…De droom over een bruiloft symboliseert de eenwording met een bepaald aspect van jezelf. Het samenvoegen of samenvoegen van kwaliteiten. Het kan ook de weergave zijn van een ervaring in je leven waarbij je merkt dat iets permanent wordt. Vaak een symbool voor nieuwe gewoontes of situaties die in je leven gemeengoed worden. Een bruiloft kan ook een katalysatorevenement zijn dat u motiveert om altijd iets te doen. Kan soms een transformerende gebeurtenis weerspiegelen. Negatief, een bruiloft kan negatieve situaties of negatieve denkpatronen weerspiegelen die steeds vaker voorkomen in je leven en versterkt worden in je wakkere leven. Negatieve situaties of ongewenste aspecten van jezelf versmelten. Angst, behoefte, jaloezie of schuldgevoel die regelmatig voorkomen of zich permanent voelen. De droom over het bijwonen van een bruiloft kan uw gevoelens weerspiegelen over permanente veranderingen die bij iemand anders plaatsvinden. Het kan een weerspiegeling zijn van het zien van jezelf veranderen. Ervaar dat 2 kanten van jezelf samensmelten. De droom over het plannen van een bruiloft symboliseert de voorbereidingen die u treft voor een permanente of serieuze verandering. De droom over problemen of vechten op een bruiloft kan problemen met toewijding, vertrouwen of consistentie weerspiegelen. Het kan zijn dat u twijfelt over een verandering die u overwoog. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van jaloezie die jij of iemand anders heeft terwijl je kijkt hoe anderen iets bereiken. Het niet leuk vinden om iemand anders permanent een doel te zien realiseren. Het kan ook wijzen op gevoelens dat het geen goed idee is om een ​​permanente verandering te zien. Als je in het echte leven gaat trouwen, droom dan van rampen, omdat je bruiloft misschien een weerspiegeling is van je angst om jezelf in verlegenheid te brengen. Het zien van ex’s of je partner die vreselijk misvormd zijn, kan een weerspiegeling zijn van je angst om een ​​fout te maken. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan haar ontwerpleraar te zien trouwen met haar spirituele leraar. In haar wakende leven begon ze exotische sieraden te ontwerpen. Voorbeeld 2: Ouderen die bijna dood zijn, dromen vaak van bruiloften. De bruiloften weerspiegelen hun gevoelens over de bestendigheid van de dood. Ervaren zichzelf versmelten met het hiernamaals….

…De droom over schoenveters symboliseert dat je op je manier bent ingesteld, toewijding aan principes, ideologie, of hoe onvermurwbaar of zelfverzekerd je bent in je overtuigingen. Het loslaten van veters symboliseert verzwakking van principes, afwijken van doelen die je voor jezelf hebt gesteld, een gebrek aan voorbereiding of het niet kunnen voltooien van een taak zoals verwacht. Dromen dat uw veters al los zijn, symboliseert een gebrek aan voorbereiding op een taak die voor u ligt. Misschien ben je nog niet klaar om vooruit te komen in een relatie of onderneming. De droom over het strikken van je schoenveters symboliseert de voorbereiding op een uitdaging. Misschien ben je klaar om verder te gaan met doelen of een beslissing te nemen. Aanvallen door iemand met veters symboliseert jou of iemand anders die het gevoel heeft dat er op een bepaald gebied een gebrek aan toewijding is. Misschien geef je jezelf de schuld of heb je het gevoel dat iemand je de schuld geeft omdat je niet hard genoeg hebt geprobeerd….

…De droom over kwallen symboliseert verborgen vijandigheid of mooie situaties die worden overschaduwd door een harde realiteit. Kwallen weerspiegelen problemen die allure hebben, maar die je veel pijn bezorgen als je er te dicht bij komt. Een kwal kan een interessante persoon of situatie zijn die je in verlegenheid brengt, je bang maakt of je gevoelens kwetst als je dichtbij hem komt. Een kwal kan ook de vertegenwoordiging zijn van afwijzing. Een kwal duidt op gevoelens van ontoereikendheid, onzekerheid en een gebrek aan eigenwaarde. Er kan een situatie zijn waarin u niet in staat bent om voor uzelf op te komen. Voorbeeld: een vrouw droomde er ooit van om gestoken te worden door een kwal. In het echte leven had ze moeite om in haar eentje een bruiloft te plannen, omdat iedereen die ze kende in een andere staat woonde. De kwal vertegenwoordigde het mooie idee van een bruiloft in combinatie met het pijnlijke besef dat niemand het genoeg kon schelen om haar te helpen bij het plannen ervan….

