…Het zien van uw echte kinderen in een droom symboliseert ideeën, gewoonten of ontwikkelingen die worden aangemoedigd. Situaties of aspecten van uw leven die u krachtig of tot bloei wilt zien komen. Het kan ook de weergave zijn van een aspect van jezelf op basis van het enige dat het meest opvalt aan dat kind. Als je in het echte leven meer dan één kind hebt, zal elk kind een ander aspect van je leven vertegenwoordigen op basis van je eerlijkste gevoelens over toen. De droom over het verliezen van een kind symboliseert gevoelens van overbelast raken of over je grenzen worden uitgerekt. Te veel tegelijk jongleren of ‘de bal laten vallen’ met iets omdat je te veel met iets anders bezig bent. Zo verstrikt raken in kleine details dat je vergeet wat het belangrijkste is. De droom over het overlijden van een kind symboliseert een verlies of een onaangename verandering in een deel van je leven dat potentieel had. Positief is dat een kindersterfte het gevolg kan zijn van een groeiend probleem dat eindelijk is aangepakt. Als je droomt van kinderen die je niet herkent, symboliseert dit nieuwe ideeën of situaties die worden aangemoedigd. Iets waar nog niet aan gedacht was. Negatief kan het wijzen op lasten, verantwoordelijkheden of problemen die moeten worden aangepakt. Slechte kinderen symboliseren negatieve of corrupte aspecten van uw persoonlijkheid die worden aangemoedigd. Het kan ook wijzen op een slechte situatie of probleem dat aanvoelt alsof het uit de hand loopt of je bang maakt. Slechte kinderen kunnen ook de weergave zijn van kinderlijke overtuigingen of gewoonten die uit de hand lopen. Als alternatief kunnen kinderen aspecten van uw persoonlijkheid weerspiegelen die speels, jong van hart of kinderachtig van opzet zijn. Je wilt nergens mee bezig zijn….

Zie de betekenis van kinderen

…De droom over een exorcisme symboliseert een poging om een ​​enorme positieve verandering af te dwingen waarbij jij of iemand anders wordt verteerd door een krachtige negatieve invloed. Het kan ook de weergave zijn van buitengewone maatregelen die worden genomen om een ​​verslaving of gevaarlijke manipulatieve invloed te beheersen. Een krachtige behoefte aan zuiverheid of reiniging in je leven. Een exorcisme kan ook de representatie zijn van het afsnijden van iets gevaarlijks ~cold turkey~. Preoccupatie met het weerstaan ​​van een al lang bestaand probleem. Uw initiatief om de controle terug te krijgen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan om haar zoon uit te drijven. Toen ze nog wakker was, deed ze haar best om haar kinderen terug te krijgen nadat de kinderbeschermingsdiensten ze hadden weggehaald. Het exorcisme weerspiegelde hoogstwaarschijnlijk de krachtige behoefte om alle negativisme perfect uit haar gezinsleven te verwijderen om de bureaucratie van de regering te plezieren die haar gezinsleven beangstigend maakte. Het exorcisme kan ook de weergave zijn van haar gevoelens over hoe ‘demonisch bezeten’ de regering zich voelde toen ze haar kinderen meenam terwijl ze wanhopig probeerde haar gezond verstand te herstellen door zichzelf aan hen te bewijzen….

…De droom over een monster symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat verschrikkelijk of volkomen oneerlijk is. Jij of iemand anders die om anderen geeft, zich slecht voelt. Een monster is vaak onze projectie van een persoon of situatie die totaal onsympathiek is voor onze wensen of gevoelens. Kinderen dromen misschien van monsters nadat ze ouders hebben geconfronteerd die streng zijn of hun humeur verliezen. Mishandelde kinderen dromen misschien ook van monsters. Het monster kan weerspiegelen hoe verrassend of verontrustend het is om de enge kant van een volwassene te ervaren. Een vriend, familielid of baas die ons verrast met hun donkere kant. Leerlingen van zeer strenge ouders, of mensen die uitblinkers zijn, dromen misschien van monsters die iets of iemand weerspiegelen die hen dwingt hard te werken of te leven met normen die oneerlijk of buitensporig aanvoelen….

