…De droom over rijst symboliseert je gedachten of levenssituaties die je aanmoedigen om goed advies op te volgen of rationele beslissingen te nemen. Rijst kan ook keuzes zijn voor dingen die betrouwbaar zijn….

…De droom over afhalen van Chinees eten of fastfood symboliseert situaties waarin je goed voelt en merkt dat niets er toe doet. Genieten van loslaten of je nergens zorgen over hoeven te maken. Graag weten dat een probleem niet jouw zorg is. Verbaasd om te weten dat iets waarvan je dacht dat het belangrijk was, helemaal niet is. De droom over Chinees eten dat thuis gekookt of echt etnisch is, symboliseert situaties in je leven waardoor je je onbevooroordeeld, onbezorgd of niet geïnteresseerd voelt in een goed gevoel. Jezelf beheersen of je ergens door vervelen. Voorbeeld: een man droomde ervan om Chinees afhaalmaaltijden te ruiken. Toen hij wakker was, was hij ongeneeslijk ziek en wist hij dat de dood nabij was. Hij stierf kort de volgende dag. De Chinese afhaalmaaltijd weerspiegelde zijn overtuiging dat zijn naderende dood hem een ​​goed gevoel zou geven, denkend dat zijn huidige leven er niet toe deed….

De droom over eten symboliseert het opnemen van ideeën over situaties.

…Voedsel in dromen symboliseert het type en de kwaliteiten van ervaring of energie die je in je leven opneemt. Hoe bepaalde situaties u beïnvloeden. Elk voedsel heeft een unieke ervaring of energie die eraan verbonden is, gebaseerd op uw mening, gevoelens of herinneringen aan het specifieke voedsel. Bepaalde voedselsymbolen hebben de neiging universeler te zijn (bijv. Appels of havermout), terwijl andere (bijv. Bewerkte voeding of junkfood) een veel persoonlijkere betekenis krijgen op basis van uw persoonlijke gevoelens over die voedingsmiddelen. Je moet jezelf afvragen wat er het meest opvalt aan een bepaald soort voedsel en kijken hoe die eigenschappen van toepassing zijn op je huidige levenssituatie. Over het algemeen heeft fruit de symboliek van gedachten waardoor je je goed voelt, groenten meer voedzame eigenschappen en vlees symbolisch voor eigenschappen die meer in stand houden. Bevroren voedsel kan uitstelgedrag inhouden of iets uitstellen. U heeft ervoor gekozen om bepaalde problemen te negeren of later iets op te lossen. Het ontdooien van diepvriesproducten kan problemen of situaties symboliseren die worden heroverwogen. Het kan ook de weergave zijn van het feit dat u eindelijk de problemen onder ogen moet zien die u niet kunt oplossen. Misschien heb je op dit moment iets speciaals of belangrijks bewaard. De droom over verbrand voedsel symboliseert ervaringen die je hebt die overboord gingen of die je te graag wilde hebben. Verbrand voedsel kan ook de weergave zijn van een gebrek aan zorgvuldigheid bij de voorbereiding op een bepaald soort ervaring. Afleiding, gebrek aan focus, onverantwoordelijkheid. Als alternatief kan verbrand voedsel een weerspiegeling zijn van teleurstelling of het gevoel dat een bepaald soort ervaring niet goed genoeg zal zijn. Raadpleeg het thema-gedeelte voor eten voor een meer diepgaande blik op de symboliek van droomvoedsel….

