…De droom over drinken symboliseert de totale consumptie van een ervaring. Een situatie waarin je ‘alles in je opneemt’. Er gebeurt van alles tegelijk. Negatief is dat het drinken van vloeistoffen een weerspiegeling is van teveel of ervoor kiezen om iets te snel te doen. Iets in één keer in uw nadeel doen. Overweeg welke vloeistof u drinkt voor extra betekenis. De droom over drinkwater kan staan ​​voor vernieuwing, regeneratie of herstel. Kiezen om te herstellen of iets voor je eigen bestwil te doen. Genezing….

De droom over een slaapmuts symboliseert een situatie in je leven, verzacht zorgen of maakt het gemakkelijker om iets te vergeten. Afscheidscadeau, condoleances of herstelbetalingen. Je pijn of zorgen verdoven. Voorbeeld: een man droomde dat zijn vader hem een ​​slaapmutsje aanbood. In zijn wakende leven stierf zijn vader en liet hem een ​​miljoen dollar aan eigendommen achter, net op het moment dat de man op het punt stond failliet te gaan. De slaapmuts symboliseerde de emotionele verdoving van het geld op zijn bankroet….

…De droom over het drinken van wodka symboliseert de wens om je goed te voelen zonder iets op te merken. Proberen te genieten terwijl je opzettelijk blind bent voor een probleem. Gevaarlijk bewust van jezelf die grenzen verlegt. Negatief gezien kan wodka uw poging weerspiegelen om u goed te voelen door problemen te negeren. Het risico bestaat dat u overboord gaat als u zich amuseert door iets belangrijks niet aan te pakken of te bespreken. Je goed voelen terwijl je je ervan bewust bent dat je een verantwoordelijkheid negeert. Het kan ook de weergave zijn van het vergroten van uw geluk met een relatie. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan wodka te drinken, waardoor er een bom zou afgaan als hij te veel dronk. Toen hij wakker was, had hij serieuze vertrouwens- en relatieproblemen met een meisje dat hij in verlegenheid bracht en hij deed zijn uiterste best om zich bij haar goed te voelen zonder de aandacht op het probleem te vestigen. Deze verwaarlozing vernietigde de relatie….

…De droom over een babyfles symboliseert gedachten of emoties die een nieuwe ontwikkeling in je leven ondersteunen of koesteren. De droom over drinken uit een babyfles symboliseert een aspect van je persoonlijkheid of een wakende levenssituatie die je voedt terwijl je je op de een of andere manier ontwikkelt of volwassen wordt….

…De droom over een drinkglas symboliseert zelfverzekerde verwachtingen over iets dat je van plan bent te doen. Je weet dat je iets kunt doen als je dat wilt. De droom over drinken uit een glas symboliseert totale consumptie of een situatie waarin je ‘alles in je opneemt’. Negatief kan het een probleemsituatie weerspiegelen waar u volledig mee bezig bent. Overweeg welke vloeistof u drinkt voor extra betekenis….

…De droom over het drinken van sap symboliseert situaties of ervaringen die moeiteloos zijn. Er gebeurt veel tegelijk. Niet hoeven werken of heel hard proberen om iets te ervaren….

…De droom over het drinken van alcohol kan het potentieel vertegenwoordigen om te ver te gaan met uw ideeën of interesses. Positief is dat het kan weerspiegelen hoe u zich vermaakt met iets dat u echt leuk vindt….

…De droom over het maken of drinken van een smoothie symboliseert overtuigingen, advies of situaties die je interesseren om je zorgen op te geven. Iets waardoor u meer ontspannen en zorgeloos kunt zijn. Je goed voelen als je je niet druk hoeft te maken over een probleem. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een mangosmoothie te krijgen. In het echte leven had hij een verontrustende droom en kreeg hij een interpretatie waardoor hij zich opgelucht voelde dat het eigenlijk niet echt een probleem was….

…De droom over rum symboliseert toegeven aan iets dat integriteit mist. Volledig besef dat je iets leuk vindt dat als onaangenaam, onsmakelijk, ruw of onvolmaakt kan worden beschouwd. Graag iets doen waardoor je je een eikel voelt of er gevaarlijk of riskant uitziet voor anderen. Merk op dat je een beetje een klootzak bent en er niet om geeft. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan rum te drinken en er onzeker over te zijn. Toen ze wakker was, was ze een herstellende alcoholiste en genoot ze van het breken van een van de kleinere regels van de herstelgroep die niets te maken had met alcoholgebruik. De rum weerspiegelde haar plezier in het doen van iets waardoor ze zich een eikel voelde in haar herstelgroep, omdat ze zich niet perfect aan alle regels hield….

