…De droom over blootsvoets zijn symboliseert kwetsbaarheid voor negatieve invloeden of een gebrek aan voorbereiding. Situaties in uw leven die de deur openen naar corruptie of uitdagingen waar u niet klaar voor bent. Het kan ook een open houding zijn om uw waarden te veranderen. Negatief, blootsvoets zijn kan een weerspiegeling zijn van een verlies van principes, integriteit of moraal. Het kan ook de weergave zijn van een laag zelfbeeld of een gebrek aan zelfvertrouwen. Ongedwongen seks hebben. Positief is dat blote voeten de bereidheid kunnen weerspiegelen om kernovertuigingen te veranderen. Voorbeeld: een man droomde er ooit van om met zijn vriendin op blote voeten te lopen toen hij moest stoppen omdat er wijnstokken uit zijn voet groeiden en de pijn ondraaglijk was. In het echte leven was hij net verloofd omdat zijn vriendin zwanger was. De blote voeten weerspiegelden zijn aanvankelijke gebrek aan bezorgdheid over een serieuze toewijding aan zijn vriendin terwijl hij seks met haar had. De pijn van de wijnstokken in zijn voet weerspiegelde zijn gevoelens dat zijn liefde voor zijn vriendin te serieus werd om haar ooit op te geven nu ze zwanger was en iedereen ervan wist….

…De droom over lopen symboliseert langzame en gestage vooruitgang in een levenssituatie. Overweeg de bestemming en omgeving voor extra betekenis. De droom over wandelen op een stoep weerspiegelt je zelfvertrouwen en gestage vooruitgang. Je ~weet het~ terwijl je doorgaat met iets. Dromen dat je moeite hebt met lopen, symboliseert constante problemen die je vertragen of tegenhouden. Het kan ook de weergave zijn van een ergernis of obstakel dat u afleidt. Het kan ook de weergave zijn van onzekerheden die steeds weer opduiken. Dromen dat je op lucht loopt, symboliseert dat je je tijd neemt met succes en prestatie. Een zorgeloze houding terwijl je in je eigen tempo beweegt en doet wat je maar wilt. Zelfvertrouwen of onoverwinnelijk gevoel. Doelen bereiken met relatief gemak. De droom over wakker worden op water symboliseert je gestage vooruitgang of vertrouwen in het licht van onzekerheid of negatieve situaties. Je bent helemaal niet bang om voor een probleem te bezwijken en gaat er langzaamaan op je eigen voorwaarden mee om. Het kan ook de weergave zijn van het leven dat zo positief is dat je helemaal niets geeft om een ​​negatieve situatie. Voorbeeld: een man droomde ervan op een trottoir te lopen. Toen hij wakker was, bouwde hij een internetbedrijf en had hij eindelijk zijn eerste betalende adverteerder binnengehaald. Het wandelen weerspiegelde zijn gestage vooruitgang en financieel vertrouwen terwijl hij doorging met het opbouwen van zijn kleine bedrijf….

…De droom over een openbare badkamer symboliseert een wanordelijke poging om negatieve gedachten, emoties of situaties te reinigen. Levensomstandigheden of slechte gewoonten ondersteunen geen positieve veranderingen. Mogelijk hebt u andere problemen, andere mensen of andere situaties die uw vermogen om een ​​probleem soepel op te lossen, belemmeren. Een openbaar toilet is een teken dat er meer inspanning nodig is om problemen aan te pakken of dat een huidige situatie de vooruitgang niet ondersteunt….

…De droom over voeten symboliseert principes, morele basis of dingen waar je voor staat. De droom over een gewonde voet symboliseert moreel verval, corruptie of lagere denkstandaarden….

…De droom over hinken tijdens het lopen symboliseert een probleem dat je tegenhoudt of je afleidt. Het kan zijn dat u het gevoel heeft dat u niet in staat bent om uzelf uit te drukken of dat u er volledig in slaagt. Het kan ook de weergave zijn van emotionele verwonding die uw zelfvertrouwen aantast….

