…De droom over een lege leegte van niets weerspiegelt je gevoelens over een situatie die totaal verstoken is van alle hoop, liefde of doel. Niets in een droom kan een weerspiegeling zijn van de waakangst om alles te verliezen wat je hebt of alles waarvoor je hebt gewerkt. Voorbeeld: Alex Jones verklaarde op zijn radioshow dat hij regelmatig droomt om een ​​staat van niets te betreden na het ervaren van een hemelse koninkrijk van God-achtige omgeving. Deze dromen weerspiegelen hoogstwaarschijnlijk zijn gevoel van goddelijke bedoeling bij het blootleggen van globalisme op zijn radioshow, terwijl hij stiekem het gevoel had dat uiteindelijk alle vrijheid in Amerika verloren kan gaan voor corrupte bankiers….

…De droom over een dief symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat voor zichzelf niets verdient. Andere mensen gebruiken om vooruit te komen. Als alternatief kunt u het gevoel hebben dat andere mensen u hebben gebruikt of uw ideeën hebben overgenomen….

…De droom over een neef symboliseert een kwaliteit in jezelf op basis van je meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. De droom dat iemand je neef is die niet echt je neef is, symboliseert situaties, realiteiten of problemen waar je moeilijk van los kunt maken. Het gevoel hebben dat je niets kunt doen aan iets dat moet worden erkend of geaccepteerd. Positief is dat neven met wie u niet echt familie bent, een weerspiegeling kunnen zijn van verplicht respect, erkenning of acceptatie die aan u wordt gegeven. Met je ‘voet tussen de deur’ of een minimumvereiste die je het recht geeft om iets te verdienen of om überhaupt geluisterd te worden. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn neef te zien. De kwaliteit die het meest opviel aan deze neef was haar moed om problemen het hoofd te bieden. Toen hij wakker was, bouwde hij eindelijk de moed op om te schreeuwen tegen een hebzuchtig familielid dat geen gunst beantwoordde toen hij die het meest nodig had. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een zwangerschapstest te doen met haar neef. Toen ze wakker was, vreesde ze te worden veroordeeld voor het doen van een zwangerschapstest. Haar neef was iemand die volgens haar veroordelend was….

Zie de betekenis van stelen

…Dromen dat je van iemand anders steelt, symboliseert je minachting, ongehoorzaamheid of gebrek aan respect voor iemand anders. Profiteren van iemand anders die je geen respect heeft getoond. De regels tarten als ze niet in uw voordeel hebben gewerkt. Zelfrespect herstellen in situaties waarin u niet wordt herkend of ondergewaardeerd. De droom om gestolen te worden symboliseert gevoelens van spijt voor een slechte beslissing of dat je een kans hebt gemist. Van gestolen worden kan ook de weergave zijn van gevoelens van misbruikt worden. Het gevoel hebben dat iemand je eigendom of waardigheid niet respecteert. Je niet herkend of ondergewaardeerd voelen. Het gevoel hebben dat het egoïsme van iemand anders te ver is gegaan. Misschien heb je het gevoel dat iemand regels of grenzen heeft getrotseerd die je hebt gemaakt. Van gestolen worden kan ook uw gevoelens weerspiegelen over iemand die voor niets iets van u wil. Als alternatief kan stelen in dromen een weerspiegeling zijn van situaties in het wakende leven waarin stelen heeft plaatsgevonden of waarin iemand iemand anders beschuldigt van stelen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan iemand te zien stelen. Toen ze wakker was, voelde ze dat een onderzoeker haar privacy schond door haar levensverhaal als voorbeeld in zijn werk te gebruiken. Voorbeeld 2: een jonge vrouw droomde ervan dat haar computer werd gestolen. Toen ze wakker was, verpestte haar zus haar computer nadat ze hem had verteld deze nooit te gebruiken. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan betrapt te worden op stelen. Toen ze nog wakker waren, hadden ze per ongeluk het eigendom van hun vriend vernield en waren ze bang door hun vriend als onverantwoordelijk bestempeld te worden. Voorbeeld 4: een vrouw droomde ervan dat haar auto werd gestolen door een paar tieners. Toen ze wakker was, voelde ze zich beroofd van haar zelfrespect vanwege een beschamende breuk….

