…De droom over een ring symboliseert toewijding. Toewijding aan een relatie of aan een nieuwe onderneming. Een weerspiegeling van uw loyaliteit aan uw idealen, verantwoordelijkheden of overtuigingen. Als alternatief kan een ring ook de weergave zijn van uw verlangen naar toewijding. De droom over een gouden ring symboliseert een verbintenis of belofte die gegarandeerd is. Het kan ook de weergave zijn van uw verlangen naar loyaliteit, veiligheid of bestendigheid. De droom over het verliezen van een ring symboliseert gevoelens over een verloren verbintenis of een verbroken belofte. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een man te zien die ze graag een trouwring droeg. In het echte leven verlangde ze een serieuze toewijding van deze man….

Zie de betekenis van Ring

…De droom over een trouwring symboliseert een gevoel van toewijding, stabiliteit of bestendigheid in een situatie. Het kan ook de weergave zijn van een diep gevoel van loyaliteit. Als alternatief kan een trouwring uw verlangen vertegenwoordigen om te trouwen of om iemand diep toegewijd te zijn. De droom over het weggeven van een trouwring symboliseert het opgeven of afwijzen van een of andere verplichting. Weglopen van beloften of permanente plannen voor de toekomst. Voorbeeld: een jonge vrouw droomde ervan een man te zien die ze leuk vond met een trouwring om zijn vinger. Toen ze wakker was, fantaseerde ze stiekem over haar huwelijk met de man….

…De droom over diamanten symboliseert onvergankelijkheid. Overtuigingen, gevoelens of situaties die gegarandeerd zijn. Diamanten kunnen ook deugd of principes vertegenwoordigen die onwankelbaar zijn. Nooit toegeven of compromissen sluiten met wie je bent of waar je in gelooft. De droom over een diamanten ring symboliseert een permanente verbintenis of belofte die je hebt gedaan. Het kan ook de weergave zijn van een permanente belofte die aan u is gedaan….

…De droom over gouden munten symboliseert positieve gevoelens over macht of middelen die je kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Merk op dat je iets waardevols leuk vindt dat je hebt. Misschien bewonder je kansen of mogelijkheden die altijd voor je beschikbaar zijn. Geniet ervan te weten dat je macht of vrijheid hebt die er altijd is als je dat wilt. Het zien van iemand anders met gouden munten symboliseert jou of iemand anders die geniet van het opmerken van keuzevrijheid of de kracht om te ervaren wat ze willen. Het zien van slechte of slechte mensen met gouden munten symboliseert negatieve aspecten van je persoonlijkheid die het leuk vinden om op te merken en de macht hebben om keuzes te maken. Het kan negatieve levenssituaties weerspiegelen die angsten of teleurstelling in stand houden. U kunt zich ook totaal machteloos voelen om iemand tegen te houden die meer macht of middelen heeft dan u….

Zie de betekenis van speelkaarten

…De droom over Adam en Eva symboliseert een gebied in je leven waar je helemaal opnieuw begint of je leven opnieuw moet opbouwen. Adam- en Eva-dromen gaan meestal gepaard met symbolen zoals atoombommen of scenario’s voor het einde van de wereld. Dit weerspiegelt een krachtige verandering in het leven of het geloofssysteem van de dromer die vereist dat ze opnieuw beginnen of een nieuwe richting inslaan….

* Zie broeders, zusters

…Dromen in zwart-wit symboliseert een gebrek aan opwinding of interesse in je leven. Je hele leven voelt alsof het gewoon door de bewegingen gaat en niet geniet van de schoonheid ervan. De droom over het zien van een zwart-witfoto symboliseert je herinnering aan een situatie voordat er een grote verandering plaatsvond. Herinnerend hoe eenvoudig het leven was. Negatief, een zwart-witfoto symboliseert uw herinnering aan hoe goed het leven was voordat er iets ergs gebeurde of voordat u gedwongen werd uw negatieve gedrag te veranderen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een zwart-witfoto te zien. Toen hij wakker was, werd hij betrapt op het plegen van een misdaad en probeerde hij zich zijn gedrag te herinneren vlak voordat hij werd gepakt….

