…De droom over het dragen van een jurk symboliseert naleving, bereidheid of gehoorzaamheid. Het dragen van een jurk kan ook de weergave zijn van ondergeschiktheid of het dienen van de behoeften van anderen. Een gebrek aan assertieve kracht of controle. Je gaat akkoord met de behoeften van anderen of bent niet in staat om te doen wat je wilt. Negatief, het dragen van een jurk is een teken dat je geen macht of controle over je leven hebt. Je kunt de voorwaarden van een situatie niet dicteren of het lijkt erop dat iemand anders de touwtjes in handen heeft. Als alternatief weerspiegelt een jurk een gevende aard of een krachtige uiterlijke uitdrukking van het zelf. De droom om iemand anders een jurk te zien dragen, symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat meegaand, gehoorzaam of niet onder controle heeft. Een deel van uw leven geeft zichzelf moeiteloos aan u weg. De droom over een seksueel wenselijke vrouw die een jurk draagt, symboliseert een wenselijk aspect van je leven dat aan je behoeften voldoet of aan je behoeften voldoet. Dingen die je wilt laten gebeuren, manifesteren zich moeiteloos in je leven. Negatief is dat een seksueel wenselijke vrouw die een jurk draagt, kan weerspiegelen dat uw hoop of wensen tegen u worden gebruikt. Voorbeeld: een jonge jongen droomde ervan een begeerlijk meisje in een gele jurk te zien. In het echte leven begon een meisje hem op school te achtervolgen en werd uiteindelijk zijn vriendin. Het meisje in de gele jurk weerspiegelde het meisje op school dat deed wat nodig was om hem als haar vriendje te hebben. Haar bereidheid om alles te doen wat nodig was om hem gelukkig te houden of dicht bij hem te zijn. Het meisje in de gele jurk weerspiegelt het leven alsof het de jongen moeiteloos een gretige vriendin lijkt te geven. Een gele jurk weerspiegelt compliantie of ondergeschiktheid die merkbaar of duidelijk is. Als alternatief ben je je bewust van een deel van je leven dat zichzelf moeiteloos aan jou weggeeft. Een rode jurk symboliseert naleving of ondergeschiktheid die negatief is. Een gevoel van machteloosheid of dienstbaarheid aan anderen op basis van oneerlijke motieven. Het kan ook een slechte gewoonte symboliseren die u moeilijk onder controle kunt houden. Je zou ook het gevoel kunnen hebben dat een gebrek aan macht dat je hebt totaal oneerlijk of onaangenaam is. Als alternatief kan een rode jurk een persoon of situatie symboliseren waarover u volledige controle hebt op een manier die beledigend of bedrieglijk is. Een zwarte jurk symboliseert onevenwichtige, buitensporige of donkere aspecten van jezelf die geen macht of controle hebben. Een blauwe jurk symboliseert jou of een deel van je leven dat op een positieve manier meegaand of behulpzaam is. Een donkergroene jurk symboliseert zelfzuchtige naleving. U of een deel van uw leven dat om egoïstische redenen ondergeschikt of nuttig is….

…De droom over een Braziliaans persoon symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat nederig of beschaamd is. Jij of iemand anders die zichzelf niet zo goed vindt. Het kan ook een weerspiegeling zijn van jou of iemand anders die is gekwetst of onderdrukt door de arrogantie van iemand anders. Niet willen of kunnen pronken. Voorbeeld: een man droomde ervan een heel mooi Braziliaans meisje te zien. Toen hij wakker was, had hij net een mooi meisje ontmoet waarvan hij geschokt was dat ze hem leuk vond, maar al snel besefte dat ze een kind had en een alleenstaande moeder was. Het Braziliaanse meisje weerspiegelde hoe treffend en vernederd het liefdesleven van dit meisje was vanwege haar kind waar mannen die ze ontmoette niet in geïnteresseerd waren….

