…De droom over een mond symboliseert de uitdrukking van ideeën of overtuigingen. Het zien van een open mond symboliseert ontvankelijkheid of openheid voor nieuwe ideeën. Het zien van een gesloten mond symboliseert niet-ontvankelijk zijn. Het kan ook betekenen dat je niet geïnteresseerd bent in het uiten van een idee of overtuiging. De droom over een mond die is gemuilkorfd of dichtgenaaid, symboliseert onderdrukking, een onvermogen om jezelf uit te drukken of vrijuit te spreken. De droom over een open mond met een blauwe tong symboliseert openheid om de waarheid te uiten….

…De droom over mensen uit het Midden-Oosten symboliseert aspecten van je persoonlijkheid die in het verleden leven. Als je ze ziet, betekent dit dat je problemen hebt om mensen te vergeven of iets negatiefs uit je verleden los te laten….

…De droom over de lucht symboliseert potentieel, mogelijkheid of jouw kijk op de toekomst. Uw gevoelens over wat u gelooft, kunnen worden bereikt. Anticiperen of je afvragen wat er kan gebeuren. Uw perceptie van veranderingen die op de loer liggen. Een blauwe lucht staat voor een positieve kijk, vrijheid van meningsuiting, onafhankelijkheid en hoop. De ~sky is the limit~. Geloven dat wat je wilt mogelijk is of dat er goede dingen gaan gebeuren. Creativiteit. De droom over een rode lucht symboliseert een negatieve kijk op de toekomst, angst, rampspoed, conflict of bedrog. Geloven dat er altijd slechte dingen zullen gebeuren. Vechten of problemen zijn aan de horizon. De droom over een donkere lucht symboliseert gevoelens over een situatie in je leven zonder positieve mogelijkheden. Het gevoel hebben dat er op dit moment alleen negatieve, gevaarlijke of onaangename dingen kunnen gebeuren. U kunt een verhoogd gevoel van voorzichtigheid, gevaar of pech voelen. Je doet misschien ook je best om een ​​moeilijk moment door te komen. Een teken dat u misschien te pessimistisch of angstig bent en er baat bij kunt hebben anderen om hulp te vragen. De droom over een donkergrijze of bewolkte lucht symboliseert verdriet, depressie of onaangename gevoelens. Je voelt je momenteel niet goed in je leven. Zie het thema-gedeelte voor andere kleuren. De droom over iets dat uit de lucht valt, symboliseert plotselinge ideeën, inzichten of kansen. Veel geluk. Er is iets uit het niets in je leven verschenen. Negatief, dingen die uit de lucht vallen, kunnen een probleem zijn om negatieve denkpatronen of problemen te vermijden. Voorbeeld: een man droomde ervan een touw de lucht in te klimmen. Toen hij wakker was, had hij een boek over het boeddhisme gelezen, in de overtuiging dat het hem zou helpen zijn leven te transformeren. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan vissen uit de lucht te zien regenen. In zijn wakkere leven voelde hij zich overweldigd door allerlei ideeën en mogelijkheden. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde ervan vlinders in de lucht te zien die altijd buiten bereik waren. Toen ze wakker was, was ze gevoelig voor het uitstellen van haar doel om de hele wereld rond te reizen. Voorbeeld 4: Een man droomde ervan een vliegende schotel in de lucht te zien. Toen hij wakker was, begon hij aan een nieuwe baan waar hij geen ervaring mee had….

…De droom over schoenen symboliseert jouw benadering van het leven of een situatie. Hoe u ervoor kiest om met situaties om te gaan. Uw stijl of methodologie om problemen aan te pakken. Onze principes, moraal, doelstellingen of motivaties. Kijk naar de kleur en stijl van schoen voor extra symboliek. De droom over het krijgen van een nieuw paar schoenen symboliseert nieuwe methoden om situaties te benaderen of door het leven te gaan. Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten of nieuwe vaardigheden die uw visie veranderen. Problemen anders aanpakken of de manier waarop u met mensen omgaat, veranderen. De droom over schoenen die te krap zijn, symboliseert een benadering van een situatie die te beperkend en ineffectief is. De droom over het veranderen van je schoenen symboliseert het veranderen van je benadering van een situatie. Er worden verschillende methoden of ideeën gebruikt. De droom over het uittrekken van je schoenen symboliseert het opgeven van je benadering van een situatie. Misschien heb je gemerkt dat bepaalde ideeën of methoden niet nuttig voor je zijn. Zich terugtrekken uit een situatie of uitdaging. Negatief kan het een teken zijn dat u te gemakkelijk opgeeft of toegeeft. De droom over witte schoenen symboliseert een benadering van een situatie die is gebaseerd op goede bedoelingen of niets verkeerds willen doen. Als alternatief kunnen witte schoenen een benadering van een situatie of leven weerspiegelen die gericht is op het oplossen van problemen of het voorgoed omgaan met negativisme. De droom dat je je schoenen niet kunt vinden, symboliseert het gevoel dat je een situatie niet met vertrouwen kunt benaderen of op een manier die je gewend bent. Het gevoel hebben dat uw methoden om een ​​probleem op te lossen niet zullen werken zoals u had verwacht. De droom over het poetsen van schoenen symboliseert een poging om er perfect of ‘gepoetst’ uit te zien met jouw manier van omgaan met een situatie. Op geen enkele manier nerveus, onervaren of immoreel willen lijken. Er goed uit willen zien, wetende waar je het over hebt met anderen of zoals je, kan worden vertrouwd. Het kan zijn dat u zich zorgen maakt over het maken van een goede eerste indruk of dat u geen kritiek hebt. Voorbeeld: een psychiater droomde ervan schoenen te dragen die te krap waren. In het echte leven begon ze het gevoel te krijgen dat Freuds methoden te beperkend waren voor haar werk om de geest van mensen te begrijpen. De krappe schoenen weerspiegelden haar gevoel dat het gebruik van een freudiaanse benadering van therapie te beperkend was om effectief te zijn voor al haar cliënten. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan te proberen te kiezen tussen twee paar schoenen. In zijn wakende leven was het schrijven van een boek en proberen te beslissen of hij helemaal eerlijk moest zijn over enkele stomme dingen die hij had gedaan of dat hij er niet volledig over wilde schrijven….

