…De droom over een nek symboliseert de interface tussen je gedachten en gevoelens. Wat je voelt en wat je werkelijk kiest om te doen in het leven met die gevoelens. De verbinding tussen je gedachten en acties. Vaak een symbool voor je totale toewijding aan een relatie of situatie. Negatief, een nek symboliseert problemen waarbij u zich misschien op de ene manier voelt, maar op een andere manier handelt. Romantisch gezien kan een nek aangeven hoe toegewijd u bent. Hoe toegewijd ben je zowel emotioneel als fysiek aan iemand. Een pijn of probleem met je nek symboliseert problemen met het uiten van je ware gevoelens of het leven naar waar je echt in gelooft. De droom om een ​​ketting om de nek te doen symboliseert een totale toewijding aan een situatie of persoon. Je bent toegewijd met zowel geest als actie. Voorbeeld: een jong meisje droomde van een steenpuist in haar nek die erger werd. Toen ze wakker was, had ze spijt van haar keuze om met haar vriendje uit te gaan en begon ze zich langzaamaan ongemakkelijk te voelen bij hem. Voorbeeld 2: een man droomde ervan zich raar te voelen en een meisje een ketting te geven die hij mooi vond. Toen hij wakker was, begon hij het gevoel te krijgen dat dit meisje dat hij leuk vond, te oud voor hem was….

…De droom over kussen symboliseert goedkeuring, aanmoediging of ondersteunend gedrag. Als u iemand kust, kan dit symbool staan ​​voor een persoon of situatie die u steunt. Het kan ook de voorstelling zijn dat je jezelf op de een of andere manier aanmoedigt. Kussen kan ook symbool staan ​​voor goedkeuring of respect voor capaciteiten. Liken of aanmoedigen van talenten of mogelijkheden. De droom om andere mensen te zien kussen, kan verschillende aspecten van je persoonlijkheid vertegenwoordigen die samenwerken, of verschillende delen van je leven die elkaar ondersteunen. De droom over slecht kussen symboliseert onaangename gevoelens over de goedkeuring van iemand anders voor jou. Je hebt misschien zelfs aanbiedingen gekregen voor een baan of uitnodiging met mensen die je niet mag. De droom over het kussen van iemands voet symboliseert goedkeuring of respect voor principes. Van de moraal van iemand anders houden. De droom over het kussen van een vijand symboliseert verraad, vijandigheid of verzoening. De droom over het niet leuk vinden van iemand die je kust, symboliseert ongewenste lof of goedkeuring. Als alternatief kan zoenen aangeven hoeveel je om iemand geeft of intieme gedachten die je hebt over iemand die verliefd is. De droom dat een kus wordt afgewezen, symboliseert gevoelens dat uw goedkeuring of steun wordt afgewezen of niet welkom is….

…De droom over een fluitje symboliseert een time-out of pauze. Een beslissing om een ​​pauze te nemen of bepaald gedrag te stoppen. Jezelf of iemand anders vertellen wanneer genoeg genoeg is. Voorbeeld: Een persoon droomde ervan te zien hoe een rood fluitje werd weggegooid terwijl een wit fluitje om zijn nek werd geslagen. Toen ze wakker waren, begonnen ze meer pauzes te nemen terwijl ze zeer stressvol werk deden. Het rode fluitje vertegenwoordigde de stress en negatieve emoties die gepaard gaan met nooit een pauze nemen en het witte fluitje symboliseert een meer gebalanceerde benadering om weg te komen van het werk wanneer het te veel werd….

…De droom om iets in de droom te zien branden, symboliseert intense emoties of hartstochtelijke gevoelens. Een totaal gebrek aan bezorgdheid over iets. Opzettelijk hard, kwetsend of ongevoelig zijn. Het kan ook de weergave zijn van een emotionele burn-out of een teken zijn dat u zich moet ontspannen. De droom over brandwonden op de huid symboliseert schaamte, onaangename gevolgen of pijnlijke handelingen die blijven hangen. Een persoon of situatie heeft u eraan herinnerd dat uw acties voor altijd ongewenst zijn of niet moeten worden herhaald. Een harde of pijnlijke reactie in een sociale situatie. Iemand is het misschien niet eens met wat u denkt. Dromen dat je levend wordt verbrand, symboliseert gevoelens dat je nooit meer om je geeft. Wanhoop. Andere mensen wrijven hun verwaarlozing, verlating of slechte wil naar jou toe. Ongevoeligheid die u van anderen voelt. Somberheid, ontbering of zoiets een situatie die alle vrijheid verstoken heeft. De droom over andere mensen die levend verbranden, kan aangeven hoe je door je eigen ambitie wordt verteerd. Opzettelijk een deel van je leven verwaarlozen of doden. Kijken naar een situatie of een deel van je leven dat in rook opgaat, opzettelijk wegkwijnt, of je door een andere passie verteerd. Een deel van je leven ervaren dat leeg, somber of vol ontberingen is. Gevoeligheid om voor altijd iets belangrijks op te geven. De droom over een brandend huis symboliseert een perspectief op een situatie die opzettelijk wordt verlaten of hardhandig wordt verwaarloosd. Het kan ook de weergave zijn van intense woede of wrok jegens iemand anders. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn vriend te zien met brandplekken rond zijn nek. In zijn wakende leven had deze vriend zelfmoord gepleegd en de man begon de wanhoop te begrijpen die de vriend voelde over zijn leven die hem motiveerde om zelfmoord te plegen. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan verbrand te worden met een haardpook. Toen hij wakker was, had hij haar bedrogen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde van een slang die brandend gif op haar spuwde. Toen ze wakker was, voelde ze dat haar zus een slechte invloed had en zeer blijvende pijnlijke dingen deed. Voorbeeld 4: een man droomde ervan iemand levend verbrand te zien worden. Toen hij wakker was, voelde hij dat zijn wens om psycholoog te worden volledig werd verteerd door zijn ambitie om op een ander gebied te slagen….

