…De droom over ziek zijn symboliseert problemen, teleurstellingen of tegenslagen die je moet wachten voordat je kunt doen wat je echt wilt. Je tegengehouden voelen door iets waar je geen controle over hebt….

Zie de betekenis van moord

…De droom over een papieren vliegtuigje symboliseert gevoelens over jezelf die jezelf afleiden in afwachting van iets interessants. Opzettelijk tijd of kansen verspillen omdat een situatie waardeloos is of echt saai is. Bezorgdheid andere dingen zijn dat je denkt dat niets belangrijk of serieus is. Anderen laten zien dat je helemaal niet jaloers bent omdat een situatie gewoon te saai is. Voorbeeld: wanneer een jonge man ziek thuis moest blijven van school, droomde hij ervan om met een papieren vliegtuigje te vliegen en het te laten crashen. Als hij wakker was, zei hij altijd tegen zichzelf dat hij zijn huiswerk kon vermijden omdat hij ziek was, en schaamde hij zich dan altijd op school dat hij het huiswerk niet had gemaakt als hij terugkwam. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan een papieren vliegtuigje te gooien en het vervolgens in water te zien landen en bedekt te worden met mist. Toen ze wakker was, liep ze een belangrijke kans mis omdat ze tijd verspilde met te lang wachten en niet wist wat ze van haar toekomstperspectieven moest denken….

…De droom over harnas symboliseert emotionele of psychologische afweermechanismen. Jij of iemand anders die zich verzet tegen verandering of andere opvattingen. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van een sterk ego. Positief is dat het dragen van harnassen symboliseert dat je mentaal of emotioneel immuun bent voor bepaalde negatieve gedachten, emoties of situaties. Je hebt de emotionele middelen die nodig zijn om met problemen om te gaan en in een positieve mindset te blijven. Negatief kan het een weerspiegeling zijn van slechte gewoonten die heel moeilijk op te geven zijn, of van je ego. Als je merkt dat je iemand met een harnas probeert te vermoorden, symboliseert dit je poging om een ​​moeilijk aspect van je persoonlijkheid te beheersen of ervan af te komen. Er kan een emotionele behoefte of sterke motivatie zijn om op bepaalde manieren te blijven denken, wat een belemmering kan zijn voor vooruitgang. Het ego is misschien te sterk. Als een griezelig of slecht persoon in een droom een ​​harnas droeg, kan dit een angst of negatief denkpatroon symboliseren dat wordt beschermd door je onvermogen om andere emoties of het ego te overwinnen. Voorbeeld: een man droomde ervan iemand in harnas te achtervolgen die hij wilde doden. Toen hij wakker was, was hij in therapie en had hij moeite om met zijn ego in het reine te komen door te denken dat hij slimmer was dan andere mensen. De persoon die wilde doden die een harnas droeg, weerspiegelde hoe moeilijk het voor hem was om zijn eigen ego te overwinnen….

…De droom over het zien van wortels symboliseert banden, banden of geschiedenis die in je leven verankerd is. Een geschiedenis of verleden waarvan je jezelf niet gemakkelijk kunt scheiden. Langdurige of familierelaties. Een bepaald deel van uw leven dat is vastgesteld. Zelfverzekerde stabiliteit. Negatief kunnen wortels wijzen op ~diepgewortelde~ of veelzijdige problemen. Een onrustige geschiedenis die moeilijk te ontvluchten is. Relaties die moeilijk te scheiden zijn. Een geschiedenis waarvan je moeilijk weg kunt komen. Dromen dat wortels worden doorgesneden of verwijderd, symboliseert een fundamenteel aspect van je leven dat er niet meer bij hoort. Banden, banden of geschiedenis die niet langer belangrijk is. De verwijdering van een deel van je leven dat verschanst was. Weggaan van je verleden of een oude relatie verbreken. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan dat de wortels uit haar oor werden getrokken. Toen ze wakker was, begon ze het gevoel te krijgen dat haar religie niet langer geldig was. De wortels die uit het oor werden getrokken, weerspiegelden dat haar religieuze wortels iets waren waar ze niet meer naar wilde luisteren….

…De droom over iets dat lekt of water overneemt, symboliseert verlies, teleurstellingen of frustraties die je misschien afleiden. Kwesties die werden onderdrukt of op afstand werden gehouden, kunnen op de voorgrond treden. U kunt ook het gevoel hebben dat u uw tijd of energie verspilt. Het kan ook de weergave zijn van een onzekere situatie die uit de hand loopt. Een lekkende slangkraan symboliseert problemen die uw vermogen om uzelf te beheersen verzwakken. Verlies, teleurstellingen of frustraties kunnen u afleiden. Metaforisch gezien kan een lek erop wijzen dat geheimen worden onthuld….