Zie de betekenis van moord

…Het zien van een vampier in de droom symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat parasitair is of zich egoïstisch voedt met anderen. Een persoon of situatie waardoor u tijd, energie of middelen kwijt raakt. Ofwel je eigen egoïstische behoefte om anderen te gebruiken, of je projectie van andere mensen die van je eten. Het kan zowel materieel als emotioneel parasitisme vertegenwoordigen. De droom om een ​​vampier te zijn symboliseert een egoïstische behoefte om anderen te gebruiken of te voeden. U bent mogelijk afhankelijk van iemand anders om doelen te bereiken. De droom over gebeten te worden door een vampier symboliseert gevoelens over andere mensen die je gebruiken of van je eten en niet in staat zijn om het te stoppen. Als je ervan droomt gebeten te worden door een vampier en zelf in een vampier te veranderen, kan dat gevoelens weerspiegelen dat je je eerlijke manier van denken hebt veranderd ten opzichte van het gebruik van andere mensen omdat je gewend bent. Een slechte ervaring met een eikel die je ertoe heeft gebracht een eikel te willen zijn. Vampiers in een droom kunnen een teken zijn van afhankelijkheid, problemen met verslaving, sociale druk of ambivalentie. U of iemand anders voedt zich misschien emotioneel met iemand. Vampiers kunnen ook een ziekte weerspiegelen die uw tijd en energie kost. Een vampier in een droom vertelt je misschien dat je onafhankelijker moet worden en minder afhankelijk moet zijn van de middelen of prestaties van anderen. Je moet om mensen gaan geven, ze waarderen of respecteren. Als alternatief kan een vampier de behoefte weerspiegelen om op te komen tegen mensen die jou gebruiken. Misschien moet u iemand afsnijden. De droom over het doden van vampiers symboliseert het overwinnen van afhankelijkheid van anderen. Het kan ook betekenen dat u mensen of situaties confronteert die u materieel of emotioneel voeden. Voorbeeld: een persoon droomde ervan een vampier te zijn. In het echte leven gebruikten ze een vriend om vooruit te komen op school. Voorbeeld 2: Een paar mensen dromen ervan dat vampiers hen bijten nadat ze verkouden zijn. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde ooit van een vampier die haar overal volgde, waar ze ook ging. In het echte leven begon ze zich erg te vervelen met haar man en had ze het gevoel dat hij haar alle plezier of opwinding afzoog. De vampier weerspiegelde haar onvermogen om aan de saaie gewoonten van haar man te ontsnappen….

…De droom over harnas symboliseert emotionele of psychologische afweermechanismen. Jij of iemand anders die zich verzet tegen verandering of andere opvattingen. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van een sterk ego. Positief is dat het dragen van harnassen symboliseert dat je mentaal of emotioneel immuun bent voor bepaalde negatieve gedachten, emoties of situaties. Je hebt de emotionele middelen die nodig zijn om met problemen om te gaan en in een positieve mindset te blijven. Negatief kan het een weerspiegeling zijn van slechte gewoonten die heel moeilijk op te geven zijn, of van je ego. Als je merkt dat je iemand met een harnas probeert te vermoorden, symboliseert dit je poging om een ​​moeilijk aspect van je persoonlijkheid te beheersen of ervan af te komen. Er kan een emotionele behoefte of sterke motivatie zijn om op bepaalde manieren te blijven denken, wat een belemmering kan zijn voor vooruitgang. Het ego is misschien te sterk. Als een griezelig of slecht persoon in een droom een ​​harnas droeg, kan dit een angst of negatief denkpatroon symboliseren dat wordt beschermd door je onvermogen om andere emoties of het ego te overwinnen. Voorbeeld: een man droomde ervan iemand in harnas te achtervolgen die hij wilde doden. Toen hij wakker was, was hij in therapie en had hij moeite om met zijn ego in het reine te komen door te denken dat hij slimmer was dan andere mensen. De persoon die wilde doden die een harnas droeg, weerspiegelde hoe moeilijk het voor hem was om zijn eigen ego te overwinnen….