…De droom over een varenplant symboliseert comfortabele gevoelens dat niets helemaal moeilijk is. Comfortabel zijn met je leven zoals het is. Gevoel dat het niet uitmaakt om iets anders te doen. Negatief kan een varen een voorkeur voor passiviteit of de status quo weerspiegelen. Het kan ook de weergave zijn van een voorkeur voor gemak of hetzelfde blijven waarvan anderen denken dat het leeg is. Gevoelens dat andere mensen schokken zijn als ze willen dat je verandert. Niets ~kleurrijks~ of interessanters in je leven willen hebben. Als alternatief kan een varen uit een negatieve context jaloezie weerspiegelen van iemand die dicht bij je staat en iets anders probeert, omdat je gewend bent aan hoe een situatie is. Anderen een minder interessante keuze opdringen omdat je het leuk vindt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een varenplant uit de nek van haar vriend te zien komen. Toen haar vriend wakker was, schoor ze zijn baard, wat ze leuk vond, en ze vond het niet leuk dat haar vriend er geen problemen mee heeft om het haar nooit eerst te vragen. Ze voelde zich ongemakkelijk bij hoe comfortabel haar vriend dacht dat de verandering gemakkelijk en permanent was….

Zie de betekenis van kussen

…De droom over je vijand symboliseert een aspect van jezelf dat opzettelijk tegengesteld is aan je eigen ideeën of doelen. Het kan ook de weergave zijn van een persoon of situatie in uw leven die met opzet probeert u uw gevoel van eigenwaarde te laten verliezen of kwetsen. Je bewust zijn van een probleem of uitdaging in je leven die je voortdurend in verlegenheid brengt. Een vijand kan ook de weergave zijn van je innerlijke conflict met verslaving of het weerstaan ​​van verleiding. Dromen van een vijand kan ook de weergave zijn van je onwankelbare afwijzing van een persoon of situatie. Een persoon of probleem dat u wilt vermijden. Als alternatief kan het dromen van een vijand een weerspiegeling zijn van je eigen gebrek aan vertrouwen of gevoel van eigenwaarde dat je tegenhoudt. Jezelf naar beneden halen of een angst die je maar moeilijk kunt overwinnen. De droom over het kussen van een vijand symboliseert het omarmen of goedkeuren van zelfbeschadiging. Kiezen om op te geven omdat je denkt dat het een perfecte oplossing is. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van het omarmen of goedkeuren van negatief of arrogant gedrag waar u het onder normale omstandigheden niet mee eens bent….

…De droom over een koalabeer symboliseert de wens om aanhankelijk te zijn. Iemand willen knuffelen, kussen of lekker liggen….

…De droom over een kinderdagverblijf symboliseert uw perspectief op plannen of verantwoordelijkheden die u later wilt ‘oppakken’. De basis leggen of plannen maken voor dingen waar je nu te veel mee bezig bent. Misschien zeg je tegen jezelf dat je iets wilt doen zodra je vrij bent. Een teken dat je te afgeleid bent om iets te doen wat je echt wilt. De droom om verzorgd te worden op een kinderdagverblijf symboliseert het gevoel dat je geen prioriteit hebt. Iemand maakt misschien plannen met je of doet beloftes, maar heeft het momenteel te druk voor je. De kinderopvang kan overtuigingen of situaties weerspiegelen die bedoeld zijn om u tijdelijk af te leiden. De toestand van de kinderopvang weerspiegelt hoe u zich voelt terwijl u gedwongen wordt te wachten tot er iets belangrijkers of interessants gebeurt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan haar vlam in een kinderdagverblijf te kussen. In het echte leven had ze een vriendje, maar overwoog ze met een andere man te daten. De kinderopvang vertegenwoordigde haar plan om met de nieuwe man te daten waar ze momenteel niets aan kon doen omdat ze met iemand anders verkering had. Flirten, lichaamstaal of opdagen op plaatsen waar hij was, waren allemaal dingen die werden gebruikt om ‘voor haar baby te zorgen’ voor wanneer de huidige relatie mislukte….

…De droom over Magere Hein symboliseert sluiting of afwerking. Een aspect van je persoonlijkheid of een situatie die transitie afdwingt. Het kan ook de weergave zijn van een situatie in uw leven die een voorteken is van onvermijdelijke verandering. Voorbeeld: een meisje droomde ervan Magere Hein te kussen. In het echte leven had ze eindelijk besloten wat ze wilde doen nadat de school klaar was. De intimiteit met Magere Hein weerspiegelde haar bezorgdheid over het verkennen van een carrièremogelijkheid die haar angst wegnam om een ​​verliezer te zijn met een slechte baan….