…De droom over een assortiment groenten kan de kwaliteit vertegenwoordigen van een situatie of ervaring die aan een uitgebalanceerde set basisbehoeften voldoet. Het gevoel hebben dat iets heilzaams geen plezier of een goed gevoel heeft. Een weerspiegeling van jou of iemand anders die meer bezig is met verantwoordelijkheid en persoonlijke groei dan met plezier. Groente kan een teken zijn dat jij of iemand anders de behoefte voelt om een ​​natuurlijke cyclus of natuurlijk pad te volgen. Het negeren van plezier, de attributen van succes of spelen. Niet doen wat andere mensen doen of rages vermijden. De droom over verwelkende groenten symboliseert het gevoel dat een natuurlijk pad of het vasthouden aan basisbehoeften machteloos is. Ideeën die opwinding, plezier of een goed gevoel stimuleren, domineren. Overweeg specifieke individuele groenten voor extra betekenis. Zie het gedeelte over voedselthema’s voor meer informatie over groentesymboliek. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan om mensen altijd groenten te geven. Toen ze wakker was, merkte ze dat ze constant het verzoek van haar kinderen om een ​​nieuw speeltje dat uit was, afwees….

* Zie baby, kinderen

…De droom over een tombe symboliseert een permanente herinnering aan iets in je leven dat is veranderd of mislukt. Altijd opmerken hoe krachtig je vroeger was. Heimwee naar hoe groots dingen waren, terugdenken aan je jeugd of een geweldige prestatie uit het verleden opmerken. Negatief is dat een tombe het gevoel kan weerspiegelen dat je iets perfects bent kwijtgeraakt waar je je nooit meer goed bij voelt. Het kan ook betekenen dat u zich gedwongen voelt om na te denken over een grote mislukking. De droom om vast te zitten in een tombe kan het gevoel vertegenwoordigen dat je het verleden niet kunt overleven of vergeten. Je vastzitten om te moeten bespreken of eraan herinnerd te worden hoe geweldig jij of iemand anders was. Gevoel dat niemand wil weten hoe jij nu bent of hoe jouw leven in het heden is. Het gevoel hebben dat je een verliezer bent die nooit meer over iets anders kan praten . Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een prachtige tombe binnen te lopen. Toen ze nog wakker was, keek ze naar foto’s die lieten zien hoe mooi ze was voordat ze kinderen kreeg. Het graf weerspiegelde de herinnering aan hoe perfect ze vroeger was….

…De droom over een fret symboliseert jou of iemand anders die opmerkt wat iedereen doet voordat hij zelf iets doet. Kijk wat er gebeurt voordat je iets serieus doet. Negatief kan een fret uw wantrouwen of wantrouwen jegens anderen weerspiegelen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een fret te zien. Toen ze nog wakker was, wilde ze gezinnen laten fuseren met haar nieuwe vriend door alle kinderen onder één dak te laten leven. Ze had er echter geen vertrouwen in om zo snel zo’n stap te zetten en wilde eerst zien hoe de relatie zou verlopen….

…De droom over zeehonden symboliseert bedrog of aspecten van je persoonlijkheid die je op een dwaalspoor brengen. Situaties die u consequent bedriegen of u in de verkeerde richting lokken. Voorbeeld: een vrouw droomde van een eng uitziende zeehond. In het echte leven was ze bang voor het huwelijk omdat ze geloofde dat het haar carrière zou ruïneren en haar geluk zou wegnemen. Het zegel weerspiegelde haar overtuiging dat het huwelijk je met verlangen lokt en je vervolgens ongelukkig maakt met kinderen….

…De droom over een kampvuur symboliseert je poging om op een moeilijk moment positief te blijven. Alles doen wat je kunt om je goed te voelen of de stemming hoog te houden als het leven voor jou aan het werk is. Misschien negeert u uw problemen wanneer ze overweldigend lijken of zegt u tegen uzelf dat de toekomst beter zal zijn. Voorbeeld: een man droomde ervan om bij een kampvuur te zitten. Toen hij wakker was, werd hem financiële steun beloofd en kreeg hij die nooit. Het kampvuur weerspiegelde zijn poging om optimistisch te blijven toen er geen steun kwam. Voorbeeld 2: een oudere man droomde ervan bij een kampvuur te zijn met enge mensen. Toen hij wakker was, had hij een ernstig gezondheidsprobleem zonder dat het einde in zicht was. Het kampvuur weerspiegelde zijn poging om optimistisch en hoopvol te blijven over een oplossing voor zijn gezondheidscrisis terwijl hij de dood vreesde. Voorbeeld 3: een vrouw droomde ervan een kampvuur in haar achtertuin te hebben. Toen haar ex-man wakker was, trouwde ze met een jongere vrouw en ze moest haar best doen om haar kinderen te leren het openlijk te accepteren. Het kampvuur weerspiegelde haar poging om tegenover haar kind een positieve houding te behouden over iets dat haar erg dwars zat….

