…De droom over een rode loper-loper symboliseert een pad in het leven waarin je merkt dat je beter, machtiger of ‘positiever’ bent dan andere mensen. Negatief, een rode loper symboliseert arrogantie, eigendunk, of het verlangen om bewonderd te worden of naar op te kijken. Positief is dat u mogelijk validatie en erkenning zoekt voor uw prestaties. Voorbeeld: een man droomde ervan over een rode loper te lopen. In zijn wakkere leven werd zijn kunst tentoongesteld en maakte hem populairder dan andere kunstenaars. Voorbeeld 2: een jonge man droomde ervan iemand op een rode loper te zien staan. In zijn wakkere leven gebruikte zijn vader zijn geld om met al zijn vrienden te pronken….

…De droom over vloerbedekking symboliseert gedachten en emoties gericht op comfort, luxe en ontspanning. Je maakt je geen zorgen over, of wilt je niet concentreren op iets ongemakkelijks of negatiefs. Je goed voelen als je alles onder controle hebt. De droom over een rode loper (bijvoorbeeld een rode loper) symboliseert een levenspad waardoor je je meer speciaal of belangrijk voelt. Het kan ook de weergave zijn van het gevoel altijd in het middelpunt van de belangstelling te staan. Denk na over de staat en de ontwerpen van het tapijt en hoe het kan symboliseren wat u in het leven ervaart (bijv. Herhalende patronen kunnen herhalende situaties of gevoelens weerspiegelen). De droom over een vloerkleed, tapijt of tapijt, symboliseert iets bedekken of uw ware gedachten gevoelens. Isolatie en bescherming. Wachten om je beter te voelen door iets te negeren. Rode tapijten (met uitzondering van rode lopers) kunnen aangeven hoe comfortabel u zich voelt bij negatief gedrag. Profiteren en genieten van liegen, bedriegen of stelen. Donkergroene vloerbedekking kan aangeven hoe comfortabel u alleen aan uzelf denkt. Profiteren en ontspannen voelen met egoïstisch of arrogant gedrag. Lichtgroene vloerbedekking kan weerspiegelen hoe goed of comfortabel u zich voelt tijdens het genezen of verjongen….

…De droom over het dragen van een jurk symboliseert naleving, bereidheid of gehoorzaamheid. Het dragen van een jurk kan ook de weergave zijn van ondergeschiktheid of het dienen van de behoeften van anderen. Een gebrek aan assertieve kracht of controle. Je gaat akkoord met de behoeften van anderen of bent niet in staat om te doen wat je wilt. Negatief, het dragen van een jurk is een teken dat je geen macht of controle over je leven hebt. Je kunt de voorwaarden van een situatie niet dicteren of het lijkt erop dat iemand anders de touwtjes in handen heeft. Als alternatief weerspiegelt een jurk een gevende aard of een krachtige uiterlijke uitdrukking van het zelf. De droom om iemand anders een jurk te zien dragen, symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat meegaand, gehoorzaam of niet onder controle heeft. Een deel van uw leven geeft zichzelf moeiteloos aan u weg. De droom over een seksueel wenselijke vrouw die een jurk draagt, symboliseert een wenselijk aspect van je leven dat aan je behoeften voldoet of aan je behoeften voldoet. Dingen die je wilt laten gebeuren, manifesteren zich moeiteloos in je leven. Negatief is dat een seksueel wenselijke vrouw die een jurk draagt, kan weerspiegelen dat uw hoop of wensen tegen u worden gebruikt. Voorbeeld: een jonge jongen droomde ervan een begeerlijk meisje in een gele jurk te zien. In het echte leven begon een meisje hem op school te achtervolgen en werd uiteindelijk zijn vriendin. Het meisje in de gele jurk weerspiegelde het meisje op school dat deed wat nodig was om hem als haar vriendje te hebben. Haar bereidheid om alles te doen wat nodig was om hem gelukkig te houden of dicht bij hem te zijn. Het meisje in de gele jurk weerspiegelt het leven alsof het de jongen moeiteloos een gretige vriendin lijkt te geven. Een gele jurk weerspiegelt compliantie of ondergeschiktheid die merkbaar of duidelijk is. Als alternatief ben je je bewust van een deel van je leven dat zichzelf moeiteloos aan jou weggeeft. Een rode jurk symboliseert naleving of ondergeschiktheid die negatief is. Een gevoel van machteloosheid of dienstbaarheid aan anderen op basis van oneerlijke motieven. Het kan ook een slechte gewoonte symboliseren die u moeilijk onder controle kunt houden. Je zou ook het gevoel kunnen hebben dat een gebrek aan macht dat je hebt totaal oneerlijk of onaangenaam is. Als alternatief kan een rode jurk een persoon of situatie symboliseren waarover u volledige controle hebt op een manier die beledigend of bedrieglijk is. Een zwarte jurk symboliseert onevenwichtige, buitensporige of donkere aspecten van jezelf die geen macht of controle hebben. Een blauwe jurk symboliseert jou of een deel van je leven dat op een positieve manier meegaand of behulpzaam is. Een donkergroene jurk symboliseert zelfzuchtige naleving. U of een deel van uw leven dat om egoïstische redenen ondergeschikt of nuttig is….

