…De droom over geld symboliseert de kracht om doelen of doelstellingen te bereiken. De doelstellingen kunnen psychologisch, emotioneel of het bereiken van gewenste ervaringen in het wakkere leven zijn. Je bent in staat om te denken, te voelen of te doen wat je wilt in het leven. Geld geeft weer hoe krachtig u of een bepaald aspect van uw persoonlijkheid is. Geld vinden symboliseert inzicht dat je bevrijdt van negativisme en je de kracht geeft om een ​​gelukkiger, bekwamer of bewuster persoon te zijn. Obstakels worden op de een of andere manier verwijderd. De droom over het winnen van geld symboliseert gevoelens van geluk. Kracht of middelen verkregen door verandering of die je niet had verwacht. De droom over het stelen van geld symboliseert macht, middelen of kansen die je ophoudt. Het maakt je misschien niet uit wat iemand anders zegt of denkt en toch iets doet. Van geld beroofd worden, symboliseert negatieve denkpatronen of situaties die uw zelfvertrouwen, bekwaamheid of emotionele hindernissen wegnemen. Geld krijgen symboliseert inzichten, positieve denkpatronen of levenssituaties die je zelfvertrouwen vergroten. Het kan ook wijzen op negatieve denkpatronen of obstakels die worden overwonnen. In positieve zin weerspiegelt geld mogelijkheid, macht en kans. In negatieve zin symboliseert geld negatieve levenssituaties die moeilijk te overwinnen zijn, of kansen die worden verspild. Misschien heb je het gevoel dat je niet genoeg kracht hebt om te doen wat je wilt. Als slechte of slechte mensen in een droom geld hebben, symboliseert dit angst, slechte gewoonten of moeilijke levenssituaties die krachtig zijn. Het kan ook een weerspiegeling zijn van slechte gewoonten die uit de hand lopen. Zie het thema-gedeelte voor geld. De waarde van geld in dromen maakt gebruik van droomnumerologie. Zie het thema-gedeelte voor cijfers….

…De kleur rood in dromen symboliseert negativisme, negatieve bedoelingen of negatieve situaties. In een droom weerspiegelt het iets negatiefs over de manier waarop je denkt, voelt of handelt. Het kan wijzen op gedachten, emoties of gedragingen die ongezond, onaangenaam of bedrieglijk zijn. Rood kan ook staan ​​voor woede, vechten, gemeenheid of oneerlijkheid. De kleur rood is een teken dat u buitensporig, immoreel, oneerlijk bent of iets onaangenaams ervaart. Rood kan ook de volledige wetenschap weerspiegelen dat u iets doet waarvan u weet dat het verkeerd is. De symboliek van rood is gebaseerd op de menselijke perceptie van de kleur van bloed, aangezien bloed iets is dat je alleen ziet wat er echt erg gebeurt….

…De droom over contant geld symboliseert de kracht om in alle vrijheid doelstellingen of doelen te bereiken. U kunt besluiten om te doen wat ze willen. De waarde van geld dat je in een droom hebt, gebruikt numerologie om je keuzes of gevoel van macht te definiëren. Geld uitgeven symboliseert het gebruik van macht of middelen om doelen te bereiken of dingen te laten gebeuren zoals jij dat wilt. De droom over het krijgen van geld symboliseert kansen of situaties die je opties of macht geven die je nog niet eerder hebt gehad….

…De kleur goud in een droom symboliseert de kracht of vrijheid om te doen wat je wilt. Een gegarandeerde ervaring of beloning. Kansen of mogelijkheden opmerken die altijd voor u beschikbaar zijn. Iets wat je kunt doen als je ervoor kiest. Het kan ook staan ​​voor geluk, rijkdom, genezing, verlichting, geluk en prestatie. Alles wat negatief is in verband met goud in een droom, wijst op corruptie of overdaad….