…Het dragen van een pet en jurk in de droom, geeft aan dat je overgaat naar een hoger niveau in je leven. U bent klaar om door te gaan naar de volgende fase….

…Dromen in zwart-wit symboliseert een gebrek aan opwinding of interesse in je leven. Je hele leven voelt alsof het gewoon door de bewegingen gaat en niet geniet van de schoonheid ervan. De droom over het zien van een zwart-witfoto symboliseert je herinnering aan een situatie voordat er een grote verandering plaatsvond. Herinnerend hoe eenvoudig het leven was. Negatief, een zwart-witfoto symboliseert uw herinnering aan hoe goed het leven was voordat er iets ergs gebeurde of voordat u gedwongen werd uw negatieve gedrag te veranderen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een zwart-witfoto te zien. Toen hij wakker was, werd hij betrapt op het plegen van een misdaad en probeerde hij zich zijn gedrag te herinneren vlak voordat hij werd gepakt….

…De droom over dokter Jekyll en meneer Hyde symboliseert extreme gevoeligheid over het nakomen van een belofte of doen wat je zei dat je zou doen. Vriendelijkheid of verleiding alvorens irrationeel en arrogant te zijn. Het kan ook de weergave zijn van een moeilijkheid die niet in staat is om iets op beide manieren te hebben. Als alternatief kunnen dokter Jekyll en meneer Hyde een persoon vertegenwoordigen waarvan je denkt dat hij geweldig was voordat ze je shockeerden omdat ze vreselijk waren. Het kan zijn dat je geschokt bent dat iemand zo arrogant of negatief is dat ze je graag pijn doen nadat je dacht dat ze je vriend waren….

…De droom over Adam en Eva symboliseert een gebied in je leven waar je helemaal opnieuw begint of je leven opnieuw moet opbouwen. Adam- en Eva-dromen gaan meestal gepaard met symbolen zoals atoombommen of scenario’s voor het einde van de wereld. Dit weerspiegelt een krachtige verandering in het leven of het geloofssysteem van de dromer die vereist dat ze opnieuw beginnen of een nieuwe richting inslaan….

…De droom over een pijl en boog symboliseert doelen, plannen en voorbereidingen die je voor jezelf treft of instelt. Streven naar perfectie of precies wat je wilt. Als een slecht of slecht persoon een pijl en boog in een droom gebruikt, symboliseert dit een aspect van je persoonlijkheid met doelen of plannen die niet in je beste belang zijn, of die contraproductief zijn. Het kan ook een afspiegeling zijn van iemand waarvan je denkt dat hij je wil pakken. Als een pijl en boog wordt gebruikt om een ​​raam af te breken, symboliseert dit uw doelen en plannen die het voor u moeilijk maken uw huidige situatie te begrijpen of intelligente beslissingen over de toekomst te nemen….

…De droom over rivaliteit tussen broers en zussen symboliseert je poging om je eigen onzekerheden of gebreken te overwinnen. Het kan ook de weergave zijn van uw worsteling om in het reine te komen met alternatieve meningen of gevoelens. Als alternatief kan een rivaliteit tussen broers en zussen uw mening geven over andere mensen die strijden om verschillende meningen of doelen….

