Het zien van een reptiel of hagedis in de droom symboliseert angst. Ofwel een angst die je hebt of een angst die je op iemand anders projecteert. De droom over een gele hagedis of een reptielreptiel symboliseert de angst die je hebt, die behoorlijk merkbaar is. Voorbeeld: een man droomde ervan herboren te worden als een reptiel. Toen hij wakker was, was hij net hersteld van een gevaarlijk experiment met geestverruimende middelen. Na het gevaarlijke experiment realiseerde hij zich dat hij zijn vrienden en familie de hele tijd bang maakte als hij erover sprak. De wedergeboorte als reptiel weerspiegelde de dramatische verandering in hoe hij door anderen werd gezien, aangezien zijn nieuwe reputatie angst inboezemde bij de mensen die om hem gaven….

…De droom over reptielachtige aliens symboliseert een almachtig gevoel van gevaar. Krachtige angsten die je beheersen. Een gevaarlijke situatie waar je niets aan kunt doen of waar je mee moet leven. Als alternatief kunnen reptielachtige buitenaardse wezens een persoon of situatie symboliseren die je in de steek wil laten en je zo wil houden. Een reptielachtig alien is een teken dat je bang bent voor situaties die niet te stoppen zijn. Fans van David Icke vinden het misschien interessant om te weten dat de theorie van David Icke dat alle machtigste mensen ter wereld reptielen zijn, hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan symbolische hallucinaties die het almachtgevoel van gevaar weerspiegelen dat ze zien in de Illuminati. Iedereen die David Icke heeft geïnterviewd die een Reptilian Alien heeft gezien, heeft waarschijnlijk een hallucinatie ervaren die gebruik maakt van droomsymboliek….

Zie de betekenis van reptielen

…De droom over het veranderen van vorm symboliseert gedrag dat zich merkbaar voor je aanpast. Jij of iemand anders die duidelijk zijn gedrag of intenties verandert om te blijven doen wat hij wil. Negatief kan het veranderen van vorm een ​​weerspiegeling zijn van het besef dat mensen over iets liegen en dan duidelijk precies het tegenovergestelde doen van waar ze over logen. Dromen dat je van vorm verandert, kan een weerspiegeling zijn van je constante behoefte om je verhaal of bedoelingen met anderen naar eigen inzicht te veranderen. Wat je ook wilt doen, wat er ook gebeurt. Fans van David Icke vinden het misschien interessant dat zijn theorie van vormveranderende reptielen in feite gewoon een symbool is voor politici die tegen het publiek liegen terwijl we bewust merken dat ze beleid maken dat in strijd is met ons welzijn. De mensen die David Icke heeft geïnterviewd die beweerden deze wezens te zien, hebben misschien alleen hallucinaties gezien die dit transparante negatieve gedrag symboliseren….