…De droom over een straat symboliseert het pad in het leven dat je neemt. Hoe uw keuzes of levenssituatie verlopen. Als je de straat kent, symboliseren je gevoelens of herinneringen eraan waar je mentaal of emotioneel in je leven bent….

…De droom over het oversteken van een watermassa symboliseert je poging om een ​​onzekere of negatieve situatie onder ogen te zien of er doorheen te komen. Ik probeer je probleem op te lossen. De droom over het oversteken van een straat symboliseert een verandering van opvattingen, gevoelens of situaties. Iets anders doen of jezelf corrigeren. Een alternatieve keuze maken….

…De droom over een verharde weg symboliseert dat je levenspad gemakkelijk is of voor je is uitgestippeld. Uw richtingsgevoel is duidelijk of er wordt op ingespeeld. Vlot zeilen of niets dat u in de weg staat. Negatief, een verharde weg kan een moeilijke tijd van uw leven weerspiegelen die voelt alsof u niet kunt ontsnappen aan het alledaagse. Het kan ook de weergave zijn van een levenspad dat te gemakkelijk is. Als je de straat kent, symboliseren je gevoelens of herinneringen eraan waar je mentaal of emotioneel bent in je leven. De toestand van de weg symboliseert hoe moeilijk of emotioneel turbulent de richting van je leven is. Als een weg donker is, vertegenwoordigt deze man verwarring, problemen of een gebrek aan begrip bij het nastreven van doelen….

…Het zien van sneeuw in de droom symboliseert een nieuwe start of zuivering van een deel van je leven. Een nieuw gevoel van veiligheid of een tweede kans. Er is iets aan een einde gekomen. Een nieuw gevoel van duidelijkheid. Als alternatief kan sneeuw spirituele vrede en rust symboliseren. Negatief kan sneeuw weerspiegelen hoe hard of koud een reinigende ervaring is. Een heel onaangenaam nieuw begin of gevoel alsof je gestraft wordt. Emotioneel isolement. Smeltende sneeuw symboliseert obstakels of angsten die verdwijnen. De droom over spelen in de sneeuw staat voor genieten of ontspannen na een lastige ervaring. Als alternatief is de droom een ​​teken dat u van een gelegenheid gebruik maakt. Dromen om iets in de sneeuw te vinden, symboliseert de ontdekking van verborgen talenten of capaciteiten in jezelf. Misschien heb je een nieuwe kans ontdekt. Het kan ook de weergave zijn van nieuwe gevoelens van acceptatie of vergeving na een moeilijke ervaring. Voorbeeld: een man droomde ervan sneeuw op straat te zien vallen. In het echte leven had hij een nijpend gezondheidsprobleem opgelost. De vallende sneeuw weerspiegelde het nieuwe begin met zijn verbeterde gezondheid….

…De droom over paramedici symboliseert een gevoel van urgentie of ernst. Misschien vindt u dat een probleem onmiddellijk moet worden aangepakt. Het kan ook het gevoel zijn dat een grote beslissing ernstige gevolgen heeft. Voorbeeld: een man droomde ervan om ambulancepersoneel door zijn straat te zien rijden en dan langzaam weer naar buiten te zien rijden. Toen hij wakker was, besloot hij een falend bedrijf te sluiten in de overtuiging dat het ernstige problemen zou veroorzaken. Hij realiseerde zich al snel dat het niet zo ernstig was als hij dacht dat het was….

…De droom over een geplaveide weg of straat symboliseert een pad in het leven dat gegarandeerd of veilig is. Weten dat je hoe dan ook niet kunt verliezen. Je goed voelen als je wordt ondersteund of verzekerd bent van succes. Gevoel dat je nooit kunt falen of dat de mensen die je kent er altijd voor zorgen dat je dat nooit zult doen. Een relatie die elke stress of druk kan weerstaan. Liefde, vertrouwen of loyaliteit in je leven dat altijd op de eerste plaats komt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan over een geplaveide weg te lopen. Toen ze wakker was, was ze te arm om een ​​bruiloft te betalen, maar ze vond dat haar relatie sterker was dan geld….

…De droom over een kabelbaan (tram) in San Francisco symboliseert een reis of ervaring in het leven die zowel aangenaam als niet te stoppen is. Een plezierige terugkerende ervaring. Vaak een symbool voor succesvolle mensen die wachten op hun salaris. Voorbeeld: een man droomde ervan een straat in San Francisco in brand te zien staan. In het echte leven was hij onafhankelijk rijk van een geautomatiseerd webbedrijf dat werd bedreigd door concurrentie….