…De droom over een mobiele telefoon symboliseert emotionele of psychologische nabijheid. Dringende gevoelens iets nodig te hebben. Wensen, overtuigingen, verlangens of gevoelens waarvan u denkt dat ze belangrijk zijn of die u niet wilt verliezen. Mobiele telefoons kunnen ook de weergave zijn van bronnen of verbindingen met andere mensen die u altijd voor u beschikbaar wilt hebben. Dingen die je wilt hebben, wilt ervaren of waar je gewoon veel aan denkt. In een droom op een mobiel praten symboliseert je focus op zaken die belangrijk voor je zijn of emotioneel waardevol. Je besteedt veel tijd aan het nadenken over iets of hebt een sterke interesse om iets te laten gebeuren. Veel praten via een mobiele telefoon weerspiegelen ook de emotionele urgentie. Je hebt het gevoel dat je iets nodig hebt om te kunnen functioneren. De droom over het verliezen van je mobiele telefoon symboliseert de emotionele ontkoppeling van wat belangrijk voor je is. Moeilijkheden die u afleiden of waardoor u niet meer denkt of voelt zoals u dat wilt. De droom dat je iemand niet op je mobiel kunt bereiken, symboliseert gevoelens van scheiding of afgesneden worden. Het kan zijn dat u niet in staat bent om te communiceren met iemand om wie u geeft, of dat u zich afgesneden voelt van iets dat emotioneel ondersteunend is. Familieleden die gescheiden zijn van dierbaren, dromen er vaak van dat ze hun mobiele telefoon niet kunnen gebruiken om contact met die persoon op te nemen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een oude vriend via een mobieltje te zien praten met een meisje dat hij leuk vond. Deze oude vriend was iemand die nooit opgeeft. Tijdens het wakkere leven werd de jongeman afgewezen door het meisje dat hij leuk vond en kon hij niet stoppen met haar te mogen. De oude vriend op een mobiel weerspiegelde zijn behoefte om naar dit meisje te verlangen om te kunnen functioneren en zijn onwil om niet meer aan haar te denken….

…De droom over praten met iemand symboliseert een aspect van jezelf waar je veel over nadenkt, alles overweegt of opmerkt. Een idee, gewoonte of andere persoon drukt zich uit in je leven. Praten kan ook de weergave zijn van een inleidend proces van ideeën of een relatie. volledig ondergedompeld zijn in een idee of gewoonte. De hele tijd een probleem of probleem opmerken. Praten in een droom kan ook uw gevoelens vertegenwoordigen over een andere persoon die u leert kennen of waarmee u ideeën deelt. Jezelf vertellen wat je denkt dat je moet doen of ideeën voor jezelf verwoorden. Negatief gezien kan praten in een droom een ​​weerspiegeling zijn van angsten, onzekerheden, schuldgevoelens of jaloezie die je beïnvloedt. U bent in beslag genomen door een probleem. Je praat symbolisch ‘tegen je angst’ of kiest ervoor om vóór iets anders een probleem of negatief denkpatroon op te merken. Misschien hoort u bewust de waarheid van een zaak en negeert u deze. Overweeg wat er wordt gezegd voor extra betekenis. De droom dat je problemen hebt om met iemand te praten, kan problemen zijn met het uiten of verwoorden van je ideeën, het krijgen van steun van anderen of het gevoel hebben dat je genegeerd wordt. Ingetogen woede of angst. Een gebrek aan vertrouwen om jezelf uit te drukken. Voorbeeld: een man droomde ervan om met een meisje te praten dat hem erg onzeker had gemaakt toen hij op de middelbare school zat. Toen hij wakker was, begon hij erg nerveus te worden over hoe moeilijk zijn leven werd. Door met het meisje te praten weerspiegelde hij zijn onzekerheid over zijn leven dat hij de hele tijd in zijn hoofd had. Voorbeeld 2: een man droomde ervan te praten met een jong Chinees meisje dat hij nog nooit eerder had gezien. Toen hij wakker was, begon hij te communiceren met een zakenpartner en leerde hij over hen….

