…De droom over jezelf wassen symboliseert emotionele of situationele reiniging. Een ongewenst aspect van jezelf of je leven kwijt zijn. Een nieuwe start willen maken. Het kan ook een teken zijn dat u probeert uzelf eerlijker te maken. De droom over het wassen van je voeten staat voor het reinigen van je morele principes. Jezelf veranderen om eerlijker, opener of bereid om regels te volgen te worden. Eerlijker willen zijn of het gevoel willen hebben dat je op een eerlijke manier iets hebt verdiend. De droom over het wassen van je handen symboliseert de wens om jezelf te ontdoen van verantwoordelijkheid of acties uit het verleden. Je vindt het niet leuk wat je moest doen om een ​​probleem op te lossen en je wilt er nu van af. De droom over het wassen van een auto symboliseert het opruimen van moeilijkheden of problemen om een ​​nieuwe start te maken in een of andere besluitvormingscapaciteit. Je niet in verlegenheid willen brengen door er onprofessioneel uit te zien of anderen anderen je fouten te laten zien….

…De droom over het wassen van haar symboliseert het veranderen van negatieve gedachten of een slechte houding. Je maakt een nieuwe start….

…De droom over wassen of wassen symboliseert het opzettelijk reinigen van negatieve gewoonten of negatieve persoonlijkheidskenmerken. Opzettelijk jezelf willen veranderen of anders willen denken. U bent klaar met bepaalde overtuigingen, gewoonten of situaties en wilt iets anders proberen. Veranderingen in de manier waarop u denkt, of in uw levensstijl die bijdragen aan zelfverbetering of meer geluk. Kleding in een droom weerspiegelt onze persoonlijkheid. De stijlen en kleuren symboliseren de manier waarop we denken, voelen of handelen. Het schoonmaken van je kleding symboliseert dan het verwijderen of reinigen van negatieve aspecten van je persoonlijkheid….

…De droom over de lucht symboliseert potentieel, mogelijkheid of jouw kijk op de toekomst. Uw gevoelens over wat u gelooft, kunnen worden bereikt. Anticiperen of je afvragen wat er kan gebeuren. Uw perceptie van veranderingen die op de loer liggen. Een blauwe lucht staat voor een positieve kijk, vrijheid van meningsuiting, onafhankelijkheid en hoop. De ~sky is the limit~. Geloven dat wat je wilt mogelijk is of dat er goede dingen gaan gebeuren. Creativiteit. De droom over een rode lucht symboliseert een negatieve kijk op de toekomst, angst, rampspoed, conflict of bedrog. Geloven dat er altijd slechte dingen zullen gebeuren. Vechten of problemen zijn aan de horizon. De droom over een donkere lucht symboliseert gevoelens over een situatie in je leven zonder positieve mogelijkheden. Het gevoel hebben dat er op dit moment alleen negatieve, gevaarlijke of onaangename dingen kunnen gebeuren. U kunt een verhoogd gevoel van voorzichtigheid, gevaar of pech voelen. Je doet misschien ook je best om een ​​moeilijk moment door te komen. Een teken dat u misschien te pessimistisch of angstig bent en er baat bij kunt hebben anderen om hulp te vragen. De droom over een donkergrijze of bewolkte lucht symboliseert verdriet, depressie of onaangename gevoelens. Je voelt je momenteel niet goed in je leven. Zie het thema-gedeelte voor andere kleuren. De droom over iets dat uit de lucht valt, symboliseert plotselinge ideeën, inzichten of kansen. Veel geluk. Er is iets uit het niets in je leven verschenen. Negatief, dingen die uit de lucht vallen, kunnen een probleem zijn om negatieve denkpatronen of problemen te vermijden. Voorbeeld: een man droomde ervan een touw de lucht in te klimmen. Toen hij wakker was, had hij een boek over het boeddhisme gelezen, in de overtuiging dat het hem zou helpen zijn leven te transformeren. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan vissen uit de lucht te zien regenen. In zijn wakkere leven voelde hij zich overweldigd door allerlei ideeën en mogelijkheden. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde ervan vlinders in de lucht te zien die altijd buiten bereik waren. Toen ze wakker was, was ze gevoelig voor het uitstellen van haar doel om de hele wereld rond te reizen. Voorbeeld 4: Een man droomde ervan een vliegende schotel in de lucht te zien. Toen hij wakker was, begon hij aan een nieuwe baan waar hij geen ervaring mee had….