…De droom over een neef symboliseert een kwaliteit in jezelf op basis van je meest eerlijke gevoelens over hen. Vraag uzelf af welke herinneringen of gevoelens er het meest aan opvallen en kijk hoe die eigenschap op uw eigen leven van toepassing kan zijn. De droom dat iemand je neef is die niet echt je neef is, symboliseert situaties, realiteiten of problemen waar je moeilijk van los kunt maken. Het gevoel hebben dat je niets kunt doen aan iets dat moet worden erkend of geaccepteerd. Positief is dat neven met wie u niet echt familie bent, een weerspiegeling kunnen zijn van verplicht respect, erkenning of acceptatie die aan u wordt gegeven. Met je ‘voet tussen de deur’ of een minimumvereiste die je het recht geeft om iets te verdienen of om überhaupt geluisterd te worden. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn neef te zien. De kwaliteit die het meest opviel aan deze neef was haar moed om problemen het hoofd te bieden. Toen hij wakker was, bouwde hij eindelijk de moed op om te schreeuwen tegen een hebzuchtig familielid dat geen gunst beantwoordde toen hij die het meest nodig had. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een zwangerschapstest te doen met haar neef. Toen ze wakker was, vreesde ze te worden veroordeeld voor het doen van een zwangerschapstest. Haar neef was iemand die volgens haar veroordelend was….

…Het dragen van een pet en jurk in de droom, geeft aan dat je overgaat naar een hoger niveau in je leven. U bent klaar om door te gaan naar de volgende fase….

…Dromen in zwart-wit symboliseert een gebrek aan opwinding of interesse in je leven. Je hele leven voelt alsof het gewoon door de bewegingen gaat en niet geniet van de schoonheid ervan. De droom over het zien van een zwart-witfoto symboliseert je herinnering aan een situatie voordat er een grote verandering plaatsvond. Herinnerend hoe eenvoudig het leven was. Negatief, een zwart-witfoto symboliseert uw herinnering aan hoe goed het leven was voordat er iets ergs gebeurde of voordat u gedwongen werd uw negatieve gedrag te veranderen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een zwart-witfoto te zien. Toen hij wakker was, werd hij betrapt op het plegen van een misdaad en probeerde hij zich zijn gedrag te herinneren vlak voordat hij werd gepakt….

…De droom over Adam en Eva symboliseert een gebied in je leven waar je helemaal opnieuw begint of je leven opnieuw moet opbouwen. Adam- en Eva-dromen gaan meestal gepaard met symbolen zoals atoombommen of scenario’s voor het einde van de wereld. Dit weerspiegelt een krachtige verandering in het leven of het geloofssysteem van de dromer die vereist dat ze opnieuw beginnen of een nieuwe richting inslaan….

…De droom over een pijl en boog symboliseert doelen, plannen en voorbereidingen die je voor jezelf treft of instelt. Streven naar perfectie of precies wat je wilt. Als een slecht of slecht persoon een pijl en boog in een droom gebruikt, symboliseert dit een aspect van je persoonlijkheid met doelen of plannen die niet in je beste belang zijn, of die contraproductief zijn. Het kan ook een afspiegeling zijn van iemand waarvan je denkt dat hij je wil pakken. Als een pijl en boog wordt gebruikt om een ​​raam af te breken, symboliseert dit uw doelen en plannen die het voor u moeilijk maken uw huidige situatie te begrijpen of intelligente beslissingen over de toekomst te nemen….

* Zie broeders, zusters

…De droom over rivaliteit tussen broers en zussen symboliseert je poging om je eigen onzekerheden of gebreken te overwinnen. Het kan ook de weergave zijn van uw worsteling om in het reine te komen met alternatieve meningen of gevoelens. Als alternatief kan een rivaliteit tussen broers en zussen uw mening geven over andere mensen die strijden om verschillende meningen of doelen….

…De droom over dokter Jekyll en meneer Hyde symboliseert extreme gevoeligheid over het nakomen van een belofte of doen wat je zei dat je zou doen. Vriendelijkheid of verleiding alvorens irrationeel en arrogant te zijn. Het kan ook de weergave zijn van een moeilijkheid die niet in staat is om iets op beide manieren te hebben. Als alternatief kunnen dokter Jekyll en meneer Hyde een persoon vertegenwoordigen waarvan je denkt dat hij geweldig was voordat ze je shockeerden omdat ze vreselijk waren. Het kan zijn dat je geschokt bent dat iemand zo arrogant of negatief is dat ze je graag pijn doen nadat je dacht dat ze je vriend waren….