…De droom over een sprei symboliseert totaal comfort en acceptatie met een situatie. Gewend zijn aan bepaalde overtuigingen of situaties. Weten dat u geen verandering wilt aanbrengen of actie wilt ondernemen bij een probleem. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van jou of iemand anders die de dingen echt leuk vindt zoals ze zijn. Een andere mogelijkheid is dat een sprei iets is dat u geruststelt of uw overtuiging bevestigt. Voorbeeld: een vrouw droomde van een rode sprei. In het echte leven was ze eraan gewend geraakt te geloven dat geen enkele man haar ooit een liefdevolle relatie zou geven vanwege opeenvolgende ongeschikte partners. De rode bedsprei weerspiegelde haar groeiende comfort met het idee dat een relatie niet mogelijk was….

…De droom over rode drop-snoepjes symboliseert het plezier dat je krijgt door ergens mee te spelen of te experimenteren. De droom over zwarte drop-snoepjes symboliseert dat genieten vreselijk of vreselijk is voor andere mensen met wie je speelt. Plezier voortkomend uit spelen of experimenteren met iets waar je geen persoonlijk voordeel van hebt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan een potje rode drop op een plank te hebben staan. Toen ze wakker was, had ze net haar maagdelijkheid verloren en voelde ze zich goed in de verwachting dat ze met andere soorten seks zou gaan experimenteren….

…De droom over lippen symboliseert uitnodiging of verleiding. Iets dat je begint te interesseren om op een bepaalde manier te denken of iets te doen wat je leuk vindt. Lippen met rode lippenstift staan ​​voor seksuele verleiding. Meestal negatief in perspectief, zoals seksueel verlangen naar iemand waar je niet echt om geeft. Lippen met rode lippenstift kunnen ook de weergave zijn van een aspect van je persoonlijkheid dat je verleidt….

