…De droom over naakt zijn symboliseert gevoelens van kwetsbaarheid of blootstelling. Een aspect dat uw leven volledig in de openbaarheid ligt of vatbaar is voor beïnvloeding. Een verandering kan je het gevoel geven dat je plotseling aan anderen te zien bent. Het gevoel dat je op de plek zit op een manier die je niet gewend bent. Als je het leuk vindt om naakt te zijn, kan dit een situatie weerspiegelen waarin je je vrij voelt om alle beperkingen op te leggen. Niets houdt je tegen. De droom dat andere mensen naakt zijn, symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat kwetsbaar, ontmaskerd of machteloos is. Een deel van je leven is volledig voor je opengegaan of heeft zijn zwakheden onthuld. De naakte waarheid van een situatie zien. Het naakt zien van mooie seksueel aantrekkelijke mensen kan een wenselijke ervaring zijn die je wilt hebben. Het kan ook de weergave zijn van uw seksuele verlangens of fantasieën. Naakt zijn en klaar voor seks symboliseert je bereidheid om te genieten van iets dat je leuk vindt….

Zie de betekenis van naaktheid

…De droom over botten buiten het lichaam symboliseert problemen uit je verleden die nooit verdwijnen. Dingen zijn zo moeilijk te vergeten of los te laten. De droom over het begraven van botten symboliseert de confrontatie met enkele van je moeilijkste problemen. Misschien breng je een aantal zeer grote veranderingen in je leven aan of maak je een periode van zeer krachtige persoonlijke groei door. De droom over het opgraven van botten symboliseert het opnieuw bezoeken van enkele van je moeilijkste problemen of het onthouden van iets uit je verleden. De droom over botten in het lichaam symboliseert onderliggende sterke punten en structuur. Een persoonlijkheidskenmerk of een deel van uw leven dat u maakt tot wie u bent. Iets dat moeilijk of onmogelijk te veranderen is. De droom over misvormde botten in het lichaam symboliseert fundamentele persoonlijkheidsfoutjes. Een probleem of kwestie die ingebakken zit in wie je bent. De droom over gebroken botten in het lichaam van een persoon symboliseert veranderingen in fundamentele aspecten van je persoonlijkheid. en voor wie je bent. De droom over gebroken botten buiten het lichaam symboliseert een fundamentele verschuiving in je kijk op het verleden. Nieuwe ontwikkelingen stellen u in staat moeilijke problemen te doorbreken….

…De droom over een dood lichaam symboliseert een aspect van je persoonlijkheid of leven dat volledig is veranderd. Het kan ook de weergave zijn van een verlies of een gevoel van mislukking. Positief is dat een dood lichaam negatieve aspecten van uw persoonlijkheid kan vertegenwoordigen of negatieve situaties waarmee u met succes bent geconfronteerd. Je bent ergens tegenopgekomen of hebt weerstand geboden aan negatieve invloeden. Negatief, een dood lichaam kan positieve aspecten van uw persoonlijkheid vertegenwoordigen die zijn overwonnen door negatieve emoties of situaties. Een fout of mislukking kan een deel van uw leven hebben bedorven. De droom om te proberen een dood lichaam te verbergen, kan je pogingen zijn om je verleden te verbergen of een mislukking te verbergen. Het kan ook de weergave zijn van uw wens om uw smaak of overtuigingen voor een speciale situatie, groep of persoon te bewerken. De droom over het begraven van een dood lichaam symboliseert een wens om weg te komen met dingen over onszelf waarvan we denken dat ze ongewenst zijn. Het verbergen van een aansprakelijkheid of een bezorgdheid dat er iets over u aan het licht zal komen. Positief is dat het een weerspiegeling kan zijn van de vooruitgang waarin u afstand neemt van slechte gewoonten, negatieve invloeden of dingen waarvan u denkt dat ze kinderachtig zijn….

…De droom over iemand met een lichaam dichtslaan symboliseert je goed voelen, iemand anders in verlegenheid brengen dat je niet om hem of haar hoeft te geven of wat ze ook maar denken. Anderen het gevoel geven dat ze volkomen onbelangrijk zijn. Positief is dat body slamming een weerspiegeling kan zijn van gevoelens van plezier, waardoor problemen of vijanden zich pathetisch onbelangrijk voelen. Voel je te groot om om problemen te geven. Negatief is dat iemand met het lichaam dichtslaan een teken kan zijn dat je overboord gaat, waardoor anderen het gevoel krijgen dat ze er helemaal niet toe doen. Overmatig gebruik van macht om anderen het gevoel te geven dat ze een totale verliezer zijn in vergelijking met uw totale superioriteit. De droom dat je door iemand anders op het lichaam wordt geslagen, symboliseert het gevoel in verlegenheid te worden gebracht door de superieure kracht van iemand anders. Gevoel te gemakkelijk mishandeld of afgeschreven….