…De droom over een gemakswinkel symboliseert uw poging om eenvoudige oplossingen voor een probleem te vinden. Een hulpmiddel, persoon of gewoonte die het oplossen van problemen gemakkelijker maakt. Negatief, een buurtwinkel kan een onwil symboliseren om iets nieuws of moeilijks te proberen. Altijd op zoek naar de gemakkelijkste oplossing. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan naar een buurtwinkel te gaan die de straat moest oversteken. Toen hij nog wakker was, kreeg hij het idee om een ​​groot aantal boeken te kopen om hem te helpen de manier waarop hij een hobby studeerde te veranderen….

…De droom over takken symboliseert kleine aspecten van een grotere situatie. Negatief weerspiegelen takken de ergernis van het omgaan met elk klein detail van een probleem. Positief is dat takken groei, nieuw leven, uitbreiding, vooruitgang of de complexiteit van iets goeds weerspiegelen. Voorbeeld: een man droomde ervan een boom te moeten kappen en elke tak van de boom handmatig te moeten breken om te verwijderen. Toen hij wakker was, bereidde hij zich voor om te verhuizen en moest hij veel schoonmaken voordat hij kon….

…De droom over een badkamer symboliseert een reinigingsproces. Confronterende problemen, negatieve emoties of negatieve levenssituaties. De droom over een vuile badkamer symboliseert moeilijkheden tijdens een reinigingsproces. Een teken dat er meer inspanning nodig is om mentale en emotionele problemen het hoofd te bieden of dat een huidige situatie de vooruitgang niet ondersteunt. De droom over het schoonmaken van een badkamer symboliseert je poging om het aangaan van problemen voor jezelf gemakkelijker te maken. Weg met afleidingen of moeilijkheden die u in de weg kunnen staan ​​terwijl u probeert uzelf te verbeteren. De droom dat je de badkamer niet kunt vinden of op tijd kunt halen, symboliseert afleiding, druk of het te lang uitstellen van je eigen wensen. U kunt een probleem niet oplossen….

…De droom om in een kamer te zijn waar je nog nooit eerder bent geweest, symboliseert de persoonlijke ruimte en de grenzen die je voelt in een situatie. Wat je voelt dat je wel of niet kunt doen in het leven. Dichte muren kunnen wijzen op een gebrek aan keuze of vermogen om te handelen. Verafgelegen muren weerspiegelen mogelijk veel vrije tijd en opties. Overweeg het type kamer voor extra betekenis. Slaapkamers zijn privégedachten, keukens zijn voorbereiding, badkamers zijn problemen met schoonmaken en de woonkamer zijn problemen waar u tevreden mee bent. De droom over een lege kamer symboliseert een deel van je leven waar niets gebeurt. Als de kamer voorheen gevuld was met meubels of objecten, maar dat niet meer is, kan dit gevoelens van leegte of geen doel weerspiegelen. Voorbeeld: een man droomde ervan vast te zitten in een te kleine kamer. Toen hij wakker was, voelde hij zich gevangen in schulden. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan in een kamer met hoge verre muren te zijn. Toen ze wakker was, probeerde ze te scheiden en haar moeilijke echtgenoot veroorzaakte vertragingen en dwong haar al het werk te doen. De verre muren weerspiegelden de enorme uitdaging die ze voelde om iets gedaan te krijgen, alsof ze nooit dicht bij haar doel zou kunnen komen. Voorbeeld 3: een vrouw droomde van een lege kamer. Toen ik wakker werd, was haar dochter alleen verhuisd en was ze alleen gaan wonen. Ze had het gevoel dat haar leven geen betekenis meer had….

…De droom over een slaapkamer symboliseert privégedachten of kwesties die u niet prettig vindt om met andere mensen te bespreken. Dit wijst vaak op seksuele problemen, persoonlijke problemen of dingen die u gênant vindt. Relatieproblemen. De droom over het openen van je slaapkamerdeur kan een bereidheid zijn om te praten over privékwesties. Het sluiten van een slaapkamerdeur kan betekenen dat u besluit om bepaalde kwesties privé te houden of om iets niet langer openlijk te bespreken. De droom om uit je slaapkamerraam te kijken, symboliseert je perceptie van de toekomst op persoonlijke of privéaangelegenheden. Wat komt er later met betrekking tot uw relaties of geheimen. De droom over het schoonmaken van uw slaapkamer kan uw keuze zijn om conservatiever of objectiever te zijn over een persoonlijke of privékwestie. Als alternatief kan het weergeven hoe u uw persoonlijke of privézaken op orde heeft. U bent misschien overweldigd door een persoonlijk probleem. Voorbeeld: een man droomde ervan het plafond en de muren in zijn slaapkamer te zien barsten. Hij was bang dat het plafond op hem zou vallen. Toen hij wakker was, had hij het onlangs uitgemaakt met een oude partner en was hij bang dat hij nooit goed genoeg zou zijn om weer zo verliefd te worden….