…De droom over het maken van aantekeningen symboliseert informatie waarvan je denkt dat die belangrijk genoeg is om te onthouden. Dingen die u wilt bijhouden. Het kan ook de weergave zijn van advies, observaties, ervaringen uit het verleden, herinneringen of oplossingen voor problemen waarmee u al bent geconfronteerd. Notities kunnen ook de weergave zijn van problemen die u over het hoofd hebt gezien. De droom over het verliezen van aantekeningen kan symboliseren voor feiten of een situatie die is veranderd. De droom over het lezen van notities symboliseert het in twijfel trekken van een probleem of een herziening van informatie. Misschien denk je na over je ervaring of wat je al hebt geleerd om een ​​probleem op te lossen. Aantekeningen in dromen kunnen ook aantekeningen uit het echte leven weerspiegelen die u misschien gebruikt om te leren of om er inzicht uit te krijgen….

…Het zien van een neus symboliseert je intuïtieve gevoel, luisteren naar je buikgevoel of het vermogen om een ​​situatie uit te voelen. Een neus kan aangeven hoe goed u een probleem kunt voelen. De droom kan ook suggereren dat u meer over een situatie wilt weten. De droom over het verliezen van je neus symboliseert een onvermogen om problemen aan te voelen of een situatie uit te voelen. Je gevoel voor intuïtie is aangetast en je luistert niet naar je basisinstincten. Dromen dat je neus bloedt, symboliseert een probleem of afleiding die je intuïtie of onderbuikgevoelens remt. Iets maakt het voor jou moeilijker om de juiste keuzes te maken. De droom over een gebroken neus symboliseert dat je gevoel van intuïtie of je instincten volledig worden aangetast. Een probleem kan je permanent op een zijspoor hebben gezet of je ‘in het duister’ hebben gelaten. U kunt uw weg uit een probleem niet voelen . De droom over het peuteren van je neus symboliseert gênante problemen die worden aangepakt die het beste privé kunnen worden gehouden. Anderen in hun neus zien peuteren kan duiden op een ongepast gebrek aan discretie of grenzen met gênante persoonlijke problemen….

…De droom over een Rolex-horloge symboliseert het vermogen om een ​​situatie het hoofd te bieden terwijl je het gevoel hebt dat je beter bent dan wie dan ook. De controle houden over een situatie terwijl je wordt opgemerkt door anderen als nooit verliezen. Je op je gemak voelen bij het nemen van de belangrijkste beslissingen. Intuïtief het gemakkelijk vinden om de grootste te blijven of een perfecte winnaar te zijn. Altijd de antwoorden hebben die je nodig hebt om gemakkelijk superieur te blijven of dominant te lijken. Negatief, een Rolex-horloge kan een arrogante mentaliteit weerspiegelen die macht of expertise misbruikt om er goed uit te blijven zien als het sterkste. Een intuïtie die nergens om geeft, behalve jezelf er te groot of krachtig uit laten zien. Genieten van machtsposities waardoor je er beter uit kunt zien dan anderen….

…De droom over vegen met een bezem symboliseert het opruimen van problemen of emotionele en mentale rommel. Misschien haalt u iets uit de weg of legt u de laatste hand aan iets. De droom om iets met je handen uit de weg te vegen, symboliseert een situatie in je leven die de hoogste prioriteit heeft. Je stelt dingen uit of negeert tijdelijk iets voor iets dat belangrijker is. Kleine ergernissen wegwerken. Als alternatief kan vegen een nieuwe houding of een nieuwe houding ten opzichte van een situatie weerspiegelen. Oude manieren doen er niet meer toe….