Zie de betekenis van Mirror

Zie de betekenis van gemakswinkel

…De droom over een op afstand bestuurbare auto symboliseert gevoelens over het gemakkelijk kunnen beheersen van beslissingen of het manipuleren van situaties. Je goed voelen door automatische controle te hebben over een situatie of over de keuzes van anderen. Volle kracht om het leven van iemand anders te leiden of te leiden. Gemakkelijk in staat om iemand te manipuleren….

De droom over een winkel symboliseert ideeën of manieren om naar iets te kijken. De keuze of mogelijkheid om anders te denken. Het kan zijn dat u verschillende keuzes moet maken voordat u een definitieve beslissing neemt. Als alternatief kan een winkel in een droom uw poging vertegenwoordigen om uzelf te overtuigen van een keuze of overtuiging….

De droom over een PA-systeem symboliseert plotselinge besef dat problemen, situaties of problemen belangrijker zijn. De droom over spreken in een PA-systeem symboliseert uw pogingen om het belang van informatie voor anderen duidelijk te maken….

…De droom over een specifieke plek in een droom symboliseert jouw manier van denken. Als u de locatie kent, overweeg dan uw persoonlijke herinneringen of gevoelens over die locatie. Als je nog nooit ergens bent geweest, overweeg dan het gevoel, het uiterlijk, de kleur of de cultuur van die plek. Raadpleeg de sectie met thema’s voor landen voor een meer diepgaande kijk op landensymboliek….

…De droom over een hoofdhuid symboliseert bewustzijn of inzicht in waarom jij of iemand anders op een bepaalde manier denkt. De grondoorzaak of invloeden van een denkstijl zien. Merk op waarom iemand handelt zoals hij doet of begrijpt zijn invloeden uit het verleden. Een blote hoofdhuid kan gevoelens weerspiegelen dat iemand anders een gevaarlijke denkstijl heeft. Jouw perceptie van iemand anders die met opzet helemaal nergens om geeft. Negatief kan een blote hoofdhuid wijzen op meedogenloosheid. De droom over het zien van een persoon die met een mes wordt gescalpeerd, symboliseert gevoelens van opzettelijk gemaakt zijn om jezelf nooit meer leuk te vinden of nooit meer te genieten. Een persoon of situatie die je er permanent aan herinnert dat je niet belangrijk bent. Het gevoel hebben dat iemand je zo in verlegenheid heeft gebracht dat je er nooit over kunt stoppen….

…De droom over liften symboliseert het gebruik van anderen om doelen te bereiken. Er kan een persoon of situatie zijn waardoor u zich op een bepaalde manier kunt voelen of een doel kunt bereiken zonder uw eigen serieuze toewijding. Liften kan een teken zijn dat u niet al uw energie of middelen op uw doelen wilt richten. Misschien wilt u iets proeven of proeven voordat u zich volledig inzet. Misschien wil je met kansen spelen of de middelen van andere mensen gebruiken voordat je echt ergens in springt. Voorbeeld: een vrouw die geïnteresseerd was in openbare dienstverlening droomde van een lifter op hetzelfde moment dat ze betrokken raakte bij vrijwilligerswerk. De lifter weerspiegelde haar interesse om het gemeenschapscentrum te gebruiken voor openbare dienstverlening zonder serieuze verplichtingen aan te gaan in de politiek….

…De droom over het plaatsen van een weddenschap symboliseert een gevoel van risico dat je neemt in een relatie of werksituatie. Het kan ook de weergave zijn van een beslissing die u hebt genomen in een tijd van onzekerheid. Negatief is dat dromen over het plaatsen van een weddenschap een teken kunnen zijn dat u beter moet oordelen en voorzichtig te werk moet gaan. Misschien neemt u een te grote kans of maakt u onverstandige keuzes. Als alternatief kan een weddenschap in een droom een ​​hogere mate van ervaring weerspiegelen dan andere. Een zekere gok dat een nieuwe situatie in uw voordeel is vanwege een ervaring uit het verleden….

