…De droom over een vakantie symboliseert een tijdelijke afleiding of verandering. Je hebt iets gedaan dat je manier van denken totaal verandert en verwacht misschien niet dat het lang zal duren. Even iets anders doen. Een vakantie kan ook de weergave zijn van een pauze die u neemt. Dromen dat je een slechte of vreselijke vakantie hebt, suggereert dat je spijt hebt van een verandering waarvan je dacht dat die tijdelijk zou zijn. Misschien voel je je niet in staat om in je wakkere leven aan verantwoordelijkheden te ontsnappen. Het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het omgaan met problemen en problemen. Ongeduld over hoe een situatie is verlopen. Het kan ook de weergave zijn van spijt van de tijd die je ergens van afneemt….

…De droom over een verjaardag symboliseert een tijd waarin jij of een bepaald aspect van jezelf de realisatie van wensen of verlangens ervaart. Een tijd waarin u zich gelukkig of succesvol voelt. De droom dat iemand anders jarig is, symboliseert een bepaald aspect van je persoonlijkheid dat je geluk hebt of krijgt wat hij wil. Voorbeeld: een man droomde van een verjaardagsfeestje dat op het punt stond te gebeuren. In zijn wakende leven stond zijn rijke, gewelddadige vader op het punt te sterven….

De droom over een jubileum symboliseert een verhoogd gevoel van prioriteiten. Een wakkere levenservaring die je nederig maakt, of je eraan herinnert wat het belangrijkste is in je leven. Een teken dat je misschien kleine problemen moet opofferen of dingen moet uitstellen die niet cruciaal zijn. Een droom van een jubileum wijst op een verhoogd gevoel voor moraliteit, het onder ogen zien van je eigen arrogantie of het onder ogen zien van problemen die je hebt vermeden. Het kan ook de representatie zijn van een behoefte om ~vet kwijt te raken~ of om de vuilnis in je leven kwijt te raken. De droom over het jubileum van je ouders symboliseert een levenssituatie die het oordeel van je geluiden versterkt. Iets waardoor u het juiste doet, ongeacht hoe u erover denkt….

Raadpleeg de categorie voor vakanties.

…De droom over chocoladetaart symboliseert een zelfbeloning en jezelf verwennen tijdens een speciale gebeurtenis in je leven. Iets dat kan verschijnen als je op vakantie gaat of iets leuks voor jezelf doet. Voorbeeld: een man droomde ervan chocoladetaart voorgeschoteld te krijgen. Toen hij wakker was, was hij een vakantie voor zichzelf aan het plannen….

…De droom over het confronteren van bendeleden symboliseert gevoelens van bang zijn of uitgekozen worden door een aantal verschillende mensen of problemen in je leven. Angst om niet te voldoen aan groepsdruk. Je bedreigd voelen met meerdere bedreigingen tegelijk. De droom om in een bende te zijn, symboliseert de behoefte om dingen te bereiken en te bereiken door middel van geweld of intimidatie. Bedreigingen van groepsdruk gebruiken om je zin te krijgen. Meerdere angsten tegen iemand gebruiken om ze te beheersen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan geconfronteerd te worden met een bende. Toen ze wakker was, had ze meerdere tegenslagen die haar vakantie dreigden te stoppen. De bende weerspiegelde haar gevoel dat het leven haar vermogen om van haar vakantie te genieten vanuit meerdere richtingen aanviel….

…De droom over chocolade symboliseert zelfbeloning en jezelf verwennen. Dit kan alles wat je doet om jezelf te vermaken, van een vakantie nemen tot romantische gedachten in privé. Voorbeeld: een man droomde ervan om plakjes chocoladetaart te bestellen. Toen hij wakker was, was hij een vakantie voor zichzelf aan het plannen….