…De droom over dokter Jekyll en meneer Hyde symboliseert extreme gevoeligheid over het nakomen van een belofte of doen wat je zei dat je zou doen. Vriendelijkheid of verleiding alvorens irrationeel en arrogant te zijn. Het kan ook de weergave zijn van een moeilijkheid die niet in staat is om iets op beide manieren te hebben. Als alternatief kunnen dokter Jekyll en meneer Hyde een persoon vertegenwoordigen waarvan je denkt dat hij geweldig was voordat ze je shockeerden omdat ze vreselijk waren. Het kan zijn dat je geschokt bent dat iemand zo arrogant of negatief is dat ze je graag pijn doen nadat je dacht dat ze je vriend waren….

…De droom over een pijl en boog symboliseert doelen, plannen en voorbereidingen die je voor jezelf treft of instelt. Streven naar perfectie of precies wat je wilt. Als een slecht of slecht persoon een pijl en boog in een droom gebruikt, symboliseert dit een aspect van je persoonlijkheid met doelen of plannen die niet in je beste belang zijn, of die contraproductief zijn. Het kan ook een afspiegeling zijn van iemand waarvan je denkt dat hij je wil pakken. Als een pijl en boog wordt gebruikt om een ​​raam af te breken, symboliseert dit uw doelen en plannen die het voor u moeilijk maken uw huidige situatie te begrijpen of intelligente beslissingen over de toekomst te nemen….

…Het dragen van een pet en jurk in de droom, geeft aan dat je overgaat naar een hoger niveau in je leven. U bent klaar om door te gaan naar de volgende fase….

…De droom over rivaliteit tussen broers en zussen symboliseert je poging om je eigen onzekerheden of gebreken te overwinnen. Het kan ook de weergave zijn van uw worsteling om in het reine te komen met alternatieve meningen of gevoelens. Als alternatief kan een rivaliteit tussen broers en zussen uw mening geven over andere mensen die strijden om verschillende meningen of doelen….

…De droom over een neef symboliseert een kwaliteit in jezelf op basis van je meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. De droom dat iemand je neef is die niet echt je neef is, symboliseert situaties, realiteiten of problemen waar je moeilijk van los kunt maken. Het gevoel hebben dat je niets kunt doen aan iets dat moet worden erkend of geaccepteerd. Positief is dat neven met wie u niet echt familie bent, een weerspiegeling kunnen zijn van verplicht respect, erkenning of acceptatie die aan u wordt gegeven. Met je ‘voet tussen de deur’ of een minimumvereiste die je het recht geeft om iets te verdienen of om überhaupt geluisterd te worden. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn neef te zien. De kwaliteit die het meest opviel aan deze neef was haar moed om problemen het hoofd te bieden. Toen hij wakker was, bouwde hij eindelijk de moed op om te schreeuwen tegen een hebzuchtig familielid dat geen gunst beantwoordde toen hij die het meest nodig had. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een zwangerschapstest te doen met haar neef. Toen ze wakker was, vreesde ze te worden veroordeeld voor het doen van een zwangerschapstest. Haar neef was iemand die volgens haar veroordelend was….

…De droom over een sleutel symboliseert een vaardigheid of wat je weet dat je kunt doen. Toegang, controle of vrijheid om iets te doen. Als alternatief kan een sleutel speciale kennis of de oplossing voor een probleem weerspiegelen. Een belangrijk punt om te overwegen o te weten wat er moet gebeuren. De droom over een gouden sleutel kan invloed, macht of middelen weerspiegelen die u toegang geven tot iets wanneer u maar wilt. Een ring van sleutels veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Een aantal verschillende dingen waarvan u weet dat u ze kunt doen. Het kan ook de weergave zijn van de status, autoriteit en macht….

…De droom over de aas in het kaartspel symboliseert een conform voordeel in een strategische situatie. Veel geluk of een overhand die overeenkomt met uw voordeel als u een gokje neemt. Voorbeeld: een man droomde ervan blackjack te winnen met een diamanten aas. In het echte leven nam hij een kans om een ​​borg te betalen voor een appartement waarvan hij niet zeker wist of hij ooit zou kunnen verhuizen vanwege onzekerheid bij zijn werkgever. De diamanten aas weerspiegelde het geluk dat hij ervoer toen zijn werkgever alles deed wat hij nodig had om hem te helpen met het appartement….