…De droom over het plaatsen van een val symboliseert je beslissing om iets aan een probleem te doen. Je bent het verliezen beu en wilt er iets aan doen. Als alternatief kan het plaatsen van een val een weerspiegeling zijn van uw wens om iemand in verlegenheid te brengen of een einde te maken aan ongewenst gedrag. De droom om in een val te worden betrapt, symboliseert gevoelens van schaamte. Het kan ook de weergave zijn van het gevoel naïef te zijn of ‘over je hoofd’. De droom om je bewust te zijn van een val die iemand anders heeft gezet, kan een weerspiegeling zijn van je besef van mogelijk gevaar, gevaren of testen die plaatsvinden. Merk op dat andere mensen worden getest voor wie ze werkelijk zijn….

…De droom over een magazijn symboliseert middelen, ideeën of doelen die in de wacht staan. Een magazijn kan ook de weergave zijn van uw herinneringen. Als alternatief kan een magazijn uw gevoel vertegenwoordigen dat u alles tot uw beschikking heeft. Uw persoonlijke opslagplaats van mogelijkheid of potentieel. Uw arsenaal of tools om te slagen. De droom om iets in een magazijn te plaatsen, kan een weerspiegeling zijn van ideeën, plannen of middelen die u voor een later tijdstip in de wacht zet. Het kan ook de weergave zijn van uw toevoeging van iets aan uw persoonlijke of professionele toolset. De droom over een leeg pakhuis symboliseert uitputting van middelen, ideeën of gereedschappen. U moet uw energie of bronnen aanvullen. Je hebt niets meer te bieden of waar je van afhankelijk bent. De droom over een verlaten pakhuis symboliseert een verlies van motivatie om vindingrijk of opgeleid te zijn. Je geeft niet meer om sparen, voorlezen of klaar zijn voor problemen. Je bent ergens geen interesse meer in. De droom om iets uit een magazijn te halen, symboliseert middelen of ideeën die worden gebruikt. Misschien heb je besloten iets opnieuw te starten. Eindelijk iets gebruiken dat je hebt opgeslagen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan iets in een magazijn te plaatsen. Toen hij wakker was, stelde hij haar carrière uit totdat haar kind oud genoeg was….

…De droom over een bankier symboliseert een aspect van persoonlijkheid dat uitsluitend gericht is op het vergroten van macht of middelen. Wees voorzichtig met het verzekeren dat u profiteert. Gebruikmaken van uw prestaties, vaardigheden, talenten of invloed om meer voor uzelf te krijgen. Voorzichtig eigenbelang. Positief is dat een bankier erover nadenkt om uw macht te gebruiken om de benodigde verandering af te dwingen of om risicovol of onverantwoord gedrag te beheersen. Voordelen gebruiken om de omstandigheden van een situatie te verbeteren of een gunstige situatie sneller dan normaal te laten gebeuren. Intelligente afdekking. Probeer op een conservatieve manier met anderen samen te werken om uw positie in een bepaalde situatie te verbeteren. Doordachte benutting. Negatief: een bankier symboliseert jou of iemand anders die misbruik maakt van anderen om meer macht of middelen te krijgen. Eigenbelang of hebzucht lopen op hol. Het gevoel hebben dat anderen te veel invloed hebben of kunnen nemen wat ze maar willen. Gevoel bedrogen in een ondergeschikte positie. Als alternatief kan een bankier nadenken over het gebruik van uw voordelen om een ​​hefboomwerking op anderen te krijgen of anderen uit te buiten. Jaloezie op mensen met meer voordelen dan jij of die een gemakkelijker leven hebben. Gevoelens van uit de hand lopen, gemanipuleerd zijn of dat iemand je op elk moment kan afsnijden. ~Stopverf~ zijn in de handen van iemand anders….

…De droom om naar een gerechtsgebouw te lopen symboliseert je verwachting van gerechtigheid of veroordeeld worden. De droom om door een rechtbank te lopen, symboliseert het voelen van rechtvaardiging, schuldgevoelens, dat je ergens de verantwoordelijkheid voor moet nemen….