…De droom over een trouwjurk symboliseert de persoonlijkheid die kiest voor duurzaamheid. Jezelf voorgoed weg willen geven aan een situatie of relatie. Een gevoel van bestendigheid wensen op een bepaald gebied van uw leven. Het kan ook de weergave zijn van hoe u mentaal of emotioneel ‘getrouwd’ raakt met bepaald gedrag. Als alternatief kan een trouwjurk uw gevoelens over trouwen of toegewijd zijn weerspiegelen. Negatief kan een trouwjurk de persoonlijkheid vertegenwoordigen die ervoor kiest om zichzelf permanent weg te geven aan problemen of negatieve invloeden. Willen wat slecht voor je is of permanent iets aan jezelf corrumperen. Integriteit, liefde of goedheid permanent weggeven. De droom over een zwarte trouwjurk symboliseert een overdreven houding ten opzichte van het maken van een permanente keuze. Het kan ook de weergave van angst zijn die u motiveert om een ​​permanente keuze te maken. Misschien heb je het gevoel dat je iets voor altijd moet doen. De droom over een rode trouwjurk symboliseert negatieve bedoelingen die een permanente keuze drijven. Liegen, bedriegen, stelen of anderen intimideren om iets voorgoed gedaan te krijgen. Het kan ook de weergave zijn van prioriteiten die uit balans zijn wanneer u een permanente keuze maakt. Als alternatief kan een rode trouwjurk een teken zijn dat je het gevoel hebt vast te lopen in een negatieve situatie. Voorbeeld: een man droomde ervan een vrouw een trouwjurk te zien passen. In zijn wakende leven was hij suïcidaal en overwoog een grote verandering in zijn leven om hem nog een laatste reden te geven om te leven….

…De droom over een alligator symboliseert een situatie in je leven die volgens jou gevaarlijk is. Het gevoel hebben dat een probleem uw evenwichtsgevoel of veiligheid heeft verstoord. Je door iets geschokt voelen of moeite hebben om een ​​probleem in bedwang te houden. Als alternatief kan een alligator een sterke angst weerspiegelen die je hebt. Een alligator kan een teken zijn dat u meer moeite moet doen om uw angsten onder ogen te zien of met iemand over uw problemen moet praten. Een alligator kan het gevaar weerspiegelen dat u voelt door een ontslag, ruzie of interpersoonlijk probleem. Het kan ook de weergave zijn van de dreiging van verlies of het gevoel dat er een crisis op handen is. Als je merkt dat je alligator eet in een droom, symboliseert dit het overwinnen van een angst of gevaarlijke situatie. Je voelt overwinning, succes en triomf. De droom over een blauwe alligator symboliseert een krachtige angst voor een positieve situatie. Je hebt mogelijk sterke onzekerheden of angsten over iets dat goed voor je is. Voorbeeld: een man droomde ervan dat alligators hem volgden. In het echte leven probeerde hij een financieel bankroet te voorkomen. De alligators vertegenwoordigden zijn gevoel van gevaar over zijn falende financiën en zijn onvermogen om rekeningen te betalen….

…De droom over vla symboliseert gevoelens dat een situatie goed moet voelen. Je dom voelen als je je niet goed voelt voor iemand anders of ergens niet van geniet. In negatieve zin kan vla een weerspiegeling zijn van het gevoel onder druk te worden gezet om zich goed te voelen voor anderen of ergens van te moeten genieten. Of vraag jezelf af wat voor persoonlijke gevoelens je krijgt als je vla eet of ziet. Voorbeeld: een man droomde ervan vla te zien. Toen hij wakker was, kreeg hij eindelijk de gelegenheid om het eigendom van zijn moeilijke bejaarde vader te ontdoen van een enorme hoeveelheid afval, omdat zijn vader te veel bezig was met verhuizen. De vla weerspiegelde hoe goed het voelde om zijn vader te interesseren, omdat hij eindelijk verantwoordelijk moet zijn voor zijn eigendom….

…De droom over sokken symboliseert comfort, zelfvertrouwen, alledaagsheid, of wat je aan jezelf gewend bent geraakt. Zorgvuldig doordachte ideeën in uw eigen geest over uw overtuiging zijn juist. Zwarte of rode sokken kunnen wijzen op arrogantie, overmoed, op je lauweren rusten of machtsmisbruik….

…De droom over een kerstcadeau symboliseert welverdiende verandering. Positief is dat een kerstcadeau een weerspiegeling is van geluk, iets krijgen dat je wilde, eindelijk iets ervaren waarop je hebt gewacht. Negatief is dat een kerstcadeau kan weerspiegelen dat er iets negatiefs met je gebeurt dat iemand anders vindt dat je het verdient. Schaamte of schaamte die u erkent. Blauwe geschenken zijn positieve bedoelingen, gevoelens of situaties. Rode geschenken zijn negatieve bedoelingen, gevoelens of situaties….