Zie de betekenis van haar

…De droom over een aquariumornament symboliseert iets onzeker over jezelf waarvan je denkt dat het belangrijk is om altijd opgemerkt te worden. Een mogelijkheid die je wilt dat anderen in je zien. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van een negatief aspect van jezelf waarvan je het leuk vindt dat anderen zich hiervan bewust zijn. Negatief is dat u het gevoel kunt hebben dat mensen altijd iets over u moeten geloven of dat u niet vooruit kunt komen in een situatie als iets niet door anderen in u wordt opgemerkt. Voorbeeld: een man droomde ervan in een aquarium te kijken en te zien dat een ornament er eng uitzag. Toen hij wakker was, begon hij te vrezen dat een belofte die zijn vader hem had gedaan om hem een ​​flinke som geld te geven, niet zou gebeuren. Hij had veel mensen verteld dat er geld werd geschonken en had het gevoel dat zijn excentrieke vader hem in verlegenheid zou kunnen brengen tegenover de mensen met wie hij het geld besprak….

…De droom over een ceremonie symboliseert gevoeligheid omdat je jezelf nooit in verlegenheid wilt brengen door iets verkeerds te doen voor speciale of ongebruikelijke gebeurtenissen in je leven. Het gevoel dat positief gedrag of het vervullen van een verwachte rol van het grootste belang is. Gevoelens over een ongebruikelijke overgang die belangrijk zijn en perfecte aandacht voor details of beleid vereisen. Negatief, een ceremonie kan erop wijzen dat veel te veel belang wordt gehecht aan een speciale of ongebruikelijke gebeurtenis. Je tijd verspillen met denken dat een verandering in je leven heel belangrijk is. Angst dat je in totale verlegenheid wordt gebracht of iets voorgoed verliest als je niet perfect handelt tijdens een speciaal moment of een speciale overgang. Overmatig aandacht vragen voor elk klein detail om een ​​overgang te maken die misschien niet zo belangrijk is als u denkt dat het is. Perfect bezig zijn met elk klein ding dat je zegt dat er naar wordt geluisterd. Als alternatief kan een ceremonie in een negatieve context wijzen op een totaal gebrek aan bezorgdheid over de gevoelens van iemand anders tijdens een speciaal moment of een speciale overgang. De droom over een waterceremonie kan uw wens weerspiegelen om een ​​onzekere situatie in uw leven perfect in stand te houden, zodat u nooit echt iets onaangenaams hoeft te ervaren. Voorbeeld: een vader droomde ervan een waterceremonie bij te wonen. Toen hij wakker was, had hij moeite om zijn zoon een grote som geld te geven zodat zijn zoon naar een ander land kon verhuizen om een ​​nieuw leven te beginnen. Hij wilde dat zijn zoon zijn bank- en juridisch advies perfect opvolgde voordat hij het geld kreeg als het niet relevant was. De ceremonie weerspiegelde zijn behoefte om zich goed te voelen, perfect gerespecteerd en beluisterd als een expert voordat hij het geld weggaf aan zijn zoon. Hij had moeite om te zien hoe zijn zoon opgroeide en wegging en zijn eigen persoon werd….

…De droom om geld te sparen kan een verlangen naar stabiliteit of veiligheid vertegenwoordigen. Het evenwicht herstellen op een bepaald gebied van uw leven. Zich niet bedreigd of angstig willen voelen. Als alternatief kan het sparen van geld uw spaarzaamheid of het behoud van persoonlijke middelen vertegenwoordigen. geld besparen kan een voorbereiding zijn of overwegingen voor de toekomst. Uw tijd afwachten. De droom om iets te redden van verloren gaan, kan een herstel van geloof of vertrouwen betekenen. Risico’s afleiden of vermijden. De droom over het redden van een leven symboliseert gevoelens over het redden of redden van iets belangrijks voor jou. Het kan ook de weergave zijn van situaties in het wakende leven waarin u op zoek was naar iemand anders. Negatief kan het een teken zijn dat u wanhopig probeert te voorkomen dat u eerlijk moet zijn of een harde realiteit onder ogen moet zien….

…De droom over koper symboliseert verlangen. Geloven dat je nooit iets kunt hebben of opmerken dat iets nooit voor je werkt. Als je koper in een droom ziet, betekent dit dat je verlangende gedachten hebt over aantrekkelijke mensen, of materiële dingen waarvan je niet gelooft dat je ze ooit kunt hebben. Koper kan ook betekenen dat u uw verlangens, fantasieën en interesses boven de behoeften van anderen stelt. Je geeft meer om wat je wilt dan om iets anders, inclusief andere mensen. Negatief kan koper een teken zijn dat u zou liegen, bedriegen of van iemand anders zou stelen. De reden dat koperkleur het verlangen symboliseert, is omdat koper qua kleur bijna goud is, maar in tegenstelling tot goud waardeloos….