…De droom over bagage symboliseert je wens om iets anders te ervaren. Misschien wilt u opmerken dat relaties of uw omgeving anders zijn dan wat u momenteel doet. Misschien wilt u het verleden achter u laten of andere mensen laten zien hoe anders u bent. Als alternatief kan bagage een weerspiegeling zijn van uw wens om op vakantie te gaan of te reizen….

…De droom over octopus symboliseert een aspect van jezelf dat bezitterig of aanhankelijk is. Een persoon of situatie die meerdere manieren heeft om u vast te houden of te beïnvloeden. Het kan ook de weergave zijn van uw eigen behoefte om een ​​persoon of situatie op meerdere manieren te beheersen. Jij of iemand anders die controle wil hebben over elk klein ding dat een ander doet. Overmoederschap. Positief is dat een octopus meerdere manieren kan weerspiegelen om vast te houden en te verbinden. Voorbeeld: een man droomde ervan een octopus te zien. Toen hij wakker was, dacht hij aan zijn ex-vriendin die erg behoeftig en bezitterig was. De octopus weerspiegelde hoe zijn ex altijd controle wilde hebben over alles wat hij deed. Voorbeeld 2: Een jonge vrouw droomde ervan een octopusberg te beklimmen. Toen ze wakker was, deed ze haar uiterste best om haar krachtige jaloezie te overwinnen dat haar vriend in de buurt was van andere meisjes als hij op vakantie ging. De octopusberg weerspiegelde hoe moeilijk het voor haar was om te weerstaan ​​aan de behoefte om altijd alles over haar vriend te weten. Voorbeeld 3: Een jong kind droomde dat hun moeder in een zwarte octopus veranderde. Toen ze wakker waren, voelden ze dat hun moeder te controlerend en betrokken was bij elk aspect van hun leven….

…De droom om in de Amerikaanse staat Hawaï te zijn, symboliseert een mentaliteit die erop gericht is zich op dit moment geen zorgen te maken over problemen. Opzettelijk proberen uw problemen te vermijden of verantwoordelijkheden te vergeten. Voorrang geven aan ontspanning, vrije tijd of een pauze. Negatief, Hawaii symboliseert misschien uw gevoelens over het feit dat het moeilijk is om na een pauze of vakantie weer aan het werk te gaan. Te veel plezierige afleidingen om iets serieus te nemen of weer in de werkmodus te komen….

…De droom over een bierpul symboliseert pauzes of vakantie die vrij is van complicaties. Hard werken, voorbereidingen of planning die zorgen voor een ontspannende ervaring. Zich zelfverzekerd onbezorgd voelen. Misschien wilt u problemen of fouten vermijden die een leuke tijd kunnen bederven of een pauze kunnen bederven….

…De droom over het zien van iemand die doof is, kan gevoelens vertegenwoordigen over jezelf of dat anderen een verminderd vermogen hebben om instructies te begrijpen. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van jou of anderen die niet naar anderen luisteren of het niet belangrijk vinden om naar advies te luisteren. De droom dat je doof bent, symboliseert een onvermogen om te begrijpen wat er om je heen gebeurt. Gevoel dat iedereen het ~snapt~, maar jij niet. Je volledig afgesloten voelen of je als een buitenstaander voelen. Gevoelens het vermogen te hebben verloren om op de hoogte te blijven. Negatief, doof zijn kan koppigheid weerspiegelen of ervoor kiezen om opzettelijk meningen, ideeën of gevoelens van andere mensen te negeren. Kiezen om helemaal niet naar iemand te luisteren. Het advies negeren dat u wordt gegeven omdat het niet echt is wat u wilt horen of omdat u niet gelooft dat het er echt toe doet. Als alternatief kan doof zijn een situatie vertegenwoordigen waarin u zich opzettelijk afsluit van de wereld. Kiezen om niet naar afleiding te luisteren. Een pauze of vakantie nemen zonder enige onderbreking….