…De droom over het afleggen van een examen symboliseert een zeer uitdagende situatie in je leven die je volledige focus of toewijding kan vereisen. Een uitdaging die krachtige onzekerheden kan veroorzaken, veel voorbereiding vereist of veel op het spel staat. Een examendroom kan staan ​​als een barometer van de druk die u voelt. De droom over het niet slagen voor een examen kan een weerspiegeling zijn van een onvermogen om jezelf te bewijzen, een uitdaging te overwinnen of een gevoel van persoonlijk falen. Het gevoel hebben dat je niet voldoende hebt gepresteerd of niet aan de verwachtingen hebt voldaan. Het kan ook de weergave zijn van uw ergste angst die uitkomt. De droom dat je niet voorbereid bent op een examen, kan een weerspiegeling zijn van je gevoel van gebrek aan voorbereiding of dat je niet naar een waarschuwing hebt geluisterd. Je verantwoordelijk voelen voor het mislukken van een project of plan. Misschien verwacht je teveel van jezelf….

…De droom over bakken symboliseert de voorbereiding op iets speciaals in je leven. Plannen en ideeën komen allemaal samen voor een speciaal evenement of iets dat belangrijk voor je is. Iets waar u speciale zorg aan besteedt. De droom dat je problemen hebt tijdens het bakken, kan staan ​​voor vertragingen, tegenslagen of problemen die zijn ontstaan ​​terwijl je iets speciaals aan het plannen was. Als u ingrediënten mixt die u normaal niet zou combineren, suggereert dit dat u iets nieuws probeert. Voorbeeld: bakken komt soms voor in de dromen van zwangere vrouwen. Het bakken weerspiegelt de speciale zorg die ze geven aan hun baby’s en hun huizen ter voorbereiding op de bevalling….

…De droom over een schoolbus symboliseert beslissingen of een richting in het leven die je voorbereidt op een moeilijkere situatie. Bereid je voor om je ergens mee bezig te houden. Een moeilijke situatie die nadert. Een schoolbus is een teken dat je huidige levenservaring misschien wel een voorbereiding is op iets ernstigers. Voorbeeld: een jong meisje droomde ervan in een schoolbus te stappen. Toen ze wakker was, kocht ze iets in het winkelcentrum en wist dat haar grotere oudere zus haar zou dwingen om het een week lang te laten lenen voordat ze er zelf van zou kunnen genieten. De schoolbus weerspiegelde haar emotionele voorbereiding om ervoor te zorgen dat haar zus hoe dan ook haar zin krijgt….

…De droom over het gebruik van een videocamera symboliseert het vastleggen van een ervaring in het geheugen. Elk ding waarvan u getuige bent opmerken of onthouden. Het kan ook uw poging zijn om een ​​gebeurtenis of een volledig proces te documenteren voor later gebruik. Er kan ook veel informatie of details zijn die u met anderen wilt delen. Een videocamera kan een teken zijn dat u een grote hoeveelheid informatie die u te zien krijgt, niet wilt vergeten. U wilt niets missen. De droom over een verborgen videocamera symboliseert je poging om iemand in het geheim te observeren of in de gaten te houden. Iemand nauwlettend in de gaten houden zonder zijn medeweten. Als alternatief kan een verborgen camera gedrag weerspiegelen dat nieuwsgierig is of grenst aan stalking. De privacy van anderen binnendringen of ongepast aandacht schenken aan mensen waarvan je weet dat je dat niet zou moeten zijn. Voorbeeld: een man droomde ervan een bruiloft te filmen met een videocamera. Toen hij wakker was, begon hij met een nieuw werkproject een dagboek over alles wat er met hem gebeurde….