…De droom over een hond symboliseert defensief of beschermend gedrag dat wordt gebruikt of op afroep wordt gehouden. Het vermogen om op commando te reageren met woede, gevaar of wreedheid. Jij of anderen die op hun gemak de honden kunnen ~ziek maken~ bij anderen. Negatief, honden kunnen een weerspiegeling zijn van jou of iemand anders die anderen manipuleert om agressieve of assertieve actie te ondernemen voor hun eigen voordeel. Anderen klaar hebben om je te verdedigen of voor je op te komen wanneer je maar wilt….

…De droom over een paspoort symboliseert uw vermogen om door verschillende situaties te reizen. Het vermogen om iets heel anders te doen als je dat wilt. Wat je voelt dat je als persoon mag doen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan erachter te komen dat iemand die hij niet leuk vond een paspoort kocht. Toen hij wakker was, had hij een pijnlijke ziekte en was hij niet klaar om met meisjes te daten toen een meisje interesse in hem toonde. De persoon die hij niet graag het paspoort had, weerspiegelde dat hij het niet leuk vond dat hij de gelegenheid had om met het meisje te daten terwijl hij nog ziek was….

…De droom over een vagina symboliseert ontvankelijkheid of naleving van overtuigingen, ideeën, wensen of doelen. Hoe open jij of iemand anders is om te accepteren wat andere mensen willen. Hoe ontvankelijk een gewenste situatie is voor uw wensen. De grootte van de vagina kan aangeven hoe ontvankelijk u bent voor de doelstellingen van iemand anders. Een grote vagina kan een situatie weerspiegelen die te gemakkelijk is of die al veel eerder is gedaan. Een kleine vagina kan een situatie weerspiegelen die moeilijk is om te doen of die nog nooit eerder is gedaan. Een mooie wenselijke vagina symboliseert iets waar veel vraag naar is. Een lelijke of ziek uitziende vagina kan ongewenste alternatieven zijn of een probleem om anderen te kunnen interesseren voor wat je hebt. De droom over de vagina van een kind kan een persoon of situatie vertegenwoordigen waarvan je denkt dat die niet interessant of wenselijk genoeg voor je is. Iemand of iets is misschien niet volwassen genoeg voor jou. Voor een man De droom over het hebben van een vagina symboliseert ondergeschiktheid of gebrek aan controle over beslissingen. Het kan zijn dat u zich niet in staat voelt om keuzes te maken of dat u minder machtig bent dan andere mensen. Voor een vrouw De droom over haar eigen vagina kan haar zelfbeeld vertegenwoordigen over vrouw-zijn, vrouwelijkheid, of hoe ~damesachtig~ je jezelf voelt te zijn….

…De droom over tarotkaarten symboliseert een kijk op de toekomst waardoor je deze nooit in twijfel wilt trekken. Negatief kunnen tarotkaarten een weerspiegeling zijn van het geloven in drogredenen of het aannemen van te veel van iets. Het kan ook de weergave zijn van een krachtig gevoel van zekerheid omdat je ergens te emotioneel over bent. Slecht advies dat nooit wil dat je ergens anders naar kijkt. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan te zien dat haar vader tarotkaarten kreeg. Toen haar vader wakker was, lag hij ziek in het ziekenhuis, kreeg hij chemo en stierf uiteindelijk. De tarotkaarten weerspiegelden de misvatting dat het advies van de doktoren om chemo te nemen belangrijk en onbetwistbaar was toen de vader toch stierf….

…De droom over afhalen van Chinees eten of fastfood symboliseert situaties waarin je goed voelt en merkt dat niets er toe doet. Genieten van loslaten of je nergens zorgen over hoeven te maken. Graag weten dat een probleem niet jouw zorg is. Verbaasd om te weten dat iets waarvan je dacht dat het belangrijk was, helemaal niet is. De droom over Chinees eten dat thuis gekookt of echt etnisch is, symboliseert situaties in je leven waardoor je je onbevooroordeeld, onbezorgd of niet geïnteresseerd voelt in een goed gevoel. Jezelf beheersen of je ergens door vervelen. Voorbeeld: een man droomde ervan om Chinees afhaalmaaltijden te ruiken. Toen hij wakker was, was hij ongeneeslijk ziek en wist hij dat de dood nabij was. Hij stierf kort de volgende dag. De Chinese afhaalmaaltijd weerspiegelde zijn overtuiging dat zijn naderende dood hem een ​​goed gevoel zou geven, denkend dat zijn huidige leven er niet toe deed….