…De droom over een giftige slang symboliseert corruptie of besmetting. Gebieden van je leven die alles bederven dat ermee te maken heeft. Mensen en situaties die u niet kunt vertrouwen of die u wilt vermijden. Een slang kan ook uw eigen gebrek aan integriteit of bedrieglijk gedrag weerspiegelen. Een slang kan ook een slechte invloed vertegenwoordigen. Mogelijk een persoon die je niet mag. Een slang kan ook de weergave zijn van een gevaarlijk of lastig probleem. Slangen wijzen vaak naar situaties die moeilijk te weerstaan ​​zijn, moreel lastig zijn, of vallen hebben die je wilt vermijden. Slangen kunnen ook de vertegenwoordiging zijn van negatieve denkpatronen, mensen of situaties die uw humeur, geest of goede bedoelingen verzuren. De droom dat je door een slang wordt gebeten, symboliseert de angst voor verlies waaraan je bent bezweken of gevoelens van corruptie die je hebben overweldigd. De droom over bang zijn gebeten te worden door een slang symboliseert je angst voor een ongewenste of oncontroleerbare situatie. Misschien ben je bang om macht of controle te verliezen. De droom over een dode slang symboliseert het overwinnen van een corrumperende of negatieve invloed in je leven. Het kan ook de weergave zijn van de dreiging van totaal verlies die aan het verdwijnen is. Zwarte slangen vertegenwoordigen meestal angsten of zeer negatieve gedachten waarmee u mogelijk problemen ondervindt. Lichtbruine of koperkleurige slangen vertegenwoordigen uw verlangen naar dingen die u niet kunt hebben die uw goede aard bederven of u bederven. Een teken dat als je je zin niet kunt krijgen, je nooit om iets of iemand anders geeft. Een lichtbruine slang kan ook betekenen dat je jezelf bang maakt door te geloven dat je nooit iets kunt krijgen. Het kan ook wijzen op mensen pijn doen, liegen, bedriegen, stelen of anderen niet respecteren omdat je niet kunt krijgen wat je wilt. De droom over een donkerbruine slang kan een verlies vertegenwoordigen waarvan je bang bent dat het andere delen van je leven zou kunnen bederven. Een witte slang symboliseert iets echts of positiefs in je leven dat al het andere eromheen bederft of besmet. Iets met goede bedoelingen dat geen tolerantie heeft voor alternatieve keuzes. Een witte slang met blauw gif symboliseert gevolgen die in uw beste belang zijn, maar die u niet lekker voelt. De droom over een blauwe slang symboliseert een positieve persoon of situatie die je constant afwijst of saboteert. Het kan iets in uw leven weerspiegelen dat wordt bewaakt of dat volledige naleving van specifieke regels vereist. Een positieve situatie die in strijd is met uw doelen. Een donkergroene slang symboliseert egoïstische gedachten of gewoonten die andere, positievere delen van je leven ondermijnen. Een sterke behoefte om jezelf op de eerste plaats te stellen of krachtige onzekerheden die een oprechte onderneming doen ontsporen. De droom over het rijden op de rug van een slang symboliseert een situatie in je leven en lijkt elk klein ding dat je doet te corrumperen, of houdt mensen bij je weg. De droom dat je door een slang wordt verstikt, kan een negatieve situatie vertegenwoordigen die je ervan weerhoudt om zonder gevolgen te spreken of jezelf uit te drukken. De droom over een slang die je niet lijkt te kennen of je nooit opmerkt, symboliseert een angst voor verlies die nooit lijkt te komen. Een langdurig gevoel van onvermijdelijke of dreigende mislukking die nooit gebeurt. Voorbeeld: een meisje droomde ooit van een giftige slang die haar verleidde en die onmogelijk te weerstaan ​​was. In het echte leven had ze te maken met een buitengewoon aantrekkelijke man die haar achtervolgde en die ze niet vertrouwde. De slang weerspiegelde haar mening dat deze man een ~speler~ was en haar gewoon vertelde wat ze wilde horen om met haar naar bed te gaan. Voorbeeld 2: een vrouw die in een streng religieuze gemeenschap woonde, droomde van een witte slang. In het echte leven was ze vanwege religieuze wetten niet in staat zichzelf uit te drukken of iets te doen dat niet was goedgekeurd door de gemeenschap. De witte slang weerspiegelde haar gevoelens over de religieuze gemeenschap die haar belette dingen te doen die ze leuk vond. Voorbeeld 3: Een man droomde er ooit van om door een bos te rennen om slangen te ontwijken. In het echte leven werd hij tegelijkertijd met een aantal ernstige problemen geconfronteerd. De slangen weerspiegelden het vermeende gevaar dat zijn problemen voor hem vormden toen hij probeerde oplossingen te vinden zonder ze erger te maken. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde er ooit van te worden verstikt door een slang. In het echte leven verzette ze zich tegen het onthullen van haar seksuele verlangen naar een collega uit angst dat ze zou worden ontslagen. De slang weerspiegelde haar angst om ontslagen te worden, waardoor ze haar gevoelens niet kon uiten. Voorbeeld 5: Een vrouw droomde ervan bedreigd te worden door een aantal donkerbruine slangen. Toen ze wakker was, had ze problemen met haar man, waardoor ze zich bedreigd voelde dat hij zou vertrekken en niet meer met haar zou praten. De donkerbruine slangen weerspiegelden haar angst om haar echtgenoot te verliezen, die haar gezinsleven voor altijd zou kunnen bederven….