…De droom over een hangmat symboliseert een ontspannen of zorgeloze houding bij een situatie. U bent misschien helemaal tevreden dat alles in orde is. Het kan het gevoel weerspiegelen dat al het harde werk of alle moeilijkheden voorbij zijn. Je hebt geen behoefte om iets anders te doen. Positief is dat een hangmat een welverdiende pauze kan weerspiegelen of het gevoel kan hebben dat al het harde werk achter je ligt. Negatief kan een hangmat te veel plezier en vrije tijd weerspiegelen. Negatief kan een hangmat een weerspiegeling zijn van wishful thinking over genieten van jezelf ontsnappen aan problemen waar je niet genoeg vertrouwen in hebt om op te treden. Te veel genieten van dagdromen in plaats van realistisch handelen. De droom om uit een hangmat te vallen symboliseert het besef dat er meer werk of inspanning nodig is. Een wake-up call dat er nog meer te doen is voordat je kunt genieten. Voorbeeld: een vrouw droomde er ooit van om voortdurend uit een hangmat te vallen waarin ze zich bevond met haar verloofde. In het echte leven bleef ze het gevoel hebben dat haar verloofde niet genoeg deed om zich op de bruiloft voor te bereiden, waardoor ze minder zeker wist dat alles in orde was. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan in het paradijs te zijn met een man in een hangmat. Toen ze wakker was, had ze een vreselijk ongelukkig huwelijk, overwoog om het te verlaten, maar te bang om er iets aan te doen. Het landschap van de hangmat weerspiegelt haar dagdromen over een beter leven weg van haar huidige echtgenoot, dat ze te bang was om realistisch na te streven….

…De droom over een bruidegom symboliseert een assertieve houding dat iets in je leven permanent moet zijn. Ongevoelig voor iets wat er mis is vóór een groot moment. Het kan zijn dat u zorgvuldig overweegt of voorbereidingen treft voordat u een belangrijke beslissing neemt. Receptieve houding voor beveiliging of afsluiting. Gereedheid voor een nieuw begin. De droom om een ​​bruidegom te zijn symboliseert je verhoogde gevoeligheid of bezorgdheid over een grote beslissing of permanente keuze. Helemaal niet willen dat er iets misgaat voor een belangrijk moment. Als alternatief kan het zijn van een bruidegom uw bezorgdheid weerspiegelen over de echte huwelijksplannen die u aan het maken bent. De droom over een bruidegom die op een bruiloft wordt neergeschoten, symboliseert totale mislukking of verlegenheid terwijl je wachtte en hoopte dat iets blijvend zou zijn….

…De droom over de getuige op een bruiloft symboliseert het bewustzijn van jezelf of anderen, assertief of ongevoelig, steun geven om een ​​keuze permanent te maken. Doen wat iemand anders nodig heeft, zelfs als het ongemakkelijk is om te verzekeren dat ze ~alles hebben~ of dat een doel is bereikt. Merk op wat iemand anders zijn keuzes wil ondersteunen, omdat het allemaal om hen gaat. Voor iemand opkomen of iemand beschermen om ervoor te zorgen dat niets hem in de weg staat om een ​​doel te bereiken. Een prachtig of ongelooflijk gebaar van onzelfzuchtigheid om de keuze van iemand anders te ondersteunen. Er wordt van u gevraagd om te doen wat u ook maar wilt, zodat het succes van iemand anders prettig aanvoelt als u gemakkelijk bent. Negatief is dat een getuige het gevoel kan geven dat hij wordt gevraagd te veel te doen om de prestatie van iemand anders te ondersteunen. Gevoelens die zich schamen voor het opkomen voor iemand of zich schamen om iemand te steunen. Als alternatief kan een getuige slechte bedoelingen of achterbaks gedrag negatief weerspiegelen om ervoor te zorgen dat een keuze permanent wordt gemaakt. Tegen iemand liegen dat je niet echt om hun keuzes geeft. Voorbeeld: een jonge vrouw droomde ervan te trouwen met de vriend van haar ex-vriend en zijn ex-vriend was de getuige die bezwaar had tegen het huwelijk. Toen ze wakker was, probeerde ze haar ex-vriend jaloers te maken door met zijn beste vriend te daten, zodat hij haar terug zou willen. Het ex-vriendje dat de getuige was, weerspiegelde het gevoel van de vrouw dat het ex-vriendje zich bewust was van de nieuwe romantische relatie en probeerde te laten zien dat het hem niets kon schelen….

…De droom over een bruid symboliseert gevoeligheid voor iets in je leven dat permanent moet zijn. Het kan zijn dat u zorgvuldig overweegt of voorbereidingen treft voordat u een belangrijke beslissing neemt. Receptieve houding voor beveiliging of afsluiting. Gereedheid voor een nieuw begin. De droom om een ​​bruid te zijn symboliseert je verhoogde gevoeligheid of bezorgdheid over een grote beslissing of permanente keuze. Helemaal niet willen dat er iets misgaat voor een belangrijk moment. Als alternatief kan bruid zijn een weerspiegeling zijn van uw bezorgdheid over de echte huwelijksplannen die u aan het maken bent. De droom dat een bruid op een bruiloft wordt neergeschoten, symboliseert totale mislukking of schaamte terwijl je passief wachtte of hoopte dat iets blijvend zou zijn….