…De droom over het schoonmaken van iets symboliseert negativisme dat je uit een bepaald deel van je leven verwijdert. Zelfverbetering, obstakels overwinnen of een relatie verbeteren. Vooruitgang boeken of vooruitgaan. Reiniging kan ook de weergave zijn van oude problemen of gebrekkige relaties waarvoor u oplossingen hebt gevonden. Slechte gewoonten opgeven of eindelijk de waarheid vertellen….

…De droom over wassen of wassen symboliseert het opzettelijk reinigen van negatieve gewoonten of negatieve persoonlijkheidskenmerken. Opzettelijk jezelf willen veranderen of anders willen denken. U bent klaar met bepaalde overtuigingen, gewoonten of situaties en wilt iets anders proberen. Veranderingen in de manier waarop u denkt, of in uw levensstijl die bijdragen aan zelfverbetering of meer geluk. Kleding in een droom weerspiegelt onze persoonlijkheid. De stijlen en kleuren symboliseren de manier waarop we denken, voelen of handelen. Het schoonmaken van je kleding symboliseert dan het verwijderen of reinigen van negatieve aspecten van je persoonlijkheid….

…De droom over een huis symboliseert jouw manier van denken of perspectief op een situatie. Uw kijk op de ervaring van de huidige omstandigheden. Overtuigingen of gevoelens waar u zich prettig bij voelt. Uw kijk op een ervaring die u bekend voorkomt. Uw mening of overtuigingen over een situatie die voor u normaal is geworden. Negatief gezien kan een huis een geloofssysteem of gewoonte weerspiegelen die u als vanzelfsprekend beschouwt. Het type huis heeft de symboliek voor hoe u over een bepaald onderwerp denkt. De toestand van het huis weerspiegelt uw mentale toestand terwijl u iets ervaart. Rijke huizen symboliseren uw perspectief op kwesties waarin u krachtig en vindingrijk bent. Arme huizen vertegenwoordigen uw perspectief op kwesties waarbij u machteloos of emotioneel verzwakt bent. De kamers van het huis zijn indicatief voor hoe een probleem wordt aangepakt of afgehandeld. Zie het thema-gedeelte voor meer informatie over huizen. De droom over het kopen van een huis symboliseert uw toewijding om iets in uw leven te integreren. Kiezen om iets normaal voor je te maken. Het kan ook betekenen dat u heel hard heeft gewerkt om iets te verdienen. Negatief: het kopen van een nieuw huis kan betekenen dat je een fout hebt gemaakt waar je aan vastzit. De droom om in een droom naar huis te gaan, symboliseert een terugkeer naar vertrouwdheid of comfort. Het wordt weer normaal. Het kan zijn dat u moeilijkheden heeft ondervonden of iets nieuws heeft gedaan. De droom over het schoonmaken van je huis symboliseert zelfverbetering. Het kan zijn dat u een idee aan het verfijnen bent of iets probeert te perfectioneren. Onnodige overtuigingen of gewoonten worden verwijderd of veranderd. De droom over een nieuw huis symboliseert een nieuw perspectief of mentaliteit op een situatie. Een nieuwe manier van denken over iets. Mogelijk is een nieuwe situatie voor u normaal geworden. Een betere manier om te leven of het leven te zien. Nieuwsideeën of levensstijlkeuzes. De droom over een oud huis symboliseert een perspectief of mentaliteit die wordt ervaren, beproefd en vertrouwd. De droom om buitengesloten te worden, symboliseert afwijzing en onzekerheid. Het kan zijn dat u zich niet zo zeker of zelfverzekerd voelt als u wilt. De droom om terug te keren naar een oud huis symboliseert een terugkeer naar een oude of vertrouwde manier van denken. Een perspectief op het leven dat je eerder hebt gehad. Dit kan gebeuren wanneer u terugkeert naar oude gewoonten, banen, relaties of zelfs weer naar school gaat. U kunt ook overwegen hoe de reputatie van het oude huis is en hoe het uw huidige denkwijze kan symboliseren. De droom over het huis van iemand anders symboliseert je manier van denken door het perspectief van de kwaliteiten die het meest opvallen bij die persoon. Als u bijvoorbeeld droomt van een grootoudershuis, kan dit uw manier van denken vertegenwoordigen vanuit het perspectief van een wijzer of meer ervaren aspect van uw persoonlijkheid. Dit betekent dat u mogelijk te maken heeft met een situatie waarmee u al ervaring heeft. Als alternatief kunnen de huizen van andere mensen ook een symbool zijn voor problemen die u met die mensen hebt. De droom over gekleurde huizen symboliseert je geest door het perspectief van wat de kleur ook symboliseert. Een blauw huis symboliseert bijvoorbeeld een positieve mindset en een rood huis symboliseert een negatieve mindset. Zie het thema-gedeelte voor meer informatie over kleuren. Als er in je huis wordt ingebroken of beroofd, staat symbool voor een probleem, een negatieve instelling of een slechte gewoonte die je berooft van geluk, vertrouwen of integriteit. Verlaten huizen symboliseren mentale of emotionele verwaarlozing. Ze kunnen ook uw mening geven over problemen waaraan u gewend bent geraakt. Een teken dat je niet de moeite hebt genomen om met problemen om te gaan of dat je je moet concentreren op zelfverbetering. Herenhuizen of huizen van rijke mensen symboliseren uw gemoedstoestand wanneer u zich krachtig voelt, controle hebt of doelen bereikt. Huisnummers en locaties dragen ook bij aan de symboliek die beschrijft hoe u denkt of voelt. De droom over een voormalige woning symboliseert uw gemoedstoestand op basis van uw herinneringen aan dat huis. Overweeg ook het nummer van het huis met behulp van droomnumerologie. De droom over het huis van je ouders symboliseert dat je gemoedstoestand er een is die te maken heeft met hun geweten (vader) om over een probleem te beslissen of een negatieve situatie onder ogen te zien, of hun intuïtie (moeder) te gebruiken om erachter te komen hoe ze een probleem kunnen oplossen of blijven weg ervan voordat het begint. De droom over het zien van een huis dat wordt verwoest, symboliseert een deel van je leven waaraan je gewend bent geraakt te eindigen. Een perspectief op een situatie die normaal is of stabiel wordt geruïneerd. Voorbeelden van levenssituaties die dit soort dromen kunnen veroorzaken, kunnen het verlies van een baan, verlies van gezondheid, blijvende verwondingen bij een ongeval of grote veranderingen in het gezinsleven zijn. Voorbeeld: een rijke vrouw droomde er regelmatig van om in het oude, arme huis van haar jeugd te zijn. Telkens wanneer deze droom zich voordeed, ervoer ze intense frustratie tijdens het wakkere leven. Het arme gezin weerspiegelde haar perspectief op situaties waarin ze zich machteloos voelde en geen middelen had om met problemen om te gaan. Voorbeeld 2: een oudere vrouw droomde ervan buitengesloten te worden uit een huis. In het echte leven wilde ze weer jong zijn en had ze het gevoel dat de jeugd voorgoed voorbij was….