…De droom over Facebook.com symboliseert een ervaring in het leven waarbij je je meer bewust wordt van jezelf. De reden hiervoor is dat Facebook wordt gebruikt om verbindingen op te bouwen met iedereen die je ooit hebt gekend, en in dromen zijn mensen aspecten van je eigen persoonlijkheid. Negativiteit, Facebook vertegenwoordigt misschien een ervaring in het leven die je hebt, waarbij niemand geeft om wat je denkt, of zich gedraagt ​​op een manier die meer op zichzelf is gericht….

…Dromen over seks symboliseert een positieve of plezierige ervaring die je hebt tijdens het wakkere leven. Met wie je ook seks hebt, symboliseert een kwaliteit die je in jezelf opmerkt of een situatie die je leuk vindt. Als je bijvoorbeeld seks hebt met een beroemdheid, kan dit symbool staan ​​voor een kwaliteit die je ziet in die beroemdheid die uit je komt of geniet van een activiteit die je associeert met die beroemdheid. Wat voor gedachten, gevoelens of herinneringen je ook het meest opvallen aan de persoon met wie je seks hebt, symboliseert wat je meer ervaart in je leven. Als alternatief kan seks in een droom uw gevoelens over uw partner of iemand die u wenst weerspiegelen. De droom dat je geen veilige plek kunt vinden om seks te hebben, kan een weerspiegeling zijn van uitdagingen die je ervan weerhouden om te doen wat je leuk vindt of om jezelf uit te drukken. Interesses of doelen kunnen op een zijspoor worden gezet door complicaties of tegenstrijdige gevoelens. Je verward voelen terwijl je je opties doorzoekt. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van uw onvermogen om hecht of intiem te zijn in uw relatie. De droom over het onderbreken van seks symboliseert krachten van buitenaf die je privétijd, relatie of vermogen om te genieten van wat je doet binnendringt. Uw carrière kan uw liefdesleven verstoren of een afleiding belemmert uw vermogen om te slagen. Een extern element bederft uw speciale moment of tijd om te schitteren. De droom over seks hebben met een persoon die iets mis met hem heeft, kan betekenen dat je ervan geniet om nodig te zijn. Misschien geniet u ook van de rol om wenselijker, belangrijker of interessanter te zijn dan iemand anders. De droom over seks met iemand in het openbaar kan betekenen dat je privéleven openbaar wordt gemaakt of dat andere mensen speculeren over je leven. Het kan ook de weergave zijn van de aandacht die u trekt met uw persoonlijke interesses of prestaties. De droom over seks hebben met een verdwijnende partner symboliseert een gebrek aan toewijding of een onvoldoende partnerschap. Seksuele of romantische frustraties. Merk op dat je zelfvertrouwen verdwijnt in een persoon of situatie waarvan je geniet. De droom over seks hebben met een anonieme persoon symboliseert de behoefte om meer te weten te komen over wat je echt leuk vindt. Je goed voelen bij iets waarover je twijfelt. Genieten van single zijn of nieuwe dingen proberen. Je vrij voelen omdat je niet weet wat je echt wilt. De droom over seks met jezelf kan een weerspiegeling zijn van je plezier om je vaardigheden of ervaring aan anderen te laten zien. Plezier hebben in het middelpunt van de belangstelling staan ​​of pronken. Een plezierige ervaring waarbij jij je het belangrijkste voelt. Negatief kan het een teken zijn dat je te ver gaat met genieten van showboaten of voor jezelf gelden. Geniet ervan dat je je aantrekkelijker of beter vindt dan andere mensen. De droom over voorspel of seksuele activiteit in een slaapkamer die nooit tot volledige seks leidt, kan een weerspiegeling zijn van situaties in het wakende leven waarin je privé overweegt iets leuks te doen terwijl je nooit de echte stappen neemt om het echt te laten gebeuren. Zie het thema-gedeelte over seks voor een meer diepgaande kijk op sekssymboliek. Voorbeeld: een man droomde ervan seks te hebben met Oprah. In het echte leven was deze man een succesvolle openbare spreker. Oprah vertegenwoordigde voor hem uitstekende communicatieve vaardigheden. De seks met Oprah vertegenwoordigde hoe geweldig hij zich voelde omdat hij zo goed was in spreken in het openbaar . Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan seks te hebben met een androïde. In het echte leven had ze seks met iemand die ze sociaal saai vond en seksueel gemakkelijk te beheersen was. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan seks met zichzelf te hebben en zichzelf plotseling tegen zichzelf te zien schreeuwen. Toen hij wakker was, had hij zichzelf in verlegenheid gebracht door te ver te gaan om zijn vaardigheden aan klanten te laten zien op het punt dat zijn zakenpartner hem de les moest lezen als hij ermee ophield. Voorbeeld 4: Een jonge vrouw droomde van seksueel voorspel in de slaapkamer dat nooit tot volledige seks leidt. Toen ze nog wakker was, overwoog ze om een ​​man die ze kende naar het bal te vragen, maar ze kon niet het vertrouwen krijgen om hem echt te vragen….