…De droom over een vorig leven symboliseert je herinnering aan een eerdere periode in je leven of je herinnert je wie je was voordat je een grote verandering aanbracht. Voorbeeld: een vrouw droomde van een vorig leven waarin ze het bos in ging om te sterven. Toen ze wakker was, was ze verhuisd naar een zwaar bebost landgoed in de jungle van Brazilië en haar leven was nu compleet anders zonder kinderen….

…De droom over een demon symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat merkbaar antagonistisch is tegen alles wat positief is. Het weerspiegelt problematische mensen, situaties of uw eigen slechte gewoonten die volledig gemotiveerd zijn door negativisme. Het kan ook de weergave zijn van mensen of situaties die actief tegen u lijken te werken, of uw eigen schaduwzelf dat de voorkeur geeft aan negatieve keuzes. Vernietigingsverslavingen die u niet kunt weerstaan. Een demon kan ook de vertegenwoordiging zijn van mensen of situaties waarin je nooit uit een probleem kunt ontsnappen. Ook jaloezie of bitterheid die persoonlijk lijkt. Onwetendheid, angst of gemeenheid. Het gevoel hebben dat iemand erop uit is om je te pakken te krijgen. Als alternatief kan een demon uw eigen jaloezie, bitterheid of woede weerspiegelen op iemand die u wilt kwellen of wraak wilt nemen. De droom over bezeten te zijn door demonen kan een krachtig gevoel van hulpeloosheid weerspiegelen. U kunt sterke schuldgevoelens, woede of bitterheid hebben. Het kan ook duiden op problemen om over uw verleden heen te komen. Voorbeelden van situaties uit het echte leven die demonendromen kunnen inspireren, zijn racisme, misbruik, kinderen die zich niet gedragen, wraak, intense angsten, verslavingen of pesten. De droom over het vechten tegen een demon symboliseert een emotioneel of psychologisch conflict met slechte invloeden, slechte gewoonten of negatieve situaties. Confrontatie met iets dat u als negatief of gevaarlijk beschouwt….

…De droom dat je werkloos of werkloos bent, symboliseert gevoelens dat je niets belangrijks te doen hebt. Je onvoldoende voelen of dat je niet goed genoeg bent of niet nodig bent. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens van stagnatie in het leven of een lage eigenwaarde. Het gevoel hebben dat je niet optimaal benut wordt. Als alternatief kan werkloos zijn het gevoel weerspiegelen dat u een gevoel van verantwoordelijkheid of verplichting voor iets in uw leven bent kwijtgeraakt. Voorbeelden hiervan zijn kinderen die opgroeien en u niet nodig hebben, technologie waardoor u geen klus meer hoeft te doen, of vrienden die u niet langer nodig hebben om iets voor hen te doen….

…De droom over wijwater symboliseert gedachten, gewoonten of levenssituaties die totaal verlossend, volkomen positief of volledig verlossen van problemen en negatieve situaties zijn. Een verlossende actie of kwaliteit die onbetwistbaar is. Negatief, heilig water weerspiegelt misschien te veel geloof dat iets uw problemen onmiddellijk zal oplossen. De droom over heilig water die u niet vertrouwt, symboliseert uw vermoedens over beloften of beweringen dat iets een perfecte oplossing is, of dat het totaal verlossend is. Voorbeeld: een diepgelovige vrouw droomde dat ze geen wijwater mocht gebruiken om zichzelf te genezen. Toen ze wakker was, had ze te maken met ernstige familieproblemen, met de mogelijkheid dat haar kinderen bij haar werden weggehaald. Ze voelde dat God haar negeerde en bad dat haar problemen zouden verdwijnen….