…De droom over een juweel (diamanten, smaragden, etc.) symboliseert iets over jezelf of je leven dat je bewondert of koestert. Iets wat je voelt, kan nooit falen of kracht verliezen. Onbreekbaarheid of bestendigheid. Juwelen kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van de kracht van uw wilskracht of integriteit. Eigenschappen over jezelf waarop altijd kan worden gerekend of die anderen bewonderen….

…De droom over het spelen van kaarten symboliseert het strategiseren in een bepaald deel van je leven of iemand proberen te slim af te zijn. Diamanten weerspiegelen succes of weten dat je ergens mee weg kunt komen. Clubs weerspiegelen het vertrouwen dat je nooit zult falen. Weten dat iets al van jou is. Harten weerspiegelen zelfvertrouwen is iemand anders laten zien wat je doet of denkt. Je denkt niet dat wat je iemand aandoet, een probleem is. Schoppen weerspiegelt moeilijke tijden en teleurstellingen. Een totaal gebrek aan bezorgdheid over de gevoelens van iemand anders. Iemand iets laten doen wat je wilt waarvan je weet dat ze het niet willen….

…De droom over medailles symboliseert gevoelens van erkenning of beloning voor een prestatie. Je herkend voelen vanwege je capaciteiten of talenten. Gevoel dat je ergens de beste in bent. Negatief, medailles kunnen gevoeligheid of onzekerheid weerspiegelen om als de beste te worden opgemerkt. Ze kunnen ook de weergave zijn van een arrogante behoefte om uw superieure capaciteiten te tonen. Als alternatief kunnen medailles een teken zijn dat u te veel ~op uw lauweren rust~. De droom over een gouden medaille symboliseert erkenning of erkenning als de absoluut beste. Het gevoel hebben dat uw prestatie of prestatie perfect was. Een superieure prestatie die de meeste aandacht krijgt. De droom over een zilveren medaille symboliseert erkenning of erkenning als goed, maar niet geweldig. Het gevoel hebben dat je niet zo perfect bent als je zou willen zijn. Misschien heb je het gevoel dat een enkele fout je de erkenning heeft gekost die je wilde. De droom over een bronzen medaille symboliseert het gevoel dat je erkenning alleen uit respect is. Een opmerkelijke prestatie die op niemand indruk maakt….

…Zien of dromen dat je op een eiland bent, duidt op een gemoedstoestand waarin je gedachten en gevoelens hebt over geïsoleerd, eenzaam, alleen of gestrand zijn in het leven. Je bent helemaal alleen met een probleem of een situatie. Als alternatief kan een eiland wijzen op situaties waarin u zich onafhankelijk, zelfgestuurd en autonoom voelt. Je bent symbolisch een eiland voor jezelf. De droom over een eiland dat wordt overspoeld door de zee, symboliseert het gevoel overweldigd te worden door een negatieve situatie of onzekerheid terwijl je alleen voor een probleem staat. Voorbeeld: een man droomde ervan op een eiland te staan ​​en te zien hoe mensen in een lege leegte werden gezogen. In zijn wakende leven werd hij door het leger in El Salvador gemarteld op beschuldiging van het stelen van wapens. Het eiland weerspiegelde zijn gevoel alleen te zijn toen hij werd gemarteld….

…Dromen dat je aan het strippen bent, kan staan ​​voor je poging om anderen met verlangen te plagen of te bespotten. Anderen het gevoel geven dat ze dicht bij hun doelen staan ​​en ze buiten bereik houden. Als je iemand ziet strippen, kan dit een doel weerspiegelen waarvan je denkt dat het je treitert of altijd buiten bereik ligt….