…De droom over je moeder symboliseert je intuïtie of je interne begeleiding. Ze weerspiegelt uw vermogen om beslissingen te nemen die u in de toekomst zullen beïnvloeden, of hoe goed u keuzes maakt op basis van uw onderbuikgevoel. Ze geeft ook weer hoe gelukkig je bent met toevalligheden of een goede vooruitziende blik. Alles wat je moeder in een droom zegt, werpt licht op waar je gevoel van intuïtie je naartoe leidt in het leven, of hoe je denkt over je toekomst. Als je moeder in het echte leven is overleden, blijft de symboliek voor haar verschijnen in de droom hoogstwaarschijnlijk nog steeds als intuïtie. Overleden familieleden in dromen hebben vaak dezelfde symbolische waarde, of de persoon nu leeft of dood is. Als je moeder onlangs is overleden of als je veel tijd aan haar hebt besteed, kan het zijn dat haar verschijning in de droom aangeeft hoeveel je haar mist. Als je moeder je in een droom advies geeft, kan het je gevoel van intuïtie weerspiegelen, namelijk het gevoel dat een bepaalde keuze het beste is voor de toekomst. Als je moeder erg boos is in een droom, symboliseert dit je negatieve gevoelens over teleurstellingen of pech. In dit geval heb je het gevoel dat je geen pauze kunt nemen, of dat pech steeds op je afkomt omdat je keuzes je nooit lijken te helpen. U kunt spijt krijgen van een keuze die u slecht vindt. Als je moeder er slecht uitziet in een droom, symboliseert dit dat je gevoel van intuïtie negatief is en negatieve keuzes maakt. Slechte bedoelingen voor de toekomst. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens dat niets wat je kiest ooit uitpakt of dat je verteerd wordt door angst of pech. Als je moeder gelukkig is in een droom, symboliseert dit een positieve kijk op de toekomst of een gelukkiger gevoel. Misschien heb je het gevoel dat je iets slechts hebt vermeden of een heel goede vooruitziende blik hebt gebruikt. Als je moeder zwanger is in een droom, symboliseert dit je keuzes voor de toekomst of geluk dat ergens naartoe werkt. Een nieuwe ervaring, nieuw idee of een nieuwe manier van leven gaat over het ontstaan ​​in je leven. De droom over het vermoorden van je moeder symboliseert gevoelens over het schaden van je toekomst of het beëindigen van kansen. Uw geluk ~doden~ of een drastische omkering van beslissingen uit het verleden. Het vermoorden van je moeder kan ook de weergave zijn van gevoelens over keuzes of plannen waar je spijt van hebt en nu voel je dat je er een einde aan moet maken. Als je moeder in een droom sterft, symboliseert dit het gevoel dat je je gevoel van intuïtie hebt verloren of dat je consequent slechte keuzes maakt. Gevoel dat u een slecht vooruitziende blik heeft. Je bent niet in staat een probleem op te lossen, weg te komen uit negatieve levenssituaties en problemen die je hebt, blijven onopgelost. Als ze sterft, heb je zeer waarschijnlijk sterke angsten of morele dilemma’s die je moet overwinnen. U kunt een permanent gevoel van pech hebben of dat u niet kunt voorkomen dat u een slechte beslissing neemt met iets heel belangrijks. Voorbeeld: een vrouw droomde dat haar moeder haar vertelde dat ze te dik was. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat ze te veel was aangekomen. Haar moeder die haar vertelde dat ze te zwaar was geworden, weerspiegelde haar intuïtieve gevoel dat ze voorzichtiger moest zijn met eten en bewegen terwijl ze verder ging. Voorbeeld 2: Een jong meisje heeft terugkerende nachtmerries over het overlijden van haar moeder. Toen ze wakker was, voelde ze zich niet in staat om te beslissen welke universiteit het beste was en dat het maken van een keuze nu haar leven zou verknoeien. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan getroost te worden door zijn moeder. Toen hij wakker was, had hij een slechte drugservaring en hield hij zichzelf voor dat stoppen met drugs een goed idee zou zijn. De moeder van de man weerspiegelde zijn intuïtieve wens om in de toekomst voor zichzelf te zorgen door een goede keuze te maken om met drugs te stoppen. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde ervan te zien hoe haar zus het lijk van hun moeder door de binnenkant van een huis sleepte. Toen ze wakker was, ervoer ze dat haar zus het heel moeilijk had om haar verslaving aan drugs te overwinnen….

…De droom over een oester symboliseert een persoon of situatie in het wakkere leven die er alles aan doet om je nooit te laten hebben wat je wilt. Jaloerse obstructie of iemand die je opzettelijk ergens bij vandaan houdt als je er te dichtbij komt. Gepest worden met verlangen of kansen. De droom over het eten van oesters kan een weerspiegeling zijn van de tevredenheid met jezelf om een ​​situatie te overwinnen die je heeft geplaagd. Een uitdaging overwinnen die je er consequent van af heeft gehouden. Je jaloezie of verlangen naar het goede verliezen. Het eten van oesters kan in een droom verschijnen na seks te hebben gehad met iemand die het lange tijd heeft ontkend of nadat een moeilijke zakelijke kans is gerealiseerd….

…De droom over een feest symboliseert een gevoel van vrijheid om jezelf te verwennen. U kunt zich vrij voelen om te doen wat u wilt, of dat er geen beperkingen zijn op een bepaald gebied van uw leven. Voedsel in een droom symboliseert emoties of kwaliteiten die we in onze levenservaringen opnemen, en dus weerspiegelt een feest een overvloed aan bepaalde soorten emoties door ervaringen die we hebben. Het leven stelt je in staat je te voelen zoals je wilt of om aan je behoeften of interesses te voldoen. Als je jezelf op het feest overlaadt, symboliseert dit overmatige stimulatie of overmatig toegeven aan bepaalde gewoonten of gedragingen. Het kan ook duiden op hebzucht en egoïsme. Als u de enige bent die tijdens een feest niet te eten krijgt, kan het een symbool zijn van gevoelens van jaloezie, buitengesloten worden of de behoeften van anderen boven uw eigen behoeften stellen. Als alternatief kan het dromen van een feest een gevoel van vrijheid weerspiegelen dat geassocieerd wordt met eten. Iets wat iemand met dieetbeperkingen kan ervaren….

