…Het zien of gebruiken van een beker in je droom symboliseert je behoefte om verschillende aspecten van je leven samen te integreren. Misschien probeert u iets nieuws of wacht u op de resultaten van een verandering. Misschien probeert u een probleem vanuit een heel ander perspectief te bekijken….

…De droom over een glazen huis kan een perspectief of mening vertegenwoordigen die uiterst kwetsbaar is voor kritiek. Het kan ook de weergave zijn van een verhoogd gevoel van angst om aangevallen, uitgekozen of in verlegenheid gebracht te worden….

…De droom over een glazen pot symboliseert iets over jezelf of je leven dat je op elk moment wilt opmerken. Een kwestie waarvan u vindt dat u die naar voren moet kunnen brengen wanneer u maar wilt of waar u zich goed bij voelt wanneer dat nodig is. Het kan ook de weergave zijn van bronnen of kansen waar u graag altijd toegang toe heeft. Zoveel ervaring of gevoel hebben als je wilt. Voorbeeld: een vrouw droomde van een lelijk hagediswezen in een pot. Toen ze wakker was, vertelde ze graag over hoe vreselijk haar kankerervaring was. Het wezen in de pot vertegenwoordigde de vreselijke ervaring van haar kanker die ze zichzelf op prijs stelde als confronterend en die ze graag kon bespreken zoveel ze wilde….

…De droom over gewei symboliseert je gevoeligheid om te horen wat je moet doen. Een teken dat u of iemand anders anderen op een display laat zien dat u niet bereid bent om inmenging te accepteren. De droom over glazen gewei kan een teken zijn dat je er gevoelig voor bent dat je wordt verteld wat je moet doen, terwijl je ook het gevoel hebt dat iemand anders je gemakkelijk in verlegenheid kan brengen of je wil kan breken. Het gevoel hebben dat je er stom uitziet als je probeert iemand buiten je bedrijf te houden als je niet perfect bent….

…Het zien van een muur in de droom symboliseert een mentale of emotionele barrière, beperking of obstakel voor vooruitgang. Kleuren of ontwerpen aan de muur zullen helpen om het thema van het obstakel te benadrukken. Oranje muren symboliseren een zeer krachtig en dramatisch obstakel dat moet worden overwonnen voordat vooruitgang kan worden voortgezet. Rode muren symboliseren een zeer negatieve obstructie die moet worden verwerkt. De droom over een glazen wand symboliseert een psychologische barrière die je niet hoeft te respecteren. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van gevoelens van terughoudendheid en gedwongen om alleen te observeren. De droom om door een muur te reiken symboliseert je poging om nieuwe ideeën te proberen of problemen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Laat de huidige opvattingen je niet tegenhouden. De bereidheid om een ​​nieuwe houding of overtuiging over een probleem te hebben….

…De droom over een wasmachine vertegenwoordigt persoonlijke veranderingen die je bij jezelf opmerkt. Je persoonlijkheid of wie je bent wordt opgemerkt dat verandert. Het kan ook de weergave zijn van persoonlijke groei of zelfverbetering die u bent begonnen. Een wasmachine kan een teken zijn dat u ervoor kiest om slechte gewoonten op te geven of uzelf te veranderen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een baby naar haar te zien zwaaien in een ouderwetse glazen wasmachine. Toen ze wakker was, was ze zwanger en had ze het gevoel dat mensen door het krijgen van een baby merkten dat haar persoonlijkheid veranderde terwijl ze zich op de bevalling voorbereidde. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan dat hij en zijn vrouw in een pretpark met een wasmachine reden. In het wakkere leven deden hij en zijn vrouw zich voor als ouders terwijl ze zich voorbereidden op een geboorte. De rit met de wasmachine weerspiegelde hun pogingen om opzettelijk hun persoonlijkheid te veranderen om meer verantwoordelijk te zijn terwijl ze hun ouderschapskwaliteiten testten….