…Het zien van een baby in de droom symboliseert een nieuw begin, nieuwe manieren van denken, nieuwe ideeën of nieuwe levensontwikkelingen. Een baby kan ook een nieuw project of nieuw potentieel symboliseren. Nieuwe vaardigheden ontdekken. Negatief is dat een baby in een droom nieuwe verantwoordelijkheden of nieuwe problemen kan weerspiegelen die constante zorg vereisen. Baby’s kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van mensen in uw leven voor wie u de behoefte voelt om goed voor hen te zorgen, zoals ouderen. De droom over een babyjongen kan mannelijke kwaliteiten vertegenwoordigen voor een ervaring of probleem zoals ongevoeligheid, assertiviteit of sociale dominantie. De droom over een babymeisje kan vrouwelijke kwaliteiten vertegenwoordigen voor een ervaring of problemen zoals gevoeligheid, sympathie, sociale ondergeschiktheid. De droom over een huilende baby symboliseert een probleem of een gevoelige situatie in het wakkere leven die aandacht nodig heeft. Een deel van jou dat is beroofd. De droom over een verdrinkende baby symboliseert een gevoelige nieuwe situatie in je leven die totaal overweldigd wordt door onzekerheid of negatieve emoties. Mislukking veroorzaakt door te veel onzekerheid of problemen met iets dat net in je leven begon. Negatief kan het problemen weerspiegelen waar u heel voorzichtig mee bent om ervoor te zorgen dat ze onmogelijk worden gemaakt vanwege buitensporige onzekerheid, problemen of angst. De droom over het laten vallen van een baby symboliseert gevoelens van angst om onverantwoordelijk te zijn met een nieuwe situatie of probleem dat uw zorg vereist. Dromen over het laten vallen van baby’s komen vaak voor bij pasgeboren moeders, meer vanwege hun angst om een ​​onverantwoordelijke moeder te zijn dan vanwege het feitelijk laten vallen van hun baby’s. De droom over het vergeten van je baby symboliseert gevoelens over iets in je leven dat je bent begonnen, maar vervolgens hebt opgegeven. Leg iets opzij waar je van houdt of waar je hard voor hebt gewerkt. Iets speciaals uitstellen. Positief is dat het vergeten van een baby in een droom een ​​teken kan zijn dat er nog tijd is om iets te corrigeren dat je hebt uitgesteld. De droom over een verwaarloosde baby kan gevoelens vertegenwoordigen over het negeren van een toekomstig project of verantwoordelijkheid. Het kan ook de weergave zijn van een gevoelig probleem waar u niet genoeg aandacht aan besteedt. De droom over een te vroeg geboren baby symboliseert nieuwe situaties of nieuwe problemen in je leven die sneller gebeuren dan je wilt. Iets eerder moeten doen dan gepland. Het zien van een dode baby symboliseert een nieuwe ontwikkeling die eindigt, of overwonnen worden door negativisme. Iets dat begon of in de maak was, werd gestopt. Positief is dat een dode baby het gevoel kan hebben dat het een verantwoordelijkheid of een langdurig probleem wordt bespaard. De droom over een baby zonder benen symboliseert een nieuwe ontwikkeling die stagneert. Een nieuwe situatie zonder tractie of momentum. De droom over een misvormde baby symboliseert een nieuwe verantwoordelijkheid of een knagend probleem dat niet is verlopen zoals je had verwacht. Als u daadwerkelijk een baby verwacht, kan dit wijzen op de angst dat er iets mis is met de baby. Dromen dat je gefrustreerd of gestrest bent terwijl je voor een baby zorgt, symboliseert je frustraties en problemen met problemen of verantwoordelijkheid. De droom over een baby die niet van jouw ras is, symboliseert een nieuwe ontwikkeling, nieuwe situatie of nieuwe verantwoordelijkheid die wordt beïnvloed door de symboliek van dat ras. Een blanke die droomt van een zwarte baby symboliseert bijvoorbeeld een nieuwe situatie in je leven waarin je hoopt of denkt dat je je goed voelt een prioriteit is. Zwarte mensen die van witte baby’s dromen, symboliseren nieuwe situaties of verantwoordelijkheden waarin je voelt dat je een voordeel hebt. Het kan ook nieuwe problemen vertegenwoordigen die te veilig zijn om er iets aan te doen. Raadpleeg het thema-gedeelte voor ras voor een meer diepgaande blik op de symboliek van huidskleur en cultuur. Zwangere vrouwen hebben de neiging om te dromen dat hun ongeboren baby’s vaker seks hebben als man dan als vrouw. Dit weerspiegelt waarschijnlijk hun gevoelens over hoe ongevoelig of zwaar de realiteit van het krijgen van een baby is. Het kan ook de weergave zijn van de zeggenschap die de moeder aan het kind toekomt als ouder. Jonge vrouwen en meisjes dromen er misschien van om baby’s te krijgen om hun angst om zwanger te worden of hun verlangen om zwanger te worden weer te geven. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan haar baby te verliezen. In haar wakende leven had ze de universiteit uitgesteld vanwege haar huwelijk. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan een nieuwe baby vast te houden. Toen ze wakker was, begon ze een nieuwe liefdesrelatie terwijl ze haar man bedroog. Voorbeeld 3: Een oudere vrouw droomde ervan voor een baby te moeten zorgen. Toen ze wakker was, was haar bejaarde echtgenoot erg ziek. Voorbeeld 4: een vrouw droomde ervan haar baby per ongeluk in een winkel achter te laten. In zijn wakende leven was hij een auteur die vond dat ze een boek had verwaarloosd dat ze te lang aan het schrijven was….

