De droom over een sprinkhaan symboliseert je gevoelens over een persoon of situatie die je altijd te slim af lijkt te zijn.

…De droom over reïncarnatie symboliseert gevoelens dat je leven op de een of andere manier volledig is veranderd. Nooit meer terugkeren naar je vorige manier van leven. Positief is dat dromen over reïncarnatie een weerspiegeling kan zijn van gevoelens over jezelf opnieuw uitvinden of ervaren dat je een totaal nieuw leven leidt. Op een grote manier verder gaan met je leven. Negatief gezien kan reïncarnatie gevoelens weerspiegelen over een groot verlies dat uw leven voorgoed verandert. Mogelijk de dood van een geliefde meemaken waarvan je dacht dat die een belangrijk deel van je leven was. Het kan ook zijn dat het gevoelens weerspiegelt dat u het moeilijk vindt om als een goed, eerlijk persoon te leven nadat u dat zo lang niet hebt gedaan. De droom over reïncarnatie in een dier of insect kan een weerspiegeling zijn van je belangrijkste veranderingen of mislukkingen waardoor je je vijanden bang kunt maken. Negatief gezien kan het grote veranderingen of mislukkingen weerspiegelen die u dwingen uw leven beschaamd of schuldig te leven. Voorbeeld: Dromen van reïncarnatie zijn gerapporteerd voor mensen die de dood van een geliefde meemaken. De reïncarnatie kan een weerspiegeling zijn van hun overweldigende gevoelens over het feit dat ze een totaal nieuw leven moeten leiden zonder hun partner….

…De droom over barnsteen symboliseert kracht die niet kan worden ontsnapt of onopgemerkt kan blijven. Gevoelens over elk klein detail waaraan aandacht moet worden besteed. Positief is dat de kleur amber het gevoel kan weerspiegelen dat alles wat je doet, krachtig wordt opgemerkt. Comfortabel om te merken dat je nooit machteloos bent. In plaats daarvan kan barnsteen macht weerspiegelen die onaangenaam is of die niet lekker aanvoelt. Het gevoel dat elk probleem dat je hebt, wordt versterkt. Je vastzitten met te veel macht of dat je een krachtige situatie ervaart die nooit verandert. Niet graag merken dat alleen andere mensen macht hebben. Je voelt misschien dat je kracht constant op de proef wordt gesteld. Gevoelens over teveel aandacht krijgen op manieren die u niet prettig vindt. De droom over ambersteen symboliseert aangename gevoelens over veilig zijn met kracht. Het gevoel dat kracht permanent merkbaar is. De droom over barnsteensteen met een insect erin symboliseert prettige gevoelens om nooit meer lastig gevallen te worden. Je goed voelen wetende dat een onaangename persoon of situatie in je leven je nooit meer kan irriteren….