* Zie broeders, zusters

…De droom over een bed symboliseert een probleem waar je niets aan doet. Situaties die u heeft gekozen om te accepteren, ermee te leven of er niets aan te doen. De keuze maken om metaforisch ‘er een nachtje over te slapen’. Het zitten op een bed kan een teken zijn dat u overweegt actie te ondernemen in een situatie die u al te lang heeft geaccepteerd. Het kan ook de weergave zijn van aarzeling of angst om tegen een probleem op te komen. De droom over een onopgemaakt bed kan een weerspiegeling zijn van besluiteloosheid of onvoltooide vooruitgang. Een opgemaakt bed kan een definitieve beslissing zijn of een conclusie van een probleem waaraan u iets hebt gedaan. Inhoud voelen dat er met een probleem niets anders hoeft te worden gedaan. Uit bed komen symboliseert een poging om een ​​probleem op te lossen of iets te veranderen. Als u wakker wordt in een ander en / of onbekend bed, kan dit een nieuw bewustzijn van uzelf weerspiegelen. Het kan ook een weerspiegeling zijn van de motivatie om met problemen om te gaan op manieren waar u nog nooit aan heeft gedacht. Als je merkt dat je in het bed van iemand anders zit, symboliseert dit inactiviteit, of acceptatie van een probleem vanuit een perspectief gebaseerd op de kwaliteiten die het meest opvallen aan die persoon. Seks hebben in bed symboliseert een positieve of plezierige ervaring die je hebt en niet wilt veranderen. De droom over twee mensen die samen in bed liggen zonder seks, symboliseert twee aspecten van je persoonlijkheid die inactief zijn of niets aan een probleem doen. Vraag uzelf af welke kwaliteiten of gevoelens van de mensen het meest opvallen en hoe die kwaliteiten van toepassing kunnen zijn op situaties in het wakende leven waarin u het prettig vindt om een ​​situatie te behouden of zich op uw gemak voelt om niets aan een probleem te doen….

…De droom over een zwarte persoon symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat zich het liefst boven alles goed voelt. Voorrang geven aan het behouden van je geluk of het vermijden van jaloezie boven alles. Vaak een weerspiegeling van een verlangende mentaliteit of een staat van gebrek. Positief is dat zwarte mensen de hoop levend houden in gevaarlijke of vreselijke situaties. Alles op het spel zetten om veilig te blijven alsof niets anders ertoe deed. Probeer hard te bereiken wat als onmogelijk wordt beschouwd. Stijgend boven als alles op het spel staat. Koste wat het kost iets geweldigs weghouden van een ‘klootzak’. Negatief, zwarte mensen vertegenwoordigen verlangen boven alle rationeel denken. Wishful thinking voor realistische keuzes. Jezelf tegenhouden omdat je te veel prioriteit geeft aan je goed voelen. Misschien geloof je niet genoeg in jezelf. Overhaaste of gevaarlijke keuzes omdat je je te druk maakt om vooruit te komen of iets leuk te vinden. Het kan ook gevaarlijk of riskant zijn om te zoeken naar plezier. Jij of iemand anders die zijn eigen gevoelens boven anderen plaatst. Zwarte mensen in dromen kunnen ook gevoelens weerspiegelen over de dreiging van totaal verlies. Jezelf vernietigen met je eigen jaloezie of over-gretigheid. Negatief, zwarte mensen in een droom kunnen ook staan ​​voor jaloerse hatelijkheid of wraak. Als alternatief kunnen zwarte mensen ook arrogant vertegenwoordigen door uw problemen niet onder ogen te zien of anderen te bedriegen om te voorkomen dat u koste wat kost verliest. Wanhoop moet jij of iemand anders jaloezie vermijden. Egoïsme dat er alles aan doet om te voorkomen dat hij de eerste plaats verliest. Een arrogante ~alles of niets~ mentaliteit. Zwarte mensen kunnen krachtige woede of ongevoeligheid vertegenwoordigen als u of de gevoelens