…De droom over een oefenruimte of gewichtsruimte symboliseert dat je mentaliteit gericht is op het verbeteren of versterken van een bepaald gebied van je leven. Probeer de beste te zijn die je kunt zijn. Als je slechte mensen ziet, mensen gekleed in rood, rode voorwerpen of rood licht in een gewichtsruimte, symboliseert dit negatieve gewoonten of denkpatronen die uit de hand lopen. Misschien vergroot u op de een of andere manier angst, oneerlijkheid of arrogantie….

…De droom over haar symboliseert je denkstijl. De kleur en stijl van het haar symboliseren de manier waarop u denkt. Georganiseerd haar weerspiegelt een systematische of methodische denkstijl. Rommelig of verward haar weerspiegelt zelfkritische of hysterische gedachten. Blond of geel haar symboliseert dat je jezelf of iemand anders op een bepaalde manier opmerkt. Rood haar (bloedrood) in een droom symboliseert negatieve of buitensporige denkpatronen. Jij of een aspect van je persoonlijkheid dat niet oprecht of zorgzaam is. Rood haar kan ook de weergave zijn van liegen, bedriegen, woede of gemeen zijn tegen iemand. Oranje haar (Roodharige, Gember of Worteltop) symboliseert in een droom een ​​denkstijl die merkbaar of moeilijk te vermijden is. Overtuigingen, emoties of situaties die onmogelijk te stoppen of te vermijden zijn. Een gebied van je leven dat je focus overweldigt en niet onopgemerkt kan blijven. Donkergroen haar symboliseert egoïstische denkpatronen. Lichtpaars haar symboliseert denkpatronen die neutraal of onverschillig zijn. Donkerpaars haar kan denkpatronen weerspiegelen die gericht zijn op het voelen van totale machteloosheid. Er gebeurt niets wat je wilt. Het kan ook de weergave zijn van zeer donkere en onverschillige denkpatronen. Lichtblauw haar symboliseert positieve denkpatronen. Het kan ook de weergave zijn van gevoeligheid. Donkerblauw haar symboliseert ongevoelige of koude denkpatronen. Zwart haar symboliseert een onevenwichtig denken. Donkere, depressieve, negatieve of buitensporige gedachten. Zwart haar kan ook een angstige mentaliteit vertegenwoordigen. Wit haar symboliseert evenwichtige denkpatronen. Negatieve of ongezonde overtuigingen worden totaal gezuiverd. Mogelijk een teken van zelfverbetering of positieve verandering. Wit haar kan ook staan ​​voor goede bedoelingen. De droom over het hebben van het haar van iemand anders symboliseert dat je gedachten of je stijl van denken gebaseerd zijn op de eigenschappen, gevoelens of herinneringen die het meest opvallen aan die persoon. Het kan ook de weergave zijn van een soortgelijke denkstijl voor die persoon. De droom over het eten van haar kan gevoelens van walging of schaamte vertegenwoordigen die je moet ervaren of moet nadenken over het probleem van iemand anders. De droom over beestjes in je haar symboliseert ergernissen, frustraties of ongewenste situaties waarmee je het gevoel hebt vast te zitten. Niet in staat zijn om aan iets vervelends te denken. De droom dat haar in brand staat symboliseert een mentaliteit die wordt verteerd door verlies of de dreiging van verlies. Preoccupatie met een zeer ernstige situatie. Gevoel dat er deze keer ~geen grapjes~ zijn. Dromen dat je haar in brand staat, kunnen opduiken wanneer jij of iemand die je kent wordt geconfronteerd met een vreselijke crisis, zoals de dood van een geliefde. Raadpleeg het thema-gedeelte voor haar voor een meer diepgaande blik op haarsymboliek….

…De droom over tomatensoep symboliseert de wens om een ​​situatie comfortabel te houden zoals die is. De warmte, liefde of respect van de mensen om je heen niet willen verliezen door te proberen hen gelukkig te houden door niets te veranderen. Genieten van een speciale behandeling of een gemakkelijke situatie, precies zoals het is. Voorbeeld: een man droomde van een grote kom tomatensoep die op de grond werd gemorst. Toen hij wakker was, schaamde hij zich totaal voor zijn zoon in het bijzijn van de rest van zijn familie nadat hij had geprobeerd opzettelijk zijn zoon geld te geven dat hem was beloofd omdat hij het idee niet leuk vond dat zijn zoon naar een ander land zou verhuizen zodra hij daar was. het geld. De gemorste tomatensoep weerspiegelde het volledige verlies van het vermogen van de vader om zich goed te voelen terwijl hij zijn leugen handhaafde om veranderingen te voorkomen….