…De droom over een demon symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat merkbaar antagonistisch is tegen alles wat positief is. Het weerspiegelt problematische mensen, situaties of uw eigen slechte gewoonten die volledig gemotiveerd zijn door negativisme. Het kan ook de weergave zijn van mensen of situaties die actief tegen u lijken te werken, of uw eigen schaduwzelf dat de voorkeur geeft aan negatieve keuzes. Vernietigingsverslavingen die u niet kunt weerstaan. Een demon kan ook de vertegenwoordiging zijn van mensen of situaties waarin je nooit uit een probleem kunt ontsnappen. Ook jaloezie of bitterheid die persoonlijk lijkt. Onwetendheid, angst of gemeenheid. Het gevoel hebben dat iemand erop uit is om je te pakken te krijgen. Als alternatief kan een demon uw eigen jaloezie, bitterheid of woede weerspiegelen op iemand die u wilt kwellen of wraak wilt nemen. De droom over bezeten te zijn door demonen kan een krachtig gevoel van hulpeloosheid weerspiegelen. U kunt sterke schuldgevoelens, woede of bitterheid hebben. Het kan ook duiden op problemen om over uw verleden heen te komen. Voorbeelden van situaties uit het echte leven die demonendromen kunnen inspireren, zijn racisme, misbruik, kinderen die zich niet gedragen, wraak, intense angsten, verslavingen of pesten. De droom over het vechten tegen een demon symboliseert een emotioneel of psychologisch conflict met slechte invloeden, slechte gewoonten of negatieve situaties. Confrontatie met iets dat u als negatief of gevaarlijk beschouwt….

…De droom over een antiek symboliseert een herinnering of idee uit het verleden dat je koestert. Iets uit het verleden dat je niet los wilt laten. U bent misschien gevoelig over hoe mooi of goed iets vroeger was. Negatief kan een antiek een weerspiegeling zijn van de angst voor verandering. Antiek kan ook de weergave zijn van aloude waarden, tradities, wijsheid of iets dat je hebt geërfd. Iets waarvan u denkt dat het echt, bewezen of het bewaren waard is. De droom dat je antiek niet leuk vindt of waardeert, suggereert dat je afstand neemt van verouderde overtuigingen of oude manieren van denken. Het kan zijn dat je iets uit je verleden weggooit of verwerpt….

…De droom over een slang symboliseert een bewuste richting van energie. Totale toewijding aan een probleem of kwestie. Nergens om geven behalve een bepaald probleem. Helemaal gefocust op iets waar je verantwoordelijk voor bent. Een teken dat er iets uit de hand is gelopen of dreigt. Het stroomlijnen van beslissingen of uw focus. Negatief is dat een slang obsessies of afleiding kan weerspiegelen. De droom over een tuinslang symboliseert zaken waar je op een zelfverzekerde of ongedwongen manier volledig aan toegewijd bent. U bent volledig gefocust op een probleem zonder het gevoel te hebben dat het te ernstig is. Het kan een weerspiegeling zijn van niet-bedreigende verplichtingen of verantwoordelijkheden. Het zien van een slang die is aangesloten op iets negatiefs of kwaads, symboliseert negatieve denkpatronen of situaties die kunnen verslechteren of uit de hand lopen. De droom over een brandslang symboliseert een totale toewijding aan het confronteren van problemen of het oplossen van een situatie die misschien uit de hand is gelopen….

…De droom over een warmwatertank symboliseert krachtig negativisme dat consistent is in je leven. Problemen die niet verdwijnen of die op de lange termijn een merkbare negatieve invloed op u hebben. Negatieve overtuigingen of gevoelens die worden ondersteund door problemen uit de echte wereld die niet zullen veranderen. Een goed ondersteund of goed onderhouden probleem. Een warmwatertank kan krachtige angsten, trauma’s of gevolgen weerspiegelen waarvan je denkt dat je ze niet kunt overwinnen. Het kan ook een zeer vindingrijke vijand symboliseren. De droom over een warmwatertank die uit je huis wordt verwijderd, symboliseert een krachtige angst of een probleem dat is aangepakt. Voorbeeld: een man droomde ervan om een ​​warmwatertank uit zijn kelder te zien halen. In het echte leven had hij te maken gehad met een krachtige angst die verband hield met zijn fysieke uiterlijk. Door een ziekte werd zijn haar kapotgemaakt en na 10 jaar nam hij eindelijk zijn hoed af in het openbaar….