…De droom over suède symboliseert gevoeligheid die alleen voor de show is. U of iemand anders die er alles aan doet om zorgzaam of gevoelig voor anderen over te komen. Het kan een weerspiegeling zijn van een geliefde of partner waarvan je denkt dat hij alleen iets verdraagt ​​dat je wilt om je gelukkig te maken. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan haar verloofde te zien in een vreselijk blauw suède pak voor hun bruiloft. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat hij alleen om het huwelijk gaf om haar gelukkig te maken en dat hij er niet zo veel om gaf als zij….

…De droom over een geplaveide weg of straat symboliseert een pad in het leven dat gegarandeerd of veilig is. Weten dat je hoe dan ook niet kunt verliezen. Je goed voelen als je wordt ondersteund of verzekerd bent van succes. Gevoel dat je nooit kunt falen of dat de mensen die je kent er altijd voor zorgen dat je dat nooit zult doen. Een relatie die elke stress of druk kan weerstaan. Liefde, vertrouwen of loyaliteit in je leven dat altijd op de eerste plaats komt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan over een geplaveide weg te lopen. Toen ze wakker was, was ze te arm om een ​​bruiloft te betalen, maar ze vond dat haar relatie sterker was dan geld….

…De droom over iets hakken symboliseert problemen die op maat worden gesneden of ~afgesneden~. Een probleem beter beheersbaar maken. Bedenk wat er wordt gehakt voor extra betekenis. De droom over het hakken van voedsel symboliseert de voorbereiding om een ​​situatie voor jezelf gemakkelijker te maken….

…De droom over een oven symboliseert de wens om ervoor te zorgen dat iets perfect is. De tijd nemen om er zeker van te zijn dat iets klopt. Voorbereiding die tijd of zorg vergt. Een oven kan in de droom verschijnen als u een zwangerschap doormaakt. De droom over een kapotte oven kan een weerspiegeling zijn van het gevoel dat je niet zo voorzichtig of bedachtzaam iets kunt doen als je zou willen….

…De droom over een choreograaf symboliseert jou of iemand anders die erg bezorgd is over het perfect opvolgen van instructies om congruentie te bereiken die goed voelt. Een verlangen naar perfecte naleving van regels of een actieplan dat indruk maakt of anderen behaagt. Voorbereiding op een situatie onder hoge druk moet goed aanvoelen, wetende dat je alles goed hebt gedaan. Een behoefte aan conformiteit die de geest van de regels behaagt en niet alleen de regels volgt. Negatief, een choreograaf kan een frustrerende behoefte weerspiegelen om jezelf te oefenen of te herhalen totdat je perfect bent. Het kan ook een teken zijn dat u teveel van iemand anders verwacht. Geloven dat als iemand uw instructies niet perfect opvolgt, niets ooit goed zal voelen. Jezelf te veel druk uitoefenen om bepaalde regels te volgen om anderen te behagen….

…De droom over een keuken symboliseert een voorbereiding om te merken dat je iets ervaart. Het kan ook de weergave zijn van plannen die u voor later maakt. Een keuken kan een verandering of levenservaring vertegenwoordigen die op het punt staat plaats te vinden. Keukens in dromen zijn vaak intuïtief of profetisch van aard, waarbij alles of iedereen die je in de keuken ziet symbool staat voor iets dat gaat gebeuren. Dromen over je moeder in een keuken is een van de krachtigste intuïtieve of profetische symbolen die je kunt ervaren. De combinatie van je moeder en een keuken symboliseert je gevoel van intuïtie dat je voorbereidt op een situatie die gaat gebeuren. Alles wat je moeder in de keuken zegt of doet, is belangrijk omdat het je waarschuwt of je inzicht geeft in wat er in je leven kan gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn grootmoeder in een keuken te zien die hem gekookte eieren overhandigde. Een paar dagen later ervoer deze man dat zijn grootmoeder hem bezocht om hem te dwingen zijn tuin schoon te maken. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan zijn vader in een keuken te zien en dan van een trap te vallen. Een paar dagen na de droom verslechterde de gezondheidstoestand van zijn vader….

