…De droom over het Iraakse volk symboliseert bovenal zelfrespect. In beslag genomen door nooit machteloos te zijn onder welke omstandigheid dan ook. Positief is dat het koppigheid of brutaliteit weerspiegelt in het gezicht van mensen die je proberen te overmeesteren of je in verlegenheid brengen. Nooit zwakte laten zien aan een concurrent, wat er ook gebeurt. Een ~zware hand~ gebruiken voor iemand die te ver ging. Negatief, een Irakees symboliseert een behoefte om te worden gedwongen of overweldigd om te worden gedwongen om te luisteren. Jezelf te veel respecteren. Eigenwijze ontkenning van de waarheid of een ~doe wat ik zeg niet zoals ik doe~ -mentaliteit. Jij of iemand anders die niet doet wat hem wordt opgedragen, tenzij het absoluut moet. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van jou of iemand anders die andere mensen beangstigt en die je nooit meer loslaat. Belachelijk gedrag om uw waardigheid te behouden. Overboord gaan om voor jezelf op te komen of iemand terug te pakken….

…De droom over een kinderdagverblijf symboliseert uw perspectief op plannen of verantwoordelijkheden die u later wilt ‘oppakken’. De basis leggen of plannen maken voor dingen waar je nu te veel mee bezig bent. Misschien zeg je tegen jezelf dat je iets wilt doen zodra je vrij bent. Een teken dat je te afgeleid bent om iets te doen wat je echt wilt. De droom om verzorgd te worden op een kinderdagverblijf symboliseert het gevoel dat je geen prioriteit hebt. Iemand maakt misschien plannen met je of doet beloftes, maar heeft het momenteel te druk voor je. De kinderopvang kan overtuigingen of situaties weerspiegelen die bedoeld zijn om u tijdelijk af te leiden. De toestand van de kinderopvang weerspiegelt hoe u zich voelt terwijl u gedwongen wordt te wachten tot er iets belangrijkers of interessants gebeurt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan haar vlam in een kinderdagverblijf te kussen. In het echte leven had ze een vriendje, maar overwoog ze met een andere man te daten. De kinderopvang vertegenwoordigde haar plan om met de nieuwe man te daten waar ze momenteel niets aan kon doen omdat ze met iemand anders verkering had. Flirten, lichaamstaal of opdagen op plaatsen waar hij was, waren allemaal dingen die werden gebruikt om ‘voor haar baby te zorgen’ voor wanneer de huidige relatie mislukte….

…De droom over eau de cologne symboliseert uw wens om iemand anders een goed gevoel te geven over uw acties, ideeën of gedrag. Misschien zeg je iets tegen iemand die je leuk vindt. Iemand met een goed gevoel over je willen. De droom over slecht ruikende eau de cologne kan iets zijn dat jij of iemand anders doet om aardig gevonden te worden door anderen dat niet goed werkt. Een teken dat nieuwe ideeën in orde zijn of dat iemand het gewoon niet ~snapt~. De droom over monsters van eau de cologne symboliseert misschien een kans om te proberen een nieuwe indruk te maken bij iemand. Om te experimenteren met iets waardoor anderen zich goed over je kunnen voelen. Voorbeeld: een man droomde ervan eau de cologne te kopen. Toen hij wakker was, vertelde hij een meisje hoe mooi hij haar vond. De eau de cologne weerspiegelde zijn wens om door haar aardig gevonden te worden of aantrekkelijker gezien te worden met wat hij zei….

…De droom over parfum symboliseert je wens om iemand anders een goed gevoel te geven over je acties, ideeën of gedrag. Misschien zeg je iets tegen iemand die je leuk vindt. Iemand met een goed gevoel over je willen. De droom over een slecht ruikende parfum kan iets zijn dat jij of iemand anders doet om aardig gevonden te worden door anderen dat niet goed werkt. Een teken dat nieuwe ideeën in orde zijn of dat iemand het gewoon niet ~snapt~. De droom over monsters van eau de cologne symboliseert misschien een kans om te proberen een nieuwe indruk te maken bij iemand. Om te experimenteren met iets waardoor anderen zich goed over je kunnen voelen….