…De droom over Marokko symboliseert een mindset die ondergedompeld is in situaties waarin je omringd bent door mensen die het liefst alles zelf doen. Ik vond het niet leuk dat iemand dingen voor je deed. Negatief is dat Marokko de gevoeligheid kan weerspiegelen die u voelt van mensen die u ooit hebben toegestaan ​​hen een plezier te doen. Het gevoel hebben dat je iemand een positieve verandering moet afdwingen omdat ze niet weten wat het beste voor hem is. Voorbeeld: een man droomde ervan Marokkaans eten te eten. Toen hij wakker was, overwoog hij de achtertuin van zijn buren op te ruimen zonder het hen te vragen nadat ze zijn aanbod om dat te doen hadden geweigerd….

…De droom over een eetwedstrijd kan een weerspiegeling zijn van competitieve situaties in het waakleven. Concurreren om te zien wie meer kan doen of meer van iets kan beleven? Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van jou of iemand anders die laat zien hoeveel van iets ze kunnen doen. Overweeg het eten voor extra betekenis. Voorbeeld: een jonge man droomde van een wedstrijd om aardbeien te eten. Toen hij wakker was, had hij een weddenschap met een vriend over wie tegen het einde van het schooljaar met de meeste meisjes naar bed kon….

…De droom over het eten van noten symboliseert gevoelens over doelen of een soort ervaring die gemakkelijk te hebben is. Een handige keuze of optie. Negatief, noten in een droom kunnen een teken zijn dat u te comfortabel bent met gemakkelijke opties of keuzes. Jaloezie om iets moeilijks te moeten doen. Een naïef idee over hoe gemakkelijk iets zou moeten zijn. Het kan ook de weergave zijn van misbruik of uitbuiting van iets, omdat het gemakkelijker is dan iets anders. Overweeg het soort noot en hoe het voelt om het te eten voor extra betekenis….

…De droom over ontbijtgranen symboliseert je bereidheid om een ​​nieuwe situatie te beginnen. Ik wil zo snel mogelijk een nieuwe situatie oplossen. Overweeg het soort ontbijtgranen en hoe het voelt voor extra betekenis. Negatief, het eten van ontbijtgranen in een droom kan een vereiste zijn om te voelen dat de situatie gemakkelijk is of goed moet aanvoelen om te beginnen. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan om een ​​zoete Capt’n Crunch-ontbijtgranen voor kinderen te eten. Toen hij wakker was, deed zijn problemen met de regering zijn controlerende vader besluiten hem toe te staan ​​naar een tropisch land te verhuizen om het te vermijden. Zijn leven was gecentreerd rond het begin naar het paradijs te verhuizen….

…De droom over een bezem symboliseert het vermogen om problemen, angsten of onzekerheden weg te vegen wanneer je maar wilt. Weggooien of opruimen wat niet langer nuttig voor u is. In staat zijn om je act op te ruimen als dat nodig is. Presenteerbaarheid of een goede indruk maken als het eindelijk belangrijk is. Negatief, een bezem kan een teken zijn dat u dingen uitstelt of niet objectief genoeg bent over hoeveel oefening u echt nodig heeft. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een bezem te gebruiken om spinnen te doden. Toen hij wakker was, was hij net terug van een feestje met veel meisjes met wie hij constant onzeker was over het gesprek. De bezem weerspiegelde zijn poging om zijn onzekerheden weg te poetsen, zodat hij de meisjes zelfverzekerd overkwam….

…De droom om naar Chuck E. Cheese te gaan, kan een moeiteloos geluk of een gelukkig einde betekenen. Een bijzondere gebeurtenis in uw leven die voor u wordt verzorgd. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan naar Chuck E. Cheese te worden gebracht. Toen hij wakker was, had hij gedachten over het doden van zijn gewelddadige controlerende vader voordat hij besefte dat zijn vader op eigen kracht begon te sterven. Cheese E. Cheese weerspiegelde zijn kijk op de natuur die hem een ​​plezier deed door zijn vader voor hem te vermoorden, zodat hij eindelijk van zichzelf kon genieten….