…De droom over een trekker met oplegger symboliseert beslissingen of zelfbeheersing die niet te stoppen zijn. Keuzes of een richting in het leven waarmee ‘rekening moet worden gehouden’. Keuzes met het potentieel om alle tegengestelde krachten of obstakels op te heffen. Een trekker met oplegger kan een moment van grote verandering weerspiegelen, waarbij u problemen gemakkelijk zonder weerstand kunt elimineren. Het kan ook de weergave zijn van een probleem met het potentieel om u volledig uit te roeien. Voorbeeld: een man droomde ervan in een oplegger te stappen. In het echte leven was hij erg ziek en stond hij op het punt een behandeling te beginnen die hem volledig genas….

…De droom over je maag of buik symboliseert je gevoeligheidsniveau. Het symboliseert hoe goed je iets kunt ~verteren~ of accepteren. Hoe kwetsbaar u bent om gekwetst te worden door uw gevoelens of om u door iets van streek te laten maken. De droom over een perfecte buik of perfecte buikspieren symboliseert een zorgeloze houding. Het kan ook wijzen op ongevoeligheid. Negatief kan het een weerspiegeling zijn van een emotioneel conflict met een probleem dat u in verlegenheid brengt of u te slim af is. Als je maag of buik wordt aangevallen, gewond of ziek in een droom, wijst dit op een gevoelig probleem of problemen met acceptatie. De droom dat een hond je maag aanvalt, kan een weerspiegeling zijn van je verhoogde gevoeligheid voor problemen waarvan je denkt dat andere mensen niet naar je luisteren. Het kan ook de weergave zijn van hoe u uw eigen veiligheid of welzijn negeert om te voorkomen dat u faalt of achterop raakt in het leven. De droom kan een teken zijn dat u deskundig advies moet inwinnen. Als alternatief kan de droom de voortdurende wrede persoonlijke aanvallen van iets anders vertegenwoordigen op kwesties die u erg gevoelig maken. Vrees dat er iets mis met je is. Voorbeeld: een vrouw droomde steeds weer van een wrede hond die haar maag aanviel. Toen ze wakker was, voelde ze dat haar gezin en werk belangrijker waren dan het controleren van een doktersonderzoek waarvan ze vermoedde dat ze het nodig had. Toen ze eindelijk werd gecontroleerd, kreeg ze de diagnose maagkanker en stierf drie maanden later….

…De droom over een kooi symboliseert een deel van je leven dat beperkt, beperkt of beperkt is. U hebt misschien het gevoel dat iemand u kort aan de lijn houdt of dat u niet de vrijheid heeft om onafhankelijk te handelen. U kunt uw doelen niet bereiken. Misschien heb je onderdrukte verlangens. Als alternatief kan een kooi uw remmingen of machteloosheid op een bepaald gebied van uw leven vertegenwoordigen. Dromen dat je een dier in een kooi stopt, symboliseert de beperking of beperking van een bepaald aspect van jezelf op basis van de symboliek van dat dier. Zie onze thema-sectie voor dierensymboliek. Het zien van een vogel in een kooi suggereert dat je je beperkt voelt in je expressie of vrijheid. Mogelijk ervaar je beperkingen in je spiritualiteit of creativiteit. Dromen dat je onder water in een kooi zit, symboliseert het gevoel overweldigd te worden door onzekerheid en tegelijkertijd in bedwang te houden. Het gevoel hebben dat een situatie vreselijk is, terwijl je ook het gevoel hebt dat je niets kunt doen om jezelf ervan te bevrijden. Als je in een kooi verdrinkt, kan dit gevoelens van verlies of mislukking weerspiegelen, terwijl je het op geen enkele manier kunt stoppen. Gevoel dat uw ~handen vastgebonden~ zijn tijdens een van de ergste momenten van uw leven. Voorbeeld: een man droomde ervan in een kooi te zitten. In zijn wakende leven was hij ongeneeslijk ziek en wanhopig om te sterven. Doktoren lieten hem niet doodgaan….

…De droom over een snor symboliseert dat je je niet druk maakt om wat je zegt, of om de gevolgen ervan. Vaak negatieve dingen die u tegen of over andere mensen zegt. Voorbeelden zijn leugens, spreken achter de rug van anderen, of te vaak ongevoelig over de doden spreken als je iemand rouwt….