…Dromen dat je boosheid vasthoudt of uitdrukt, symboliseert een meningsverschil met iemand in je dagelijkse leven of een innerlijk conflict met een aspect van je karakter. Mogelijk ervaart u frustraties en teleurstellingen bij anderen of bij uzelf. Boos zijn in een droom kan ook de vertegenwoordiging zijn van jou of iemand anders die erkenning vraagt. Het kan ook een teken zijn dat u agressie of vijandigheid niet erkent. Misschien voel je je ondergewaardeerd, afgewezen of jaloers. Een boos persoon in een droom kan een kenmerk in jezelf vertegenwoordigen waar je een hekel aan hebt of waar je je schuldig over voelt. Feit: Statistisch gezien hebben mannen veel meer kans op woede of agressie in dromen dan vrouwen. Dit komt waarschijnlijk doordat vrouwen veel opener zijn over hun problemen of zorgen tijdens het wakkere leven. Arme mensen, werkende moeders en eerstgeboren kinderen komen ook vaker voor met woede en geweld in dromen….

…De droom over een BB-pistool symboliseert beslissingen uit wrok. Een BB-pistool is een symbool dat je zou kunnen zien als een persoon of situatie je probeert te beperken en je toch doet wat je wilt. De symboliek is gebaseerd op het feit dat ouders het niet eens zijn met het gebruik van een BB Gun en dat kinderen ze toch gebruiken….

Zie de betekenis van kinderen

…De droom over een dvd symboliseert een ervaring die je kunt hebben wanneer je maar wilt. Een situatie of ontmoeting die u naar believen kunt activeren. Het kan ook de weergave zijn van het vermogen om een ​​bepaald soort ervaring opnieuw te beleven of te herhalen wanneer je maar wilt. Een dvd kan een weergave zijn van ontspannende ervaringen die u kunt genieten wanneer u maar wilt, het vermogen om mensen of situaties naar uw hand te zetten, of het vermogen om vrij te nemen wanneer u maar wilt om interesses na te streven. De droom dat iemand je dvd’s steelt, symboliseert een persoon of situatie die je vermogen om te doen wat je wilt, in gevaar heeft gebracht. Misschien voelt u zich minder vrij, minder welkom of kunt u niet genieten. Het kan ook zijn dat mensen niet hetzelfde op u reageren of zoveel tijd met u kunnen doorbrengen als voorheen. Voorbeeld: een meisje droomde er ooit van om samen met haar vriend naar een smurfen-dvd te kijken. Toen ze wakker was, genoot ze ervan om dagelijks met hem te praten over alle geweldige dingen die ze met elkaar zouden doen, zoals een huis delen, kinderen krijgen of samen ergens naartoe gaan….

…De droom over een coyote symboliseert gevoelens over een persoon of situatie waarvan je denkt dat die koud is. Iemand die jij voelt, is wreed, egoïstisch, onverschillig of harteloos. Betekenen of gemeen zijn en dan verder gaan alsof het niet uitmaakt. Ongevoeligheid die het niet eens kan schelen wat het deed. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan babycoyotes te zien opgroeien tot volwassenen. Toen ze wakker was, hoorde ze een vrouw zeggen dat ze wenste dat haar vriend zijn kind zou dumpen, zodat ze hem helemaal voor zichzelf kon hebben. De coyote weerspiegelde de discussie over het zelfzuchtig in de steek laten van kinderen die de vrouw hoorde. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan naar een coyote te staren. Toen ze wakker was, was ze getuige van een vicieuze ruzie op internet waarbij een persoon dingen zei waarvan ze dacht dat ze buitengewoon wreed en onwetend waren. Deze persoon keerde nooit terug naar het mededelingenbord waar de ruzie plaatsvond nadat ze haar laatste opmerkingen had gemaakt. De coyote in haar droom weerspiegelde de nonchalante houding waarmee de wrede opmerkingen werden gemaakt….