…De droom over geesten symboliseert herinneringen of problemen die uit het verleden blijven hangen. Het kan ook de weergave zijn van herinneringen van mensen uit uw verleden. De essentie van wie iemand was. De droom over boze geesten symboliseert negatieve ervaringen of problemen uit je verleden die niet zijn opgelost. De droom over geesten van overleden familieleden of vrienden kan uw gevoelens over hun dood vertegenwoordigen. Het kan ook de weergave zijn van uw intuïtie of vooruitziende blik over de naderende dood. Dromen van een overleden geliefde heeft mogelijk helemaal geen verband met hun dood en weerspiegelt eenvoudigweg een aspect van uw persoonlijkheid op basis van de herinneringen of gevoelens die het meest opvallen aan hen. Als iemand bijvoorbeeld droomt van zijn overleden vader, kan dat gewoon een weerspiegeling zijn van een probleem dat hij heeft met zijn geweten of een beslissing die hij heeft genomen….

…De droom over asbest symboliseert een fout uit het verleden in je leven waarvan je je grote zorgen maakt over het wegwerken. Je stom voelen dat je iets voelde, was een goed idee. Het gevoel dat het omgaan met een probleem cruciaal of van het grootste belang is. Het gevoel hebben dat het verwijderen van een vervelende fout een topprioriteit is en dat er niets anders mag gebeuren totdat dit het geval is. Het gevoel hebben dat als je een probleem uit het verleden niet aanpakt, de zaken alleen maar erger zullen worden. Als alternatief kan asbest het besef weerspiegelen dat u of iemand anders niet helder heeft nagedacht over wat ze in het verleden hebben gedaan en dat een huidig ​​probleem heeft veroorzaakt. De behoefte voelen om grove nalatigheid te corrigeren. De droom om je zorgen te maken over asbest kan een teken zijn dat je je zorgen maakt dat je nalatigheid uit het verleden je huidige kansen op succes zal schaden. Vrees om niet van een domme fout af te komen. De droom over asbestverwijdering symboliseert het corrigeren van grove nalatigheid of een keuze waar u spijt van heeft. Neem de tijd om een ​​probleem recht te zetten. Het kan ook de weergave zijn van proactieve maatregelen die u neemt met iets waarvan u denkt dat het cruciaal is. Zorgvuldig omgaan met een grote fout of een slecht idee….

…De droom over een fotoalbum symboliseert nostalgie of het herinneren van iets uit je verleden. Nadenken over hoe de dingen vroeger waren. Het kan ook de weergave zijn van uw indruk over een grote of gecompliceerde situatie. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan om naar een fotoalbum te kijken en zijn ex-vriendin te zien trouwen. Ze zag er heel gelukkig uit naast een bruidegom wiens gezicht hij niet kon zien. Toen hij wakker was, begon hij weer met zijn ex-vriendin te flirten en herinnerde hij zich hoe ze voor iemand anders viel terwijl ze uit elkaar gingen….

…De droom over een notitieboekje symboliseert informatie waarvan je denkt dat die belangrijk genoeg is om te onthouden. Dingen die u wilt bijhouden. Het kan ook de weergave zijn van advies, observaties, ervaringen uit het verleden, herinneringen of oplossingen voor problemen waarmee u al bent geconfronteerd. Een notitieboekje kan ook de weergave zijn van problemen die u over het hoofd hebt gezien. De droom over het verliezen van een notitieboekje kan een symbool zijn voor feiten of een situatie die is veranderd. De droom over het lezen van een notitieboekje symboliseert het in twijfel trekken van een probleem of het bekijken van informatie. Misschien denk je na over advies, observaties, ervaringen uit het verleden, herinneringen of oplossingen voor problemen waarmee je al te maken hebt gehad. Notitieboekjes in dromen kunnen ook echte notitieboekjes weergeven die u misschien gebruikt om te leren of om er inzicht uit te krijgen….

…De droom over een lantaarn symboliseert een comfortabele of zelfverzekerde houding terwijl je door een moeilijk moment komt. Precies weten wat er moet gebeuren om een ​​slechte tijd veilig door te komen. Je goed voelen wetende dat alles goed komt. Een verontrustend moment dat geen probleem is. Kennis of ervaring waardoor u erop kunt vertrouwen dat niets erger kan worden….

