…De droom over rijst symboliseert je gedachten of levenssituaties die je aanmoedigen om goed advies op te volgen of rationele beslissingen te nemen. Rijst kan ook keuzes zijn voor dingen die betrouwbaar zijn….

…De droom over verse of ongeopende eieren symboliseert het potentieel dat er iets nieuws kan gebeuren. Creatief potentieel. De droom over gebarsten of open eieren symboliseert actie die wordt ondernomen of iets dat eindelijk gebeurt. Geboorte. De droom over het eten van eieren symboliseert de dreiging. Vertrouwen dat er iets gaat gebeuren. Een situatie of ervaring waarvan u weet dat deze niet te stoppen is. Negatief kan het uw behoefte weerspiegelen om de gevolgen van uw daden te accepteren. Als de eieren roerei zijn, kan dit wijzen op een verbintenis met een vaste grof. Een gebrek aan belang wordt gevoeld voor een situatie die begint te gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan dat zijn grootmoeder hem gekookte eieren serveerde. In zijn wakende leven dwong zijn grootmoeder de luie vader van de man om eindelijk zijn achtertuin schoon te maken. De gekookte eieren weerspiegelden de aanstaande schoonmaak die op het punt stond plaats te vinden….

…De droom over ongekookte zoete aardappelen symboliseert troost door te weten dat je indien nodig op iets of iemand kunt vertrouwen. Aangename gevoelens, wetende dat je een probleem gemakkelijk kunt overwinnen als je dat wilt. Je goed voelen wetende dat iets dat je wilt of nodig hebt altijd beschikbaar is. Een zoete aardappel kan een onbenutte bron of aanbieding zijn die u vertrouwen geeft. De droom over gekookte of gepureerde zoete aardappelen weerspiegelt hoe geweldig je je voelt, wetende dat iemand altijd voor je zal zorgen wanneer je maar wilt….

…De droom over een keuken symboliseert een voorbereiding om te merken dat je iets ervaart. Het kan ook de weergave zijn van plannen die u voor later maakt. Een keuken kan een verandering of levenservaring vertegenwoordigen die op het punt staat plaats te vinden. Keukens in dromen zijn vaak intuïtief of profetisch van aard, waarbij alles of iedereen die je in de keuken ziet symbool staat voor iets dat gaat gebeuren. Dromen over je moeder in een keuken is een van de krachtigste intuïtieve of profetische symbolen die je kunt ervaren. De combinatie van je moeder en een keuken symboliseert je gevoel van intuïtie dat je voorbereidt op een situatie die gaat gebeuren. Alles wat je moeder in de keuken zegt of doet, is belangrijk omdat het je waarschuwt of je inzicht geeft in wat er in je leven kan gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn grootmoeder in een keuken te zien die hem gekookte eieren overhandigde. Een paar dagen later ervoer deze man dat zijn grootmoeder hem bezocht om hem te dwingen zijn tuin schoon te maken. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan zijn vader in een keuken te zien en dan van een trap te vallen. Een paar dagen na de droom verslechterde de gezondheidstoestand van zijn vader….