…De droom over ontbijtgranen symboliseert je bereidheid om een ​​nieuwe situatie te beginnen. Ik wil zo snel mogelijk een nieuwe situatie oplossen. Overweeg het soort ontbijtgranen en hoe het voelt voor extra betekenis. Negatief, het eten van ontbijtgranen in een droom kan een vereiste zijn om te voelen dat de situatie gemakkelijk is of goed moet aanvoelen om te beginnen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan om een ​​zoete Capt’n Crunch-ontbijtgranen voor kinderen te eten. Toen hij wakker was, deed zijn problemen met de regering zijn controlerende vader besluiten hem toe te staan ​​naar een tropisch land te verhuizen om het te vermijden. Zijn leven was gecentreerd rond het begin naar het paradijs te verhuizen….

…De droom over een babysitter symboliseert je gevoelens over het zorgen voor het probleem van iemand anders. U kunt zich vervelen in uw leven of zich terughoudend voelen vanwege de problemen van iemand anders. Ervoor zorgen dat iemand dommer of arroganter is dan jij, maakt de zaak niet erger. Iemand nauwlettend in de gaten houden die volgens jou riskant is. Negatief, een babysitter kan verantwoordelijkheid of problemen weerspiegelen waarvan je denkt dat ze op je zijn gedumpt. Gevoel dat je iemand moet beschermen of verzorgen die kwetsbaar is omdat niemand anders dat zal doen. Als alternatief kan een babysitter uw gevoel weerspiegelen dat u overweldigd wordt door het arrogante of kinderachtige gedrag van andere mensen. Een slob in je leven opruimen of verzorgen. Het kan ook de weergave zijn van het gevoel ondergeschikt te zijn aan iemand met een onverdiende macht over jou. Gecontroleerd worden door iemand die verwend is. Bovendien kan babysitten in een droom een ​​weerspiegeling zijn van uw gevoelens over het opvoeden van uw kinderen in het wakkere leven, als u die heeft. Voorbeeld: een man droomde ervan op een kind te passen. In zijn wakende leven voelde hij zich beheerst door een luie verwende vader die hem arrogant beheerste nadat hij al zijn rekeningen voor hem had betaald om hem uit de schulden te houden. Het gezinslid hield roekeloos bezig met het uitgeven van meer rekeningen. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan dat er een baby werd afgezet voor haar babysit waar ze echt niet voor wilde zorgen. Toen ze wakker was, was ze een lerares die begon te voelen dat lesgeven niet de juiste baan voor haar was. Ze voelde zich meer een babysitter dan een lerares….

…De droom over een katholieke school symboliseert zorgen of bezorgdheid over een probleem in je leven, terwijl je ook een uiterst belangrijke verplichting moet overwegen. Een probleem onder ogen zien of op een serieuze manier over iets nadenken, terwijl je ook de extra last draagt ​​om jezelf volledig eerlijk, trouw of belofte te houden. Altijd hogere normen moeten hebben terwijl je je zorgen maakt of serieus bent. Negatief is dat een katholieke school een teken kan zijn dat u zich te veel zorgen maakt over uw verplichtingen of overtuigingen tot het punt waarop het u belet een normaal leven te leiden. Het kan ook de weergave zijn van het gevoel bepaalde morele of sociale grenzen niet te kunnen verlaten, zoals andere mensen kunnen wanneer ze met iets moeilijks worden geconfronteerd. Als alternatief kan een katholieke school weerspiegelen dat uw geloof in God zo sterk is dat u uw geloof boven alles stelt, zelfs als het gevaarlijk wordt of u schaadt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan op een katholieke school te zijn. Toen ze wakker was, ervoer ze de mogelijkheid om haar kinderen te verliezen vanwege haar religieuze overtuigingen….

…De droom over gemarteld worden symboliseert gevoelens van hulpeloosheid of slachtoffer. Een relatie of situatie bezorgt je opzettelijk pijn. Zich niet in staat voelen om los te komen van een probleem dat eindeloos aanvoelt. Als alternatief kan marteling in een droom een ​​weerspiegeling zijn van jou of iemand anders die sadomasochistisch gedrag vertoont. De droom over het martelen van kinderen symboliseert gevoelens van slachtofferschap van een deel van je leven dat potentieel heeft. De ondraaglijkheid om nooit nieuwe ideeën of mogelijkheden te mogen verkennen. Je gestraft of gedwongen voelen om te lijden omdat je iets nieuws wilt doen….