…De droom over het kopen van aandelen in een bedrijf symboliseert uw persoonlijke investering in andere mensen of een resultaat. Geloven dat als je nu om iemand geeft of iemand helpt, dit later voordelen zal opleveren. Hoop voor de toekomst of risico’s nemen voor de toekomst. Een langetermijnvoordeel zien door iemand te helpen of iets te doen. Negatief, het kopen van aandelen kan uw angst weerspiegelen om te veel in iemand of iets te geloven. Uit angst dat uw hoop de bodem ingaat. Te veel riskeren. De droom over het verkopen van aandelen met winst symboliseert voordelen of meevallers omdat je hebt geloofd in mensen, ideeën of een mogelijkheid. De beloningen plukken omdat je trouw, loyaal bent of van een gelegenheid gebruik hebt gemaakt toen die je werd aangeboden. De droom over het verkopen van aandelen en het verliezen van geld symboliseert misplaatste prioriteiten, slechte vooruitzichten of pech. Gelovige hype. Slecht oordeel op lange termijn. Als alternatief kan het verliezen van geld op aandelen een weerspiegeling zijn van gevoelens van voorgelogen of teleurstelling bij mensen met potentieel. De droom over het terugkopen van aandelen / aandelen kan een weerspiegeling zijn van het gevoel dat u of iemand anders nu sterk genoeg is om op zichzelf te staan. Het gevoel hebben dat jij of anderen geen hulp of ondersteuning meer nodig hebben. Schulden of gunsten afbetalen om de onafhankelijkheid terug te vorderen of te vergroten. Niet het gevoel willen hebben dat je iemand iets verschuldigd bent. Niet het gevoel willen hebben dat iemand ‘een deel van jou’ of een ‘deel van je actie’ kan hebben….

…De droom over brood symboliseert fundamentals of eenvoud. Basisbehoeften of de wortel van een probleem. Brood kan een teken zijn dat u iets probeert te ~overleven~ met basisbehoeften. Brood kan ook de vertegenwoordiging zijn van iemand die wijst op de meer fundamentele aspecten van uw probleem. Negatief, brood kan een teken zijn dat u de waarheid van een onderliggend probleem niet ziet. Het kan ook wijzen op uw emoties tijdens een financiële moeilijkheidsperiode. Voorbeeld: een meisje droomde ervan een brood te zien. Toen ze wakker was, zocht ze de hulp van een psychiater over problemen met haar liefdesleven. Het brood weerspiegelde de fundamentele problemen waarop de psychiater haar wees. Voorbeeld 2: Een man droomde dat zijn moeder hem een ​​lading brood gaf. Toen hij wakker was, had hij ernstige financiële problemen en moest hij alles doen wat hij kon om geld te besparen. Het brood weerspiegelde zijn focus op fundamentele financiële behoeften terwijl hij probeerde geld te besparen….

…De droom over een etalage symboliseert gevoelens over mogelijke doelen of verlangens die binnen handbereik liggen. Zien wat je wilt in het leven, maar je tegengehouden voelen door een klein obstakel. Bewustwording van jezelf dat je iets kunt bereiken als bepaalde actie werd ondernomen of als zich bepaalde kansen aandienden. Negatief is dat een etalage gevoelens kan weerspiegelen over het opzettelijk weghouden van een doel of verlangen. Je gedwongen voelen om je doelen te ‘proeven’ zonder ze ooit te realiseren. Het kan ook een angst zijn om actie te ondernemen om je doelen te bereiken en ervoor te kiezen om met een jaloers verlangen te leven. Als alternatief kan het een weerspiegeling zijn van buitensporige ~etalages~ met levensdoelen en niet genoeg actie. Te veel praten over iets doen zonder het serieus te nemen. Niet ervoor kiezen om iets te doen omdat je blijft hopen dat er in de toekomst iets gebeurt. De droom over het breken van een etalage kan levenssituaties weerspiegelen waarin u ervoor kiest om op onconventionele manieren te nemen wat u wilt. Frustratie om geduldig te moeten zijn of op een eerlijke manier een doel te bereiken. Als alternatief kan het breken van een etalage een weerspiegeling zijn van gênante mensen die pronken met je zwakheid in je gezicht door hun kracht weg te stelen (ze in elkaar slaan, achter hun rug bedriegen of vernederen door ze gewoon opzij te duwen). Voorbeeld: een man droomde ervan een winkel te beroven door de ramen in te breken en mee te nemen wat hij wilde. Toen hij wakker was, werkte hij in het geheim achter de schermen om een ​​arrogante zakenpartner af te zetten die onwetend zijn geld aannam en in zijn gezicht opschepte dat hij jaren moest wachten om het terug te krijgen. Het doorbreken van de etalage betekende dat de dromer zijn gevoelens van jaloerse verlangens voor eens en voor altijd ‘verbrijzelde’ door onverwachts zijn zakenpartner te vernederen met juridische problemen en al zijn geld terug te nemen….

