…De droom over een hoge hoed symboliseert dat je in de stemming bent om opgemerkt te worden vanwege je flair of capaciteiten. Anderen willen laten zien hoe goed of succesvol je ergens in bent. Anderen laten zien hoe geweldig je bent of hoe geweldig je leven is….

…De droom over een fedorahoed symboliseert je gemoedstoestand en houding die achterbaks is, negativisme accepteert of geniet van slechte gewoonten. U bent zich ervan bewust dat u iets verkeerd doet en geeft er niets om….

…De droom over een hoed symboliseert je humeur of houding die alleen aan anderen wordt getoond. De kleur en stijl van de hoed suggereren in wat voor stemming je bent. Dromen van een rode hoed kan een houding weerspiegelen die aan anderen wordt getoond met gevaarlijke of arrogante bedoelingen. Anderen laten zien dat je weet dat je gevaarlijk of gemeen bent….

…De droom over een piratenhoed symboliseert jou of iemand anders die in de stemming is om van anderen te profiteren. Als u de hoed draagt, kan dit uw interesse weerspiegelen om de zwakheden van anderen uit te buiten. Als iemand anders de hoed draagt, kan dit uw gevoelens symboliseren over iemand die misbruik van u maakt….

…De droom over een vuilniswagen symboliseert beslissingen of een richting in het leven waardoor je negativisme altijd niet hoeft op te merken. Een keuze of een nieuwe denkwijze die u altijd een probleem bespaart. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een vijand uit zijn jeugd te doden en zijn lichaam achter in een vuilniswagen te steken. In zijn wakende leven had hij last van haaruitval als gevolg van een ziekte en gevreesde schaamte. Hij had ook net een hoed gekocht om zijn probleem te verbergen. De vuilniswagen vertegenwoordigt zijn nieuwe hoed als een manier om altijd de schaamte van zijn haarverliesprobleem te vermijden….

…De droom over een cactus symboliseert iets dat interessant is om over na te denken, maar gevaarlijk om te doen. Misschien overweeg je iets te doen waarvan je oprecht vindt dat het te eng of gênant is. Voorbeeld: een man droomde ervan een cactus te zien. In zijn wakkere leven verborg hij met een hoed haarverlies voor een pijnlijke gezondheidstoestand. Hij wist dat hij zijn hoed af zou moeten nemen om een ​​baan te krijgen, maar dat te moeten doen was te eng voor hem toen het tijd was….

…De droom over een eland symboliseert zaken die je met rust wilt laten. Helemaal niets van je willen hebben. Merkbaar vijandig worden wanneer u gedwongen wordt een probleem aan te pakken waar u erg gevoelig voor bent. Negatief is dat een eland kan reflecteren op het uithalen of aanvallen van anderen wanneer u zich bedreigd of in het nauw gedreven voelt. Een gebrek aan confrontatie totdat iets te dichtbij of te persoonlijk wordt. Voorbeeld: een man droomde ervan een eland te zien. In zijn wakende leven had hij een ziekte die haaruitval veroorzaakte, waarvoor hij een hoed droeg. Hij was hier erg onzeker over en werd erg vijandig tegenover iemand die wilde dat hij zijn hoed af zou nemen….

…De droom over een kleuterklas symboliseert een situatie of probleem waarvan je denkt dat je je er nog geen zorgen over hoeft te maken. Misschien weet u dat er op een later tijdstip actie of zorgen zullen plaatsvinden. Weten dat iets later moeilijker zal worden. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een kleuterklas te zien. In zijn wakende leven had hij een trauma opgelopen door een ziekte waardoor hij een deel van zijn haar verloor. Hij besefte dat als de school eenmaal voorbij was, hij zijn hoed moest afzetten om een ​​baan te krijgen. Iets wat hij nu niet hoefde te doen….

…De droom over een warmwatertank symboliseert krachtig negativisme dat consistent is in je leven. Problemen die niet verdwijnen of die op de lange termijn een merkbare negatieve invloed op u hebben. Negatieve overtuigingen of gevoelens die worden ondersteund door problemen uit de echte wereld die niet zullen veranderen. Een goed ondersteund of goed onderhouden probleem. Een warmwatertank kan krachtige angsten, trauma’s of gevolgen weerspiegelen waarvan je denkt dat je ze niet kunt overwinnen. Het kan ook een zeer vindingrijke vijand symboliseren. De droom over een warmwatertank die uit je huis wordt verwijderd, symboliseert een krachtige angst of een probleem dat is aangepakt. Voorbeeld: een man droomde ervan om een ​​warmwatertank uit zijn kelder te zien halen. In het echte leven had hij te maken gehad met een krachtige angst die verband hield met zijn fysieke uiterlijk. Door een ziekte werd zijn haar kapotgemaakt en na 10 jaar nam hij eindelijk zijn hoed af in het openbaar….