…De droom over gebroken glasraam symboliseert gebroken beloften of verbrijzelde verwachtingen. Uw gevoelens kunnen gekwetst zijn of een situatie kan in een crisis veranderen. De droom over scherven van gebroken glas symboliseert problemen die je alleen maar meer pijn of moeilijkheden kunnen bezorgen als je ze confronteert. Teleurstellingen waarop moeilijk effectief te reageren is. Scherven van gebroken glas kunnen vaak wijzen op een situatie van misbruik. De droom dat je glasscherven in je keel hebt, symboliseert een gevoelige kwestie die voor meer conflicten zorgt als je je ware gevoelens erover uitspreekt. U kunt zich verlamd voelen om uzelf te uiten en lijdt ervoor….

…De droom over botten buiten het lichaam symboliseert problemen uit je verleden die nooit verdwijnen. Dingen zijn zo moeilijk te vergeten of los te laten. De droom over het begraven van botten symboliseert de confrontatie met enkele van je moeilijkste problemen. Misschien breng je een aantal zeer grote veranderingen in je leven aan of maak je een periode van zeer krachtige persoonlijke groei door. De droom over het opgraven van botten symboliseert het opnieuw bezoeken van enkele van je moeilijkste problemen of het onthouden van iets uit je verleden. De droom over botten in het lichaam symboliseert onderliggende sterke punten en structuur. Een persoonlijkheidskenmerk of een deel van uw leven dat u maakt tot wie u bent. Iets dat moeilijk of onmogelijk te veranderen is. De droom over misvormde botten in het lichaam symboliseert fundamentele persoonlijkheidsfoutjes. Een probleem of kwestie die ingebakken zit in wie je bent. De droom over gebroken botten in het lichaam van een persoon symboliseert veranderingen in fundamentele aspecten van je persoonlijkheid. en voor wie je bent. De droom over gebroken botten buiten het lichaam symboliseert een fundamentele verschuiving in je kijk op het verleden. Nieuwe ontwikkelingen stellen u in staat moeilijke problemen te doorbreken….

…De droom over liefdesverdriet symboliseert overweldigende gevoelens van teleurstelling, afwijzing of verlies. Plotselinge veranderingen of verbaasd zijn dat u zelf een onaangename overgang moet maken. Een gebroken hart kan ook de weergave zijn van een gebrek aan steun of liefde. Verlegenheid nadat u gewend bent geraakt aan een relatie of situatie. Gevoel dat je ~een grap~ bent voor andere mensen. Als alternatief kan liefdesverdriet in een droom emotionele onrust weerspiegelen. Negatief kan een gebroken hart een teken zijn dat je jezelf niet genoeg waardeert of in jezelf gelooft. Te bezorgd zijn over afhankelijkheid of denken dat je iets nodig hebt om te functioneren. Geloven dat er nooit iets anders voor je zal zijn….

…De droom over een zwaard symboliseert kracht, empowerment of wilskracht. Het symboliseert het vermogen om te volharden bij tegenstand, of om competitief te blijven. Als je een slecht of slecht persoon in een droom met een zwaard ziet, symboliseert dit de kracht van een negatief aspect van je persoonlijkheid, een vijand of een slechte situatie. Het zien van een gebroken zwaard symboliseert het verliezen van kracht, empowerment of wilskracht. Het zien van een slecht of slecht persoon met een gebroken zwaard symboliseert triomf over negatieve denkpatronen of een negatieve situatie….