…De droom over slipjes symboliseert zelfbewustzijn over dingen die je graag wilt hebben of die je interesse wekken. Merk op dat je iets wilt, een uitkomst verlangt of seksuele interesse in iemand hebt. Misschien ben je je bewust van je verlangen naar iets waarvan je weet dat je het niet kunt hebben of naar een persoon waartoe je je aangetrokken voelt. Een slipje kan ook een symbool zijn voor uw houding ten opzichte van seks. Een weerspiegeling van hoe u seksueel geïnteresseerd bent in iemand. Als je een man bent, kan het slipje van een vrouw de interesse in een vrouw vertegenwoordigen waar je seksueel aan hebt gedacht. Als u een vrouw bent, kan een slipje aangeven hoe wenselijk of interessant u bent voor anderen. Blauw slipje symboliseert positieve gevoelens van verlangen. Het kan een weerspiegeling zijn van respect, liefde of oprechte zorg voor een persoon of doel. Rode slipjes vertegenwoordigen een negatief, buitensporig of onevenwichtig verlangen. Het kan zijn dat u of iemand anders op de hoogte is van de wens van iemand anders en deze voor persoonlijk gewin exploiteert. Roze slipjes vertegenwoordigen wellustige verlangens, wensen of interesses. Totale preoccupatie met ~hebben~ wat je wilt. Negatief kan het een weerspiegeling zijn van een gebrek aan vermogen om echt te hebben wat u wilt. Zwarte slipjes vertegenwoordigen onevenwichtige verlangens, wensen of interesses. Doelen of doelstellingen die onevenwichtig, buitensporig of immoreel zijn. Een mogelijk teken dat uw methoden om doelen te bereiken totaal niet in de lijn liggen. Zwarte slipjes zijn veel voorkomende symbolen voor mensen die porno kijken of masturberen voor mensen met wie ze geen relatie hebben. Voorbeeld: een man droomde ervan in de ondergoedlade te kijken van een meisje dat hij leuk vond. In het echte leven had hij seksueel over het meisje gefantaseerd. Het slipje weerspiegelde zijn zelfbewustzijn van zijn seksuele interesse voor het meisje….

…De droom over een nek symboliseert de interface tussen je gedachten en gevoelens. Wat je voelt en wat je werkelijk kiest om te doen in het leven met die gevoelens. De verbinding tussen je gedachten en acties. Vaak een symbool voor je totale toewijding aan een relatie of situatie. Negatief, een nek symboliseert problemen waarbij u zich misschien op de ene manier voelt, maar op een andere manier handelt. Romantisch gezien kan een nek aangeven hoe toegewijd u bent. Hoe toegewijd ben je zowel emotioneel als fysiek aan iemand. Een pijn of probleem met je nek symboliseert problemen met het uiten van je ware gevoelens of het leven naar waar je echt in gelooft. De droom om een ​​ketting om de nek te doen symboliseert een totale toewijding aan een situatie of persoon. Je bent toegewijd met zowel geest als actie. Voorbeeld: een jong meisje droomde van een steenpuist in haar nek die erger werd. Toen ze wakker was, had ze spijt van haar keuze om met haar vriendje uit te gaan en begon ze zich langzaamaan ongemakkelijk te voelen bij hem. Voorbeeld 2: een man droomde ervan zich raar te voelen en een meisje een ketting te geven die hij mooi vond. Toen hij wakker was, begon hij het gevoel te krijgen dat dit meisje dat hij leuk vond, te oud voor hem was….

…De droom over een meisje symboliseert vaak aspecten van het ego, de persoonlijke identiteit van de dromer die passief, ontvankelijk, sympathiek, coöperatief, koesterend zijn of die wordt verteld wat ze moeten doen. Aspecten van jezelf die geven. Als alternatief kunnen meisjes de vrouwelijke kwaliteiten van uw persoonlijkheid weerspiegelen. Negatief is dat een klein meisje een aspect van jezelf kan weerspiegelen dat gemakkelijk te beheersen of opzij te schuiven is. Een teken dat u niet assertief genoeg bent of het gevoel heeft dat iemand anders uw beslissingen voor u neemt. Uw neiging om gemakkelijk in te dienen of compliant te zijn….

…De droom over een bikini symboliseert jou of een aspect van je persoonlijkheid dat volledig gericht is op het omgaan met onzekerheid of een negatieve situatie. Het vrouwelijke aspect van het symbool kan een teken zijn dat u zich machteloos of onbeheerst voelt wanneer u problemen onder ogen ziet. De symboliek is gebaseerd op water dat onzekerheid of negatieve situaties weergeeft. De bikini weerspiegelt dan jouw persoonlijkheid die hiermee te maken heeft. De kleur van het badpak is erg belangrijk. Blauw symboliseert een positieve kijk, rood is negatief en wit symboliseert zuivering. Voorbeeld: een man droomde ervan een meisje in bikini op het strand te zien. In het echte leven werd hij geconfronteerd met een ernstige gezondheidscrisis waarin hij dacht dat hij zou sterven. Het meisje in de bikini symboliseerde zijn gevoel van machteloosheid om het probleem op te lossen en tegelijkertijd de onzekerheid van de dood onder ogen te zien….