…De droom over een kogelvrij vest symboliseert voorbereiding of verzekering tegen ongewenste uitkomsten of beslissingen. Klaar zijn voor een persoon of situatie die je in de steek wil laten. Geloven in jezelf. Negatief is dat je jezelf misschien te goed beschermt tegen emotionele pijn of een soort verlies….

…De droom over een emmer met iets erin symboliseert inspanning die voor een later tijdstip is gedaan. Misschien heb je veel werk verzet terwijl je wachtte tot er iets zou gebeuren. Het kan ook de weergave zijn van een last die u draagt ​​voor iets belangrijkers later. Wat je ergens in hebt ‘gestopt’ of als voorbereiding hebt gedaan. De droom over een lege emmer symboliseert een gebrek aan inspanning voor iets later. U doet niet genoeg of bent nog niet begonnen met uw voorbereidingen….

…De droom over een berenval symboliseert een obstakel in je leven dat je onafhankelijkheid of welzijn in gevaar brengt. Een probleem of vertraging die u als ondraaglijk beschouwt. Een tegenslag die u voelt, is niet oneerlijk. De droom over het gebruik van een berenval kan een weerspiegeling zijn van uw voorbereiding om iemand een les te leren die ze nooit zullen vergeten. Iemand terughalen met ondraaglijke gevolgen. Niet-naleving een vreselijk gevoel geven….

…De droom over het inpakken van je persoonlijke bezittingen symboliseert gevoelens van toekomstige veranderingen waarop je je voorbereidt. Het kan zijn dat je gefocust bent op vooruitgang terwijl je problemen of relaties uit het verleden achter je laat. Voorbereiden om verder te gaan vanuit een bepaald gebied van je leven. Negatief, kan dromen over inpakken het gevoel vertegenwoordigen dat je volledig moet weggaan van schaamte of mislukkingen. Je niet gesteund voelen of dat je ideeën niet welkom zijn. Je huidige plannen of ideeën helemaal opgeven. De droom over het herhaaldelijk in- en uitpakken symboliseert onzekerheid of chaotische veranderingen in je leven. Onafgemaakte zaken. Een onduidelijkheid over waar je echt aan toe bent of hoe serieus je volgende zet is. Niet weten of een situatie echt voorbij is of niet. Het gevoel hebben dat beslissingen steeds worden teruggedraaid of teruggedraaid. U kunt er baat bij hebben om te proberen duidelijkheid te scheppen of om een ​​onzekere situatie op te lossen. De droom over eindeloos inpakken symboliseert je gevoelens over gebukt gaan onder eindeloze verantwoordelijkheden of verwachtingen. De droom over het inpakken van bagage symboliseert de voorbereiding om iets anders te ervaren. Het kan ook de weergave zijn van een verantwoorde vooruitziende blik voordat u iets nieuws probeert of nieuwe ideeën onderzoekt die ongebruikelijk voor u zijn. Ervoor zorgen dat u zich op uw gemak zult voelen of dat aan al uw behoeften wordt voldaan als u iets nieuws probeert. Als alternatief kan het inpakken van bagage uw angst weerspiegelen voordat u op reis gaat….

…De droom om op een doelwit te schieten, symboliseert je focus op een doel of doelstelling waarnaar je ~mikt~. Een doelwit kan ook de weergave zijn van een kans, een kans of een oordeel. Een wens dat er iets zou gebeuren. Als alternatief kan schieten op een doel iets negatiefs in uw leven vertegenwoordigen dat u probeert te verwijderen. De droom over het missen van een doel symboliseert een gemiste kans of kans. Het kan ook de weergave zijn van een gebrek aan middelen, voorbereiding of wilskracht die nodig zijn om een ​​doel te bereiken. De droom over het raken van een doelwit symboliseert succes of vooruitgang. Een doel is bereikt of een probleem is aangepakt. Je hebt wat je wilde. De droom om een ​​doelwit te zijn, symboliseert het gevoel een slachtoffer te zijn of te worden uitgekozen….