…De droom over kwallen symboliseert verborgen vijandigheid of mooie situaties die worden overschaduwd door een harde realiteit. Kwallen weerspiegelen problemen die allure hebben, maar die je veel pijn bezorgen als je er te dicht bij komt. Een kwal kan een interessante persoon of situatie zijn die je in verlegenheid brengt, je bang maakt of je gevoelens kwetst als je dichtbij hem komt. Een kwal kan ook de vertegenwoordiging zijn van afwijzing. Een kwal duidt op gevoelens van ontoereikendheid, onzekerheid en een gebrek aan eigenwaarde. Er kan een situatie zijn waarin u niet in staat bent om voor uzelf op te komen. Voorbeeld: een vrouw droomde er ooit van om gestoken te worden door een kwal. In het echte leven had ze moeite om in haar eentje een bruiloft te plannen, omdat iedereen die ze kende in een andere staat woonde. De kwal vertegenwoordigde het mooie idee van een bruiloft in combinatie met het pijnlijke besef dat niemand het genoeg kon schelen om haar te helpen bij het plannen ervan….

…De droom over vliegen symboliseert een recente positieve ervaring. Iets waardoor je je geweldig, bekwaam en vrij voelde. Vaak een reflectie creatieve vrije expressie in het wakkere leven. Vliegende dromen kunnen ook optreden na een seksuele ontmoeting. Vliegproblemen symboliseren iets in je leven dat je beperkt, je vermogen om doelen te realiseren, jezelf volledig uit te drukken of je best te doen, belemmert. Vliegende dromen komen vaak voor rond seksuele ervaringen, krachtige spirituele ervaringen, deelname aan persoonlijke passies zoals hobby’s of kunst. Intelligente mensen met creatieve outlets dromen vaak van vliegen. Mensen hebben in hun jeugd vaker vliegende dromen. Dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat jongeren meer mogelijkheden bieden om te spelen, bevrijd te worden of nieuwe interesses te verkennen. Mensen in prestatieberoepen en degenen die zich overgeven aan hobby’s of speciale interesses, dromen er het meest van om te vliegen. De droom over vliegen die je niet kunt stoppen, symboliseert gevoelens van te veel vrijheid of te veel van het goede. Als u seksueel actief bent en vindt dat uw partner te veel seks van u wil, kan dit een teken zijn dat u iets moet zeggen. Voorbeeld: een man droomde ervan niet meer dan een meter boven de grond te kunnen vliegen. In het echte leven had hij het gevoel dat thuiswonen bij zijn ouders zijn onafhankelijkheid beperkte….

…De droom over een kangoeroe symboliseert een aspect van jezelf dat er alles aan doet om een ​​situatie uit de wereld te helpen. Het weerspiegelt een situatie waarin u of iemand anders iets op de moeilijke manier moet doen. Iets stap voor stap doen of ‘er centimeter voor centimeter komen’. Je best doen met wat je hebt. Positief is dat een kangoeroe een sterk geloof in jezelf kan vertegenwoordigen dat je helpt om door een moeilijkheid heen te komen. Een hardnekkige overtuiging dat ~doorgaan~ belangrijk is. Negatief gezien kan een kangoeroe een lastige situatie weerspiegelen waarin je er stap voor stap doorheen moet worstelen. De droom dat je wordt achtervolgd door een kangoeroe, kan een wens zijn om te vermijden dat je iets op de moeilijke manier moet doen. In een situatie niet de lange route willen nemen. Alles doen wat je kunt om te voorkomen dat je voor een moeilijkere methode komt te staan ​​om met iets om te gaan. Een langdurig dilemma of onnodige moeilijkheid vermijden. De droom over een zieke kangoeroe kan je wil vertegenwoordigen om te winnen of door te gaan, die negatief wordt beïnvloed. Moeite hebben om in jezelf te geloven….

…De droom over een schildpad symboliseert emotionele lock-down of een verlangen naar veiligheid dat al het andere overstijgt. U wilt niets anders doen dan een specifiek probleem aanpakken totdat de dreiging is verdwenen. Een wens voor perfecte veiligheid. Een schildpad kan gevaarlijke situaties of zeer gevoelige kwesties weerspiegelen die er alles aan willen doen om te vermijden. Een schildpad kan ook een teken zijn dat je bang bent om je hand uit te steken of dat je op de een of andere manier ‘een muur rond je leven bouwt’. Schildpadden hebben de neiging om op te duiken in de dromen van erg zieke mensen of mensen die met de dood te maken hebben. Dit komt omdat hun gezondheidsprobleem zo gevaarlijk is dat ze de behoefte voelen om zichzelf te isoleren van alles wat hun gevoelige toestand in gevaar zou kunnen brengen. De neiging van de schildpad om zich in hun schaal te verstoppen, weerspiegelt dan de bezorgdheid over hun problemen ten koste van al het andere….