* Zie badkamers, openbare badkamer

…Dromen dat je op een podium staat, symboliseert een presentatie van jezelf aan anderen. Hoe uw overtuigingen, ideeën of houding aan anderen worden getoond. Jij of iemand anders die in de levensfase of het huidige middelpunt van de belangstelling staat. Een gebied van ons leven of een aspect van onszelf dat prominent door anderen in de gaten wordt gehouden. Negatief gezien kan een podium een ​​verlangen weerspiegelen om te pronken of aandacht te hebben. Voorbeeld: senator Joe Lieberman droomde ervan een overleden mislukte democratische senator op het podium te zien komen. In het echte leven stond hij op het punt de democratische nominatie te verliezen bij een verkiezing. Het podium weerspiegelde zijn openbare optreden toen hij op het punt stond de nominatie in ontvangst te nemen….

* Zie openbare badkamer, badkamers

…De droom over een astronaut symboliseert een aspect van jezelf dat het onbekende of onbekende terrein verkent. Jij of iemand anders die dingen meemaakt die nog nooit eerder zijn meegemaakt. Het kan zijn dat u te maken heeft met een situatie waarin er geen bepaalde antwoorden zijn. Een tijd waarin er om elke hoek verrassingen zijn of het onmogelijk is om te weten wat er gaat gebeuren. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar nieuwe ervaringen en plaatsen….

…De droom over een kinderdagverblijf symboliseert uw perspectief op plannen of verantwoordelijkheden die u later wilt ‘oppakken’. De basis leggen of plannen maken voor dingen waar je nu te veel mee bezig bent. Misschien zeg je tegen jezelf dat je iets wilt doen zodra je vrij bent. Een teken dat je te afgeleid bent om iets te doen wat je echt wilt. De droom om verzorgd te worden op een kinderdagverblijf symboliseert het gevoel dat je geen prioriteit hebt. Iemand maakt misschien plannen met je of doet beloftes, maar heeft het momenteel te druk voor je. De kinderopvang kan overtuigingen of situaties weerspiegelen die bedoeld zijn om u tijdelijk af te leiden. De toestand van de kinderopvang weerspiegelt hoe u zich voelt terwijl u gedwongen wordt te wachten tot er iets belangrijkers of interessants gebeurt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan haar vlam in een kinderdagverblijf te kussen. In het echte leven had ze een vriendje, maar overwoog ze met een andere man te daten. De kinderopvang vertegenwoordigde haar plan om met de nieuwe man te daten waar ze momenteel niets aan kon doen omdat ze met iemand anders verkering had. Flirten, lichaamstaal of opdagen op plaatsen waar hij was, waren allemaal dingen die werden gebruikt om ‘voor haar baby te zorgen’ voor wanneer de huidige relatie mislukte….

…De droom over het onthechten van iemand symboliseert de keuze om bepaalde overtuigingen, mensen of situaties af te wijzen. Gedrag, mensen of plaatsen die nuttig waren, zijn niet langer interessant voor jou. Positief is dat het een teken kan zijn dat u aan het rijpen bent of slechte gewoonten wilt opgeven. Negatief: u kunt uw eigen fouten ontkennen. Als alternatief kan het onthechten van iemand een weerspiegeling zijn van sociale ontkoppeling of ervoor kiezen om jezelf te isoleren van bepaalde invloeden. Overweeg met wie je je bevriend raakt met wat ze kunnen weerspiegelen in je eigen persoonlijkheid of een situatie die je doormaakt….