…De droom om geld te sparen kan een verlangen naar stabiliteit of veiligheid vertegenwoordigen. Het evenwicht herstellen op een bepaald gebied van uw leven. Zich niet bedreigd of angstig willen voelen. Als alternatief kan het sparen van geld uw spaarzaamheid of het behoud van persoonlijke middelen vertegenwoordigen. geld besparen kan een voorbereiding zijn of overwegingen voor de toekomst. Uw tijd afwachten. De droom om iets te redden van verloren gaan, kan een herstel van geloof of vertrouwen betekenen. Risico’s afleiden of vermijden. De droom over het redden van een leven symboliseert gevoelens over het redden of redden van iets belangrijks voor jou. Het kan ook de weergave zijn van situaties in het wakende leven waarin u op zoek was naar iemand anders. Negatief kan het een teken zijn dat u wanhopig probeert te voorkomen dat u eerlijk moet zijn of een harde realiteit onder ogen moet zien….

…De droom over een paraplu symboliseert emotionele bescherming tegen teleurstellingen of onzekerheid die je ervaart. Het vermogen om jezelf te beschermen tegen depressie, pessimisme of overspoeld te worden door een negatieve situatie. Een weerspiegeling van hoe optimistisch u zich voelt als zich problemen of vertragingen voordoen. Een paraplu kan een teken zijn dat u in een moeilijke situatie probeert een positieve houding aan te nemen. De droom over een paraplu die niet opengaat, symboliseert een gebrek aan enthousiasme. U vindt het moeilijk om optimistisch of positief te blijven als zich problemen voordoen. Het kan ook de weergave zijn van een gebrek aan voorbereiding of een onverwacht probleem. De droom over een paraplu die lekt, symboliseert een optimistische of enthousiaste houding ondanks een aanhoudend probleem….

…De droom om in een kamer te zijn waar je nog nooit eerder bent geweest, symboliseert de persoonlijke ruimte en de grenzen die je voelt in een situatie. Wat je voelt dat je wel of niet kunt doen in het leven. Dichte muren kunnen wijzen op een gebrek aan keuze of vermogen om te handelen. Verafgelegen muren weerspiegelen mogelijk veel vrije tijd en opties. Overweeg het type kamer voor extra betekenis. Slaapkamers zijn privégedachten, keukens zijn voorbereiding, badkamers zijn problemen met schoonmaken en de woonkamer zijn problemen waar u tevreden mee bent. De droom over een lege kamer symboliseert een deel van je leven waar niets gebeurt. Als de kamer voorheen gevuld was met meubels of objecten, maar dat niet meer is, kan dit gevoelens van leegte of geen doel weerspiegelen. Voorbeeld: een man droomde ervan vast te zitten in een te kleine kamer. Toen hij wakker was, voelde hij zich gevangen in schulden. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan in een kamer met hoge verre muren te zijn. Toen ze wakker was, probeerde ze te scheiden en haar moeilijke echtgenoot veroorzaakte vertragingen en dwong haar al het werk te doen. De verre muren weerspiegelden de enorme uitdaging die ze voelde om iets gedaan te krijgen, alsof ze nooit dicht bij haar doel zou kunnen komen. Voorbeeld 3: een vrouw droomde van een lege kamer. Toen ik wakker werd, was haar dochter alleen verhuisd en was ze alleen gaan wonen. Ze had het gevoel dat haar leven geen betekenis meer had….

…De droom over een chirurg symboliseert een aspect van jezelf dat merkbare genezing of dramatische veranderingen ervaart. Mogelijk ervaart u emotionele of situationele verbeteringen die zorg, geduld of voorbereiding vereisen. Absoluut niets dat iets perfect zal worden opgelost….

…De droom over de ruimte symboliseert het onbekende. Je ervaart nieuwe situaties, nieuwe gevoelens en nieuwe ideeën. Je leven en geest gaan waar ze nog nooit zijn geweest. Dromen over je klaar maken om de ruimte in te gaan, symboliseert je voorbereiding of verwachting voor een ongewone ervaring. Bereid je voor om iets te doen of iets in je leven te ervaren dat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Voorbeeld: een man droomde dat zijn vader de ruimte in wees. Toen hij wakker was, besloot hij voor de allereerste keer in zijn leven in therapie te gaan. Zijn vader wees naar de ruimte en weerspiegelde zijn geweten dat hij besloot iets te doen wat hij nog nooit eerder had gedaan….