…De droom over een eikel symboliseert een persoonlijke oogst of persoonlijke meevaller. Onverwacht geluk of voordelen die alleen voor jou zijn bedoeld. Negatief gezien kan een eikel beschamende informatie of persoonlijke bezittingen weerspiegelen die u helemaal voor uzelf wilt houden. Voorbeeld: een man droomde ervan dat een eikel uit zijn oor werd verwijderd. In het echte leven onderging hij een faillissementsaanvraag. De eikel die uit zijn oor werd verwijderd, weerspiegelde het faillissementsproces dat de vooropgezette ideeën verdreef dat hij bepaalde eigendommen die hij bezat, zou kunnen behouden. De eikel in zijn oor symboliseert het idee om eigendommen te bewaren waarnaar hij ‘had geluisterd’….

…De droom over cheesecake symboliseert een situatie in je leven waarin je je goed voelt als je veilig bent. Merk op dat er niets gevaarlijks meer is. Misschien voel je je opgelucht dat er iets hards of vreselijks voorbij is. Voorbeeld: een man droomde ervan geen cheesecake te kunnen eten. Tijdens zijn wakende leven was hij een gevangene die niet uit de gevangenis ontsnapte. De cheesecake die hem ontging, weerspiegelde de opluchting uit de gevangenis die hij niet kon bereiken….

…De droom over een overlijdensbericht symboliseert hoe je alles over een situatie of relatie uit het verleden opmerkt voordat deze veranderde. Merk op dat alles goed was voordat er een breuk of mislukking kwam. Voorbeeld: een jonge vrouw droomde ervan in een overlijdensbericht over haar ex te lezen. Toen ze wakker was, had ze het over alle goede tijden die in haar oude relatie waren gebeurd voordat het uit elkaar ging met haar nieuwe vriend….

…De droom over een bloemenboeket symboliseert respect, genegenheid, goedkeuring, bewondering en liefde. Misschien ondergaat u een genezingsproces of laat u iets los. Overweeg het type bloemen en hun kleuren voor extra betekenis. Een boeket bloemen op iets gooien, weerspiegelt het eren van prestaties uit het verleden of mensen uit uw verleden. Misschien ben je nostalgisch over iets dat er niet meer is….

…De droom over een pistool symboliseert wilskracht of de macht om beslissingen te beheersen. Degene die het pistool in een droom vasthoudt, weerspiegelt welke persoonlijkheidskenmerken of situaties uw besluitvorming bepalen. Als je het pistool in een droom vasthoudt, weerspiegelt dit je wilskracht of interesse om een ​​keuze te maken. Als je iemand met een pistool neerschiet, symboliseert dit een beslissing. Het neerschieten van een slecht persoon kan een weerspiegeling zijn van het overwinnen van negatieve denkpatronen door in jezelf te geloven of door het juiste te doen. Het neerschieten van een goed persoon kan een weerspiegeling zijn van overgave aan negatieve emoties of denkpatronen. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van ervoor kiezen om slecht of immoreel te zijn. De droom om met een pistool te worden neergeschoten, symboliseert een beslissing die is mislukt of je in verlegenheid hebt gebracht. Door een slechte keuze die je hebt gemaakt, is een situatie in je opgekomen. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van iemand anders waarvan u denkt dat hij opzettelijk de beslissing neemt om u in de steek te laten, u in verlegenheid te brengen of terug te komen. Het gevoel hebben dat de beslissing van iemand anders u veel pijn of verlies heeft bezorgd. Slechte mensen met wapens vertegenwoordigen negatieve persoonlijkheidskenmerken die uw besluitvorming beheersen (bijv. Angsten, schuldgevoelens of oneerlijkheid). Het kan ook de weergave zijn van een slechte situatie waarvan u bang bent dat deze uit de hand loopt. Een persoon of situatie waarvan u denkt dat deze macht of controle over u heeft. Een innerlijke pestkop die werkt als een innerlijke pestkop. Goede mensen met wapens zijn positieve persoonlijkheidskenmerken die uw beslissingen beïnvloeden (bijv. Moed, zelfvertrouwen, eerlijkheid). Goed oordeel. De droom over een pistool dat niet werkt of vastloopt, symboliseert een gebrek aan wil, moed of kracht om een ​​beslissing uit te voeren. Je hebt niet wat nodig is om een ​​probleem te weerstaan ​​of een belangrijke beslissing te nemen. De droom over het laden van een pistool symboliseert de voorbereiding om een ​​beslissing te nemen of de exacte macht over iemand te nemen. Het kan ook de voorstelling zijn dat u in uzelf gelooft voordat u met een probleem geconfronteerd wordt. Het zien van iemand anders die een pistool laadt, kan een bepaald aspect van jezelf of een situatie weerspiegelen die resistent wordt. De droom over jezelf per ongeluk neerschieten met een pistool symboliseert jezelf op de een of andere manier in het leven naaien met een aanzienlijk overzicht. Niet voorzichtig of verantwoordelijk genoeg zijn met de kracht die je in de hand hebt. De droom om jezelf bewust met een pistool te schieten, symboliseert een zelfopgelegde mislukking. Kiezen om te verliezen met een belangrijke keuze. Voorbeeld: een vrouw droomde dat iemand een pistool op een man richtte. Toen ze nog wakker was, had ze een verhit debat met iemand waarvan ze voelde dat ze van woede op haar zou kunnen ontploffen als ze niet oppast. Het pistool weerspiegelde de beslissing om te exploderen van woede die de macht over haar hield. Voorbeeld 2: Een jongen droomde ervan mannen te zien die een pistool op hem richtten. Toen hij wakker was, had hij het gevoel dat zijn leraar hem uitkoos wegens schaamte….