…De droom om naar Chuck E. Cheese te gaan, kan een moeiteloos geluk of een gelukkig einde betekenen. Een bijzondere gebeurtenis in uw leven die voor u wordt verzorgd. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan naar Chuck E. Cheese te worden gebracht. Toen hij wakker was, had hij gedachten over het doden van zijn gewelddadige controlerende vader voordat hij besefte dat zijn vader op eigen kracht begon te sterven. Cheese E. Cheese weerspiegelde zijn kijk op de natuur die hem een ​​plezier deed door zijn vader voor hem te vermoorden, zodat hij eindelijk van zichzelf kon genieten….

…De droom om iets in de droom te zien branden, symboliseert intense emoties of hartstochtelijke gevoelens. Een totaal gebrek aan bezorgdheid over iets. Opzettelijk hard, kwetsend of ongevoelig zijn. Het kan ook de weergave zijn van een emotionele burn-out of een teken zijn dat u zich moet ontspannen. De droom over brandwonden op de huid symboliseert schaamte, onaangename gevolgen of pijnlijke handelingen die blijven hangen. Een persoon of situatie heeft u eraan herinnerd dat uw acties voor altijd ongewenst zijn of niet moeten worden herhaald. Een harde of pijnlijke reactie in een sociale situatie. Iemand is het misschien niet eens met wat u denkt. Dromen dat je levend wordt verbrand, symboliseert gevoelens dat je nooit meer om je geeft. Wanhoop. Andere mensen wrijven hun verwaarlozing, verlating of slechte wil naar jou toe. Ongevoeligheid die u van anderen voelt. Somberheid, ontbering of zoiets een situatie die alle vrijheid verstoken heeft. De droom over andere mensen die levend verbranden, kan aangeven hoe je door je eigen ambitie wordt verteerd. Opzettelijk een deel van je leven verwaarlozen of doden. Kijken naar een situatie of een deel van je leven dat in rook opgaat, opzettelijk wegkwijnt, of je door een andere passie verteerd. Een deel van je leven ervaren dat leeg, somber of vol ontberingen is. Gevoeligheid om voor altijd iets belangrijks op te geven. De droom over een brandend huis symboliseert een perspectief op een situatie die opzettelijk wordt verlaten of hardhandig wordt verwaarloosd. Het kan ook de weergave zijn van intense woede of wrok jegens iemand anders. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn vriend te zien met brandplekken rond zijn nek. In zijn wakende leven had deze vriend zelfmoord gepleegd en de man begon de wanhoop te begrijpen die de vriend voelde over zijn leven die hem motiveerde om zelfmoord te plegen. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan verbrand te worden met een haardpook. Toen hij wakker was, had hij haar bedrogen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde van een slang die brandend gif op haar spuwde. Toen ze wakker was, voelde ze dat haar zus een slechte invloed had en zeer blijvende pijnlijke dingen deed. Voorbeeld 4: een man droomde ervan iemand levend verbrand te zien worden. Toen hij wakker was, voelde hij dat zijn wens om psycholoog te worden volledig werd verteerd door zijn ambitie om op een ander gebied te slagen….

…Het zien van een vampier in de droom symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat parasitair is of zich egoïstisch voedt met anderen. Een persoon of situatie waardoor u tijd, energie of middelen kwijt raakt. Ofwel je eigen egoïstische behoefte om anderen te gebruiken, of je projectie van andere mensen die van je eten. Het kan zowel materieel als emotioneel parasitisme vertegenwoordigen. De droom om een ​​vampier te zijn symboliseert een egoïstische behoefte om anderen te gebruiken of te voeden. U bent mogelijk afhankelijk van iemand anders om doelen te bereiken. De droom over gebeten te worden door een vampier symboliseert gevoelens over andere mensen die je gebruiken of van je eten en niet in staat zijn om het te stoppen. Als je ervan droomt gebeten te worden door een vampier en zelf in een vampier te veranderen, kan dat gevoelens weerspiegelen dat je je eerlijke manier van denken hebt veranderd ten opzichte van het gebruik van andere mensen omdat je gewend bent. Een slechte ervaring met een eikel die je ertoe heeft gebracht een eikel te willen zijn. Vampiers in een droom kunnen een teken zijn van afhankelijkheid, problemen met verslaving, sociale druk of ambivalentie. U of iemand anders voedt zich misschien emotioneel met iemand. Vampiers kunnen ook een ziekte weerspiegelen die uw tijd en energie kost. Een vampier in een droom vertelt je misschien dat je onafhankelijker moet worden en minder afhankelijk moet zijn van de middelen of prestaties van anderen. Je moet om mensen gaan geven, ze waarderen of respecteren. Als alternatief kan een vampier de behoefte weerspiegelen om op te komen tegen mensen die jou gebruiken. Misschien moet u iemand afsnijden. De droom over het doden van vampiers symboliseert het overwinnen van afhankelijkheid van anderen. Het kan ook betekenen dat u mensen of situaties confronteert die u materieel of emotioneel voeden. Voorbeeld: een persoon droomde ervan een vampier te zijn. In het echte leven gebruikten ze een vriend om vooruit te komen op school. Voorbeeld 2: Een paar mensen dromen ervan dat vampiers hen bijten nadat ze verkouden zijn. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde ooit van een vampier die haar overal volgde, waar ze ook ging. In het echte leven begon ze zich erg te vervelen met haar man en had ze het gevoel dat hij haar alle plezier of opwinding afzoog. De vampier weerspiegelde haar onvermogen om aan de saaie gewoonten van haar man te ontsnappen….