…De droom over een hordeur symboliseert emotionele of psychologische filtering. Iets waar je graag aan denkt, maar waar je jezelf niet echt aan wilt blootstellen. Een teken dat je ergens van wilt genieten, maar niet wilt omgaan met de realiteit van het daadwerkelijk doen. Een hordeur kan ook de representatie zijn van situationele bescherming. Het goede in je opnemen en negeren wat je niet leuk vindt. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een mooi meisje achter een hordeur te zien. Het meisje was een begeerlijk iemand, maar had familie en vrienden waar de dromer niet van hield. De hordeur weerspiegelde zijn wens om over haar te fantaseren terwijl hij de onaangename realiteit van haar vrienden en familie negeerde….

…De droom over pindakaas symboliseert onbelangrijkheid of zaken waar je niet om geeft. Het weerspiegelt een onbezorgde of zorgeloze houding ten opzichte van iets in je leven. De droom over een boterham met pindakaas symboliseert onbezorgd zijn, of ergens geen zorgen over maken om door een stressvolle of moeilijke situatie te komen. Iets niet bij je laten komen. De droom over een boterham met pindakaas en jam symboliseert een zorgeloze houding terwijl je hoopvol of optimistisch bent tijdens een stressvolle of moeilijke situatie. Druivengelei weerspiegelt de behoefte aan geduld, en aardbei staat voor tijdelijke genoegens die je troosten. De droom over chocolade en pindakaas samen zou staan ​​voor een zorgeloze houding met zelfbeloning. Misschien neem je een pauze van stressvolle gebeurtenissen waar je moeilijk van los kunt komen, of sta je jezelf eindelijk toe om te ontspannen. Voorbeeld: een man droomde van een chocoladepindakaas. Toen hij wakker was, probeerde hij seks te hebben met een meisje waar hij helemaal niet om gaf. De chocolade-pindakaas weerspiegelde hoe onbelangrijk het meisje dat hij probeerde te gebruiken voor hem was….

…De droom over een piramide in Egyptische stijl symboliseert ascensie van bewustzijn, verhoging, progressie of je weg naar de top werken. Je bent je bewust van je eigen vooruitgang, of een situatie stelt je in staat om naar een hoger niveau te stijgen. De droom over het beklimmen van een piramide symboliseert vooruitgang of het bereiken van een doel door doorzettingsvermogen. De droom over de eigenlijke Egyptische piramides kan je perspectief symboliseren op een situatie die niet kan worden achterhaald. Je weet niet wat je moet denken van iets dat je overkomt. Het gevoel hebben dat iets tegelijkertijd ongelooflijk en leeg is. Het zien van een rode sluitsteen op een piramide in Egyptische stijl symboliseert een hoger bewustzijnsniveau met negatieve intenties die het beheersen. Het weerspiegelt kennis of macht die gevaarlijk of corrupt wordt. De droom over een Maya-piramide symboliseert vooruitgang of progressie die verrassend is. Misschien ervaar je een situatie die krachtiger, wonderbaarlijker of interessanter is dan je aanvankelijk dacht. De droom om bovenop een Maya-piramide te staan ​​symboliseert realisaties of prestaties die krachtiger of wonderbaarlijker zijn dan je eerst dacht. De droom over het beklimmen van een Maya-piramide symboliseert het werken aan doelen of prestaties die krachtiger of wonderbaarlijker zijn dan je eerder dacht. Voorbeeld: een jonge man droomde van de Egyptische piramides. Toen hij wakker was, had hij online een meisje ontmoet dat hij leuk vond, maar die hij in het echte leven niet kon ontmoeten. De Egyptische piramides weerspiegelden zijn gevoelens over de online relatie die zowel ongelooflijk als leeg aanvoelde, omdat het meisje zowel mooi als onmogelijk te kennen was in het echte leven….

…De droom over een paspoort symboliseert uw vermogen om door verschillende situaties te reizen. Het vermogen om iets heel anders te doen als je dat wilt. Wat je voelt dat je als persoon mag doen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan erachter te komen dat iemand die hij niet leuk vond een paspoort kocht. Toen hij wakker was, had hij een pijnlijke ziekte en was hij niet klaar om met meisjes te daten toen een meisje interesse in hem toonde. De persoon die hij niet graag het paspoort had, weerspiegelde dat hij het niet leuk vond dat hij de gelegenheid had om met het meisje te daten terwijl hij nog ziek was….