…Het zien of gebruiken van een rubberen band in de droom symboliseert uw accommodatie voor de behoeften of wensen van anderen, of hun accommodatie voor die van u. Je hebt misschien het gevoel dat je geen andere keus hebt dan anderen te helpen of te helpen terwijl je je eigen belangen negeert. De kleur van een rubberen band is significant. Een rode of zwarte band zou duiden op onevenwichtige of negatieve gedachten en gevoelens over deze accommodatie. Een blauwe band zou suggereren dat de accommoderende houding positief is….

…De droom over een papegaai symboliseert het herhalen van wat je aan anderen hebt gehoord. Blauwe papegaaien kunnen staan ​​voor het herhalen van positieve informatie. Rode papegaaien vertegenwoordigen het herhalen van negatieve informatie of liegen over teruggeroepen informatie. Groene papegaaien kunnen egoïstische bedoelingen weerspiegelen als u informatie aan anderen herhaalt. Jaloezie, hebzucht of arrogantie is een drijvende factor. Het kan ook de weergave zijn van advies over geld dat u herhaalt….

…De droom over slipjes symboliseert zelfbewustzijn over dingen die je graag wilt hebben of die je interesse wekken. Merk op dat je iets wilt, een uitkomst verlangt of seksuele interesse in iemand hebt. Misschien ben je je bewust van je verlangen naar iets waarvan je weet dat je het niet kunt hebben of naar een persoon waartoe je je aangetrokken voelt. Een slipje kan ook een symbool zijn voor uw houding ten opzichte van seks. Een weerspiegeling van hoe u seksueel geïnteresseerd bent in iemand. Als je een man bent, kan het slipje van een vrouw de interesse in een vrouw vertegenwoordigen waar je seksueel aan hebt gedacht. Als u een vrouw bent, kan een slipje aangeven hoe wenselijk of interessant u bent voor anderen. Blauw slipje symboliseert positieve gevoelens van verlangen. Het kan een weerspiegeling zijn van respect, liefde of oprechte zorg voor een persoon of doel. Rode slipjes vertegenwoordigen een negatief, buitensporig of onevenwichtig verlangen. Het kan zijn dat u of iemand anders op de hoogte is van de wens van iemand anders en deze voor persoonlijk gewin exploiteert. Roze slipjes vertegenwoordigen wellustige verlangens, wensen of interesses. Totale preoccupatie met ~hebben~ wat je wilt. Negatief kan het een weerspiegeling zijn van een gebrek aan vermogen om echt te hebben wat u wilt. Zwarte slipjes vertegenwoordigen onevenwichtige verlangens, wensen of interesses. Doelen of doelstellingen die onevenwichtig, buitensporig of immoreel zijn. Een mogelijk teken dat uw methoden om doelen te bereiken totaal niet in de lijn liggen. Zwarte slipjes zijn veel voorkomende symbolen voor mensen die porno kijken of masturberen voor mensen met wie ze geen relatie hebben. Voorbeeld: een man droomde ervan in de ondergoedlade te kijken van een meisje dat hij leuk vond. In het echte leven had hij seksueel over het meisje gefantaseerd. Het slipje weerspiegelde zijn zelfbewustzijn van zijn seksuele interesse voor het meisje….

…De droom over een oefenruimte of gewichtsruimte symboliseert dat je mentaliteit gericht is op het verbeteren of versterken van een bepaald gebied van je leven. Probeer de beste te zijn die je kunt zijn. Als je slechte mensen ziet, mensen gekleed in rood, rode voorwerpen of rood licht in een gewichtsruimte, symboliseert dit negatieve gewoonten of denkpatronen die uit de hand lopen. Misschien vergroot u op de een of andere manier angst, oneerlijkheid of arrogantie….