…De kleur bordeauxrood symboliseert situaties die mogelijk negatief kunnen worden. Iets dat u denkt, voelt of doet en dat het potentieel heeft om een ​​probleem te worden of overboord te gaan. De reden waarom bordeauxrood potentieel negativisme symboliseert, is omdat het bijna rood is, maar niet helemaal. Het is dus symbolisch bijna negatief. Voorbeeld: een man droomde ervan zich in een bordeauxrode vuilnisbak te bevinden. In het echte leven was hij van plan zichzelf te doden. De bordeauxrode vuilnisbak weerspiegelde het potentieel dat hij had om zijn zelfmoord daadwerkelijk uit te voeren….

…De droom over een vuilniswagen symboliseert beslissingen of een richting in het leven waardoor je negativisme altijd niet hoeft op te merken. Een keuze of een nieuwe denkwijze die u altijd een probleem bespaart. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een vijand uit zijn jeugd te doden en zijn lichaam achter in een vuilniswagen te steken. In zijn wakende leven had hij last van haaruitval als gevolg van een ziekte en gevreesde schaamte. Hij had ook net een hoed gekocht om zijn probleem te verbergen. De vuilniswagen vertegenwoordigt zijn nieuwe hoed als een manier om altijd de schaamte van zijn haarverliesprobleem te vermijden….

…De droom over een talkshow symboliseert het besef dat je openlijk een probleem met anderen bespreekt. Met opzet een spektakel maken van een onderwerp. Negatief gezien kan een talkshow een weerspiegeling zijn van het besef dat u een gesprek controleert of orkestreert. Een spektakel maken over het bespreken van negatief gedrag zoals stelen, drugsgebruik, geweld of zelfmoord. Voorbeeld: een man droomde ervan een persoon te zien spreken op een talkshow. Toen hij wakker was, besprak hij openlijk het doden van familieleden als hij werd opgelicht voor zijn erfenis….

…Vogels in dromen zijn symbolen voor transcendentie en bevrijding. Ontsnappen aan grenzen en beperkingen. Een symbool voor vooruitgang naar heelheid en harmonie. Het zijn uw doelen, ambities en verwachtingen. Het type en de kleur van de vogel is erg belangrijk bij het decoderen van de betekenis (zwarte vogels of gieren zijn bijvoorbeeld geen positieve symbolen). De droom over babyvogels symboliseert het potentieel voor transcendentie en bevrijding. Plannen of voorbereiding om iets te overwinnen. Wees heel voorzichtig terwijl je naar doelen werkt die je vrijheid geven. Het zien van dode of stervende vogels vertegenwoordigt teleurstelling en mislukkingen. Het doden van vogels kan wijzen op het opzettelijk verzuren van een inspirerend idee of de vrijheid van iemand anders. De droom over vogeleieren symboliseert doelen, ambities en hoop die zich ontwikkelen en die tijd nodig hebben om te worden gerealiseerd. Het tegenovergestelde is waar als de eieren van een vogelsoort zijn die niet positief is. Het zien van een vliegende vogel symboliseert transcendentie en bevrijding. Er is een gewicht van je schouders gehaald en je ervaart een gevoel van vrijheid. Het zien van een gekooide vogel symboliseert een verlangen naar vrijheid of bevrijding. Je voelt je op een bepaald gebied van je leven beperkt en beperkt. Het zien van een blauwgekleurde vogel in een droom symboliseert positieve transcendentie boven negativisme. Het symboliseert de kracht van positief denken, de waarheid, en doen waarvan je weet dat het juist is, een krachtigere rol spelen. Het is ook een indicatie van zuivering en oplossing voor conflicten in uw leven. De droom over een witte vogel symboliseert een wens om een ​​negatieve situatie te transcenderen of uit te stijgen boven een negatieve situatie die wordt vernieuwd. Eindelijk besluiten om aan een slechte situatie te ontsnappen door te vermijden dat deze laag wordt gehouden. Een witte vogel kan ook de weergave zijn van de overtuiging dat het een goed idee is om aan een slechte situatie te ontsnappen. Voorbeeld: een man droomde ervan een witte vogel te zien. Toen hij wakker was, voelde hij dat zijn leven voorbij was, maar toen had hij een krachtige spirituele ervaring waardoor hij zijn problemen wilde bestrijden en overwinnen….

