Zie de betekenis van voeten

De droom over bigfoot symboliseert shock of verrassing dat je iets ziet. Misschien geloof je niet dat er iemand in je leven is verschenen die ongrijpbaar is. Het kan ook de weergave zijn van situaties of nieuws dat u volledig verrast. Je knijpt jezelf metaforisch of hebt moeite om iets verbazingwekkends te accepteren dat is gebeurd….

…De droom over blootsvoets zijn symboliseert kwetsbaarheid voor negatieve invloeden of een gebrek aan voorbereiding. Situaties in uw leven die de deur openen naar corruptie of uitdagingen waar u niet klaar voor bent. Het kan ook een open houding zijn om uw waarden te veranderen. Negatief, blootsvoets zijn kan een weerspiegeling zijn van een verlies van principes, integriteit of moraal. Het kan ook de weergave zijn van een laag zelfbeeld of een gebrek aan zelfvertrouwen. Ongedwongen seks hebben. Positief is dat blote voeten de bereidheid kunnen weerspiegelen om kernovertuigingen te veranderen. Voorbeeld: een man droomde er ooit van om met zijn vriendin op blote voeten te lopen toen hij moest stoppen omdat er wijnstokken uit zijn voet groeiden en de pijn ondraaglijk was. In het echte leven was hij net verloofd omdat zijn vriendin zwanger was. De blote voeten weerspiegelden zijn aanvankelijke gebrek aan bezorgdheid over een serieuze toewijding aan zijn vriendin terwijl hij seks met haar had. De pijn van de wijnstokken in zijn voet weerspiegelde zijn gevoelens dat zijn liefde voor zijn vriendin te serieus werd om haar ooit op te geven nu ze zwanger was en iedereen ervan wist….

…De droom over een rommelmarkt symboliseert uw wens om de best mogelijke kans te krijgen. Misschien heb je pech en ben je op zoek naar een pauze of een kans om ‘je voet tussen de deur te krijgen’. Positief is dat een vlooienmarkt uw vaardigheid of uw motivatie symboliseert om een ​​betere kans of deal te krijgen dan u gewoonlijk krijgt. Gewoon kijken wat er gebeurt als je iemand om hulp vraagt….

…De droom over een neef symboliseert een kwaliteit in jezelf op basis van je meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. De droom dat iemand je neef is die niet echt je neef is, symboliseert situaties, realiteiten of problemen waar je moeilijk van los kunt maken. Het gevoel hebben dat je niets kunt doen aan iets dat moet worden erkend of geaccepteerd. Positief is dat neven met wie u niet echt familie bent, een weerspiegeling kunnen zijn van verplicht respect, erkenning of acceptatie die aan u wordt gegeven. Met je ‘voet tussen de deur’ of een minimumvereiste die je het recht geeft om iets te verdienen of om überhaupt geluisterd te worden. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn neef te zien. De kwaliteit die het meest opviel aan deze neef was haar moed om problemen het hoofd te bieden. Toen hij wakker was, bouwde hij eindelijk de moed op om te schreeuwen tegen een hebzuchtig familielid dat geen gunst beantwoordde toen hij die het meest nodig had. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een zwangerschapstest te doen met haar neef. Toen ze wakker was, vreesde ze te worden veroordeeld voor het doen van een zwangerschapstest. Haar neef was iemand die volgens haar veroordelend was….

…De droom over boksen symboliseert een strijd om jezelf te bewijzen. Jij of iemand anders die op gespannen voet staat met zaken waarvan je wilt bewijzen dat ze niet krachtig, eng of belangrijk zijn. Als alternatief kan boksen de confrontatie weerspiegelen met iets dat je voor eens en voor altijd wilt beëindigen….

