…De droom over een assortiment groenten kan de kwaliteit vertegenwoordigen van een situatie of ervaring die aan een uitgebalanceerde set basisbehoeften voldoet. Het gevoel hebben dat iets heilzaams geen plezier of een goed gevoel heeft. Een weerspiegeling van jou of iemand anders die meer bezig is met verantwoordelijkheid en persoonlijke groei dan met plezier. Groente kan een teken zijn dat jij of iemand anders de behoefte voelt om een ​​natuurlijke cyclus of natuurlijk pad te volgen. Het negeren van plezier, de attributen van succes of spelen. Niet doen wat andere mensen doen of rages vermijden. De droom over verwelkende groenten symboliseert het gevoel dat een natuurlijk pad of het vasthouden aan basisbehoeften machteloos is. Ideeën die opwinding, plezier of een goed gevoel stimuleren, domineren. Overweeg specifieke individuele groenten voor extra betekenis. Zie het gedeelte over voedselthema’s voor meer informatie over groentesymboliek. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan om mensen altijd groenten te geven. Toen ze wakker was, merkte ze dat ze constant het verzoek van haar kinderen om een ​​nieuw speeltje dat uit was, afwees….

De droom over iets afsnijden symboliseert overtuigingen, gewoonten, relaties of situaties die je doorbreekt.

…De droom over iets snijden symboliseert je wens om iets precies zo te hebben zoals jij het wilt. Het kan ook de weergave zijn van inspanningen om op een bepaalde manier herinnerd te worden. De droom over een beeldhouwwerk symboliseert gevoelens over opgemerkt te worden voor iets waar je hard voor hebt gewerkt. Merk op dat je iets voor jezelf hebt gemaakt. Zorgvuldig geconstrueerde uitgebreide gedachten. De droom over het snijden van vlees kan op een bepaald gebied van je leven het totale vertrouwen of de kracht weerspiegelen. Kracht of controle die precies wordt afgehandeld zoals u dat wilt. De droom om iets in een boom te snijden, symboliseert dat je het gevoel wilt hebben dat een relatie of situatie voorgoed herinnerd zal worden. Voorbeeld: een vrouw droomde van een houtsnijvalk. Toen ze wakker was, voelde ze zich goed om op te merken hoe hard ze had gewerkt om haar kanker te behandelen en er bovenop te blijven. Voorbeeld 2: een man droomde ervan iemand te zien waarvan andere mensen twijfelden of hij in staat was om een ​​sculptuur uit een boom te hakken. Toen hij wakker was, had hij het gevoel dat zijn vrienden twijfelden aan zijn vermogen om op psychologisch gebied iets van zichzelf te maken….

…Voedsel in dromen symboliseert het type en de kwaliteiten van ervaring of energie die je in je leven opneemt. Hoe bepaalde situaties u beïnvloeden. Elk voedsel heeft een unieke ervaring of energie die eraan verbonden is, gebaseerd op uw mening, gevoelens of herinneringen aan het specifieke voedsel. Bepaalde voedselsymbolen hebben de neiging universeler te zijn (bijv. Appels of havermout), terwijl andere (bijv. Bewerkte voeding of junkfood) een veel persoonlijkere betekenis krijgen op basis van uw persoonlijke gevoelens over die voedingsmiddelen. Je moet jezelf afvragen wat er het meest opvalt aan een bepaald soort voedsel en kijken hoe die eigenschappen van toepassing zijn op je huidige levenssituatie. Over het algemeen heeft fruit de symboliek van gedachten waardoor je je goed voelt, groenten meer voedzame eigenschappen en vlees symbolisch voor eigenschappen die meer in stand houden. Bevroren voedsel kan uitstelgedrag inhouden of iets uitstellen. U heeft ervoor gekozen om bepaalde problemen te negeren of later iets op te lossen. Het ontdooien van diepvriesproducten kan problemen of situaties symboliseren die worden heroverwogen. Het kan ook de weergave zijn van het feit dat u eindelijk de problemen onder ogen moet zien die u niet kunt oplossen. Misschien heb je op dit moment iets speciaals of belangrijks bewaard. De droom over verbrand voedsel symboliseert ervaringen die je hebt die overboord gingen of die je te graag wilde hebben. Verbrand voedsel kan ook de weergave zijn van een gebrek aan zorgvuldigheid bij de voorbereiding op een bepaald soort ervaring. Afleiding, gebrek aan focus, onverantwoordelijkheid. Als alternatief kan verbrand voedsel een weerspiegeling zijn van teleurstelling of het gevoel dat een bepaald soort ervaring niet goed genoeg zal zijn. Raadpleeg het thema-gedeelte voor eten voor een meer diepgaande blik op de symboliek van droomvoedsel….

…De droom over een sapcentrifuge symboliseert de wens om iets in één keer te ervaren. Het persen van fruit kan een wens zijn om je goed te voelen door snel iets te doen. Het persen van groenten kan een weerspiegeling zijn van de wens om snel een saaie situatie of verantwoordelijkheid te overwinnen….