…De droom over Elysium kan gevoelens vertegenwoordigen over mensen in je leven die arrogant genieten van een gemakkelijk leven terwijl ze je buitensluiten of negeren. Het gevoel hebben dat al het fruit van je harde werk wordt genoten door iemand die arrogant is en je betekenis wil uitwissen. Het gevoel hebben dat je er nu niet meer toe doet omdat iemand te gelukkig is met een perfect leven. Gevoelens van belangrijker zijn dan anderen die u het recht geven anderen op hun kosten te negeren. Als alternatief kan Elysium conflicterende situaties weerspiegelen tussen ~the haves~ en ~the have nots~. Spijt hebben dat je ooit een egoïstisch persoon hebt geholpen die liever van zichzelf geniet dan ooit weer om je gevoelens te bekommeren. Je goed voelen en nooit hoeven te luisteren naar iemand met minder macht dan jij. Positief is dat Elysium gevoelens kan weerspiegelen van een grotere mate van voorrecht of bezorgdheid om uw welzijn. Je perfect geïsoleerd voelen en beschermd zijn, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken wanneer andere mensen dat doen. Het gevoel hebben dat je meer verdient als andere mensen dat niet doen. Voorbeeld: een man droomde ervan te vechten tegen mensen in Elysium. In zijn wakende leven probeerde zijn jaloerse vader hem af te zetten van een belofte van $ 200.000 nadat gezinswoningen waren verkocht, omdat zijn vader zo arrogant was met het hebben van een miljoen dollar op de bank dat hij zich nooit rijker wilde laten voelen dan iedereen die hij kende. Zijn vader probeerde een perfect leven te leiden waarin hij meer geld verdiende, terwijl hij arrogant de behoefte van zijn zoon aan het geld negeerde….

…De droom over een pot met goud symboliseert beloning of vrijheid aan het einde van problemen, moeilijkheden of uitdagingen. Het kan ook de weergave zijn van een kans om macht of middelen te stelen….

…De droom over het zien van iemand met een bult op zijn rug symboliseert je gevoelens over zeer ongemakkelijke of abnormale situaties die de hele tijd worden opgemerkt. Het kan ook de weergave zijn van een hardnekkig probleem dat altijd de aandacht op zichzelf trekt. De ondraaglijkheid van het moeten leven met een probleem of last. Als alternatief kan dromen over een persoon met een bultrug gevoelens weerspiegelen over het feit dat je permanent afgesneden bent om ooit weer normaal te worden. Leven met een afwijking die nooit ophoudt anderen te verrassen of te ~afschrikken~. De droom over de bult van een kameel symboliseert de last of verantwoordelijkheid die je draagt ​​en die door anderen wordt opgemerkt….