…De droom over knuffelen symboliseert een situatie of relatie waarvan je denkt dat je altijd perfect bent. Genieten of verlangen naar een perfecte ervaring zonder dat er iets aan de hand is. Negatief gezien kan knuffelen een teken zijn dat je te gefocust bent op fantasieën of idealen en de werkelijkheid niet duidelijk genoeg ziet. Als alternatief kan dromen over knuffelen met iemand een weerspiegeling zijn van uw behoefte aan lichamelijk contact of een verlangen om door iemand te worden verzorgd. Bedenk wat de persoon met wie je knuffelt symboliseert voor extra betekenis. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan om te knuffelen met een meisje dat hij leuk vond. Toen hij wakker was, had hij 2 jaar gewacht om bij dit meisje te zijn. Het knuffelen weerspiegelde zijn poging om zich goed te voelen over het feit dat hij uiteindelijk twee jaar bij haar was, terwijl hij geloofde dat ze perfect voor hem zou zijn….

…De droom over horen lachen symboliseert situaties waarin je je realiseert dat je bepaalde ideeën belachelijk of onrealistisch hebt. Het kan ook de weergave zijn van uw gevoel dat anderen u niet serieus nemen of u voor uw ideeën in verlegenheid brengen. Dromen dat je lacht symboliseert ideeën of situaties die volgens jou belachelijk of onrealistisch zijn. Je kunt een situatie of een andere persoon niet meer serieus nemen. Het kan ook de uiting zijn van angst dat je je niet langer bang maakt. Voorbeeld: een man droomde ervan mensen te horen lachen toen hij hen vroeg of het mogelijk was om bij een meisje te zijn dat hij leuk vond. Toen hij wakker was, realiseerde hij zich al snel dat het onmogelijk en zelfs belachelijk was om bij het meisje te zijn dat hij leuk vond, omdat ze te oud was….

…De droom over een parkbank een positieve houding of stemming over iets waar je voor kiest om niets aan te doen. Negatief kan een parkbank een voorkeur weerspiegelen om uit te stellen of een passieve rol te spelen. Je goed voelen en geen initiatief hoeven te nemen. Je op je gemak voelen door niets te doen. De droom over een bank zonder rugleuning symboliseert een comfortabele houding die een passieve rol aanneemt of naar iets interessants luistert en tegelijkertijd graag zo snel mogelijk iets anders wil doen. Tijdelijke passieve rol omdat u vindt dat het moet. Ongemak dat te lang passief is. Voorbeeld: een man droomde van een mooi meisje dat hij net had ontmoet terwijl hij met hem op een bankje in het park zat. Toen hij wakker was, voelde hij zich op zijn gemak om geen bewegingen met het meisje te maken, omdat ze een kind had en hij er meer in geïnteresseerd was om haar vriend te zijn….

…De droom over noppenfolie symboliseert iets in je leven dat je wilt beschermen, bewaren of intact wilt houden voor later. Iets waarop u wellicht wilt wachten. Als alternatief kunt u uzelf ook emotioneel afschermen. Voorbeeld: een jong meisje droomde van een jongen die ze leuk vond in bubbeltjesplastic. In het echte leven had ze nog nooit een jongen gekust en voelde ze dat het iets was dat ze zou moeten wachten tot ze ouder was om het te ervaren. Voorbeeld 2: Een meisje droomde van een jongen waarin ze geïnteresseerd was, gewikkeld in noppenfolie. In het echte leven voelde ze dat de jongen zo belangrijk voor haar was dat ze bereid was haar eigen plannen of interesses op te geven om hem in haar geïnteresseerd te houden. De noppenfolie weerspiegelde haar pogingen om ~achterover te buigen~ om de relatie gaande te houden….

…De droom over een plank symboliseert ideeën of kansen die wachten om te worden gebruikt. De droom om iets op een plank te zetten, symboliseert het uitstellen van ideeën of kansen tot een later tijdstip. Voorbeeld: een man droomde ervan een fles sterke drank van een plank te halen. Toen hij wakker was, begon hij te praten met een meisje waarvan hij wist dat hij van hem hield en met wie hij seks wilde hebben. De plank weerspiegelde dat hij zich bewust was van dit meisje dat op hem wachtte om met haar te praten, zodat hij seks met haar kon hebben wanneer hij maar wilde….