van iemand anders niet eerst worden aangepakt. Ondanks of wrede jaloezie omdat je je niet goed voelt om je zin te krijgen. Arrogantie of gemeenheid als je ergens niet in hebt kunnen winnen. Zwarte mensen kunnen ook positieve aspecten van de persoonlijkheid vertegenwoordigen als het persoonlijke vrienden of beroemdheden zijn waarmee u positieve eigenschappen associeert. Zwarte mensen kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van de culturele trots die een zwarte persoon over zichzelf voelt als ras een ernstig probleem voor hen is. De droom over seks hebben met een zwarte persoon kan een wakende levenservaring zijn waarin je geniet van jezelf bewijzen of niet te stoppen bent. Negatief, dromen van seks met een zwarte persoon kan een weerspiegeling zijn van je plezier om jezelf liever af te sluiten van winnen om je in plaats daarvan goed te voelen. De droom over een kale zwarte persoon kan een weerspiegeling zijn van krachtige onzekerheden over verliezen, terwijl je er alles aan doet om vast te houden. Het gevoel dat niets in het leven om je geeft als je niets dan hoop hebt. Als je droomt van seksueel aantrekkelijke zwarte mensen, kan dit symbool staan ​​voor je sterke seksuele verlangen naar iemand aan wie je hebt gedacht. Het kan ook de afbeelding zijn van een gevaarlijk aas dat moeilijk te weerstaan ​​is. Als je ervan droomt te worden beroofd door een zwarte persoon, symboliseert dit een keuze die jij of iemand anders heeft gemaakt om jaloezie of schaamte te vermijden die een groot probleem veroorzaken. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens van verlies als gevolg van de jaloezie van iemand anders. Het zien van een zeer gespierde zwarte persoon kan een krachtige wens symboliseren om zich goed te voelen die moeilijk te overwinnen is. Het kan zijn dat u moeite heeft om een ​​verleiding te weerstaan ​​of de jaloezie van iemand anders op u te overwinnen. Historisch gezien waren zwarte mensen in dromen slechte voortekenen en verschenen ze vaak voordat pech of tragedie zou toeslaan. Dit komt omdat ze de onzorgvuldige drang van dromers weerspiegelen om zich goed te voelen, waardoor ze het gevaar of de risico’s die voor hen liggen, niet zien. Voor een zwarte persoon De droom over een zwarte persoon kan eenvoudigweg een aspect van hun persoonlijkheid weerspiegelen waarbij uiterlijk en kleding belangrijkere symbolen zijn. Dromen van mensen van uw eigen ras is niet altijd belangrijk, tenzij er andere rassen aanwezig zijn. Gelaatstrekken, kleding of de gevoelens die je krijgt van de droommensen zijn belangrijker. Voorbeeld: een vrouw droomde dat een zwarte man haar in de borst schoot. In het echte leven stierf de dochter van de vrouw bij een auto-ongeluk en ze rouwde om haar dood toen de begrafenisrekening kwam. De zwarte man die haar neerschoot, vertegenwoordigde haar wens om zich goed te voelen over de dood van haar dochters door een dure begrafenis te kopen die ze niet kon betalen. Het schot vertegenwoordigde de dure rekening die werd ontvangen. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan zwarte mannen te zien waartoe ze zich erg aangetrokken voelde. In het echte leven had ze moeite om de droombaan en het vriendje te krijgen die ze wilde. De zwarte mannen vertegenwoordigden haar besef van zichzelf dat ze hoopvol bleef om de baan en het vriendje te krijgen, ook al kwamen haar kansen nooit dichterbij. Voorbeeld 3: Een jonge man droomde ervan een onzeker uitziende zwarte man tegen een muur te zien leunen. In zijn wakende leven was hij blut terwijl hij er alles aan deed om financieel stabiel te blijven zonder zichzelf in verlegenheid te willen brengen door om hulp te vragen….