…De droom over een taxicabine symboliseert mensen of situaties in het wakkere leven die al het werk voor je uit handen nemen. Merk op dat iemand of iets doet wat je het ook vraagt. Een richting in het leven waarin je wordt ~getaxied~ naar antwoorden of oplossingen waar je om vroeg. Tijdelijke hulp van iemand anders. Als alternatief suggereert het aanhouden van een taxi dat er hulp wordt gezocht om vooruit te kunnen gaan in een wakende situatie. Voorbeeld: een vrouw droomde van een zwarte taxi. In het echte leven maakte ze een aantal vakantie-reserveringen waarvan ze vreesde dat ze ze niet zou kunnen maken. De taxi vertegenwoordigde de reserveringen die ze door anderen had laten regelen. De zwarte kleur van de cabine weerspiegelde haar angst om niet te kunnen genieten van de vakantiereserveringen….

…De droom over een cake symboliseert gedachten of gevoelens tijdens een speciale gelegenheid. Er gebeurt iets verbazingwekkends of wonderbaarlijks dat zelden voorkomt. Overweeg de smaak van de cake om u een idee te geven van wat er tijdens deze speciale tijd gebeurt. Chocoladetaart kan bij een soort zelfbeloning weerspiegelen. Voorbeeld: een man droomde ervan chocoladetaart voorgeschoteld te krijgen. Toen hij wakker was, was hij een vakantie voor zichzelf aan het plannen….

…De droom over Californië symboliseert een mentaliteit die erop gericht is je goed te voelen en te merken dat niets ertoe doet. Een onbezorgde sfeer creëren. Het kan ook de weergave zijn van een situatie waarin je opzettelijk een aangename sfeer van samenzijn cultiveert. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan op vakantie te gaan naar Californië. Toen ze wakker was, waren haar bejaarde ouders opdagen om het gezin te bezoeken en ze moedigde de tijd voor het gezin aan….

…De droom over een asteroïde die naar de aarde komt, symboliseert een mogelijk probleem met het vermogen om doelen te vernietigen, teleurstelling te brengen of huidige inspanningen te saboteren. Een onvermijdelijke ramp of schaamte. Iets waardoor je het gevoel krijgt dat je nooit kunt doen wat je wilde. Het kan ook situaties weerspiegelen die uw bereikte optimisme of evenwichtsgevoel volledig vernietigen. Als een asteroïde de aarde raakt, kan deze doelen of idealen vertegenwoordigen die zijn gecompromitteerd. Voorbeeld: een man droomde van een asteroïde die op weg was naar de aarde. In het echte leven vertelde hij vrienden over een vakantie die hij zou nemen, maar begon in het geheim te beseffen dat hij misschien niet genoeg geld had om het te doen. De asteroïde weerspiegelde zijn gevoelens over vrienden die mogelijk het respect voor hem zouden verliezen als ze de waarheid zouden ontdekken….

…De droom over een pornovideo symboliseert een levenservaring waarin je je goed voelt door niets te doen. Verlangen, fantaseren of dromen over iets dat je wilt. Doelen, wensen of ambities die goed aanvoelen, maar wellicht buiten bereik zijn. Pornografie kan ook de weergave zijn van waanvoorstellingen of onrealistische fantasieën. Pornografie kan verschijnen in de dromen van een man die een vrouw niet kan vertellen dat hij haar leuk vindt, ex-partners die fantaseren over voormalige geliefden, iemand die een vakantie plant, of een zakenman die werkt aan een project waarvan hij hoopt dat het zal slagen. De droom over pornografische foto’s symboliseert herinneringen die je hebt waar je goed aan kunt denken. Pornografie kan ook een teken zijn van buitensporige seksuele fantasieën en dagdromen. Je denkt misschien aan iemand die je verlangt en gelooft niet dat je dat ooit kunt hebben. De droom over iemand die je kent in pornografie, kan je fantasieën over hen vertegenwoordigen. Iets dat veel voorkomt bij ex-geliefden….