…De droom over sinaasappels symboliseert jezelf ongemakkelijk maken of je best doen om iets te hebben. Het opmerken van werk is vereist om te krijgen wat je wilt. Voorbeeld: een man droomde ervan een krat sinaasappels te zien. In zijn wakkere leven bracht hij veel tijd door met nadenken over het praten met een meisje dat hij leuk vond. De kist met sinaasappels weerspiegelde de enorme hoeveelheid tijd die hij besteedde aan het leren kennen van het meisje….

…De droom over een armband symboliseert een toewijding om iets te doen. Handen in dromen weerspiegelen ons gevoel van bekwaamheid en dus symboliseert een armband een band, belofte of verplichting om iets te doen. U of iemand anders heeft misschien beloofd of gesuggereerd dat er iets zal gebeuren of mogelijk wordt gemaakt. Voorbeeld: een jonge jongen droomde ervan een armband te geven aan een meisje dat hij kende. In het echte leven had hij dit meisje beloofd dat hij met haar zou daten als de school klaar was. De armband weerspiegelde de belofte die hij deed om voor haar beschikbaar of ~mogelijk~ te zijn….

…De droom over bloemen symboliseert jou of iemand anders die opmerkt hoe positief iets is. Aandacht schenken aan hoe geweldig of goed iemand is. Merk op dat er iets goeds gebeurt. Het kan ook iets weerspiegelen dat eindelijk begint te werken of succesvol is. Overweeg de kleur en het soort bloem voor extra betekenis. De droom over het planten van tuinbloemen kan iets leuks of goeds weerspiegelen dat je altijd voor jezelf wilt opmerken. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan bloemen te planten waar hij niet echt om gaf. Toen hij wakker was, sprak hij met een meisje dat van hem hield, maar waar hij niet echt bij wilde zijn. De geplante bloemen weerspiegelden hoe fijn hij het vond om te zien dat het meisje van hem hield….

…Dromen dat je naar iets staart, symboliseert je gevoel dat een probleem of situatie het enige is dat telt. Preoccupatie met een probleem. Gevoelens van geschokt zijn of dat iets ongelooflijk is. Een situatie die prioriteit of voorrang heeft op al het andere. Misschien realiseer je je een waarheid. Ongeloof. Als alternatief kan het staren naar iemand een weerspiegeling zijn van de druk die u op iemand uitoefent, de aandacht vestigen op een belangrijke kwestie, sterke gevoelens over iets, of communiceren hoe duidelijk u denkt dat iets is. Onvermogen om ergens aan te denken. Merk op hoe ongeduldig je bent. Dromen dat iemand naar je staart, symboliseert de waarheid van een situatie waaraan niet kan worden ontkomen. Een persoon of situatie die u voelt, wordt ongeduldig door uw passiviteit. Druk voelen van iemand. Je onwelkom voelen of dat je er niet bij past. Het gevoel hebben dat er altijd iets aan je wordt opgemerkt. Als alternatief kan naar worden gestaard gevoelens weerspiegelen dat iemand je elke beweging volgt. Het gevoel hebben dat je geen privacy kunt hebben of vrijuit kunt doen wat je wilt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan naar iemand te staren. In haar wakende leven was ze erg gefocust op het bestraffen van iemand op een mededelingenbord op internet die zeer ongevoelige opmerkingen had gemaakt. Het staren weerspiegelde hoe geschokt ze was door wat ze zag. Voorbeeld 2: een meisje droomde ervan een meisje haar wezenloos aan te zien staren. Toen ze wakker was, wist ze dat ze het moest uitmaken met haar vriend, maar ze had niet de moed om het te doen. Het staren weerspiegelde het ongeduld dat ze bij zichzelf had omdat ze het niet deed. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde ervan de Magere Hein naar haar te zien staren. Toen hij wakker was, begon hij het gevoel te krijgen dat een langeafstandsrelatie die ze op internet had, gedoemd was. Alles in haar leven vertelde haar dat deze relatie gedoemd was, terwijl ze worstelde om met de man te blijven praten. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde ervan haar binnenkort ex-echtgenoot te zien staren in de ruimte. In haar wakende leven besteedde ze veel tijd aan het nadenken over hoe vreemd de toekomst zou zijn nadat haar scheiding was afgerond. Voorbeeld 5: een vrouw droomde dat iedereen die ze kende naar haar staarde. Toen ze nog wakker was, was ze net verkracht. Het staren weerspiegelde haar gevoelens over haar hele leven dat draaide om wat er met haar was gebeurd….

