…De droom over een ketting symboliseert een totale toewijding aan een beslissing, idee, situatie of andere persoon. Er is een verbintenis met zowel geest als actie. Als iemand geen halsketting wil omdoen, symboliseert dit onvervulde verlangens, weerstand of afwijzing die je in het leven voelt….

…De droom over een afvoer symboliseert je vermogen om iets voorgoed los te laten of vrij te geven. Hoe goed u mensen, overtuigingen, emoties of situaties kunt loslaten. Overweeg de staat en het uiterlijk van de afvoer voor extra symboliek. De droom over een verstopte afvoer symboliseert een moeilijkheid om voorgoed los te laten. Misschien vind je het niet leuk om iets los te laten of wil je niet geloven dat het moet. Overtuigingen of relaties die te moeilijk zijn om los te laten. Als alternatief kan het een verspilde moeite of beschamend verlies betekenen. Voorbeeld: een man droomde ervan kauwgom vast te zien zitten in een afvoer die hij probeerde te verwijderen. Toen hij wakker was, had hij moeite om over een meisje te komen dat hij leuk vond. Hij kon zijn verlangen naar haar niet loslaten omdat hij het leuk vond om te veel aan haar te denken….

…De droom over een schaar symboliseert daadkracht, emotionele scheiding van problemen of iets kwijtraken. Misschien maak je een keuze of knip je iets uit je leven. Het kan ook de weergave zijn van een deel van uw leven dat wordt afgebroken….

…De droom over een goocheltruc symboliseert een verandering die geweldig of verbazingwekkend aanvoelt en geen uitleg vereist. Het kan ook een zeer krachtige onmiddellijke verandering in uw leven vertegenwoordigen die al uw verwachtingen trotseerde. Je kunt niet geloven dat iets werkte. Het kan ook de weergave zijn van een gewoonte of coping-mechanisme dat een probleem onmiddellijk oplost. Iets dat u of iemand anders doet, dat een probleem oplost zonder dat er verdere discussie nodig is. Iets wat je zegt of doet, lost iets ~zoals magie~ op. Voorbeeld: een homoseksuele man droomde ervan iemand een goocheltruc met een ketting te zien uitvoeren. Toen hij wakker was, merkte hij dat mensen hem meer accepteerden als ze hem vertelde dat hij niets aan zijn homoseksuele levensstijl kon doen….

…De droom over een anker symboliseert onwrikbaarheid of ‘blijven zitten’ bij een onderwerp. U heeft uw huidige status geaccepteerd. Vasthoudend of onwil om te veranderen. Het kan ook de weergave zijn van stabiliteit en veiligheid met een keuze. Als alternatief kan een anker een persoon of situatie voorstellen die altijd betrouwbaar of stabiel is. Positief is dat een anker een invloed in uw leven kan weerspiegelen die u standvastigheid en kracht geeft. Vaste of onveranderlijke overtuigingen. Een vaste loyaliteit. Negatief gezien kan een anker een weerspiegeling zijn van een koppige houding of de onwil om een ​​probleem steeds onder ogen te zien. Het kan ook de weergave zijn van het gevoel vast te zitten aan een situatie. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een zilveren ketting te dragen met een ankerbedel. Toen ze wakker was, had ze haar leven toegewijd om aan haar zieke familielid te blijven….

…De droom over een nek symboliseert de interface tussen je gedachten en gevoelens. Wat je voelt en wat je werkelijk kiest om te doen in het leven met die gevoelens. De verbinding tussen je gedachten en acties. Vaak een symbool voor je totale toewijding aan een relatie of situatie. Negatief, een nek symboliseert problemen waarbij u zich misschien op de ene manier voelt, maar op een andere manier handelt. Romantisch gezien kan een nek aangeven hoe toegewijd u bent. Hoe toegewijd ben je zowel emotioneel als fysiek aan iemand. Een pijn of probleem met je nek symboliseert problemen met het uiten van je ware gevoelens of het leven naar waar je echt in gelooft. De droom om een ​​ketting om de nek te doen symboliseert een totale toewijding aan een situatie of persoon. Je bent toegewijd met zowel geest als actie. Voorbeeld: een jong meisje droomde van een steenpuist in haar nek die erger werd. Toen ze wakker was, had ze spijt van haar keuze om met haar vriendje uit te gaan en begon ze zich langzaamaan ongemakkelijk te voelen bij hem. Voorbeeld 2: een man droomde ervan zich raar te voelen en een meisje een ketting te geven die hij mooi vond. Toen hij wakker was, begon hij het gevoel te krijgen dat dit meisje dat hij leuk vond, te oud voor hem was….