…De droom over het ontvangen van een elektrische schok symboliseert een onaangename verrassing of schok voor het ego. Ongeloof over hoe fout je was of hoeveel je iemand hebt onderschat. Een plotseling besef dat iemand meer macht heeft dan je dacht. De droom dat je je geschokt voelt door iets dat je ziet of hoort, symboliseert een plotseling ontwaken of een nieuw bewustzijn. U of iemand anders heeft mogelijk problemen met de aanpassing. Totale verrassing door onverwachte gebeurtenissen in het wakkere leven. Misschien heb je een persoon of situatie onderschat. Iets in je leven slaat nergens op. Misschien voel je je geschokt door iemands woorden of daden. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan geschokt te zijn toen ze ontdekte dat ze beroofd was terwijl ze onder de douche stond. Toen ze wakker was, maakte ze het uit met haar vriend en had ze moeite om zich aan te passen aan een leven waaraan ze niet gewend was. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan geschokt te zijn toen hij hoorde dat hij op het punt stond te sterven. Toen hij wakker was, was hij verrast te beseffen hoe erg hij zich van zijn vrienden had afgezonderd. Hij voelde dat het op het punt stond een einde te maken aan deze vriendschappen als hij niet onmiddellijk actie ondernam om contact op te nemen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomt dat ze geschokt was toen ze zichzelf in haar beha en slipje aantrof. In het wakkere leven kwam er uit het niets een zeer ongemakkelijke ruzie op het werk en dwong haar partij te kiezen. Ze had nooit verwacht dat zoiets ongemakkelijks zou gebeuren….

…De droom over een hangmat symboliseert een ontspannen of zorgeloze houding bij een situatie. U bent misschien helemaal tevreden dat alles in orde is. Het kan het gevoel weerspiegelen dat al het harde werk of alle moeilijkheden voorbij zijn. Je hebt geen behoefte om iets anders te doen. Positief is dat een hangmat een welverdiende pauze kan weerspiegelen of het gevoel kan hebben dat al het harde werk achter je ligt. Negatief kan een hangmat te veel plezier en vrije tijd weerspiegelen. Negatief kan een hangmat een weerspiegeling zijn van wishful thinking over genieten van jezelf ontsnappen aan problemen waar je niet genoeg vertrouwen in hebt om op te treden. Te veel genieten van dagdromen in plaats van realistisch handelen. De droom om uit een hangmat te vallen symboliseert het besef dat er meer werk of inspanning nodig is. Een wake-up call dat er nog meer te doen is voordat je kunt genieten. Voorbeeld: een vrouw droomde er ooit van om voortdurend uit een hangmat te vallen waarin ze zich bevond met haar verloofde. In het echte leven bleef ze het gevoel hebben dat haar verloofde niet genoeg deed om zich op de bruiloft voor te bereiden, waardoor ze minder zeker wist dat alles in orde was. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan in het paradijs te zijn met een man in een hangmat. Toen ze wakker was, had ze een vreselijk ongelukkig huwelijk, overwoog om het te verlaten, maar te bang om er iets aan te doen. Het landschap van de hangmat weerspiegelt haar dagdromen over een beter leven weg van haar huidige echtgenoot, dat ze te bang was om realistisch na te streven….

…De droom over vleugels symboliseert gevoelens van nieuw gevonden vrijheid. Succes zonder beperkingen. Vrijheid om altijd iets te doen wat je wilt doen. Gevoel dat niets je tegenhoudt. Als alternatief kunnen vleugels transcendentie weerspiegelen of uw poging om uit een moeilijke situatie te ontsnappen. Het vermogen om boven te komen en te genezen. Negatief, vleugels kunnen problemen weerspiegelen die buiten uw macht liggen. De droom over het hebben van engelenvleugels symboliseert gedrag dat perfect past bij de behoeften van anderen. De perfecte oplossing zijn voor andermans problemen. Anderen dragen of helpen wanneer ze u het meest nodig hebben. Een barmhartige Samaritaan zijn en er niets voor terugvragen. Jij of iemand anders die ~de dag redt~ door geweldig te zijn. Zoete of ~engelachtige~ gebaren. Anderen beschermen of zich beschermd voelen. De droom over de vleugels van vogels symboliseert transcendentie of stijgt boven problemen uit. Overweeg het type vogel voor extra betekenis….