…De droom over huilen symboliseert helaas krachtige gevoelens van verlies, teleurstelling of pijn. Leed, verdriet of stress. Je voelt je gefrustreerd of overweldigd door hoe onaangenaam een ​​situatie is. Het kan zijn dat u moeite heeft het einde van een situatie of relatie te accepteren. Als alternatief kan huilen in een droom een teken zijn dat je een probleem erkent dat je hebt onderdrukt. U of iemand anders die catharsis of emotionele reiniging ervaart. Een verlossing van verdriet, verdriet of ellende die is tegengehouden. Misschien ben je eindelijk geconfronteerd met een krachtige angst. De droom over het huilen van tranen van vreugde symboliseert de oplossing van een frustrerend probleem of het werken door emotionele blokkades. Een soort opluchting. Het kan ook uw diepe waardering of gevoel van verwondering vertegenwoordigen voor iets dat u is overkomen. Huilend wakker worden symboliseert onderdrukte pijn of trauma waar je niet mee om kunt gaan. U heeft moeite met het accepteren of confronteren van een probleem. Een teken dat u wellicht meer open moet zijn over uw problemen of meer bereid moet zijn om moeilijke veranderingen te accepteren. De droom dat niemand je kreten hoort of erop reageert, symboliseert je gevoelens van hulpeloosheid, verwaarlozing of frustratie. U voelt zich misschien onbeduidend of dat niemand naar u luistert. Mogelijk moet u uw problemen duidelijker maken of uw mening kenbaar maken….

…De droom over een afvoer symboliseert je vermogen om iets voorgoed los te laten of vrij te geven. Hoe goed u mensen, overtuigingen, emoties of situaties kunt loslaten. Overweeg de staat en het uiterlijk van de afvoer voor extra symboliek. De droom over een verstopte afvoer symboliseert een moeilijkheid om voorgoed los te laten. Misschien vind je het niet leuk om iets los te laten of wil je niet geloven dat het moet. Overtuigingen of relaties die te moeilijk zijn om los te laten. Als alternatief kan het een verspilde moeite of beschamend verlies betekenen. Voorbeeld: een man droomde ervan kauwgom vast te zien zitten in een afvoer die hij probeerde te verwijderen. Toen hij wakker was, had hij moeite om over een meisje te komen dat hij leuk vond. Hij kon zijn verlangen naar haar niet loslaten omdat hij het leuk vond om te veel aan haar te denken….

…De droom over een gummibeer symboliseert een prettige situatie waarvan het moeilijker is om van te genieten dan je eerst dacht dat het zou zijn. Negatief, een gummibeer kan een teken zijn dat u te enthousiast bent over iets dat onrealistisch is. Voorbeeld: een meisje droomde van een groene gummibeer. In het echte leven ontmoette ze eindelijk een man met wie ze sprak en die in een andere staat woonde. Tijdens deze ontmoeting flirtte haar zus met de man. De groene gummibeer vertegenwoordigde de jaloezie die ze voelde, terwijl ze zich ook realiseerde dat een echte relatie moeilijker is dan een telefoonrelatie….

…De droom over een pijnboom symboliseert een gevestigd deel van je leven dat machteloos is. Positief is dat een pijnboom erop reflecteert dat hij ondanks alle misbruik of verlegenheid volhoudt. Negatief, een dennenboom weerspiegelt de bereidheid om impotent te zijn, zolang volledig falen kan worden vermeden. De droom over het ruiken van dennen symboliseert het gevoel dat een probleem of situatie goed genoeg is om te tolereren. Voorbeeld: een klein meisje droomde van pijnbomen in haar achtertuin die weigerden te worden gekapt en in de vuilnisbak gestopt, hoe hard ze ook haar best deed. Toen ze wakker was, was ze opgewonden dat haar ouders wilden verhuizen, maar na 6 maanden dat hun huis te koop stond, waren er geen kopers. De pijnboom weerspiegelde hoe gefrustreerd hij zich voelde over het probleem dat de verkoop van het huis niet wegging, wat de ouders ook deden om te verkopen….

…De droom over een winkelwagentje symboliseert een gerichte of serieuze houding ten opzichte van doelen. De hele tijd gefocust zijn op wat je wilt. De droom over een leeg winkelwagentje kan doelen weerspiegelen die u serieus wilt bereiken, maar nog niet helemaal hebt besloten. Je bent serieus op zoek, maar kunt niet precies vinden wat je zoekt. Voorbeeld: een meisje droomde ervan haar ex-vriendje een winkelwagentje te zien duwen. In het echte leven had ze net het uitgemaakt met hem en wist dat hij serieus op zoek was naar iemand anders….