…De droom over veel kiezelstenen symboliseert een moeilijk of moeilijk probleem waar je niets aan doet. Een probleem of een negatieve situatie die bereid is te accepteren of die opzettelijk niet verandert. Kiezen om uw problemen te accepteren zoals ze zijn. Moeilijkheden en ergernissen in je leven waaraan je gewend bent geraakt. Het kan ook de weergave zijn van kritiek of roddels waar je niets aan doet. Positief is dat een kiezelsteen iets kan weerspiegelen waarvan anderen denken dat het een probleem is dat u openlijk accepteert of dat u er niet om geeft om te veranderen. Negativiteit of problemen waaraan u gewend bent geraakt. De droom over een kiezelstrand symboliseert confrontatie met een negatieve situatie en het opzettelijk geven om er niets aan te doen. De droom over een kiezelsteen symboliseert de keuze om misbruik of lijden te verdragen. Het kan ook de weergave zijn van uw acceptatie van het vreselijke gedrag van iemand anders. Groeien gewend aan harde woorden of kritiek. De droom over het gooien van steentjes naar mensen of objecten symboliseert een wens om pijn of verlegenheid te veroorzaken door middel van kritiek of roddels. Je gekwetst voelen door kleine dingen die onbeduidend lijken….

…De droom over het hebben van een picknick symboliseert situaties in het wakkere leven waar comfortabele, zorgeloze verwennerij is. Een geweldige tijd hebben met denken dat niets ertoe doet. Het kan ook de weergave zijn van een plezierige open discussie. Het gevoel hebben dat er helemaal niets mis is met wat je zegt of doet. Negatief, een picknick kan erop wijzen dat u zich te comfortabel voelt in de overtuiging dat er niets is om u zorgen over te maken. Naïef of dom zijn door te denken dat iemand anders niet serieus, boos of gevoelig is. Het kan ook de weergave zijn van uw gevoelens over iemand anders die arrogant of ongevoelig is om zichzelf te amuseren op een serieus moment. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan om met zijn vriendin op een klif te picknicken en vervolgens door zijn vriendin van de klif te worden getrapt. Toen hij wakker was, besprak hij openlijk en comfortabel een kwestie met zijn vriendin, die uiteindelijk zijn eerlijkheid niet op prijs stelde en erg boos op hem werd….

…De droom over een parkeerstructuur symboliseert vertragingen, tegenslagen of situaties waarin er merkbaar geen vooruitgang is. Andere mensen merken misschien dat er niets met je leven gebeurt, of je merkt misschien dat andere mensen niets anders doen in hun leven. Een gebrek aan vooruitgang dat merkbaar is voor anderen. Het kan ook de uiting van schaamte zijn dat wat u beweerde dat er zou gebeuren niet is. Je hebt misschien het gevoel dat je in een bepaald gebied van je leven in cirkels ronddraait of dat je niets aan het werk kunt krijgen. De droom dat je je auto niet in een parkeergarage kunt vinden, kan een weerspiegeling zijn van je gevoel verloren te zijn en niet zeker te weten hoe je verder moet in een situatie. Verward over hoe u verder kunt gaan of het gevoel hebben dat uw kans om te veranderen voorbij is. Misschien voel je je vastgelopen met mensen die niet zoveel doen als je zou willen….

…De droom over een slagersmes symboliseert conflicten die ernstig, ingrijpend of totaal onverschillig zijn. Een probleempersoon of situatie die alles wil en niets teruggeeft. Een probleem dat uw absolute mislukking wil en niets minder. Onverbiddelijke overtuigingen of een totale onwil om compromissen te sluiten met de problemen waarmee u worstelt. Misschien heb je het gevoel dat iemand erop uit is om je te pakken te krijgen en niets achter te laten. Als alternatief kan het uw eigen poging weerspiegelen om iemand volledig af te snijden….

…De droom over een klarinet symboliseert gevoelige gevoelens over opgemerkt te worden en nooit iets verkeerds te doen. Willen dat anderen zich goed voelen en merken dat je niets verkeerds doet. Het gevoel hebben dat je je aardig moet gedragen, altijd ~geweldig~ moet zijn, of een perfect verantwoordelijke persoonlijkheid moet uitstralen. Willen dat anderen zich goed voelen en merken dat je niets riskeert. Veilige volwassen gevoelens op anderen projecteren. Negatief kan een klarinet gevoelens weerspiegelen van onder druk gezet te worden om de schijn te handhaven dat ze helemaal niets verkeerds doen, zodat anderen zich goed zullen voelen. Angst om anderen teleur te stellen met gedrag dat niet van jou verwacht. Gevoel dat verwacht wordt om gedrag te behouden dat door andere mensen als veilig wordt beschouwd. De droom om klarinet te spelen in een schoolorkest of concert kan een druk zijn die je voelt om te bewijzen dat je een volkomen verantwoordelijk persoon bent waarop je kunt vertrouwen voor dat soort gedrag. Proberen indruk te maken op anderen met uw vermogen om erop te vertrouwen dat u precies doet wat u moet doen. Proberen indruk te maken op anderen dat jullie allemaal volwassen zijn….

