…De kleur geel in een droom symboliseert het opmerken van iets dat gebeurt of merkt dat je op een bepaalde manier denkt. Gele dieren, voorwerpen of kleding weerspiegelen allemaal overtuigingen, gevoelens of situaties in je leven waarvan je je bewust bent dat je ze hebt. Positief is dat de kleur geel geluk of positieve ervaringen symboliseert die automatisch of moeiteloos plaatsvinden. Merk op dat je dingen leuk vindt of het gemakkelijk hebt. Negatief, de kleur geel symboliseert negatieve denkpatronen waarvan je je bewust bent in jezelf. Merk op dat je bang, onzeker bent, een probleem hebt of onoprecht bent. Geel kan ook negatieve ervaringen weerspiegelen die u niet kunt stoppen. Een probleem is een eigen leven gaan leiden. Je gedwongen voelen om je op een bepaalde manier te voelen of je te gedragen. Te gevoelig zijn voor de voorkeuren van anderen. De symboliek voor de kleur geel is gebaseerd op de algemene menselijke waarneming van de kleur van de zon gedurende de dag, omdat je alles kunt zien gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan een gele vlinder te zien. In het echte leven was hij gevoelig om met zijn artsen te praten over een alternatieve gezondheidsbehandeling, omdat hij bang was dat ze hem zouden vertellen dat hij moest stoppen. De gele vlinder symboliseerde dat hij zijn eigen gevoeligheid opmerkte over de mogelijkheid om zijn alternatieve geneeskundige behandeling op te geven. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan in een lelijke gele auto te rijden. Toen ze wakker was, voelde ze zich gedwongen om bepaalde beslissingen te nemen om aan de verwachtingen van haar ouders te voldoen. Het geel weerspiegelde hoe ze merkte dat ze deed wat haar ouders wilden. Voorbeeld 3: een vrouw droomde ervan een gele jurk te dragen. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat ze een beslissing moest nemen die meer in overeenstemming was met wat haar familie wilde dan met wat ze wilde. Het geel weerspiegelde hoe ze merkte dat ze moest doen wat haar familie wilde….

…De droom over ontlasting in een toilet symboliseert het reinigen van negatieve emoties, overtuigingen of situaties. U bent misschien klaar met iets in uw leven. De droom over ontlasting op een obscene of ongepaste manier symboliseert iets goeds bederven of een probleem creëren. Het suggereert onnadenkendheid en ongepaste gedachten en gedragingen. U bent misschien bezig met het wegwerken van een probleem dat onzorgvuldig, grof of onverantwoordelijk is. De droom over ontlasting in het bijzijn van andere mensen kan de druk vertegenwoordigen waarvan je denkt dat ze op je worden uitgeoefend om een ​​probleem op te lossen. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens van schaamte terwijl u openlijk met problemen omgaat….

De droom over uitwerpselen of kak symboliseert aspecten van jezelf die onnodig of ongewenst zijn. Iets in je leven dat waardeloos voor je is of waarvan je liever helemaal kwijt bent. Uitwerpselen die op een ongepaste manier in een droom verschijnen, kunnen een weerspiegeling zijn van een probleem dat weer opduikt en waar je liever niet bij betrokken bent. Probleemsituaties die u zorgvuldig vermijdt. De droom over het eten van uitwerpselen of kak symboliseert problemen of ongewenste situaties die worden ervaren. Jij of iemand anders die ~shit~ -voorwaarden in hun leven accepteert. De droom over uitwerpselen in je handen symboliseert een probleem waarvan je denkt dat het ‘in je handen’ ligt. Problemen waarmee u te maken heeft. Mogelijk een symbool voor te veel geld, juridische problemen of relatieproblemen waarmee u te maken krijgt. Als alternatief kan het hebben van poep of uitwerpselen in je handen een teken zijn dat je je stom voelt dat iets dat je van plan was niet zal werken zoals verwacht….