…De droom over een tuin symboliseert iets dat zich in je leven ontwikkelt. Ofwel nieuwe manieren van denken, ofwel een leefsituatie. Je cultiveert iets of kweekt langzaam een ​​nieuw deel van je leven. Een tuin met hele kleine planten symboliseert het begin van langzame ontwikkelingen in je leven, of dingen die tijd nodig hebben om te rijpen en te groeien. De droom over een slechte tuin symboliseert negatieve denkpatronen of een negatieve levenssituatie die zich langzaam in je leven ontwikkelt. De droom over een tuin met groenten of fruit symboliseert de ontwikkeling van bepaalde denkpatronen op basis van de symboliek van die voedingsmiddelen….

…De droom over sirenes symboliseert een gevoel van urgentie. U of iemand anders die vindt dat de aandacht op een probleem moet worden gevestigd. Een situatie waarvan u denkt dat deze een onmiddellijke prioriteit heeft. Op de hoogte worden gebracht van een probleem. Negatief kan een sirene uw gevoel weerspiegelen dat iemand u dwingt om met problemen om te gaan die u niet wilt. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens dat iemand anders het dringend vindt om u af te snijden of dat uw vooruitgang een bedreiging vormt….

…De droom over Manhattan symboliseert sociale interactie met andere mensen waarbij je zo veel beter af bent dat je niemand een plezier hoeft te doen. Merk op dat je beter bent dan anderen, terwijl een hele situatie draait om jouw beslissingsbevoegdheid. U hoeft niets te doen, behalve uw eigen kracht opmerken. De leider zijn van een situatie waarin je de vrijheid hebt om iedereen af ​​te snijden die je maar wilt. Negatief gezien kan Manhattan een weerspiegeling zijn van het misbruik van uw macht om de volledige controle te houden over een sociale situatie. Machtsmisbruik met de bedoeling om simpelweg nooit te horen wat te doen. Voorbeeld: een man droomde ervan te zien dat Manhattan werd vernietigd door een asteroïde. Toen hij wakker was, had hij de volledige controle over het landgoed van zijn overleden moeder en besefte hij dat hij op een dag haar huis zou moeten verkopen omdat hij niets kon doen om het te stoppen. Manhattan weerspiegelde zijn interactie met familieleden over wie hij de volledige macht had toen hij het landgoed beheerde terwijl hij aan niemand verantwoording moest afleggen….

…Dromen over een navelstreng symboliseert onze banden met een relatie, probleem of situatie. Misschien heb je het gevoel dat je bij iemand moet zijn of dat iemand je niet wil loslaten. U kunt zich zorgen maken om alleen te zijn en uzelf te onderhouden. Als alternatief kan een navelstreng de moederband symboliseren. Misschien heb je een te emotionele band met je moeder. De droom over een navelstreng die niemand voor je zal doorknippen, kan een probleemsituatie weerspiegelen waarvan je denkt dat je die helemaal alleen moet aanpakken. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een baby te krijgen en merkte dat haar man haar niet wilde helpen het koord door te snijden. Toen ze wakker was, begon ze haar tienerzoon te kastijden vanwege zijn respectloze gedrag en had ze het gevoel dat haar man haar in verlegenheid bracht door haar niet te steunen. Het ongeknipte koord verbeeldde hoe ze het gevoel had dat ze alleen met haar zoon omging….

…De droom over een slagersmes symboliseert conflicten die ernstig, ingrijpend of totaal onverschillig zijn. Een probleempersoon of situatie die alles wil en niets teruggeeft. Een probleem dat uw absolute mislukking wil en niets minder. Onverbiddelijke overtuigingen of een totale onwil om compromissen te sluiten met de problemen waarmee u worstelt. Misschien heb je het gevoel dat iemand erop uit is om je te pakken te krijgen en niets achter te laten. Als alternatief kan het uw eigen poging weerspiegelen om iemand volledig af te snijden….

…De droom over een hysterectomie symboliseert een opzettelijke keuze of behoefte om ervoor te zorgen dat ~meer van iets~ nooit meer kan gebeuren. Zorg ervoor dat een deel van uw leven zich nooit zal herhalen of opnieuw zal worden ondersteund. Dromen over een hysterectomie kan ook de vertegenwoordiging zijn van een keuze om jezelf af te snijden van het ondersteunen of zorgen voor de behoeften van anderen. Als alternatief kan het opmerken dat anderen een hysterectomie krijgen een weerspiegeling zijn van uw observatie van andere mensen in het wakkere leven die permanent zijn afgesneden van hun ondersteuningssystemen. Financiële of sociale steun wordt voorgoed afgesneden. Negatief kan een hysterectomie het gevoel weerspiegelen dat u permanent niet in staat bent iets te doen waar u om geeft. Iemand niet meer financieel of sociaal kunnen steunen….