…De droom over een orgie symboliseert aspecten van je persoonlijkheid die volledig gericht zijn op seksueel verlangen, of verlangen naar dingen die je wilt. Je kunt niet stoppen met nadenken over wat je wilt of mensen waartoe je je aangetrokken voelt. Orgieën hebben de neiging om in dromen te verschijnen als iemand buitensporige seksuele fantasieën en verlangens heeft. Als je een orgie in een droom ziet, kan dit een teken zijn dat je het verlangen naar aantrekkelijke mensen moet weerstaan ​​en elke blootstelling aan pornografie moet verminderen. Een orgie kan ook symbool staan ​​voor een aantal verschillende persoonlijkheidskenmerken of kwaliteiten die je samenvoegt tot een levenservaring….

…De droom over het zien van iemand met een bult op zijn rug symboliseert je gevoelens over zeer ongemakkelijke of abnormale situaties die de hele tijd worden opgemerkt. Het kan ook de weergave zijn van een hardnekkig probleem dat altijd de aandacht op zichzelf trekt. De ondraaglijkheid van het moeten leven met een probleem of last. Als alternatief kan dromen over een persoon met een bultrug gevoelens weerspiegelen over het feit dat je permanent afgesneden bent om ooit weer normaal te worden. Leven met een afwijking die nooit ophoudt anderen te verrassen of te ~afschrikken~. De droom over de bult van een kameel symboliseert de last of verantwoordelijkheid die je draagt ​​en die door anderen wordt opgemerkt….

…De droom over een voetstuk symboliseert bewondering, erkenning of eer. Er tegen opgekeken worden. Totaal respect. U of iemand anders is het voorwerp van bewondering. Het kan ook de weergave zijn van een persoon of situatie die tot een perfect voorbeeld wordt gemaakt. Negatief kan een voetstuk een teken zijn dat u ongewenste aandacht krijgt of dat iemand anders vindt dat u belangrijker bent dan u denkt dat u bent. Het kan ook een zonde zijn dat je ego overmatig opgeblazen raakt of dat je pronkt. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn vrouw op een voetstuk te zien staan ​​en er dan vanaf te vallen. In zijn wakkere leven steunde hij graag haar carrière totdat hij besefte dat ze het nooit zou verlaten om moeder te worden….

…De droom over een zoeklicht symboliseert een poging om iets te begrijpen of op te merken dat niet doet wat het zou moeten doen. Het kan zijn dat een persoon of situatie zich verdacht of ongepast gedraagt ​​en misschien wilt u dit zelf onderzoeken. Als alternatief kan een zoeklicht een persoon of situatie weerspiegelen die u wantrouwend vindt. Het kan ook de weergave zijn van onderzoeken naar klachten over u….

…Dromen dat je bij een graf bent, symboliseert een afgedankt aspect van jezelf of je leven dat je loslaat. Het einde van een probleem of levenssituatie. Mogelijk ervaart u veranderingen in uw persoonlijkheid of overtuigingen. U kunt ook een nieuwe start in het leven ervaren. Negatief, een graf wijst op het einde van positieve aspecten van je leven. Dingen die je leuk vond of waarvan je hebt geprofiteerd, worden opgegeven. Positief is dat een graf wijst op persoonlijke groei als je negatieve denkpatronen of negatieve levenssituaties negeert. De droom over het zien van je eigen graf kan een weerspiegeling zijn van het zelfbewustzijn van een krachtige verandering of mislukking die je is overkomen. Merk op dat je leven voor altijd is veranderd, beschaamd of mislukt. De droom over het graven van een graf symboliseert de voorbereiding om een ​​bepaald aspect van je leven voorgoed los te laten. Het graven van uw eigen graf kan een weerspiegeling zijn van uw overtuiging dat u zich voorbereidt op een permanente verandering. Zich gedwongen voelen tot mislukking of verlegenheid. Kiezen om te verliezen of op te geven. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan bij een graf te staan ​​en een grafsteen te lezen. Toen hij wakker was, werd hij geadopteerd en besteedde hij veel tijd aan het nadenken over zijn echte ouders en hoe hij nooit meer met hen kon praten. Het graf weerspiegelde zijn gevoelens over het feit dat zijn echte ouders voorgoed verdwenen waren. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan haar eigen graf te zien. Toen ze wakker was, was ze verkracht en verliet haar vriend haar. Het graf weerspiegelde haar gevoel dat haar vorige gelukkige leven en onschuld voor altijd verdwenen waren….

