Zie de betekenis van Ocean

…Zien of dromen dat je op een eiland bent, duidt op een gemoedstoestand waarin je gedachten en gevoelens hebt over geïsoleerd, eenzaam, alleen of gestrand zijn in het leven. Je bent helemaal alleen met een probleem of een situatie. Als alternatief kan een eiland wijzen op situaties waarin u zich onafhankelijk, zelfgestuurd en autonoom voelt. Je bent symbolisch een eiland voor jezelf. De droom over een eiland dat wordt overspoeld door de zee, symboliseert het gevoel overweldigd te worden door een negatieve situatie of onzekerheid terwijl je alleen voor een probleem staat. Voorbeeld: een man droomde ervan op een eiland te staan ​​en te zien hoe mensen in een lege leegte werden gezogen. In zijn wakende leven werd hij door het leger in El Salvador gemarteld op beschuldiging van het stelen van wapens. Het eiland weerspiegelde zijn gevoel alleen te zijn toen hij werd gemarteld….

Zie de betekenis van Crash

…De droom over het crashen van een auto symboliseert tegenstrijdige ideeën, doelen of situaties. Iemand heeft uw vermogen om beslissingen te nemen of uw richting in het leven voort te zetten, belemmerd. De droom over een neerstortend vliegtuig symboliseert plannen, projecten of iets dat je net bent begonnen en dat nu is mislukt. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan zijn auto tegen een andere auto te botsen. Toen hij wakker was, ontdekte de vriend van deze man dat hij sliep met zijn ex-vriendin en hij moest de affaire stoppen. De crash weerspiegelde de tegenstrijdige richting van hun leven dat ten einde liep….

…De droom over een vliegtuig symboliseert het traject of momentum van plannen, ideeën of projecten die je ‘van de grond wilt krijgen’. Positief is dat vliegtuigen een weerspiegeling zijn van succesvolle ervaringen die vorderen. Alles komt samen om een ​​gewenst gecontroleerd resultaat te garanderen. In negatieve zin kunnen vliegtuigen de realisatieplannen, ideeën of projecten weerspiegelen die niet werken zoals verwacht. Alles lijkt samen te komen om een ​​resultaat te garanderen dat niet kan worden gestopt. Als alternatief kan een vliegtuig frustratie of jaloezie uitstralen wanneer hij ziet dat iemand anders slaagt of vaart krijgt met zijn plannen. Het niet leuk vinden dat iemand iets doet wat je niet kunt of niet kunt stoppen. De droom over het missen van een vlucht symboliseert gemiste kansen of het gevoel dat alles wat fout kan gaan, fout gaat. Plannen lopen niet zoals u had gehoopt. Het kan zijn dat u met teveel verantwoordelijkheden jongleert. Iets waarnaar u streeft, is ongrijpbaar. Harder duwen is misschien geen goede oplossing voor uw problemen. Het kan een goed idee zijn om langzamer te gaan. Een betere planning of voorbereiding kan nuttig zijn. De droom over een opstijgend vliegtuig symboliseert plannen, ideeën of projecten die opstijgen. Er is momentum of vooruitgang. Het kan ook de weergave zijn van een situatie die niet kan worden gestopt. De droom over een crash van een vliegtuig symboliseert een verlies van momentum, vooruitgang of vertrouwen. Plannen of projecten waarvan u dacht dat ze zouden werken, mislukken plotseling. De droom over een vliegtuig dat een vlucht afbreekt, symboliseert vertragingen of teleurstellingen met plannen of projecten die je hebt. De droom om met het vliegtuig naar een ander land te vliegen symboliseert de realisatie van plannen of keuzes die leiden tot een andere mentale toestand. Een huidige situatie brengt je naar totaal andere emoties of focus. Voorbeeld 1: een vrouw droomde ervan in een vliegtuig te zitten dat altijd werd afgebroken. In het echte leven had ze problemen om van een hobby van haar een zakelijke onderneming te maken. Er bleven problemen ontstaan ​​die haar doelen vertraagden. Voorbeeld 2: een man droomde van een vliegtuig dat opstijgt in het donker. In het echte leven hadden ze een collega die in zeer onzekere tijden op het punt stond een ambitieus businessplan uit te brengen. Voorbeeld 3: Een man droomde van het zien van een vliegtuig in een hanger. In het echte leven was hij werkloos en verveelde hij zich tijdens het wachten op een andere baan….

…De droom over een heteluchtballon symboliseert gedachten en emoties die je hebt om boven een situatie uit te stijgen. Je bent een groter, beter persoon, of je kijkt op een positievere of zelfverzekerder manier naar het leven. Het kan ook de weergave zijn van een meer volwassen of intelligent perspectief op een situatie. Het zien van een crash van een heteluchtballon symboliseert problemen met vergeving, acceptatie en begrip van anderen. U kunt ook terugvallen in depressie, pessimisme of negatieve denkpatronen. De droom over een roodgloeiende luchtballon symboliseert op een negatieve of buitensporige manier ~boven~ anderen uitstijgen. Men zou bijvoorbeeld verloren macht in een relatie over een slechte pestkop kunnen terugwinnen, maar dan arrogant en eigenwijs beginnen te worden….

Zie de betekenis van Crash

…De droom over de aandelenmarkt symboliseert een interesse in het doen van persoonlijke investeringen in nieuwe ideeën, relaties of mogelijkheden. Gevoel dat jij of anderen een kans willen wagen op iets beters voor de toekomst. Dromen dat de aandelenmarkt is gecrasht, symboliseert een klap voor uw hoop, dromen of vertrouwen in de toekomst. Zich op een zijspoor voelen. Uw persoonlijke investering in een situatie of relatie kan als verspild aanvoelen. Het kan ook de weergave zijn van uw angst om alles te verliezen waarvoor u op een bepaald gebied van uw leven hebt gewerkt. Als alternatief kan het dromen over de crash van de aandelenmarkt uw gevoel weerspiegelen dat niemand risico wil nemen op iets nieuws. De angst dat anderen het vertrouwen in u verliezen en niet bereid zijn iets voor u te riskeren….