…De droom over een vleermuis symboliseert verwarring, gemengde berichten en emotioneel in het donker zijn. Je krijgt één ding te horen en je ziet het tegenovergestelde. Misschien heb je het gevoel dat een belofte aan je nooit uitkomt. Een vleermuis kan een teken zijn dat u betrokken raakt bij iets dat uw beter oordeel tart. Als u signalen ontvangt om voorzichtig te zijn, is het misschien het beste om ernaar te luisteren. Vleermuizen vertegenwoordigen uw onvermogen om met een duidelijk begrip te zien wat er om u heen gebeurt. Een vleermuis suggereert dat je blindelings een situatie binnengaat. Voorbeeld: een vrouw droomde ervan vleermuizen te moeten doden. Toen ze wakker was, was haar borstkanker uitgezaaid. De vleermuizen weerspiegelden haar behoefte om de kanker agressiever te behandelen omdat het niet deed wat ze verwachtte dat het zou doen met haar eerste behandelingen….

…De droom over een bontjas symboliseert het besef dat je gevaarlijk bent terwijl andere mensen het opmerken. Het kan ook de weergave zijn van slecht gedrag dat u tegen iets vreselijks beschermt. Voorbeeld: een gevangene droomde ervan iemand met een bontjas naar hem toe te zien lopen. Toen hij wakker was, vertelde hij een vriend dat hij van plan was iemand te vermoorden van wie hij dacht dat hij hem zou doden….

…Het zien van een moordenaar in de droom symboliseert jou of iemand anders die de intentie heeft om iets te beëindigen. Overtuigingen, vriendschappen of situaties die opzettelijk worden beëindigd. Positief is dat een moordenaar jou of iemand anders kan weerspiegelen die volledig van plan is ergens een einde aan te maken. Als de moordenaar slechte mensen aanvalt, kan de droom de zuivering en het genezingsproces vertegenwoordigen. Je komt op tegen negatieve gedachten of situaties. Negatief gezien kan een moordenaar je angsten weerspiegelen of zelfs andere mensen die opzettelijk goede dingen in je leven doden….

…De droom over een snor symboliseert dat je je niet druk maakt om wat je zegt, of om de gevolgen ervan. Vaak negatieve dingen die u tegen of over andere mensen zegt. Voorbeelden zijn leugens, spreken achter de rug van anderen, of te vaak ongevoelig over de doden spreken als je iemand rouwt….

…De droom over een schorpioen symboliseert de verwachting van pijn of ontbering. Een aanhoudende mogelijkheid voor slecht nieuws of een woordenwisseling. Een kans op vergelding of een bedreiging die u scherp houdt. Het kan ook de weergave zijn van een verwachting van pijnlijk nieuws of een onaangename situatie. Een gevoel van niet weten wanneer een vermoedelijk probleem eindelijk de kop opsteekt of wanneer een ~doodsteek~ zal toeslaan. De droom dat je door een schorpioen wordt gebeten, symboliseert het besef van pijn of ontberingen die je verwachtte. Er is iets ergs gebeurd waarvan je hoopte dat het niet zou gebeuren. Voorbeeld: een vrouw droomde van een schorpioen die op haar schouder zat. In het echte leven had ze een lange afstandsrelatie en was ze constant bang dat haar partner zich zou vervelen en er een einde aan zou maken. De schorpioen weerspiegelde haar constante gevoel dat een pijnlijke breuk altijd mogelijk was. Voorbeeld 2: een werknemer droomde ervan een klant in een schorpioen te zien veranderen. In het echte leven had de werknemer een hekel aan het omgaan met deze klant en was hij constant gespannen omdat ze altijd wisten dat de klant terug zou komen en hun dag zou verpesten. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan wanhopig te proberen een schorpioen te doden. Toen hij wakker was, worstelde hij om manieren te vinden om een ​​hardnekkige infectie van zijn kind te bestrijden, in de hoop dat het niet zou terugkeren….

