…De droom over een openbare badkamer symboliseert een wanordelijke poging om negatieve gedachten, emoties of situaties te reinigen. Levensomstandigheden of slechte gewoonten ondersteunen geen positieve veranderingen. Mogelijk hebt u andere problemen, andere mensen of andere situaties die uw vermogen om een ​​probleem soepel op te lossen, belemmeren. Een openbaar toilet is een teken dat er meer inspanning nodig is om problemen aan te pakken of dat een huidige situatie de vooruitgang niet ondersteunt….

…De droom over een badkamer symboliseert een reinigingsproces. Confronterende problemen, negatieve emoties of negatieve levenssituaties. De droom over een vuile badkamer symboliseert moeilijkheden tijdens een reinigingsproces. Een teken dat er meer inspanning nodig is om mentale en emotionele problemen het hoofd te bieden of dat een huidige situatie de vooruitgang niet ondersteunt. De droom over het schoonmaken van een badkamer symboliseert je poging om het aangaan van problemen voor jezelf gemakkelijker te maken. Weg met afleidingen of moeilijkheden die u in de weg kunnen staan ​​terwijl u probeert uzelf te verbeteren. De droom dat je de badkamer niet kunt vinden of op tijd kunt halen, symboliseert afleiding, druk of het te lang uitstellen van je eigen wensen. U kunt een probleem niet oplossen….

* Zie openbare badkamer, badkamers

…De droom over verbeteringen aan het huis of het renoveren van een huis symboliseert veranderingen in de manier waarop je normaal denkt, of het herzien van verouderde ideeën of gedragingen. Zelfverbetering of verbetering van de manier waarop u normaal gesproken problemen oplost. Veranderingen aanbrengen in uw gebruikelijke methoden om met mensen om te gaan. Een grote verandering aanbrengen zodat u zich nooit meer met een probleem bezighoudt. Je manier van denken uitbreiden. Het kan ook de weergave zijn van uw poging om grote veranderingen in uzelf aan te brengen om u beter over uzelf te voelen. Overweeg het soort verbetering of de locatie van de kamer voor extra betekenis. Het renoveren van een badkamer kan nieuwe manieren zijn om problemen op te lossen die u overweegt. Het renoveren van een keuken kan nieuwe manieren zijn om u voor te bereiden op toekomstige situaties. Het opknappen van uw woonkamer kan nieuwe of betere manieren zijn om te ontspannen die u overweegt….

* Zie badkamers, openbare badkamer