…De droom over een bidsprinkhaan symboliseert een persoon of situatie die je beangstigt met onverwelkomend gedrag of een totale minachting voor je gevoelens. Het gevoel hebben dat iemand niets liever wil dan van je afkomen. Een bidsprinkhaan kan ook de weergave zijn van uw eigen pogingen om mensen met angst of ondraaglijkheid onder druk te zetten om ze weg te krijgen. Een bidsprinkhaan is een veelgebruikt symbool voor mensen die drugs gebruiken, omdat het het aanvankelijke enthousiasme van de persoon voor een medicijn weerspiegelt voordat het in een angstaanjagende bad trip veranderde. Ayahuasca-gebruikers melden vaak dat ze een bidsprinkhaan hebben gezien terwijl ze bedwelmd zijn door de thee. De bidsprinkhaan symboliseert in dit geval hoogstwaarschijnlijk de angstaanjagende gevoelens van spijt die sommigen kunnen hebben na het drinken van de thee en het krijgen van slechte trips, braken of diarree….

…De droom over een kokosnoot symboliseert gevoelens over niet verantwoordelijk of verplicht zijn. Een situatie waarvan je denkt dat het niet jouw probleem is, of denkt dat iemand anders alle moeite zou moeten doen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een kokosnoot te drinken. In het echte leven vond hij niet dat hij verplicht moest worden om een ​​schoollening aan zijn ouders terug te betalen. De kokosnoot weerspiegelde het totale gebrek aan verantwoordelijkheid dat hij voelde voor de lening….

…De droom over koffie symboliseert situaties in je leven waarin je kennis maakt met iets of iemand. Iets nieuws dat je leert kennen, vertrouwd raakt of beter probeert te begrijpen. Een inleidend proces in je leven. Als alternatief kan koffie een nieuw aspect van uw persoonlijkheid weerspiegelen waarvan u zich bewust wordt. Koffie drinken met een persoon is een weerspiegeling van hoe je die persoon leert kennen in het wakkere leven. Het kan ook de weergave zijn van kwaliteiten die je het meest in die persoon ziet, die langzaamaan duidelijker worden in je eigen leven….

…De droom dat objecten koud zijn, kan een weerspiegeling zijn van zuiverheid of sterilisatie van negatieve invloeden. Een deel van je leven is volkomen positief. Geen gevaar. De droom over erg koud weer symboliseert omstandigheden in je leven die vreselijk of ondraaglijk aanvoelen. Het kan ook de weergave zijn van isolatie of eenzaamheid. Emotionele terughoudendheid. De droom over koud water symboliseert onzekerheid of negativisme dat niet gevaarlijk is. Het drinken van koud water kan een aanvulling zijn met zeer zuivere invloeden….

…De droom over een kantine symboliseert planning of voorbereiding op het ergste. Een back-upplan hebben om comfort of vertrouwen te herstellen voor het geval zich een verontrustende of vreselijke situatie voordoet. De droom over drinken uit een kantine symboliseert misschien je poging om je kalmte te herwinnen wanneer een situatie moeilijker is geworden dan je had verwacht. Meer druk voelen dan je had gehoopt. Het kan ook de weergave zijn van wanhoop. Gebruik uw laatste middelen om een ​​probleem op te lossen. De droom over een lege veldfles kan een gevoel van hopeloosheid weerspiegelen of dat je alles hebt geprobeerd zonder enig succes. Een situatie is gewoon te moeilijk om er doorheen te komen….

…De droom over schapenmelk symboliseert conformistische overtuigingen die je in balans brengen. Doen wat u wordt verteld of wat anderen doen om uzelf te helpen een probleem op te lossen. Voorbeeld: een christelijke gelovige droomde ervan schapenmelk te drinken. Tijdens het wakkere leven had de persoon het gevoel dat hij spiritueel werd bedreigd tijdens een ruzie. De persoon was erg eigenwijs over zijn overtuigingen terwijl hij de persoon met wie hij ruzie had, confronteerde. De schapenmelk weerspiegelde de conformistische opvattingen van de kerk waaraan ze zich herinnerden om zichzelf emotioneel te stabiliseren….