…De droom over een toilet symboliseert een mogelijkheid of gelegenheid om van een negatieve situatie af te komen. Overtuigingen of ervaringen die u kunt loslaten. Misschien heb je persoonlijke problemen, gewoontes of een levenssituatie die klaar is om opgegeven te worden. De droom dat je geen toilet kunt vinden symboliseert of dat ze allemaal zijn opgebruikt, symboliseert frustraties die je vermogen om op een persoonlijke manier voor jezelf te zorgen, belemmeren. Er gebeurt te veel dat het je in de weg zit om een ​​probleem op te lossen. De droom dat het enige beschikbare toilet open en duidelijk zichtbaar is voor anderen, symboliseert een gebrek aan privacy of persoonlijke tijd. Mensen in woonsituaties met verminderde privacy hebben vaak deze droom. Het schoonmaken van een toilet symboliseert een heropleving van energie of motivatie om je te ontdoen van overtuigingen, gewoonten of een ervaring die je hebt. Als je een probleem geeft, krijg je nog een kans. Je voorbereiden op een schone pauze met iets negatiefs of ongewensts. Een toilet doorspoelen symboliseert ongewenste situaties of negatieve denkpatronen die je loslaat. Iets weggooien dat je niet meer leuk of waardevol vindt. De droom over een verstopt toilet symboliseert problemen of tegenslagen die de voortgang belemmeren. Je kunt een probleem niet afmaken of verder gaan. Emotionele verwikkelingen. Een gevuld of overlopend toilet kan een weerspiegeling zijn van het gevoel dat persoonlijke behoeften niet kunnen worden vervuld omdat de behoeften van andere mensen altijd op de eerste plaats komen. Zich tekortschieten of niet de tijd hebben voor persoonlijke problemen die anderen hebben. Misschien heb je meer privacy, zelfzorg of zelfexpressie nodig. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een toilet met back-up te repareren. Toen ze wakker was, had ze na jaren van bitterheid eindelijk de beleefdheid en vriendschap met haar ex-man hersteld. Het toilet weerspiegelde hun vermogen om van de emotionele verstrengeling af te komen….