…De droom over lynchen symboliseert een koude of harteloze benadering van het oplossen van problemen. Het kan ook de representatie zijn van voldoening door het ~vast te houden~ aan iemand die je teleurgesteld heeft. Jij of iemand anders die jezelf ongevoelig van overtuigingen ontdoet. Het kan ook de weergave zijn van een bittere daad van vergelding of een totaal verlies van respect voor iemand. De droom om achtervolgd te worden door een lynchmenigte symboliseert gevoelens over mensen of situaties die voldoening krijgen en je straffen voor verliezen of fouten. Misschien heb je iemand gekruist die graag vergelding zou ontvangen. Voorbeeld: een man droomde ervan iemand te zien gelyncht. In het echte leven had hij alle respect verloren voor een meisje dat hij leuk vond. Het lynchen weerspiegelde de koude verandering van 180 graden in zijn gevoelens voor haar….

…De droom over verstandskiezen symboliseert een ervaring waar je zeker van kunt zijn. Een situatie of ervaring die je het vertrouwen geeft dat je ‘er geweest bent’ of ‘dat hebt gedaan’. Opgroeien of een mijlpaal waar je voorbij bent gegaan. Het kan ook de weergave zijn van bewijs van ~volwassen worden~, zoals seksuele ontwikkeling of seksuele ervaring. Iets waardoor je je volwassen of volwassen voelt. De droom over het uitvallen van je verstandskiezen symboliseert volwassenheid of een verlies van jeugdige ambitie. Het gevoel dat het tijd is om tot rust te komen. Het gevoel hebben dat pronken met of praten over prestaties van volwassenen niet langer interessant is. Het kan ook wijzen op een verlies van belang dat u hecht aan het bewijzen van uzelf. De droom dat je verstandskiezen worden uitgetrokken, symboliseert het gevoel dat het belangrijk is om je succes te verbergen of te stoppen met opscheppen over een prestatie van een volwassene. Het gevoel dat het succes uit de hand is gelopen. Niet geloven dat seks, geld of andere volwassen vaardigheden zo interessant zijn als vroeger. Het gevoel hebben dat het gezinsleven nu belangrijker voor je is. Voorbeeld: een jong meisje droomde ervan zich een buitenstaander te voelen omdat haar verstandskiezen er nog niet waren. Toen ze nog wakker was, was ze net met de middelbare school begonnen en werd ze omringd door mensen die volgens haar meer sociale ervaring hadden dan zij….

…De droom over een onderzeebootschip symboliseert totale zelfbeheersing, volharding en een sterke wil in tijden van onzekerheid of negativisme. Helemaal met jezelf omgaan of in staat zijn om beslissingen te nemen zo lang als nodig is in moeilijke tijden. Voorbeeld: een jong meisje droomde van een gestrand onderzeeër. Toen ze wakker was, gaf ze op trouw te zijn aan haar vriend die in de gevangenis zat….

…De droom over een dvd symboliseert een ervaring die je kunt hebben wanneer je maar wilt. Een situatie of ontmoeting die u naar believen kunt activeren. Het kan ook de weergave zijn van het vermogen om een ​​bepaald soort ervaring opnieuw te beleven of te herhalen wanneer je maar wilt. Een dvd kan een weergave zijn van ontspannende ervaringen die u kunt genieten wanneer u maar wilt, het vermogen om mensen of situaties naar uw hand te zetten, of het vermogen om vrij te nemen wanneer u maar wilt om interesses na te streven. De droom dat iemand je dvd’s steelt, symboliseert een persoon of situatie die je vermogen om te doen wat je wilt, in gevaar heeft gebracht. Misschien voelt u zich minder vrij, minder welkom of kunt u niet genieten. Het kan ook zijn dat mensen niet hetzelfde op u reageren of zoveel tijd met u kunnen doorbrengen als voorheen. Voorbeeld: een meisje droomde er ooit van om samen met haar vriend naar een smurfen-dvd te kijken. Toen ze wakker was, genoot ze ervan om dagelijks met hem te praten over alle geweldige dingen die ze met elkaar zouden doen, zoals een huis delen, kinderen krijgen of samen ergens naartoe gaan….