…De droom dat je lichaam pijnlijk aanvoelt, symboliseert hoe uitgeput je je voelt door een wakkere levenssituatie. Fysieke, mentale of emotionele uitputting. Een teken dat je tijd nodig hebt weg van iets of iemand. Overweeg waar je pijn hebt op het lichaam voor extra betekenis. De droom over het hebben van zweren op je lichaam symboliseert aanhoudende pijn of wrok over een situatie of relatie. Je bent misschien nog niet helemaal klaar om te vergeven of verder te gaan. Een pijnlijke plek kan ook de weergave zijn van een wakend leven dat herinnert aan een fout die je hebt gemaakt….

…De droom over bloed symboliseert energie of vitaliteit. Het geeft weer hoe gezond of sterk een aspect van uw leven is. Bloed buiten het lichaam is over het algemeen symbolisch voor een verlies van kracht op een bepaald gebied van uw leven, terwijl bloed in het lichaam kracht en energie symboliseert. Negatief, bloed weerspiegelt een aspect van jezelf of een deel van je leven dat energie of vitaliteit verliest. Ofwel emotionele pijn, overstuur of situatie veroorzaakt door overmatige driften of gedrag. Dit verschijnt meestal in dromen als bloeden, bloedplassen zien of onder het bloed zitten. Positief is dat bloed vitaliteit, kracht en succes weerspiegelt. U wordt geconfronteerd met problemen, komt vooruit of voelt zich sterk. Dit kan in dromen verschijnen als het bloed van vijanden, bloed dat door je aderen stroomt of wonden die niet bloeden. De droom over bloeden symboliseert een deel van je leven dat kracht, kracht en vitaliteit verliest. Het lichaamsdeel dat bloedt, symboliseert het deel van je leven dat aan kracht verliest. De droom over bloeden die niet stopt, kan een traumatische ervaring weerspiegelen waar je moeite mee hebt om er overheen te komen. De droom dat je onder het bloed zit, kan een conflict in een relatie of sociale omgeving zijn. Het bloed aan u weerspiegelt de resultaten van vechten, wreedheid of aanvallen op anderen terwijl u probeert voor uzelf te gelden. Onder het bloed zitten kan ook uw gevoel van verlies vertegenwoordigen, of dat van uzelf of van iemand anders. De droom over bloedende voeten symboliseert een of ander probleem in je leven dat je morele basis of principes beïnvloedt. De droom dat je bloed aan je handen hebt, weerspiegelt gevoelens van schuld of verantwoordelijkheid voor je daden. De droom dat bloed volledig uit het lichaam wordt afgevoerd, symboliseert een of ander probleem in je leven dat je volledig van kracht, kracht of zelfvertrouwen afvoert. De droom over bloed op de muren symboliseert een aanhoudend gevoel over verlies of mislukking. Het kan zijn dat je niet kunt stoppen met denken aan een moeilijkheid die je hebt overwonnen of een traumatische ervaring die je hebt doorstaan. Negatief is dat u misschien niet in staat bent uw mening te geven over uw betrokkenheid in een slechte situatie….

…De droom over het opzwellen van een deel van je lichaam symboliseert problemen in je leven die te groot zijn om op dit moment actief aan te pakken. Een vereiste voor een time-out voordat u doorgaat. Een probleem dat alleen met geduld, rust of passiviteit kan worden opgelost. Overweeg het deel van het lichaam voor extra betekenis. De droom over gezwollen handen kan een teken zijn dat jij of iemand anders zijn vrijheden te ver heeft doorgevoerd en een pauze moet nemen. Het gevoel hebben dat uw vaardigheden of capaciteiten zo zijn gebruikt dat ze overboord gaan. Zichzelf uitputten door gedaan te hebben waar u van houdt. Negatief, gezwollen handen kunnen een weerspiegeling zijn van zware straffen die u dwingen om vrij te nemen. De droom over gezwollen voeten kan wijzen op een uitputtende naleving van moraal of fundamentele principes. De droom over een gezwollen gezicht kan gevoelens weerspiegelen dat je het arrogant leuk vond om je eigen persoonlijkheid te veel op te merken. Je genaaid of beschaamd voelen omdat je hebt gemerkt dat je je op een bepaalde manier te veel gedraagt ​​wat andere mensen niet leuk vonden. Jezelf uitputten door op een bepaalde manier te handelen. Positief is dat een gezwollen gezicht een weerspiegeling kan zijn van professionaliteit of toewijding aan een goede uitstraling die u uitput. Aardig of beleefd moeten zijn tot het punt waarop het je breekt. De droom over iemands hoofd dat op een niet-schadelijke manier opzwelt, kan een weerspiegeling zijn van uw gevoelens over het toenemen van het ego van iemand anders….