…De droom over haar symboliseert je denkstijl. De kleur en stijl van het haar symboliseren de manier waarop u denkt. Georganiseerd haar weerspiegelt een systematische of methodische denkstijl. Rommelig of verward haar weerspiegelt zelfkritische of hysterische gedachten. Blond of geel haar symboliseert dat je jezelf of iemand anders op een bepaalde manier opmerkt. Rood haar (bloedrood) in een droom symboliseert negatieve of buitensporige denkpatronen. Jij of een aspect van je persoonlijkheid dat niet oprecht of zorgzaam is. Rood haar kan ook de weergave zijn van liegen, bedriegen, woede of gemeen zijn tegen iemand. Oranje haar (Roodharige, Gember of Worteltop) symboliseert in een droom een ​​denkstijl die merkbaar of moeilijk te vermijden is. Overtuigingen, emoties of situaties die onmogelijk te stoppen of te vermijden zijn. Een gebied van je leven dat je focus overweldigt en niet onopgemerkt kan blijven. Donkergroen haar symboliseert egoïstische denkpatronen. Lichtpaars haar symboliseert denkpatronen die neutraal of onverschillig zijn. Donkerpaars haar kan denkpatronen weerspiegelen die gericht zijn op het voelen van totale machteloosheid. Er gebeurt niets wat je wilt. Het kan ook de weergave zijn van zeer donkere en onverschillige denkpatronen. Lichtblauw haar symboliseert positieve denkpatronen. Het kan ook de weergave zijn van gevoeligheid. Donkerblauw haar symboliseert ongevoelige of koude denkpatronen. Zwart haar symboliseert een onevenwichtig denken. Donkere, depressieve, negatieve of buitensporige gedachten. Zwart haar kan ook een angstige mentaliteit vertegenwoordigen. Wit haar symboliseert evenwichtige denkpatronen. Negatieve of ongezonde overtuigingen worden totaal gezuiverd. Mogelijk een teken van zelfverbetering of positieve verandering. Wit haar kan ook staan ​​voor goede bedoelingen. De droom over het hebben van het haar van iemand anders symboliseert dat je gedachten of je stijl van denken gebaseerd zijn op de eigenschappen, gevoelens of herinneringen die het meest opvallen aan die persoon. Het kan ook de weergave zijn van een soortgelijke denkstijl voor die persoon. De droom over het eten van haar kan gevoelens van walging of schaamte vertegenwoordigen die je moet ervaren of moet nadenken over het probleem van iemand anders. De droom over beestjes in je haar symboliseert ergernissen, frustraties of ongewenste situaties waarmee je het gevoel hebt vast te zitten. Niet in staat zijn om aan iets vervelends te denken. De droom dat haar in brand staat symboliseert een mentaliteit die wordt verteerd door verlies of de dreiging van verlies. Preoccupatie met een zeer ernstige situatie. Gevoel dat er deze keer ~geen grapjes~ zijn. Dromen dat je haar in brand staat, kunnen opduiken wanneer jij of iemand die je kent wordt geconfronteerd met een vreselijke crisis, zoals de dood van een geliefde. Raadpleeg het thema-gedeelte voor haar voor een meer diepgaande blik op haarsymboliek….

…De droom over blond of geel haar symboliseert een denkpatroon dat door jou wordt opgemerkt. Bewustwording van jezelf of iemand anders die op een bepaalde manier denkt….

* Zie uitwerpselen, ontlasting

* Zie uitwerpselen en / of ontlasting

* Zie uitwerpselen en / of ontlasting

…Het zien van een schoon zwembad in de droom symboliseert comfort en acceptatie van negativisme of onzekerheid in je leven. U bent met bepaalde problemen in het reine gekomen en ze vallen u niet lastig als u erover na moet denken. De droom over zwemmen in een zwembad symboliseert genieten van een negatieve of onzekere situatie. Graag willen weten wat je doet is verkeerd, of plezier beleven aan het gemakkelijk confronteren van onzekere momenten. De droom over een zwembad vol ontlasting symboliseert een besef van negativisme in je leven en problemen die je hebt. Misschien wilt u ook graag met uw problemen omgaan. De droom over het bezitten van een gloednieuw zwembad symboliseert een nieuw gevoel van controle over een bepaald gebied van je leven. Een goed gevoel wetende dat u gemakkelijk door problemen kunt navigeren of gemakkelijk kunt omgaan met problemen die zich kunnen voordoen op een manier die u voorheen niet kon. Voorbeeld: een man droomde ervan naast een zwembad te staan. In zijn wakende leven had hij aan een oude vriend duidelijk gemaakt waarom hij zijn gevoelens kwetste toen ze jonger waren, nadat hun gesprek snel zuur werd na elkaar weer te hebben ontmoet. Het zwembad weerspiegelde zijn troost toen hij met de oude vriend sprak nu dat oude probleem was opgelost….