…De droom over een groot zeilschip met masten symboliseert je langzame voortgang door een moeilijke of onzekere situatie die volledig afhankelijk is van omstandigheden die je niet onder controle hebt. Het kan ook de weergave zijn van uw zelfvertrouwen terwijl u langzaam door een moeilijke tijd komt. Voorbeeld: een man droomde ervan een touw te grijpen om op een groot zeilschip te klimmen. In zijn wakende leven was hij een webmaster die door een fout die hij maakte een grote verkeersboete kreeg van de zoekmachines. Hij was ervan overtuigd dat, nadat hij het probleem had verholpen, langzaam en zeker al zijn verkeer weer normaal zou worden….

…De droom over iets omhoog klimmen symboliseert het overwinnen van problemen of het overstijgen van een uitdaging. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van een nieuw hoger niveau van denken. Iets anders doen of een verbeterde methode gebruiken. Een weerspiegeling van uw strijd, vastberadenheid en ambitie. Langzaam aan je doelen werken of je niet door een obstakel laten belemmeren. Als alternatief kan klimmen een teken zijn dat uw doelen binnen bereik zijn. Een hoger niveau van status of succes. De droom over het beklimmen van een touw symboliseert een kans om jezelf te helpen jezelf te verbeteren. Je problemen zelf oplossen of al je krachten of middelen gebruiken om iets zelf te overwinnen….

…De droom over een raam symboliseert een perspectief of inzicht in actuele gebeurtenissen. Iets duidelijker zien. Een kijk op een situatie. Het kan ook de weergave zijn van uw vermogen om vooruit te kijken. Merk of voelt welke mogelijkheden er in het verschiet liggen of wat er gaat gebeuren. De droom over een gebroken raam symboliseert gemiste kansen of nooit meer op een bepaalde manier over de toekomst nadenken. Helemaal geen goed gevoel over de toekomst of het gevoel hebben dat een kans is gemist. De droom over het wassen van een raam symboliseert het verhelderen van een vervormd probleem. Hernieuwd vertrouwen in toekomstige mogelijkheden. De droom over het betreden van een raam symboliseert een achterbakse of geheimzinnige exploitatie van een kans. Het kan een weerspiegeling zijn van situaties in het wakende leven waarin u uw eigen kansen creëert of ongeduldig iets onregelmatigs laat gebeuren. De droom om uit een raam te kijken symboliseert inzicht in wat er gebeurt of jouw vooruitzichten voor de toekomst. Vooruitzien of wat je voelt dat gaat gebeuren. Het kan ook de weergave zijn van uw hoop voor wat gaat komen. De droom over iemand die door je raam kijkt, kan situaties vertegenwoordigen waarin mensen kunnen zien wat je echt denkt. Anderen krijgen inzicht in jou. De droom om door een raam te kijken, vertegenwoordigt een glimp van inzicht, een standpunt of een perspectief op een situatie of relatie. De droom over een mistig raam symboliseert verwarring of onzeker gedrag waardoor je moeilijk een toekomstige uitkomst kunt onderscheiden of berekenen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een groot penisobject te zien in het slaapkamerraam van haar zus. Toen ze wakker was, had ze inzicht gekregen in waarom de vriend van haar zus zo stom was….

…De droom over handen symboliseert bekwaamheid, competentie en het vermogen om te doen wat je wilt. Het vermogen om bepaalde gedragingen of vaardigheden zelf uit te voeren. Het vermogen manifesteert je keuzes. Het zien van twee handen die elkaar vasthouden symboliseert partnerschap. Je handen wassen symboliseert jezelf bevrijden van een probleem of een gevoel van verantwoordelijkheid afwijzen. Het zien van een hand die je wenkt, symboliseert een deel van je leven dat je ernaartoe trekt. Keuzes, overtuigingen of situaties die u verleiden. De droom over het verliezen van een hand symboliseert je gevoel dat je wordt beroofd. Je kunt niet iets doen wat je wilt of iets hebben waarvan je denkt dat je het verdient. Een weerspiegeling van iets waardoor je je beperkt of verloren voelt. Je minder of machteloos voelen en er niets aan kunnen doen. De droom over het afsnijden van je hand symboliseert gevoelens over problemen met je mogelijkheden. Je belemmerd voelen of dat je vaardigheden worden belemmerd door problemen. Als alternatief kan een afgesneden hand een weerspiegeling zijn van uw vaardigheden, talenten of capaciteiten die worden geschaad door een negatieve invloed of conflict. Tijdelijk niet kunnen doen wat je wilt. Voorbeeld: een vrouw geeft een steeds terugkerende droom dat haar beide handen worden afgehakt. Toen ze wakker was, voelde ze zich volledig afhankelijk van haar man en voelde ze dat ze niets voor zichzelf kon doen….