…De droom over een bontjas symboliseert het besef dat je gevaarlijk bent terwijl andere mensen het opmerken. Het kan ook de weergave zijn van slecht gedrag dat u tegen iets vreselijks beschermt. Voorbeeld: een gevangene droomde ervan iemand met een bontjas naar hem toe te zien lopen. Toen hij wakker was, vertelde hij een vriend dat hij van plan was iemand te vermoorden van wie hij dacht dat hij hem zou doden….

…Het zien van een moordenaar in de droom symboliseert jou of iemand anders die de intentie heeft om iets te beëindigen. Overtuigingen, vriendschappen of situaties die opzettelijk worden beëindigd. Positief is dat een moordenaar jou of iemand anders kan weerspiegelen die volledig van plan is ergens een einde aan te maken. Als de moordenaar slechte mensen aanvalt, kan de droom de zuivering en het genezingsproces vertegenwoordigen. Je komt op tegen negatieve gedachten of situaties. Negatief gezien kan een moordenaar je angsten weerspiegelen of zelfs andere mensen die opzettelijk goede dingen in je leven doden….

…De droom over een bezem symboliseert het vermogen om problemen, angsten of onzekerheden weg te vegen wanneer je maar wilt. Weggooien of opruimen wat niet langer nuttig voor u is. In staat zijn om je act op te ruimen als dat nodig is. Presenteerbaarheid of een goede indruk maken als het eindelijk belangrijk is. Negatief, een bezem kan een teken zijn dat u dingen uitstelt of niet objectief genoeg bent over hoeveel oefening u echt nodig heeft. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een bezem te gebruiken om spinnen te doden. Toen hij wakker was, was hij net terug van een feestje met veel meisjes met wie hij constant onzeker was over het gesprek. De bezem weerspiegelde zijn poging om zijn onzekerheden weg te poetsen, zodat hij de meisjes zelfverzekerd overkwam….

…De droom over een vleermuis symboliseert verwarring, gemengde berichten en emotioneel in het donker zijn. Je krijgt één ding te horen en je ziet het tegenovergestelde. Misschien heb je het gevoel dat een belofte aan je nooit uitkomt. Een vleermuis kan een teken zijn dat u betrokken raakt bij iets dat uw beter oordeel tart. Als u signalen ontvangt om voorzichtig te zijn, is het misschien het beste om ernaar te luisteren. Vleermuizen vertegenwoordigen uw onvermogen om met een duidelijk begrip te zien wat er om u heen gebeurt. Een vleermuis suggereert dat je blindelings een situatie binnengaat. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan vleermuizen te moeten doden. Toen ze wakker was, was haar borstkanker uitgezaaid. De vleermuizen weerspiegelden haar behoefte om de kanker agressiever te behandelen omdat het niet deed wat ze verwachtte dat het zou doen met haar eerste behandelingen….

