld zoals u dat wilt. De droom om iets in een boom te snijden, symboliseert dat je het gevoel wilt hebben dat een relatie of situatie voorgoed herinnerd zal worden. Voorbeeld: een vrouw droomde van een houtsnijvalk. Toen ze wakker was, voelde ze zich goed om op te merken hoe hard ze had gewerkt om haar kanker te behandelen en er bovenop te blijven. Voorbeeld 2: een man droomde ervan iemand te zien waarvan andere mensen twijfelden of hij in staat was om een ​​sculptuur uit een boom te hakken. Toen hij wakker was, had hij het gevoel dat zijn vrienden twijfelden aan zijn vermogen om op psychologisch gebied iets van zichzelf te maken….