…De droom over basketbal symboliseert een strijd om macht te gebruiken om doelen te bereiken of een situatie te beheersen. Een basketbalspel weerspiegelt verschillende aspecten van je persoonlijkheid of leven die op gespannen voet staan ​​met invloedrijke keuzes. Een metafoor voor verschillende aspecten van je persoonlijkheid of je leven die proberen te bewijzen dat ze het meest effectief zijn. Basketballen symboliseren gedachten die gericht zijn op macht of prestatie. Kracht gebruiken om te bereiken wat je wilt in het leven of een specifiek resultaat. Iets waarvoor u uw vaardigheid, status of middelen gebruikt om te laten gebeuren. Het net is uw doel, verlangen of levensdoel dat u wilt bereiken. De droom om zelf hoepels te schieten symboliseert je pogingen om kracht, middelen te gebruiken of zelf een doel te bereiken. Iets voor jezelf doen. Gemiste schoten of het verliezen van een wedstrijd symboliseert het niet behalen van doelen of doelstellingen. Mogelijk beschikt u niet over de kracht, status of bronnen die u nodig heeft….

…De droom over kussen symboliseert goedkeuring, aanmoediging of ondersteunend gedrag. Als u iemand kust, kan dit symbool staan ​​voor een persoon of situatie die u steunt. Het kan ook de voorstelling zijn dat je jezelf op de een of andere manier aanmoedigt. Kussen kan ook symbool staan ​​voor goedkeuring of respect voor capaciteiten. Liken of aanmoedigen van talenten of mogelijkheden. De droom om andere mensen te zien kussen, kan verschillende aspecten van je persoonlijkheid vertegenwoordigen die samenwerken, of verschillende delen van je leven die elkaar ondersteunen. De droom over slecht kussen symboliseert onaangename gevoelens over de goedkeuring van iemand anders voor jou. Je hebt misschien zelfs aanbiedingen gekregen voor een baan of uitnodiging met mensen die je niet mag. De droom over het kussen van iemands voet symboliseert goedkeuring of respect voor principes. Van de moraal van iemand anders houden. De droom over het kussen van een vijand symboliseert verraad, vijandigheid of verzoening. De droom over het niet leuk vinden van iemand die je kust, symboliseert ongewenste lof of goedkeuring. Als alternatief kan zoenen aangeven hoeveel je om iemand geeft of intieme gedachten die je hebt over iemand die verliefd is. De droom dat een kus wordt afgewezen, symboliseert gevoelens dat uw goedkeuring of steun wordt afgewezen of niet welkom is….

…De droom over het hebben van een hypotheek symboliseert een stabiel perspectief of kijk op een situatie die onderhoud vereist. Je moet jezelf verantwoordelijk houden om de situatie stabiel te houden. Je hebt je ~voet tussen de deur~ en moet je daar nu houden. Een situatie waar je de hele tijd om moet geven of je verliest wat je hebt….

…De droom over een mok symboliseert een situatie die je ervaart waarin je weigert jezelf in verlegenheid te brengen of wordt genaaid. Jezelf niet toestaan ​​’verbrand’ te worden. Het kan ook de weergave zijn van uw poging om ~uw voet op de grond te zetten~ of ~een dunne lijn te trekken~ voor iemand waarvan u denkt dat hij te ver gaat. Houd stand. Als alternatief kan een mok een weerspiegeling zijn van uw weigering om uzelf in verlegenheid te brengen door te geduldig te zijn of iets nieuws te proberen. Voorbeeld: een man droomde van een donkerblauwe mok. Toen hij wakker was, stelde hij iemand die had geweigerd hem het verschuldigde geld te betalen, een serieus ultimatum….

…De droom over een paddenstoel symboliseert besluiteloosheid of bezorgdheid dat je een slechte keuze maakt. Preoccupatie met hoe gevaarlijk iets dat u wilt doen, kan zijn. Een gebrek aan vertrouwen met iets waarvan je denkt dat je het riskeert. Voorbeeld: een vrouw droomde van een paddenstoel die uit haar voet groeide. Toen ze nog wakker was, had ze besloten iets te veranderen met de locatie van haar verkoopkraam op een markt om te zien of het haar meer geld zou opleveren. De paddenstoel weerspiegelde de bezorgdheid dat haar keuze de situatie zou kunnen verergeren….

…De droom over voeten symboliseert principes, morele basis of dingen waar je voor staat. De droom over een gewonde voet symboliseert moreel verval, corruptie of lagere denkstandaarden….