…De droom over gerechten symboliseert ideeën, overtuigingen of situaties die aan de dromer worden ‘overhandigd’. Wat men heeft ontvangen of hoopt te ontvangen van anderen. Misschien heb je het gevoel dat het leven je een bepaalde ervaring ~op een schaal~ geeft. De droom over gebroken vaat symboliseert gebroken beloften of mislukte verwachtingen. Iets waarvan je dacht dat het gegarandeerd was, is niet meer mogelijk. Gevoelens van armoede, gebrek en ontoereikendheid. De droom over gerechten op een plank symboliseert mogelijkheden die wachten om gerealiseerd te worden. U kunt op elk gewenst moment iets leveren. De droom over afwassen symboliseert verder gaan of plannen maken voor de volgende fase van je leven. Je bent iets aan het afronden of je raakt bepaalde overtuigingen die je had helemaal kwijt. Voorbeeld: een man droomde ervan een vrouw te zien die hij graag afwassen. Toen hij wakker was, had hij zich net gerealiseerd dat ze een vriend had en dat het misschien een goed idee was om helemaal over haar heen te komen….

…De droom over het dragen van een cast symboliseert gevoelens van geremd, terughoudend of gedwongen geduldig te zijn. Het niet leuk vinden om te moeten wachten tot een fout is gecorrigeerd om verder te komen in een situatie. Een tijd van genezing of discipline. Overweeg het lichaamsdeel voor extra betekenis. Gebroken benen kunnen wijzen op een tijdelijk verlies van onafhankelijkheid. Gebroken armen kunnen een tijdelijke beperking zijn bij het initiëren van doelen, financiële vrijheid of communiceren met iemand wanneer je maar wilt….

…De droom over tanden symboliseert je vitaliteit en zelfvertrouwen. Een weerspiegeling van hoe goed je je voelt over je fysieke uiterlijk, talenten of iets dat je status of kracht geeft. De droom over het uitvallen van tanden symboliseert een verlies van kracht, zelfvertrouwen of zelfrespect op een bepaald gebied van je leven. Een bijtende situatie of gevoelens van verlies van vitaliteit. Mensen die ouder worden of het gevoel hebben dat ze hun uiterlijk verliezen, dromen dat tanden uitvallen. Dit komt ook vaak voor bij mensen die geld, een carrière of een soort status verliezen. De droom over een opening in je voortanden symboliseert onzekerheden over niet zo goed zijn als je zou willen zijn. Een deel van uw leven dat volgens u onder de maat is. Misschien heb je gebreken waar je altijd aan denkt of die je constant wilt verbeteren. Als alternatief kan een gat in de tanden van een andere persoon uw kijk op een andere persoon of situatie weergeven die niet aan al uw normen voldoet. Voorbeeld: een vrouw droomde van het uitvallen van haar tanden. In het echte leven was ze onzeker over haar uiterlijk omdat ze ouder werd. Voorbeeld 2: Een jonge vrouw droomde ervan zichzelf te zien met een gat tussen haar tanden. In het echte leven had ze het gevoel dat ze er niet goed uitzag voor een man die ze leuk vond….

…Het zien van een neus symboliseert je intuïtieve gevoel, luisteren naar je buikgevoel of het vermogen om een ​​situatie uit te voelen. Een neus kan aangeven hoe goed u een probleem kunt voelen. De droom kan ook suggereren dat u meer over een situatie wilt weten. De droom over het verliezen van je neus symboliseert een onvermogen om problemen aan te voelen of een situatie uit te voelen. Je gevoel voor intuïtie is aangetast en je luistert niet naar je basisinstincten. Dromen dat je neus bloedt, symboliseert een probleem of afleiding die je intuïtie of onderbuikgevoelens remt. Iets maakt het voor jou moeilijker om de juiste keuzes te maken. De droom over een gebroken neus symboliseert dat je gevoel van intuïtie of je instincten volledig worden aangetast. Een probleem kan je permanent op een zijspoor hebben gezet of je ‘in het duister’ hebben gelaten. U kunt uw weg uit een probleem niet voelen . De droom over het peuteren van je neus symboliseert gênante problemen die worden aangepakt die het beste privé kunnen worden gehouden. Anderen in hun neus zien peuteren kan duiden op een ongepast gebrek aan discretie of grenzen met gênante persoonlijke problemen….