…De droom over een vliegtuig symboliseert het traject of momentum van plannen, ideeën of projecten die je ‘van de grond wilt krijgen’. Positief is dat vliegtuigen een weerspiegeling zijn van succesvolle ervaringen die vorderen. Alles komt samen om een ​​gewenst gecontroleerd resultaat te garanderen. In negatieve zin kunnen vliegtuigen de realisatieplannen, ideeën of projecten weerspiegelen die niet werken zoals verwacht. Alles lijkt samen te komen om een ​​resultaat te garanderen dat niet kan worden gestopt. Als alternatief kan een vliegtuig frustratie of jaloezie uitstralen wanneer hij ziet dat iemand anders slaagt of vaart krijgt met zijn plannen. Het niet leuk vinden dat iemand iets doet wat je niet kunt of niet kunt stoppen. De droom over het missen van een vlucht symboliseert gemiste kansen of het gevoel dat alles wat fout kan gaan, fout gaat. Plannen lopen niet zoals u had gehoopt. Het kan zijn dat u met teveel verantwoordelijkheden jongleert. Iets waarnaar u streeft, is ongrijpbaar. Harder duwen is misschien geen goede oplossing voor uw problemen. Het kan een goed idee zijn om langzamer te gaan. Een betere planning of voorbereiding kan nuttig zijn. De droom over een opstijgend vliegtuig symboliseert plannen, ideeën of projecten die opstijgen. Er is momentum of vooruitgang. Het kan ook de weergave zijn van een situatie die niet kan worden gestopt. De droom over een crash van een vliegtuig symboliseert een verlies van momentum, vooruitgang of vertrouwen. Plannen of projecten waarvan u dacht dat ze zouden werken, mislukken plotseling. De droom over een vliegtuig dat een vlucht afbreekt, symboliseert vertragingen of teleurstellingen met plannen of projecten die je hebt. De droom om met het vliegtuig naar een ander land te vliegen symboliseert de realisatie van plannen of keuzes die leiden tot een andere mentale toestand. Een huidige situatie brengt je naar totaal andere emoties of focus. Voorbeeld 1: een vrouw droomde ervan in een vliegtuig te zitten dat altijd werd afgebroken. In het echte leven had ze problemen om van een hobby van haar een zakelijke onderneming te maken. Er bleven problemen ontstaan ​​die haar doelen vertraagden. Voorbeeld 2: een man droomde van een vliegtuig dat opstijgt in het donker. In het echte leven hadden ze een collega die in zeer onzekere tijden op het punt stond een ambitieus businessplan uit te brengen. Voorbeeld 3: Een man droomde van het zien van een vliegtuig in een hanger. In het echte leven was hij werkloos en verveelde hij zich tijdens het wachten op een andere baan….

…Dromen dat je opstijgt in een lift symboliseert keuzes waarvan je weet dat ze een situatie verbeteren. Als de lift te snel omhoog gaat, symboliseert dit een gebrek aan voorbereiding, onervarenheid. Het kan ook de weergave zijn van macht en verantwoordelijkheid waar u niet klaar voor bent. De droom over het afdalen in een lift, symboliseert keuzes waarvan je weet dat ze een situatie erger maken. Het kan ook de weergave zijn van keuzes die een situatie weer normaal maken. Het weerspiegelt een positieve situatie die erger wordt of eindigt. Misschien kies je ervoor om met een onaangename situatie om te gaan of heb je het gevoel dat de keuze erger wordt. De droom over een lift die naar de kelder gaat, symboliseert beslissingen die leiden tot een situatie die zo negatief is dat je nergens anders aan kunt denken. Keuzes die leiden tot confrontatie met enkele van de meest onaangename situaties of negatieve emoties. Misschien weet u dat er iets ergs gaat gebeuren….

…De droom over een meetlint symboliseert uw poging om de kracht of ernst van een situatie te meten of te voelen. Precies opmerken wat u nodig heeft en niets meer. Iets doen om een ​​persoon of situatie te testen om te voelen hoe krachtig of capabel ze zijn. Het kan ook de weergave zijn van een vergelijking die u gebruikt om op te merken hoe erg iets is of hoe sterk iets is. Iets doen om te zien hoe je presteert. Misschien probeer je erachter te komen waarom iemand anders ergens mee weg kan komen en jij niet. Als alternatief kan een meetlint uw voorbereiding of onderzoek weerspiegelen voordat u iets doet. Uitzoeken hoeveel emotie, agressie of werk nodig is om een ​​doel te bereiken. Negatief is dat u aan uzelf twijfelt of probeert te zien waarmee u weg kunt komen….