…De droom over duisternis symboliseert situaties waarin je voelt dat er niets positiefs gebeurt. Angst, onwetendheid, onrecht, woede, kwaad, dood of krachtige onzekerheid. Het kan ook de weergave zijn van een positieve situatie die een ongunstige wending heeft genomen. Als alternatief kan duisternis symbool staan ​​voor uw onvermogen om de waarheid te zien of de antwoorden te vinden die u zoekt. De droom dat de zon of het licht de duisternis wegneemt, symboliseert antwoorden, het overwinnen van problemen of angst die aan het verdwijnen is. De droom over je veilig voelen in het donker, kan een weerspiegeling zijn van onzekerheid of zelfvernietiging. Liever bang blijven of een uitdaging vermijden. Het kan ook betekenen dat je er de voorkeur aan geeft om met angst of negativisme te leven. Een teken dat negatieve invloeden of negatieve denkpatronen misschien interessanter voor je zijn dan echte macht. Als alternatief kan het kiezen van het duister de keuze zijn om onwetend te blijven. De droom over pikzwarte duisternis symboliseert gevoelens van gevaar en onzekerheid. Het kan zijn dat u een ernstig probleem ondervindt zonder enig idee hoe u het kunt oplossen. Helemaal niets willen riskeren als er iets ergs of negatiefs gebeurt. Gevoel dat er geen hulp binnen bereik is. De droom over duisternis die de wereld overvalt, symboliseert gevoelens over je hele leven dat draait om een ​​belangrijke wending voor het ergste. Het gevoel hebben dat je hele leven wordt ingehaald door angst, onzekerheid of negatieve energie. Een dramatisch verlies van hoop, vertrouwen of gerechtigheid. Ik ben doodsbang dat niets er ooit meer toe doet….

…De droom om in Afrika te zijn, symboliseert een mentaliteit die alleen bezig is met het proberen zichzelf te bewijzen. Merk op dat niets werkt en doe je best om het te laten werken. Mogelijk bent u gefocust op problemen waarvan u denkt dat ze niet te boven komen of doelen die onmogelijk te realiseren zijn. Positief is dat Afrika de hele tijd de praktijk en training symboliseert. Regelmatig voor jezelf gelden. Hoopvol blijven, wat er ook gebeurt. Negatief, Afrika symboliseert het gevoel dat je jezelf de hele tijd moet bewijzen om rond te komen. Het gevoel dat andere mensen zichzelf bewijzen in het leven, gaat jou voor. Jaloezie dan niets werkt ooit zoals u dat wilt. Te bezorgd over het verlangen naar of dromen over wat je wilt, zonder er serieus voor te gaan. Je bang voelen dat je nooit vooruit kunt komen. Je overweldigd voelen door de dreiging van verlies. Voorbeeld: een oudere alleenstaande vader droomde ervan in Afrika te zijn. In het echte leven wilde de jongste zoon van de vader verhuizen en de vader wilde dat niet omdat hij bang was alleen te zijn. Afrika weerspiegelde in deze droom de vader die geloofde dat niets in zijn leven op dat moment voor hem werkte, terwijl hij probeerde alles uit te stellen wat hij kon om te voorkomen dat zijn zoon wegging naar een leven volledig zonder hem. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan door Afrika te wandelen. In het echte leven vocht ze tegen kanker. Afrika weerspiegelde haar gevoelens over het moeten vechten om in leven te blijven met kanker zonder dat een van haar behandelingen het genas….

…De droom over een pornoster die je kent, symboliseert je goed voelen als je iets wilt dat nooit werkelijkheid wordt. Vraag jezelf af welke gevoelens of herinneringen het meest opvallen aan die pornoster voor verdere symboliek. Een lelijke pornoster vertegenwoordigt mogelijk uw gevoel van hoe onaangenaam het voelt om te wachten of niets te doen terwijl u wordt verteld dat u zich er goed bij voelt. De droom om een ​​pornoster te zijn symboliseert je interesse om anderen te laten verlangen naar dingen die misschien nooit gebeuren. Misschien lieg je tegen iemand of probeer je iemand een goed gevoel te geven door geduldig te zijn. Voorbeeld: een man droomde van een pornoster genaamd Kira Kener. Zijn eerlijkste gevoel over deze pornoster was dat ze zo mooi was dat hij niets anders kon bedenken. In zijn wakkere leven had hij een langdurige gezondheidstoestand die uiteindelijk langzaam begon te verbeteren. Kira Kener weerspiegelde in zijn droom hoe in beslag genomen hij was met hoe geweldig het was om te genezen en nooit helemaal te genezen….