…De droom over een raam symboliseert een perspectief of inzicht in actuele gebeurtenissen. Iets duidelijker zien. Een kijk op een situatie. Het kan ook de weergave zijn van uw vermogen om vooruit te kijken. Merk of voelt welke mogelijkheden er in het verschiet liggen of wat er gaat gebeuren. De droom over een gebroken raam symboliseert gemiste kansen of nooit meer op een bepaalde manier over de toekomst nadenken. Helemaal geen goed gevoel over de toekomst of het gevoel hebben dat een kans is gemist. De droom over het wassen van een raam symboliseert het verhelderen van een vervormd probleem. Hernieuwd vertrouwen in toekomstige mogelijkheden. De droom over het betreden van een raam symboliseert een achterbakse of geheimzinnige exploitatie van een kans. Het kan een weerspiegeling zijn van situaties in het wakende leven waarin u uw eigen kansen creëert of ongeduldig iets onregelmatigs laat gebeuren. De droom om uit een raam te kijken symboliseert inzicht in wat er gebeurt of jouw vooruitzichten voor de toekomst. Vooruitzien of wat je voelt dat gaat gebeuren. Het kan ook de weergave zijn van uw hoop voor wat gaat komen. De droom over iemand die door je raam kijkt, kan situaties vertegenwoordigen waarin mensen kunnen zien wat je echt denkt. Anderen krijgen inzicht in jou. De droom om door een raam te kijken, vertegenwoordigt een glimp van inzicht, een standpunt of een perspectief op een situatie of relatie. De droom over een mistig raam symboliseert verwarring of onzeker gedrag waardoor je moeilijk een toekomstige uitkomst kunt onderscheiden of berekenen. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan een groot penisobject te zien in het slaapkamerraam van haar zus. Toen ze wakker was, had ze inzicht gekregen in waarom de vriend van haar zus zo stom was….

…De droom over armbanden symboliseert dat je merkt dat je het leuk vindt om iets te moeten doen. Geniet van het kiezen van een verbintenis of verplichting. Iets leuk vinden of ervoor kiezen om iets te maken waar je bij betrokken bent. Armbanden in een droom kunnen uw liefde of trots weerspiegelen door ervoor te kiezen toegewijd te zijn aan uw gezin of een toegewijde relatie. Positief is dat armbanden kunnen weerspiegelen hoe goed je het gevoel hebt dat je nodig bent om iets te doen waar je vrijwillig aan toegewijd bent. De droom over gebroken armbanden kan een weerspiegeling zijn van jou of iemand anders die niet genoeg werd gewaardeerd om ervoor te kiezen betrokken te zijn. Niet willen genieten van het kiezen om ooit weer behulpzaam of toegewijd te zijn….

…De droom over anesthesie symboliseert een situatie die helpt om de ernst van een probleem te verminderen of het onder ogen zien van de gevolgen draaglijker maakt. Het kan ook symbool staan ​​voor een compromis of concessie die een onontkoombare last of onaangename situatie vermindert. Anesthesie kan ook een situatie in uw leven vertegenwoordigen die u wanhopig probeert te vermijden. Voorbeeld: een man droomde ervan een arts om anesthesie te vragen voor een gebroken teen. In het echte leven was hij niet tevreden met een aankoop die hij niet kon retourneren. Hij vroeg de winkel om een ​​ruil om het probleem op te lossen. De anesthesie weerspiegelt het verminderde verliesgevoel dat hij voelde bij de aankoop….

…Dromen over enkels symboliseert persoonlijke flexibiliteit. Uw vertrouwen in wat u wel en niet kunt doen. Het kan ook de weergave zijn van uw vertrouwen in bepaalde overtuigingen of doelen. Gezonde enkels symboliseren misschien de overtuiging dat er niets mis is met wat u doet. Kwesties die u niet eens als een probleem beschouwt, of een gevoel dat iets gemakkelijk kan worden veranderd. De droom over het verstuiven van je enkel symboliseert obstakels of moeilijkheden in je vooruitgang. De droom over een gebroken enkel symboliseert een totaal verlies van vertrouwen of flexibiliteit. Nieuwe feiten of kritiek die je hebt gekregen, hebben het vertrouwen in je overtuigingen of doelen weggenomen. De droom over een bloedende enkel symboliseert een geleidelijk verlies van zelfvertrouwen of flexibiliteit. Beseffen dat iets wat je doet ~misschien~ verkeerd is. Het kan ook de weergave zijn van nieuwe regels of een strikter regime….

