…De droom over een beha symboliseert bescherming of zekerheid van macht. Bewaring van mogelijkheden of capaciteiten. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van het bewaren van waardigheid of zelfrespect. Voorbeeld: een meisje droomde van een jongen die ze graag in haar beha zag. Bij het ontwaken was deze man zich er volledig van bewust dat ze hem ook leuk vond, maar ze speelde het slim met hem. De man die haar in haar beha zag, weerspiegelde haar besef van hem, wetende dat ze hem leuk vond, terwijl ze haar gretigheid om te daten of intiem te zijn tegenhield. Interesse tonen terwijl je damesachtig doet….

…De droom dat jij of iemand anders een ~dame~ is, symboliseert de gevoeligheid om opgemerkt te worden dat je iets verkeerd doet. Als alternatief kan damesachtig gedrag een weerspiegeling zijn van bezorgdheid over uw reputatie. Het kan iets zijn dat u wilt dat perfect moet worden afgehandeld….

De droom over een vagina symboliseert ontvankelijkheid of naleving van overtuigingen, ideeën, wensen of doelen. Hoe open jij of iemand anders is om te accepteren wat andere mensen willen. Hoe ontvankelijk een gewenste situatie is voor uw wensen. De grootte van de vagina kan aangeven hoe ontvankelijk u bent voor de doelstellingen van iemand anders. Een grote vagina kan een situatie weerspiegelen die te gemakkelijk is of die al veel eerder is gedaan. Een kleine vagina kan een situatie weerspiegelen die moeilijk is om te doen of die nog nooit eerder is gedaan. Een mooie wenselijke vagina symboliseert iets waar veel vraag naar is. Een lelijke of ziek uitziende vagina kan ongewenste alternatieven zijn of een probleem om anderen te kunnen interesseren voor wat je hebt. De droom over de vagina van een kind kan een persoon of situatie vertegenwoordigen waarvan je denkt dat die niet interessant of wenselijk genoeg voor je is. Iemand of iets is misschien niet volwassen genoeg voor jou. Voor een man De droom over het hebben van een vagina symboliseert ondergeschiktheid of gebrek aan controle over beslissingen. Het kan zijn dat u zich niet in staat voelt om keuzes te maken of dat u minder machtig bent dan andere mensen. Voor een vrouw De droom over haar eigen vagina kan haar zelfbeeld vertegenwoordigen over vrouw-zijn, vrouwelijkheid, of hoe ~damesachtig~ je jezelf voelt te zijn….