…De droom over een plakboek symboliseert je herinnering aan wat het leven of anderen je in de loop der jaren hebben aangedaan. Oude gevoelens en herinneringen die je bent vergeten. Een gebeurtenis of situatie in je leven die ervoor zorgt dat je ‘herinneringen ophaalt’. Een plakboek kan in een droom verschijnen wanneer u locaties uit uw kindertijd bezoekt of tijd doorbrengt op plaatsen waar iets is gebeurd dat u niet kunt vergeten. Dingen herbeleven die je achter je hebt gelaten. Misschien heb je ooit iemand uit je verleden gezien. Negatief, een plakboek kan problemen weerspiegelen om het verleden los te laten of het gevoel vast te zitten in een sleur. Het gevoel niet vooruit te kunnen gaan. Een teken dat je harder moet proberen om voor jezelf een nieuw leven te beginnen….

…De droom over je eigen persoonlijke kluisje symboliseert problemen, informatie of toegang tot iets in je leven dat je niet wilt delen of beschikbaar wilt stellen voor anderen. Misschien heb je een geheim of iets heel persoonlijks dat je privé wilt houden. Dromen dat je je eigen kluisje niet open kunt krijgen, symboliseert het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn of iets persoonlijks kunt delen. Je van jezelf afgesneden voelen. De slimme, grappige of echte je voelt je misschien ontheemd. Misschien voel je je sociaal ongemakkelijk. Het oefenen van zelfacceptatie kan nuttig zijn. De droom over het openen van je eigen persoonlijke kluisje symboliseert je bereidheid om ergens open over te zijn of iets te delen. Je hebt gevoelens, ideeën of kennis die je wilt delen. De droom over het plaatsen van objecten in een kluisje symboliseert nieuwe gevoelens, kennis of ideeën die je met niemand wilt delen. De droom over het kluisje van iemand anders symboliseert problemen met toegang tot dingen die je niet kunt hebben of antwoorden op problemen die voor jou verborgen zijn. Er zijn obstakels of belemmeringen om te bereiken wat u wilt. De droom om in het kluisje van iemand anders in te breken, symboliseert je sterke motivatie om een ​​probleem te achterhalen of te krijgen wat je wilt. Je hebt misschien alles gedaan wat je kon, of alle beschikbare bronnen gebruikt om iets uit te zoeken, of ergens toegang toe te krijgen….

…De droom over een decoratieve pin symboliseert iets over jezelf waarvan je denkt dat het belangrijk is om opgemerkt te worden door anderen. Het kan ook de weergave zijn van iets over jezelf waarvan je ervoor kiest om opgemerkt te worden door anderen, omdat het jou ten goede komt of anderen een goed gevoel over je geeft. Negatief is dat een decoratieve speld gevoelens over uw levensstijl kan weerspiegelen of dat uw slechte keuzes zichtbaar zijn voor anderen. Voorbeeld: een man droomde ervan een decoratieve speld krachtig en herhaaldelijk aan zijn voeten te laten plakken. In zijn wakende leven voelde hij zich gedwongen om mensen te laten merken hoe ernstig zijn behoefte aan hulp was vanwege de dakloosheid die hij bleef ervaren. De speld weerspiegelde zijn slechte keuzes of pech die resulteerden in dakloosheid waarvan hij voelde dat die voortdurend aan anderen te zien was….

…De droom over een orgaantransplantatie symboliseert een aspect van jezelf dat wordt vernieuwd of een tweede kans krijgt. Oude manieren van denken of voelen zijn versleten. Een nieuw leven ingeblazen of een situatie. Misschien heb je een nieuwe start of een nieuw begin gekregen. Misschien wen je je aan een nieuwe situatie. Overweeg het specifieke orgaan voor meer betekenis. Dit komt vaak voor bij mensen in nieuwe relaties. De droom over het krijgen van nieuwe voeten, benen, harten of hoofden….