…De droom over een tafel symboliseert het besef van opties. Alles opmerken wat voor jou mogelijk of beschikbaar is….

* Zie brandhout, timmerhout en hout

…De droom over een houten hut symboliseert de wens om alleen te zijn of om iets alleen te doen. Misschien heb je je privacy nodig of heb je geen zin om met iemand te praten. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan in een hut te zijn. In het wakkere leven brachten ze veel tijd alleen door met het schrijven van een boek. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan naar een hut te rijden en drugs aangeboden te krijgen voordat hij besloot te vertrekken om de drugs niet te gebruiken. In zijn wakende leven was de man een herstelde drugsverslaafde op school om drugsadviseur te worden. Hij voelde de verleiding om van school te gaan en weer drugs te gaan gebruiken, maar besloot terug te keren naar school. De hut weerspiegelde zijn wens om alleen te zijn en drugs te gebruiken….

…De droom over origami symboliseert je gevoelens over hoe uniek, origineel of creatief iets is. Een weerspiegeling van jou of iemand anders die attent of voorzichtig is geweest over iets fantasierijks. Gevoeligheid om iets te hebben gecreëerd dat ertoe doet. Iets speciaals in je leven dat veel tijd heeft gekost om te realiseren. Voorbeeld: een man droomde ervan origami van een tafel te zien. Toen hij wakker was, had hij een boek waarvan hij niet zeker wist of hij het zou publiceren….

…De droom over een dollarwinkel symboliseert gevoelens over het hebben van veel gemakkelijke opties, helemaal geen jaloezie, of iets in je leven zal altijd gemakkelijk zijn. Geen gevoel van urgentie of druk voelen om een ​​keuze te maken, omdat het gemakkelijk is. Iets dat zo gemakkelijk te hebben is, is bijna zielig voor je. Negatief is dat een dollarwinkel het gevoel kan weerspiegelen dat iets in uw leven geen significante waarde heeft of altijd gemakkelijk zal zijn. De goede aard van iemand anders uitbuiten omdat het gemakkelijk is om dat te doen. Voorbeeld: een man droomde ervan in een dollarwinkel te zijn. In zijn wakkere leven had hij 3 webbedrijven die elke dag slechts een kleine hoeveelheid werk vereisten om te updaten. Voorbeeld 2: een jonge man droomde ervan in een dollarwinkel te zijn met een spiegel op een tafel met sieraden. Iemand in de droom zette hem onder druk om de spiegel te kopen, maar dat wilde hij niet. In zijn wakende leven werd hij door een pronkvriend onder druk gezet om regelmatig losse seks te hebben met een gemakkelijke meid en hij vond het niet een goed idee. De dollarwinkel vertegenwoordigde zijn gevoelens over seks met het meisje als iets gemakkelijks dat altijd beschikbaar was als hij het wilde….