…De droom over een boom symboliseert een deel van je leven dat is gevestigd. Een situatie of probleem dat onwrikbaar of onveranderlijk is. Iets dat veel moeite kost om er vanaf te komen of waar altijd op kan worden vertrouwd. Positief is dat het uw vertrouwen, geloof of vertrouwen in iets kan weerspiegelen. Negatief kan het een aanhoudend probleem weerspiegelen. Een boom kan ook symbool staan ​​voor iets in je leven waar je je heel prettig bij voelt, of een situatie waarvan je denkt dat die nooit zal veranderen. De droom over een boom die van de grond wordt gerukt, symboliseert een dramatische verandering in een situatie in je leven waarvan je dacht dat die nooit zou gebeuren of waar je je te comfortabel bij voelde. De droom over een boomstam van dichtbij kan weerspiegelen hoe dicht u emotioneel of situationeel bij een bestaand probleem of probleem bent. Misschien heb je er veel aan. Een dode boom symboliseert een overgang naar een stabiele situatie. Ofwel is uw zelfvertrouwen verloren gegaan of is een moeilijk probleem opgelost. Het zien van een boomstronk symboliseert een stabiele situatie of een hardnekkig probleem dat je hebt overwonnen of de moeite hebt genomen om het hoofd te bieden. De droom over het door keuze beklimmen van een boom symboliseert wakende levenssituaties waarin je de behoefte voelt om te bewijzen dat je zelf iets kunt inhalen als het moet. De droom over het beklimmen van een boom uit angst of een behoefte aan veiligheid symboliseert een perfecte naleving van verantwoordelijk gedrag om mislukking te voorkomen. Het kan ook de weergave zijn van vasthouden aan of rennen aan uw gezin om moeilijke problemen te voorkomen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan naast een boom te staan ​​en naar de sterren te kijken. In het echte leven worstelde ze om haar religieuze geloof te vernieuwen. De boom weerspiegelde dat haar geloof onwankelbaar en gevestigd was, terwijl de sterren waar ze naar opkeek de mogelijkheden weerspiegelden om haar geloof te hernieuwen die ze begon te zien in een vriendin die haar verraste door met haar te willen oefenen. Voorbeeld 2: Een jonge man droomde ervan te zien hoe een boom van de grond werd gerukt. In het echte leven was hij geschokt toen hij ontdekte dat het huis van zijn ouders zou worden verkocht. De boom weerspiegelde zijn gevoel van thuis dat permanent en gevestigd was. De boom die van de grond werd gerukt, symboliseerde het gevoel van stabiliteit en thuis dat hem snel werd ontnomen. Voorbeeld 3: Een jonge man droomde ervan in een kokospalm te klimmen en de kokosnoten op de grond te laten vallen terwijl iemand naar hem keek. Toen hij wakker was, werd hij beschuldigd van financieel falen en moest hij een aantal lang uitgesponnen stappen nemen om te bewijzen dat hij in feite financieel zeker was….

…Dromen dat je aan het strippen bent, kan staan ​​voor je poging om anderen met verlangen te plagen of te bespotten. Anderen het gevoel geven dat ze dicht bij hun doelen staan ​​en ze buiten bereik houden. Als je iemand ziet strippen, kan dit een doel weerspiegelen waarvan je denkt dat het je treitert of altijd buiten bereik ligt….

…Zien of dromen dat je op een eiland bent, duidt op een gemoedstoestand waarin je gedachten en gevoelens hebt over geïsoleerd, eenzaam, alleen of gestrand zijn in het leven. Je bent helemaal alleen met een probleem of een situatie. Als alternatief kan een eiland wijzen op situaties waarin u zich onafhankelijk, zelfgestuurd en autonoom voelt. Je bent symbolisch een eiland voor jezelf. De droom over een eiland dat wordt overspoeld door de zee, symboliseert het gevoel overweldigd te worden door een negatieve situatie of onzekerheid terwijl je alleen voor een probleem staat. Voorbeeld: een man droomde ervan op een eiland te staan ​​en te zien hoe mensen in een lege leegte werden gezogen. In zijn wakende leven werd hij door het leger in El Salvador gemarteld op beschuldiging van het stelen van wapens. Het eiland weerspiegelde zijn gevoel alleen te zijn toen hij werd gemarteld….

…De droom over een voetstuk symboliseert bewondering, erkenning of eer. Er tegen opgekeken worden. Totaal respect. U of iemand anders is het voorwerp van bewondering. Het kan ook de weergave zijn van een persoon of situatie die tot een perfect voorbeeld wordt gemaakt. Negatief kan een voetstuk een teken zijn dat u ongewenste aandacht krijgt of dat iemand anders vindt dat u belangrijker bent dan u denkt dat u bent. Het kan ook een zonde zijn dat je ego overmatig opgeblazen raakt of dat je pronkt. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn vrouw op een voetstuk te zien staan ​​en er dan vanaf te vallen. In zijn wakkere leven steunde hij graag haar carrière totdat hij besefte dat ze het nooit zou verlaten om moeder te worden….