…De droom over lasers symboliseert een hoge mate van focus en concentratie op een of ander probleem in je wakkere leven. Aanvallen door lasers symboliseert ergernis of angst dat iets perfect moet zijn. Blauwe lasers duiden op een positieve kijk of goede bedoelingen. Rode lasers duiden op een negatieve kijk of slechte bedoelingen….

…De droom over de bijbel symboliseert uw morele normen of fundamentele geloofssysteem. Het kan ook uw gevoel voor waarheid vertegenwoordigen. Als alternatief kan dromen over een bijbel uw poging zijn om troost te zoeken dat u het juiste doet. De droom over iemand die de bijbel beschadigt of scheurt, kan een aspect van je persoonlijkheid vertegenwoordigen dat zijn fundamentele overtuigingen of morele normen terugdraait. Het kan ook de weergave zijn van een persoon of situatie die uw overtuigingen niet deelt. Het gevoel hebben dat iemand ongevoelig is voor uw normen of waarden. Het zat zijn om volkomen eerlijk te zijn. De droom over een rode bijbel symboliseert een overdreven behoefte aan eerlijkheid of aan bepaalde overtuigingen. Het kan ook de weergave zijn van een onoprecht gebruik van morele dogma’s. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van een lelijke houding ten opzichte van een strikt geloof in God….

…De droom over elektriciteit symboliseert kracht, kracht en levensenergie op een bepaald gebied van je leven. Bepaalde gedachten, emoties of situaties zijn springlevend. De droom over blauwe elektriciteit symboliseert positieve kracht en levensenergie. Positieve gedachten en situaties hebben een merkbare of krachtige invloed op een bepaald gebied van uw leven. De droom over rode elektriciteit symboliseert negatieve kracht en levensenergie. Negatieve gedachten en situaties hebben een merkbare of krachtige invloed op een bepaald gebied van uw leven….

…De droom over een kubus symboliseert een perfect uitgebalanceerde ruimte. Vaak een symbool voor mentale of emotionele perfectie op een bepaald gebied van je leven. Het zien van een rode kubus in een droom symboliseert iets in je leven, of problemen die je hebt die volkomen negatief of gevaarlijk zijn. Een kubus is ook een symbool voor het universum, omdat God het heeft geschapen….

…De droom over een wang symboliseert het besef hoe gevoelig of ongevoelig je je voelt. Wangen kunnen ook de weergave zijn van uw gevoelens over hoe zorgzaam of onverschillig een situatie de hele tijd voelt. Hoe fijn of vreselijk een situatie voor jou altijd voelt. Bedenk hoe schattig, teruggetrokken of lelijk de wangen zijn om de mate van gevoeligheid te bepalen die wordt gevoeld. De droom over rode wangen symboliseert de verlegenheid dat je ware gevoelens of gedachten aan anderen worden getoond. Zachte wangen vertegenwoordigen onschuld of een hoge mate van gevoeligheid. Gebeeldhouwde wangen vertegenwoordigen een onwil om als een verliezer behandeld te worden, tegen te praten, of het gevoel nooit wanhopig te zijn. Teruggetrokken wangen vertegenwoordigen een aspect van jezelf dat niet geeft om je weer goed te voelen. Mollige wangen kunnen wijzen op gevoeligheid om altijd veel van iets nodig te hebben. De droom over een gat in een wang symboliseert een probleem met het behouden van een comfortabel gevoel over jezelf. Je gedwongen voelen om gevoelig te zijn voor een probleem dat niet onder controle is. Je gedwongen voelen om je te verliezen. De droom om op de wang te worden gekust symboliseert bewondering, eerbied of respect. Het kan ook de goedkeuring zijn van iemands daden….

