…De droom over Spiderman kan een ongebruikelijke mate van moed of lef vertegenwoordigen als je probeert iemand arrogant in verlegenheid te brengen. Alles riskeren om iemand onder druk te zetten om het juiste voor zichzelf te doen. Voorbeeld: een man droomde ervan om Spiderman te zien. Toen hij wakker was, riskeerde hij zijn relatie met zijn bejaarde vader door bij de bouwinspecteurs te klagen over het verwaarloosde bezit van zijn vader. Hij hoopte dat zijn vader blut zou gaan bij het naleven van de stadsvoorschriften en gedwongen zou worden tot verkoop, zodat hij met pensioen zou gaan en niet meer in een huis zou wonen dat uit elkaar viel….

De droom om naar een gerechtsgebouw te lopen symboliseert je verwachting van gerechtigheid of veroordeeld worden. De droom om door een rechtbank te lopen, symboliseert het voelen van rechtvaardiging, schuldgevoelens, dat je ergens de verantwoordelijkheid voor moet nemen….

De droom over een kamerwoning symboliseert een perspectief op een situatie waarin je de hele tijd de ideeën of behoeften van anderen moet verdragen. Je hebt misschien het gevoel dat je het nooit meer kunt loslaten of ervan kunt genieten. Als alternatief kan een kamerwoning een weerspiegeling zijn van een huidige woonsituatie met mensen die je niet echt mag. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een kamerwoning te verlaten. In het wakende leven trokken familieleden die ze niet had leven eindelijk weg….

…De droom over The White House symboliseert een perspectief op een situatie waarin je andere mensen opmerkt die onder jouw controle staan. Macht, autoriteit of bewustzijn van anderen die u dienen. Voorbeeld: een man droomde ervan het Witte Huis in de verte te zien. Toen hij nog wakker was, had hij op het werk bijna een grote promotie gekregen….

Zie de betekenis van Rooming House