…De droom dat je achter huizen op een achterstrook bent, symboliseert gedrag of situaties waarmee je geen enkel gevaar ervaart. Het gevoel hebben dat niets je ervan weerhoudt iets te doen. Niets opmerken dat uw doelen of plannen verstoort. Negatief, een achterstrook kan een teken zijn dat u het te gemakkelijk vindt om ergens mee weg te komen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een vriend op de achterbaan achter zijn huis naar hem toe te zien lopen en te praten over drugsgebruik. Toen de jongeman wakker was, aarzelde hij om een ​​nieuw medicijn te proberen, maar hij wist niet zeker of hij ermee weg zou komen….

…De droom over vleugels symboliseert gevoelens van nieuw gevonden vrijheid. Succes zonder beperkingen. Vrijheid om altijd iets te doen wat je wilt doen. Gevoel dat niets je tegenhoudt. Als alternatief kunnen vleugels transcendentie weerspiegelen of uw poging om uit een moeilijke situatie te ontsnappen. Het vermogen om boven te komen en te genezen. Negatief, vleugels kunnen problemen weerspiegelen die buiten uw macht liggen. De droom over het hebben van engelenvleugels symboliseert gedrag dat perfect past bij de behoeften van anderen. De perfecte oplossing zijn voor andermans problemen. Anderen dragen of helpen wanneer ze u het meest nodig hebben. Een barmhartige Samaritaan zijn en er niets voor terugvragen. Jij of iemand anders die ~de dag redt~ door geweldig te zijn. Zoete of ~engelachtige~ gebaren. Anderen beschermen of zich beschermd voelen. De droom over de vleugels van vogels symboliseert transcendentie of stijgt boven problemen uit. Overweeg het type vogel voor extra betekenis….

…De droom over handen symboliseert bekwaamheid, competentie en het vermogen om te doen wat je wilt. Het vermogen om bepaalde gedragingen of vaardigheden zelf uit te voeren. Het vermogen manifesteert je keuzes. Het zien van twee handen die elkaar vasthouden symboliseert partnerschap. Je handen wassen symboliseert jezelf bevrijden van een probleem of een gevoel van verantwoordelijkheid afwijzen. Het zien van een hand die je wenkt, symboliseert een deel van je leven dat je ernaartoe trekt. Keuzes, overtuigingen of situaties die u verleiden. De droom over het verliezen van een hand symboliseert je gevoel dat je wordt beroofd. Je kunt niet iets doen wat je wilt of iets hebben waarvan je denkt dat je het verdient. Een weerspiegeling van iets waardoor je je beperkt of verloren voelt. Je minder of machteloos voelen en er niets aan kunnen doen. De droom over het afsnijden van je hand symboliseert gevoelens over problemen met je mogelijkheden. Je belemmerd voelen of dat je vaardigheden worden belemmerd door problemen. Als alternatief kan een afgesneden hand een weerspiegeling zijn van uw vaardigheden, talenten of capaciteiten die worden geschaad door een negatieve invloed of conflict. Tijdelijk niet kunnen doen wat je wilt. Voorbeeld: een vrouw geeft een steeds terugkerende droom dat haar beide handen worden afgehakt. Toen ze wakker was, voelde ze zich volledig afhankelijk van haar man en voelde ze dat ze niets voor zichzelf kon doen….

…De droom over Manhattan symboliseert sociale interactie met andere mensen waarbij je zo veel beter af bent dat je niemand een plezier hoeft te doen. Merk op dat je beter bent dan anderen, terwijl een hele situatie draait om jouw beslissingsbevoegdheid. U hoeft niets te doen, behalve uw eigen kracht opmerken. De leider zijn van een situatie waarin je de vrijheid hebt om iedereen af ​​te snijden die je maar wilt. Negatief gezien kan Manhattan een weerspiegeling zijn van het misbruik van uw macht om de volledige controle te houden over een sociale situatie. Machtsmisbruik met de bedoeling om simpelweg nooit te horen wat te doen. Voorbeeld: een man droomde ervan te zien dat Manhattan werd vernietigd door een asteroïde. Toen hij wakker was, had hij de volledige controle over het landgoed van zijn overleden moeder en besefte hij dat hij op een dag haar huis zou moeten verkopen omdat hij niets kon doen om het te stoppen. Manhattan weerspiegelde zijn interactie met familieleden over wie hij de volledige macht had toen hij het landgoed beheerde terwijl hij aan niemand verantwoording moest afleggen….