…Dromen over een wet symboliseert uw perceptie of conflict met wat u gelooft dat goed of fout is. De droom over het verwijzen naar de wet symboliseert uw kennis of bezorgdheid over wat u denkt dat eerlijk of oneerlijk is. Een weerspiegeling van jou of iemand anders die bespreekt wat volgens hen goed of verdiend is. Als alternatief kan dromen over de wet regels, voorschriften of beloften weerspiegelen waarmee u en iemand anders zijn overeengekomen. De droom over het overtreden van de wet symboliseert gebroken beloften of het breken met discipline. Niet doen waarvan je weet dat je het zou moeten doen. Bedriegen, liegen of je eerlijke aandeel vermijden. De droom over handhaving van de wet symboliseert wakkere levenssituaties waarin je anderen laat doen wat juist is. Iemand anders de waarheid laten vertellen, hun problemen het hoofd bieden of een eerlijk aandeel leveren. Tussenkomen als je denkt dat iemand te ver is gegaan. Iemand vertellen wat hij moet doen of boos worden op iemand die zich niet gedraagt….

…De droom over een pijl symboliseert energie die is gericht op een doel of actie die wordt ondernomen om iets te bereiken. Wat je doet om te krijgen wat je wilt. De droom over het schieten van een pijl staat voor actie ondernemen in de richting van een doel of resultaat. Iets richten of uitkiezen. Reikend naar je doelen, de droom om met een pijl te worden neergeschoten, symboliseert je gevoel gericht te zijn of te worden uitgekozen. De droom over een gebroken pijl symboliseert teleurstellingen of onmacht om je doelen te bereiken. De droom over een wijzende pijl symboliseert problemen of problemen waarop u wordt gewezen. Het kan ook de weergave zijn van inzicht in de richting die u in uw leven moet inslaan….

…De droom over een blessure symboliseert emotionele verwonding of verlegenheid. Iemand heeft misschien iets gezegd waardoor je gekwetst bent. Je beschadigd voelen. Als alternatief kan een blessure in een droom problemen weerspiegelen die zijn ontstaan ​​door uw haast in een situatie. Een teken dat je moet vertragen. Het kan ook symbool staan ​​voor een ongeluk, ongeluk of pech dat je hebt meegemaakt. Verwondingen kunnen ook uw angst weerspiegelen om emotioneel gekwetst te worden tijdens het wakkere leven. Een wens dat iemand of iets weggaat. Het gevoel hebben dat een deel van je leven uit elkaar valt. Mogelijk een waarschuwingssignaal dat u moet vertragen of voorzichtiger moet zijn. Dit is gebruikelijk. De droom over een blessure rond de tijd van een ziekte. Dit is zeer zeldzaam, maar er wordt gemeld dat dromen over verwondingen aan specifieke lichaamsdelen samenvallen met medische problemen aan die lichaamsdelen. Een vrouw droomde er bijvoorbeeld van om in haar ribben te worden geslagen en werd dagen later medisch gecontroleerd om te ontdekken dat een van haar ribben zonder haar medeweten was gebroken. Een andere man droomde ervan dat hij in zijn keel werd gespietst en ontdekte dagen later dat hij schildklierkanker had. Een vrouw droomde ervan dat haar maag werd aangevallen door wolven en ontdekte dagen later dat ze maagkanker had. De droom dat je moeder gewond raakt, kan gevoelens vertegenwoordigen over je vermogen om intuïtief de juiste beslissingen te nemen die worden belemmerd. Pech of slechte keuzes zetten je terug. De droom dat je vader gewond raakt, kan betekenen dat je in verlegenheid bent gebracht door slechte beslissingen….