…De droom over de lucht symboliseert potentieel, mogelijkheid of jouw kijk op de toekomst. Uw gevoelens over wat u gelooft, kunnen worden bereikt. Anticiperen of je afvragen wat er kan gebeuren. Uw perceptie van veranderingen die op de loer liggen. Een blauwe lucht staat voor een positieve kijk, vrijheid van meningsuiting, onafhankelijkheid en hoop. De ~sky is the limit~. Geloven dat wat je wilt mogelijk is of dat er goede dingen gaan gebeuren. Creativiteit. De droom over een rode lucht symboliseert een negatieve kijk op de toekomst, angst, rampspoed, conflict of bedrog. Geloven dat er altijd slechte dingen zullen gebeuren. Vechten of problemen zijn aan de horizon. De droom over een donkere lucht symboliseert gevoelens over een situatie in je leven zonder positieve mogelijkheden. Het gevoel hebben dat er op dit moment alleen negatieve, gevaarlijke of onaangename dingen kunnen gebeuren. U kunt een verhoogd gevoel van voorzichtigheid, gevaar of pech voelen. Je doet misschien ook je best om een ​​moeilijk moment door te komen. Een teken dat u misschien te pessimistisch of angstig bent en er baat bij kunt hebben anderen om hulp te vragen. De droom over een donkergrijze of bewolkte lucht symboliseert verdriet, depressie of onaangename gevoelens. Je voelt je momenteel niet goed in je leven. Zie het thema-gedeelte voor andere kleuren. De droom over iets dat uit de lucht valt, symboliseert plotselinge ideeën, inzichten of kansen. Veel geluk. Er is iets uit het niets in je leven verschenen. Negatief, dingen die uit de lucht vallen, kunnen een probleem zijn om negatieve denkpatronen of problemen te vermijden. Voorbeeld: een man droomde ervan een touw de lucht in te klimmen. Toen hij wakker was, had hij een boek over het boeddhisme gelezen, in de overtuiging dat het hem zou helpen zijn leven te transformeren. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan vissen uit de lucht te zien regenen. In zijn wakkere leven voelde hij zich overweldigd door allerlei ideeën en mogelijkheden. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde ervan vlinders in de lucht te zien die altijd buiten bereik waren. Toen ze wakker was, was ze gevoelig voor het uitstellen van haar doel om de hele wereld rond te reizen. Voorbeeld 4: Een man droomde ervan een vliegende schotel in de lucht te zien. Toen hij wakker was, begon hij aan een nieuwe baan waar hij geen ervaring mee had….

…De droom over een rok symboliseert uitnodiging, flirt of verleiding. Het kan zijn dat u ~jeuk~ hebt om uzelf te verwennen of dat u op het punt staat iets uit te voeren dat u interessant vindt. Je hebt misschien het gevoel dat iets je ~roept~ of je uitnodigt om ervan te genieten. Negatief, een rok kan een teken zijn dat u ~met vuur speelt~ of bijna bezwijkt voor verleiding. Als alternatief kan een rok situaties uit het echte leven weerspiegelen waarin je met iemand flirt of het gevoel hebt dat er met je wordt geflirt. Een weerspiegeling van uitnodigende sociale signalen die door u of iemand anders worden gemaakt. Het weerspiegelt signalen, verborgen berichten of subtiliteiten die door anderen worden geprojecteerd of waarover u fantaseert. Zwarte of rode rokken duiden op ongepast of buitensporig seksueel fantaseren. Als er angst is in een droom dat iemand een rok ziet, symboliseert dit de angst van iemand die je graag ontdekt wat je ware gevoelens zijn. Het ondergoed symboliseert uw houding ten opzichte van seks of romantiek, en de ontdekking is de openbaring van uw gevoelens. De droom over de rok van een schoolmeisje symboliseert een zelfbewuste houding ten opzichte van een persoon of situatie die je leuk vindt en waarmee je jezelf niet voor schut wilt zetten. Het kan uw bezorgdheid weerspiegelen om een ​​goede reputatie te behouden tijdens een sollicitatiegesprek of uw bezorgdheid om iemand die u leuk vindt een goede indruk van u te houden. Mannen die dromen van meisjes die ze willen daten in een schoolmeisjesuniform kunnen hun wens weerspiegelen om met hen te daten, terwijl ze ook erg zelfbewust zijn over wat ze van je voelen….

