De droom over sperziebonen symboliseert onaangename ervaringen of keuzes waarvan u weet dat deze in uw beste belang zijn. Verantwoordelijk zijn als dat niet hoeft te zijn. Er gebeurt iets vervelends in je leven waarvan je weet dat het goed voor je is. Het kan ook de weergave zijn van een saaie langetermijnbeslissing die goed voor je is. Positief is dat sperziebonen situaties kunnen weerspiegelen waarin u tevreden bent met uzelf omdat u het juiste doet als het moeilijk is….

…De droom over een gummibeer symboliseert een prettige situatie waarvan het moeilijker is om van te genieten dan je eerst dacht dat het zou zijn. Negatief, een gummibeer kan een teken zijn dat u te enthousiast bent over iets dat onrealistisch is. Voorbeeld: een meisje droomde van een groene gummibeer. In het echte leven ontmoette ze eindelijk een man met wie ze sprak en die in een andere staat woonde. Tijdens deze ontmoeting flirtte haar zus met de man. De groene gummibeer vertegenwoordigde de jaloezie die ze voelde, terwijl ze zich ook realiseerde dat een echte relatie moeilijker is dan een telefoonrelatie….

…De droom over een kikker symboliseert situaties in je leven die niet werken. Relaties of situaties die zijn mislukt of niet gebeuren zoals u had verwacht. Zwarte kikkers weerspiegelen mislukkingen die je angst inboezemen of dat je veel moeite hebt om er overheen te komen. Lichtbruine kikkers weerspiegelen het falen van dingen die je verlangt en waarvan je niet denkt dat je ze ooit kunt hebben. Het kan ook zijn dat u uw tijd en middelen verspilt aan het proberen om storingen op te lossen of het verleden te veranderen. Voorbeeld: een vrouw droomde ooit van kikkers in haar achtertuin terwijl ze veel tijd aan het nadenken was over een aantal van haar mislukte relaties….

…De droom over verkeerslichten symboliseert een controlerende factor voor uw voortgang in een situatie. Negatief kan het een teken zijn dat iemand anders uw vermogen om vooruitgang te boeken onder controle heeft. Een rood lampje geeft aan dat u voor een persoon of situatie moet wachten of even moet wachten. U kunt zich terughoudend of ongeduldig voelen. Een groen licht geeft aan dat u gereed bent of dat u het ~groene licht~ hebt gekregen. De voorwaarden zijn goed om door te gaan met uw doelen of beslissingen….

…De droom over een papegaai symboliseert het herhalen van wat je aan anderen hebt gehoord. Blauwe papegaaien kunnen staan ​​voor het herhalen van positieve informatie. Rode papegaaien vertegenwoordigen het herhalen van negatieve informatie of liegen over teruggeroepen informatie. Groene papegaaien kunnen egoïstische bedoelingen weerspiegelen als u informatie aan anderen herhaalt. Jaloezie, hebzucht of arrogantie is een drijvende factor. Het kan ook de weergave zijn van advies over geld dat u herhaalt….

…De droom over rode appel symboliseert een gezonde invloed of behoefte aan positieve verandering. Het weerspiegelt een besef van slechte oordelen of de bereidheid om een ​​negatieve situatie te veranderen. Er klopt iets niet en u wilt het corrigeren. Een appel kan een teken zijn dat u bereid bent toe te geven dat u ongelijk had of dat u zich wilt verbeteren. De droom over groene appels of granny smith-appels symboliseert gezond verstand, slimme keuzes of beslissingen die in jouw voordeel werken….

…De droom over donkergroen symboliseert een vorm van egoïsme. Als je het in een droom ziet, weerspiegelt het gedachten die je hebt die alleen volledig in beslag worden genomen door je eigen plezier of persoonlijk gewin. Een deel van uw leven of een denkpatroon waar u zich geen zorgen maakt over het gevoel of welzijn van anderen. Donkergroen duidt op jaloezie, hebzucht, materialisme, bedrog en niet willen delen met andere mensen. Donkergroen kan ook wijzen op sterke angsten om te verliezen of gedachten over zelfmoord. Donkergroen kan ook een weerspiegeling zijn van groei waarvan u denkt dat deze in de verkeerde richting gebeurt, langzame vooruitgang, het gevoel dat u geen gezonde uitlaatklep kunt vinden. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een walgelijke groene jurk te dragen. Toen ze wakker was, kon ze het niet uitstaan ​​om te wachten tot een man met wie ze een affaire had, zijn vrouw zou verlaten….