De droom om iemand te zien strepen symboliseert de verlegenheid van anderen door helemaal nergens om te geven wat hun denken is. Totale verlegenheid van anderen met eerlijkheid die niet lang zal worden getolereerd. Het kan ook de weergave zijn van een gevoel van risico dat u neemt door uw ware gevoelens in hun geheel uit te spreken of uit te drukken. Protesteren met overtuigingen die anderen niet prettig vinden. ~Naakt~ verzet. Als alternatief kan streaking een weerspiegeling zijn van hoe u een spektakel maakt met uw ware gevoelens in een situatie die conservatief, serieus of anderszins ongepast is om dat te doen. Anderen choqueren met je ware overtuigingen….

…Dromen dat je een badpak draagt, suggereert dat je je bloot of emotioneel kwetsbaar voelt. Bedenk hoe u zich voelt in de zwembroek. Als u zich op uw gemak voelt, betekent dit een leven van gemak, ontspanning en vrije tijd. Als je je ongemakkelijk voelt, symboliseert dit een gebrek aan zelfvertrouwen. Als je bij een ongepaste gelegenheid een badpak draagt, heeft het dezelfde betekenis als naakt zijn in een droom….

…De droom over een scorebord symboliseert gevoelens over hoe goed je het doet in het leven of hoe goed je het vergelijkt met anderen. De aandacht die wordt gevestigd op het al dan niet meten van je lichaam. Overweeg de nummers van de score voor extra betekenis….

…De droom over een infectie symboliseert een negatieve invloed of een deel van je leven dat als gevaarlijk gecompromitteerd voelt. Het potentieel voor grotere problemen als u niet snel of intelligent handelt om een ​​probleem aan te pakken. Als alternatief kan een infectie de verspreiding van slechte ideeën of invloeden over groepen mensen weerspiegelen. Overweeg waar op het lichaam de infectie is voor extra betekenis. Een infectie toestaan ​​of erger worden of zich verspreiden in een droom kan een teken zijn dat u een probleem toestaat om uw leven erger te maken. Opzettelijk een probleem niet aanpakken totdat het serieus wordt. De droom over het expres verspreiden van een infectie naar anderen kan een weerspiegeling zijn van uw wens om anderen met u mee te nemen. Gevoelens van gevaar, hopeloosheid of slechte ideeën verspreiden. Krachtige jaloezie of bitterheid om iets niet te doen wat je leuk vond. De droom over het genezen van een infectie symboliseert verantwoord ondernemen, advies inwinnen, nieuwe ideeën zoeken of hulp zoeken. Doen wat nodig was om van een probleemsituatie af te komen….

…De droom over huiduitslag symboliseert frustratie over het merken dat er iets mis is terwijl dat niet zou moeten. Iets is niet normaal en je vindt het niet leuk. Het kan ook de weergave zijn van ergernissen waarmee u het gevoel hebt vast te zitten en die u niet de ervaring of kennis hebt om alleen mee om te gaan. Een uitslag in een droom is een signaal dat een probleem extra aandacht nodig heeft. Uitslag in een droom kan een teken zijn dat je andere mensen onder druk moet blijven zetten om je eindelijk te helpen iets aan een probleem te doen. Het kan ook zijn dat u uw tijd verspilt met het verdragen van iets. Overweeg de locatie op het lichaam van de uitslag voor extra betekenis. Een uitslag in het gezicht kan een weerspiegeling zijn van het gevoel dat er iets mis is met wie u bent of hoe u handelt en niet weet hoe u dit kunt stoppen….

…De droom over belastend bewijs symboliseert bewijs van schuld, of schuld waaraan niet kan worden ontkomen. Uw gevoelens over uw betrokkenheid bij een probleem. Het kan ook een teken zijn dat je het te druk hebt om jezelf de schuld te geven van iets slechts dat is gebeurd. Jezelf laten geloven dat je schuldig bent. Voorbeeld: een man droomde ervan mannen te zien die belastend bewijsmateriaal neerlegden boven een kamer met een dood lichaam erin. Toen hij wakker was, voelde hij zich schuldig omdat hij niet genoeg had gedaan om een ​​vriend te helpen voordat er een groot probleem begon. De mannen die het belastende bewijsmateriaal aanplantten, gaven aan dat hij teveel stilstond bij zijn betrokkenheid bij het probleem van zijn vrienden….

…De droom over watermeloen symboliseert situaties waarin je het rustig aan doet, lui bent en relaxed bent. Rondhangen en genieten. Geen interesse om te werken. Zwangere vrouwen of vrouwen die op het punt staan ​​ongesteld te worden, dromen gewoonlijk van watermeloenen om hun wens te weerspiegelen om het rustig aan te doen terwijl ze overlast hebben van hun lichaam….