…De droom over een hoed symboliseert je humeur of houding die alleen aan anderen wordt getoond. De kleur en stijl van de hoed suggereren in wat voor stemming je bent. Dromen van een rode hoed kan een houding weerspiegelen die aan anderen wordt getoond met gevaarlijke of arrogante bedoelingen. Anderen laten zien dat je weet dat je gevaarlijk of gemeen bent….

…Het zien van een skelet in de droom symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat volledig ontdaan is van kracht of vitaliteit. Mentaal, emotioneel of spiritueel ‘tot op het bot uitgekleed’. Jij of iets in je leven dat een totale verandering heeft ondergaan. Als alternatief kan een skelet problemen of situaties weerspiegelen die blijven hangen of die u herinneren aan wat vroeger was. De droom over het zien van een skelet in de spiegel symboliseert dat je merkt dat je totaal machteloos bent of een hele grote verandering hebt aangebracht. Een skelet met rode ogen symboliseert een negatieve kijk op een situatie waarin je alles bent verloren of een grote verandering hebt aangebracht. Het skelet kan ook een metafoor zijn voor ‘skeletten in de kast’. Misschien heb je iets dat je verbergt dat je niet durft te onthullen aan anderen….

…De droom over bollen of ballen symboliseert gedachten. Blauwe bollen of ballen vertegenwoordigen positieve gedachten. Rode bollen of ballen vertegenwoordigen negatieve gedachten. Ballen kunnen ook de weergave zijn van conflicten over kwesties die u wilt verwijderen. Sportballen in dromen symboliseren problemen waarmee je emotioneel worstelt, of beslissingen die je overweegt. Keuzes die uiteindelijk zowel een goede als een slechte invloed kunnen hebben. Overtuigingen die uiteindelijk zowel een positief als een negatief resultaat kunnen opleveren. Tennisballen symboliseren een conflict over zaken die u afwijst of die u door iemand anders wilt laten afhandelen. Voetballen symboliseren een conflict over concurrerende methoden. Jij en iemand anders die het niet eens zijn over de manier waarop ze iets moeten doen. Basketbal symboliseert je gefocust op kracht of prestatie. Kracht gebruiken om te bereiken wat je wilt in het leven of een specifiek resultaat. Iets waarvoor u uw vaardigheid, status of middelen gebruikt om te laten gebeuren. Honkballen zijn symbolen voor problemen of problemen die kunnen worden geëlimineerd. Het kan ook de weergave zijn van kansen om te veranderen waarvan gebruik moet worden gemaakt om macht te verwerven. Positief is dat het kan wijzen op een kans om iets onwenselijks kwijt te raken of ergens tegen in op te komen. Negatief kan het een probleem of een negatieve situatie symboliseren die u uitdaagt of ervoor zorgt dat u een risico neemt….

…De droom over een fles vloeistof of een drankje symboliseert een kans om iets te doen wanneer je maar wilt. De kans krijgen om iets op jouw manier te doen, te genieten of een probleem snel op te lossen. De droom over een lege fles symboliseert een totaal gebrek aan kansen. Misschien heb je een kans benut of heb je het gevoel dat niemand je er een zal geven. Falen kan onvermijdelijk aanvoelen. Het kan ook de weergave zijn van het gevoel dat u weet dat u iets kunt doen wanneer u maar wilt, zonder te weten hoe u dat zou doen. Voorbeeld: een man droomde ervan een rode lege fles op een plank te zien zitten. In zijn wakende leven was hij suïcidaal zonder precies te weten hoe hij zelfmoord zou plegen….