De droom over je moeder symboliseert je intuïtie of je interne begeleiding. Ze weerspiegelt uw vermogen om beslissingen te nemen die u in de toekomst zullen beïnvloeden, of hoe goed u keuzes maakt op basis van uw onderbuikgevoel. Ze geeft ook weer hoe gelukkig je bent met toevalligheden of een goede vooruitziende blik. Alles wat je moeder in een droom zegt, werpt licht op waar je gevoel van intuïtie je naartoe leidt in het leven, of hoe je denkt over je toekomst. Als je moeder in het echte leven is overleden, blijft de symboliek voor haar verschijnen in de droom hoogstwaarschijnlijk nog steeds als intuïtie. Overleden familieleden in dromen hebben vaak dezelfde symbolische waarde, of de persoon nu leeft of dood is. Als je moeder onlangs is overleden of als je veel tijd aan haar hebt besteed, kan het zijn dat haar verschijning in de droom aangeeft hoeveel je haar mist. Als je moeder je in een droom advies geeft, kan het je gevoel van intuïtie weerspiegelen, namelijk het gevoel dat een bepaalde keuze het beste is voor de toekomst. Als je moeder erg boos is in een droom, symboliseert dit je negatieve gevoelens over teleurstellingen of pech. In dit geval heb je het gevoel dat je geen pauze kunt nemen, of dat pech steeds op je afkomt omdat je keuzes je nooit lijken te helpen. U kunt spijt krijgen van een keuze die u slecht vindt. Als je moeder er slecht uitziet in een droom, symboliseert dit dat je gevoel van intuïtie negatief is en negatieve keuzes maakt. Slechte bedoelingen voor de toekomst. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens dat niets wat je kiest ooit uitpakt of dat je verteerd wordt door angst of pech. Als je moeder gelukkig is in een droom, symboliseert dit een positieve kijk op de toekomst of een gelukkiger gevoel. Misschien heb je het gevoel dat je iets slechts hebt vermeden of een heel goede vooruitziende blik hebt gebruikt. Als je moeder zwanger is in een droom, symboliseert dit je keuzes voor de toekomst of geluk dat ergens naartoe werkt. Een nieuwe ervaring, nieuw idee of een nieuwe manier van leven gaat over het ontstaan ​​in je leven. De droom over het vermoorden van je moeder symboliseert gevoelens over het schaden van je toekomst of het beëindigen van kansen. Uw geluk ~doden~ of een drastische omkering van beslissingen uit het verleden. Het vermoorden van je moeder kan ook de weergave zijn van gevoelens over keuzes of plannen waar je spijt van hebt en nu voel je dat je er een einde aan moet maken. Als je moeder in een droom sterft, symboliseert dit het gevoel dat je je gevoel van intuïtie hebt verloren of dat je consequent slechte keuzes maakt. Gevoel dat u een slecht vooruitziende blik heeft. Je bent niet in staat een probleem op te lossen, weg te komen uit negatieve levenssituaties en problemen die je hebt, blijven onopgelost. Als ze sterft, heb je zeer waarschijnlijk sterke angsten of morele dilemma’s die je moet overwinnen. U kunt een permanent gevoel van pech hebben of dat u niet kunt voorkomen dat u een slechte beslissing neemt met iets heel belangrijks. Voorbeeld: een vrouw droomde dat haar moeder haar vertelde dat ze te dik was. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat ze te veel was aangekomen. Haar moeder die haar vertelde dat ze te zwaar was geworden, weerspiegelde haar intuïtieve gevoel dat ze voorzichtiger moest zijn met eten en bewegen terwijl ze verder ging. Voorbeeld 2: Een jong meisje heeft terugkerende nachtmerries over het overlijden van haar moeder. Toen ze wakker was, voelde ze zich niet in staat om te beslissen welke universiteit het beste was en dat het maken van een keuze nu haar leven zou verknoeien. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan getroost te worden door zijn moeder. Toen hij wakker was, had hij een slechte drugservaring en hield hij zichzelf voor dat stoppen met drugs een goed idee zou zijn. De moeder van de man weerspiegelde zijn intuïtieve wens om in de toekomst voor zichzelf te zorgen door een goede keuze te maken om met drugs te stoppen. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde ervan te zien hoe haar zus het lijk van hun moeder door de binnenkant van een huis sleepte. Toen ze wakker was, ervoer ze dat haar zus het heel moeilijk had om haar verslaving aan drugs te overwinnen….

…De droom over een schorpioen symboliseert de verwachting van pijn of ontbering. Een aanhoudende mogelijkheid voor slecht nieuws of een woordenwisseling. Een kans op vergelding of een bedreiging die u scherp houdt. Het kan ook de weergave zijn van een verwachting van pijnlijk nieuws of een onaangename situatie. Een gevoel van niet weten wanneer een vermoedelijk probleem eindelijk de kop opsteekt of wanneer een ~doodsteek~ zal toeslaan. De droom dat je door een schorpioen wordt gebeten, symboliseert het besef van pijn of ontberingen die je verwachtte. Er is iets ergs gebeurd waarvan je hoopte dat het niet zou gebeuren. Voorbeeld: een vrouw droomde van een schorpioen die op haar schouder zat. In het echte leven had ze een lange afstandsrelatie en was ze constant bang dat haar partner zich zou vervelen en er een einde aan zou maken. De schorpioen weerspiegelde haar constante gevoel dat een pijnlijke breuk altijd mogelijk was. Voorbeeld 2: een werknemer droomde ervan een klant in een schorpioen te zien veranderen. In het echte leven had de werknemer een hekel aan het omgaan met deze klant en was hij constant gespannen omdat ze altijd wisten dat de klant terug zou komen en hun dag zou verpesten. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan wanhopig te proberen een schorpioen te doden. Toen hij wakker was, worstelde hij om manieren te vinden om een ​​hardnekkige infectie van zijn kind te bestrijden, in de hoop dat het niet zou terugkeren….

…Het zien van een wesp in je droom symboliseert haat, wraak of boze jaloezie. Jij of iemand die je kent, die een bitter conflict met iemand anders ervaart. De droom over het doden van een wesp symboliseert het overwinnen van vijanden of bittere conflicten….