…De droom over een kassa symboliseert de confrontatie met de realiteit van je keuzes. Realiseren van de persoonlijke kosten of gevolgen van een keuze. Aan een kassa staan ​​en de prijs opmerken, kan een cruciaal moment zijn waarop u de persoonlijke kosten opmerkt van een keuze die u hebt gemaakt voordat u ermee doorgaat. Negatief kan een kassa een moment zijn waarop u zich afvraagt ​​~Wat heb ik gedaan om hier te komen?~ De droom om achter een kassa te werken, kan een weerspiegeling zijn van uw poging om iemand anders bewust te maken van de kosten van hun beslissingen….

…De droom over een pier symboliseert een positieve kijk op onzekerheid in je toekomst. Onzeker zijn, maar toch enthousiast over situaties die u niet kunt voorspellen. Een symbool dat u misschien ziet als u zich optimistisch voelt over verhuizen, naar school gaan of aan een nieuwe baan beginnen. Voorbeeld: een jonge vrouw droomde ervan op een pier te staan ​​en in de oceaan te kijken om dode maïsvelden te zien. In het echte leven was ze erg enthousiast omdat ze net naar een andere staat was verhuisd, maar ze realiseerde zich dat het niet zo opwindend was als ze had gehoopt….

…De droom over een boom symboliseert een deel van je leven dat is gevestigd. Een situatie of probleem dat onwrikbaar of onveranderlijk is. Iets dat veel moeite kost om er vanaf te komen of waar altijd op kan worden vertrouwd. Positief is dat het uw vertrouwen, geloof of vertrouwen in iets kan weerspiegelen. Negatief kan het een aanhoudend probleem weerspiegelen. Een boom kan ook symbool staan ​​voor iets in je leven waar je je heel prettig bij voelt, of een situatie waarvan je denkt dat die nooit zal veranderen. De droom over een boom die van de grond wordt gerukt, symboliseert een dramatische verandering in een situatie in je leven waarvan je dacht dat die nooit zou gebeuren of waar je je te comfortabel bij voelde. De droom over een boomstam van dichtbij kan weerspiegelen hoe dicht u emotioneel of situationeel bij een bestaand probleem of probleem bent. Misschien heb je er veel aan. Een dode boom symboliseert een overgang naar een stabiele situatie. Ofwel is uw zelfvertrouwen verloren gegaan of is een moeilijk probleem opgelost. Het zien van een boomstronk symboliseert een stabiele situatie of een hardnekkig probleem dat je hebt overwonnen of de moeite hebt genomen om het hoofd te bieden. De droom over het door keuze beklimmen van een boom symboliseert wakende levenssituaties waarin je de behoefte voelt om te bewijzen dat je zelf iets kunt inhalen als het moet. De droom over het beklimmen van een boom uit angst of een behoefte aan veiligheid symboliseert een perfecte naleving van verantwoordelijk gedrag om mislukking te voorkomen. Het kan ook de weergave zijn van vasthouden aan of rennen aan uw gezin om moeilijke problemen te voorkomen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan naast een boom te staan ​​en naar de sterren te kijken. In het echte leven worstelde ze om haar religieuze geloof te vernieuwen. De boom weerspiegelde dat haar geloof onwankelbaar en gevestigd was, terwijl de sterren waar ze naar opkeek de mogelijkheden weerspiegelden om haar geloof te hernieuwen die ze begon te zien in een vriendin die haar verraste door met haar te willen oefenen. Voorbeeld 2: Een jonge man droomde ervan te zien hoe een boom van de grond werd gerukt. In het echte leven was hij geschokt toen hij ontdekte dat het huis van zijn ouders zou worden verkocht. De boom weerspiegelde zijn gevoel van thuis dat permanent en gevestigd was. De boom die van de grond werd gerukt, symboliseerde het gevoel van stabiliteit en thuis dat hem snel werd ontnomen. Voorbeeld 3: Een jonge man droomde ervan in een kokospalm te klimmen en de kokosnoten op de grond te laten vallen terwijl iemand naar hem keek. Toen hij wakker was, werd hij beschuldigd van financieel falen en moest hij een aantal lang uitgesponnen stappen nemen om te bewijzen dat hij in feite financieel zeker was….