…De droom om gestoken te worden symboliseert gevoelens van verwondingen door de acties of opmerkingen van iemand anders. Merk op dat iemand anders je pijn wil zien of wil weten dat je aan het verliezen bent. Een strijd met macht. Mogelijk ervaart u gevoelens van ontoereikendheid. Zich verraden voelen of plotselinge shock. De droom over het neersteken van iemand anders symboliseert defensiviteit of het uiten van je woede op iemand. Een wens om je zelfstandigheid in een relatie of situatie te herstellen. Anderen pijn willen voelen of willen weten dat je ze op de een of andere manier pijn doet. Iemand belangrijk of speciaal bij iemand wegnemen. Overweeg het gebied van het lichaam dat wordt gestoken voor extra betekenis….

…De droom over het hebben van een handicap symboliseert een zwakte, hindernis of obstakel. Het kan ook de weergave zijn van een slechte gewoonte die u negatief beïnvloedt. Een handicap kan ook staan ​​voor behoeftigheid of iets waarvan u emotioneel afhankelijk bent. Een handicap in een droom is een teken dat u voor een uitdaging staat en uw volledige potentieel moet maximaliseren. Het kan een goed idee zijn om hulp te zoeken of uw wilskracht te concentreren. Overweeg welk deel van het lichaam gehandicapt is en wat de symboliek ervan is. Raadpleeg het thema-gedeelte voor lichaamsdelen voor een meer diepgaande blik op lichaamssymboliek….

…De droom over pijn symboliseert moeilijkheden of verlies. Het kan ook de weergave zijn van emotionele pijn of vernedering. Dit is gebruikelijk om pijn te ervaren in een droom nadat een relatie is beëindigd. Overweeg in welk lichaamsdeel je pijn ervaart voor extra symboliek. Voorbeeld: een meisje droomde ervan de pijn van haar vrienden in haar eigen lichaam te voelen. Toen ze wakker was, had ze naar haar vriendin geluisterd die over haar relatieproblemen sprak….

…De droom over een vuilniswagen symboliseert beslissingen of een richting in het leven waardoor je negativisme altijd niet hoeft op te merken. Een keuze of een nieuwe denkwijze die u altijd een probleem bespaart. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een vijand uit zijn jeugd te doden en zijn lichaam achter in een vuilniswagen te steken. In zijn wakende leven had hij last van haaruitval als gevolg van een ziekte en gevreesde schaamte. Hij had ook net een hoed gekocht om zijn probleem te verbergen. De vuilniswagen vertegenwoordigt zijn nieuwe hoed als een manier om altijd de schaamte van zijn haarverliesprobleem te vermijden….

…De droom over een snee symboliseert gevoelens van ondermijnd, geminacht, mishandeld of in de steek gelaten. Een vermindering van uw besef van belangrijkheid of impact. Overweeg de locatie op het lichaam waar de snede is gemaakt. Bezuinigingen op handen kunnen een weerspiegeling zijn van uw gevoel van bekwaamheid dat wordt ondermijnd. Bezuinigingen op de benen kunnen een weerspiegeling zijn van uw gevoel van onafhankelijkheid dat wordt ondermijnd. Dromen om een ​​draad door te knippen, kan een weerspiegeling zijn van relaties of verbindingen in je leven die worden verbroken….

…De droom over crematie van een dood lichaam symboliseert levenssituaties waarin je snel alle tekenen van mislukking of verlies wilt wissen. Niet willen toestaan ​​dat mislukkingen of verliezen onaangenaam blijven voortduren. Als alternatief kan crematie de wens weerspiegelen om de impact van een verlies of mislukking snel en schoon te verminderen. Het niet willen dat een verlies of mislukking meer problemen veroorzaakt dan nodig is….

…De droom over een vreemde knobbel op het lichaam symboliseert gevoelens over iets abnormaals in je leven dat je verdraagt. Beschouw het lichaamsdeel waarop de knobbel verschijnt voor extra betekenis. Als alternatief kan een knobbel ongemakkelijke gevoelens weerspiegelen dat u vastzit aan iets abnormaals in uw leven. Iets vreemds of ongewoons opdoen….

…De droom over een kathedraal symboliseert een situatie of gebeurtenis die je niet anders kunt dan respecteren. Te moeten doen wat elk lichaam doet of om iets belangrijks te geven voor iemand anders….

…De droom over medische steken symboliseert een deel van je leven dat verantwoordelijk is voor het intact houden van een situatie of relatie. Gewoonten of factoren die het evenwicht of de beleefdheid in stand houden. De droom over losgeraakte medische hechtingen symboliseert een mislukte verzoening. Oude gewoontes en conflicten keren terug. Vooruitgang is verloren gegaan. Overweeg waar op het lichaam de steken zijn voor extra betekenis. De droom over steken op kleding symboliseert keuzes, overtuigingen of gemoedstoestanden die door een andere factor intact worden gehouden….