…De droom over romantiek symboliseert je passie, intense interesse of diepe genegenheid voor iets dat in je wakkere leven gebeurt. Je goed voelen en merken dat er helemaal niets mis is. Het gevoel hebben dat een situatie in je leven ongelooflijk of geweldig is. Een geweldige persoon of situatie je onverdeelde aandacht willen geven. Genieten van aandacht voor elk aspect of detail van iets dat je leuk vindt. Niets willen missen met iets dat je erg leuk vindt. Negatief, romantiek in een droom kan een teken zijn dat je te geobsedeerd bent door iets of moeite hebt met het jongleren met taken omdat iets te goed aanvoelt. Afleiding met vrije tijd of luxe. Als alternatief kan romantiek in een droom uw verlangen of verlangen naar een persoonlijke relatie met iemand vertegenwoordigen….

…De droom over een parkbank een positieve houding of stemming over iets waar je voor kiest om niets aan te doen. Negatief kan een parkbank een voorkeur weerspiegelen om uit te stellen of een passieve rol te spelen. Je goed voelen en geen initiatief hoeven te nemen. Je op je gemak voelen door niets te doen. De droom over een bank zonder rugleuning symboliseert een comfortabele houding die een passieve rol aanneemt of naar iets interessants luistert en tegelijkertijd graag zo snel mogelijk iets anders wil doen. Tijdelijke passieve rol omdat u vindt dat het moet. Ongemak dat te lang passief is. Voorbeeld: een man droomde van een mooi meisje dat hij net had ontmoet terwijl hij met hem op een bankje in het park zat. Toen hij wakker was, voelde hij zich op zijn gemak om geen bewegingen met het meisje te maken, omdat ze een kind had en hij er meer in geïnteresseerd was om haar vriend te zijn….

…De droom over christenen symboliseert aspecten van je persoonlijkheid die geobsedeerd zijn door nooit iets verkeerds te doen. Zelfbewustzijn van altijd niets verkeerd doen of opgemerkt worden dat je niets verkeerd doet. Negatief gezien kunnen christenen in dromen duiden op jaloezie omdat je ooit een fout hebt gemaakt of een slechte morele keuze hebt gemaakt. Bang zijn om iets verkeerds te doen of risico’s te nemen. Mensen of situaties waarvan u denkt dat ze te ver gaan, omdat ze geweldig of moreel zijn. Het gevoel hebben dat familie een te hoge prioriteit heeft. Het kan ook een weerspiegeling zijn van een arrogante houding ten opzichte van het idee dat uw positieve keuzes de enige zijn die iemand zou moeten hebben. Het kan ook een teken zijn dat je jezelf ‘schopt’ over een gemaakte fout of problemen hebt om jezelf te vergeven….

…De droom om in Mexico te zijn, symboliseert een mentaliteit die zich ervan bewust is dat niets om verandering geeft. Mensen of situaties in je leven die je altijd in verlegenheid brengen door nooit te doen wat je denkt dat ze moeten doen. Mensen confronteren met een diepgewortelde houding of overtuiging. Je omringd voelen door mensen die je het gevoel geven dat het helemaal niks kan schelen. Negatief kan zijn dat Mexico gevoelens weerspiegelt van altijd confrontatie met moeilijke mensen, verzet of consequent voorgelogen worden. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens waar je niet bij hoort of die buiten je comfortzone vallen. Voorbeeld: een man droomde ervan om door Mexico te lopen. Toen hij wakker was, bleef een familielid tegen hem liegen over een belofte die was gedaan. Mexico weerspiegelde het terugkerende gevoel van teleurstelling dat niets deze persoon van gedachten zou doen veranderen….