…De droom over wimpers symboliseert allure of aantrekkingskracht. Het kan aangeven hoe aantrekkelijk u zich voelt. Het kan ook aangeven hoe aantrekkelijk iets voor u is. Het hebben van lange wimpers symboliseert jou of iemand anders die buitengewoon aantrekkelijk is. In een negatieve context kunnen wimpers verwaandheid en narcisme weerspiegelen. De droom over het aanbrengen van make-up op wimpers symboliseert jou of iemand anders die probeert hun aantrekkingskracht op anderen te vergroten. Uitvallende wimpers symboliseren een minder aantrekkelijk gevoel of een verminderde aantrekkingskracht….

…De droom over een afvoer symboliseert je vermogen om iets voorgoed los te laten of vrij te geven. Hoe goed u mensen, overtuigingen, emoties of situaties kunt loslaten. Overweeg de staat en het uiterlijk van de afvoer voor extra symboliek. De droom over een verstopte afvoer symboliseert een moeilijkheid om voorgoed los te laten. Misschien vind je het niet leuk om iets los te laten of wil je niet geloven dat het moet. Overtuigingen of relaties die te moeilijk zijn om los te laten. Als alternatief kan het een verspilde moeite of beschamend verlies betekenen. Voorbeeld: een man droomde ervan kauwgom vast te zien zitten in een afvoer die hij probeerde te verwijderen. Toen hij wakker was, had hij moeite om over een meisje te komen dat hij leuk vond. Hij kon zijn verlangen naar haar niet loslaten omdat hij het leuk vond om te veel aan haar te denken….

…De droom over een schaar symboliseert daadkracht, emotionele scheiding van problemen of iets kwijtraken. Misschien maak je een keuze of knip je iets uit je leven. Het kan ook de weergave zijn van een deel van uw leven dat wordt afgebroken….