…De droom over een koe symboliseert moederschap, koesterende gevoelens of een verlangen om verzorgd te worden. Het kan ook uw koesterende instincten of het moederschap van anderen weerspiegelen. De droom over een rode koe kan afhankelijkheidsproblemen vertegenwoordigen met iemand die je een goed gevoel geeft of die om je geeft. Misschien heb je ~mama~ -problemen. Een onevenwichtige behoefte moet worden gekoesterd. De droom over een bruine koe symboliseert gevoelens van koestering om jezelf van een probleem te bevrijden. Hulp, liefde en zorg voor uw welzijn die helpen bij het oplossen of genezen van problemen. Gevoelens die sommige zo verbazingwekkend zijn, geven om alles wat je voelt op een manier die een probleem wegneemt….

…De droom over korte broeken in een droom symboliseert een ontspannen, zorgeloze, relaxte of zorgeloze houding tijdens een negatieve situatie. Jezelf of andere mensen laten zien dat je niet door de problemen wordt getroffen. Een zwarte of rode korte broek symboliseert een relaxte of zorgeloze houding die negatief of overdreven is. Je voelt je te comfortabel of te ontspannen over een situatie waarin je conservatiever zou moeten zijn. Het kan ook de weergave zijn van opscheppen, opscheppen of een nalatige houding als zich een probleem voordoet….

…De droom over een provincievlag symboliseert patriottisme, loyaliteit of plicht. Het belang dat je voelt, of het projecteert een bepaalde houding. Er zeker van zijn dat een bepaalde manier van denken de beste manier is om te denken. Een geloof in iets groters dan jij. Overweeg de stereotiepe denkwijze van het land waarvan je de vlag ziet voor extra betekenis. Een Amerikaanse vlag kan bijvoorbeeld het belang weerspiegelen dat u voelt bij het hebben of projecteren van een koppig onafhankelijke mentaliteit op anderen. De droom over een Chinese vlag kan uw onwankelbare loyaliteit aan conservatieve opvattingen of gedrag weerspiegelen. Zelfverzekerd zijn over conservatief, geduldig, voorzichtig zijn of nooit risico’s nemen. Vlaggen van andere landen kunnen kwesties of situaties weergeven waarvan u denkt dat het belangrijk is om bij te blijven. Een kwestie die voorrang heeft of uw onwankelbare loyaliteit aan een goed doel. Overweeg de kleuren of objecten op de vlag voor extra betekenis. De droom over een geheel witte vlag kan een weerspiegeling zijn van overgave of een niet-confronterende houding tegenover anderen. Opzettelijk moeite doen om anderen te laten zien dat u zich volledig aan de regels houdt. Als alternatief kan een witte vlag uw onwankelbare loyaliteit aan een zaak weerspiegelen die volkomen eerlijk of moreel is. De droom over een rode vlag symboliseert loyale of koppige steun voor overtuigingen die negatief, gevaarlijk of arrogant zijn. Een zelfverzekerde houding ten opzichte van genadeloos zijn. Een luide of koppige houding dat je nooit wordt verteld wat je moet doen, hoe gevaarlijk het ook wordt. Loyaliteit aan een zaak die misschien te buitensporig of gevaarlijk is, of die u koste wat het kost niet bereid maakt te luisteren. Een teken dat u er baat bij kunt hebben om te stoppen met iets dat u doet. De droom over een geblokte vlag symboliseert misschien een competitieve geest. Het gevoel hebben dat racen, vechten, vechten of competitie erg belangrijk is. Genieten van discussiëren of het aangaan van een uitdaging….

…De droom over een fluitje symboliseert een time-out of pauze. Een beslissing om een ​​pauze te nemen of bepaald gedrag te stoppen. Jezelf of iemand anders vertellen wanneer genoeg genoeg is. Voorbeeld: Een persoon droomde ervan te zien hoe een rood fluitje werd weggegooid terwijl een wit fluitje om zijn nek werd geslagen. Toen ze wakker waren, begonnen ze meer pauzes te nemen terwijl ze zeer stressvol werk deden. Het rode fluitje vertegenwoordigde de stress en negatieve emoties die gepaard gaan met nooit een pauze nemen en het witte fluitje symboliseert een meer gebalanceerde benadering om weg te komen van het werk wanneer het te veel werd….