…Vogels in dromen zijn symbolen voor transcendentie en bevrijding. Ontsnappen aan grenzen en beperkingen. Een symbool voor vooruitgang naar heelheid en harmonie. Het zijn uw doelen, ambities en verwachtingen. Het type en de kleur van de vogel is erg belangrijk bij het decoderen van de betekenis (zwarte vogels of gieren zijn bijvoorbeeld geen positieve symbolen). De droom over babyvogels symboliseert het potentieel voor transcendentie en bevrijding. Plannen of voorbereiding om iets te overwinnen. Wees heel voorzichtig terwijl je naar doelen werkt die je vrijheid geven. Het zien van dode of stervende vogels vertegenwoordigt teleurstelling en mislukkingen. Het doden van vogels kan wijzen op het opzettelijk verzuren van een inspirerend idee of de vrijheid van iemand anders. De droom over vogeleieren symboliseert doelen, ambities en hoop die zich ontwikkelen en die tijd nodig hebben om te worden gerealiseerd. Het tegenovergestelde is waar als de eieren van een vogelsoort zijn die niet positief is. Het zien van een vliegende vogel symboliseert transcendentie en bevrijding. Er is een gewicht van je schouders gehaald en je ervaart een gevoel van vrijheid. Het zien van een gekooide vogel symboliseert een verlangen naar vrijheid of bevrijding. Je voelt je op een bepaald gebied van je leven beperkt en beperkt. Het zien van een blauwgekleurde vogel in een droom symboliseert positieve transcendentie boven negativisme. Het symboliseert de kracht van positief denken, de waarheid, en doen waarvan je weet dat het juist is, een krachtigere rol spelen. Het is ook een indicatie van zuivering en oplossing voor conflicten in uw leven. De droom over een witte vogel symboliseert een wens om een ​​negatieve situatie te transcenderen of uit te stijgen boven een negatieve situatie die wordt vernieuwd. Eindelijk besluiten om aan een slechte situatie te ontsnappen door te vermijden dat deze laag wordt gehouden. Een witte vogel kan ook de weergave zijn van de overtuiging dat het een goed idee is om aan een slechte situatie te ontsnappen. Voorbeeld: een man droomde ervan een witte vogel te zien. Toen hij wakker was, voelde hij dat zijn leven voorbij was, maar toen had hij een krachtige spirituele ervaring waardoor hij zijn problemen wilde bestrijden en overwinnen….

…De droom om iets in de droom te zien branden, symboliseert intense emoties of hartstochtelijke gevoelens. Een totaal gebrek aan bezorgdheid over iets. Opzettelijk hard, kwetsend of ongevoelig zijn. Het kan ook de weergave zijn van een emotionele burn-out of een teken zijn dat u zich moet ontspannen. De droom over brandwonden op de huid symboliseert schaamte, onaangename gevolgen of pijnlijke handelingen die blijven hangen. Een persoon of situatie heeft u eraan herinnerd dat uw acties voor altijd ongewenst zijn of niet moeten worden herhaald. Een harde of pijnlijke reactie in een sociale situatie. Iemand is het misschien niet eens met wat u denkt. Dromen dat je levend wordt verbrand, symboliseert gevoelens dat je nooit meer om je geeft. Wanhoop. Andere mensen wrijven hun verwaarlozing, verlating of slechte wil naar jou toe. Ongevoeligheid die u van anderen voelt. Somberheid, ontbering of zoiets een situatie die alle vrijheid verstoken heeft. De droom over andere mensen die levend verbranden, kan aangeven hoe je door je eigen ambitie wordt verteerd. Opzettelijk een deel van je leven verwaarlozen of doden. Kijken naar een situatie of een deel van je leven dat in rook opgaat, opzettelijk wegkwijnt, of je door een andere passie verteerd. Een deel van je leven ervaren dat leeg, somber of vol ontberingen is. Gevoeligheid om voor altijd iets belangrijks op te geven. De droom over een brandend huis symboliseert een perspectief op een situatie die opzettelijk wordt verlaten of hardhandig wordt verwaarloosd. Het kan ook de weergave zijn van intense woede of wrok jegens iemand anders. Voorbeeld: een man droomde ervan zijn vriend te zien met brandplekken rond zijn nek. In zijn wakende leven had deze vriend zelfmoord gepleegd en de man begon de wanhoop te begrijpen die de vriend voelde over zijn leven die hem motiveerde om zelfmoord te plegen. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ervan verbrand te worden met een haardpook. Toen hij wakker was, had hij haar bedrogen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde van een slang die brandend gif op haar spuwde. Toen ze wakker was, voelde ze dat haar zus een slechte invloed had en zeer blijvende pijnlijke dingen deed. Voorbeeld 4: een man droomde ervan iemand levend verbrand te zien worden. Toen hij wakker was, voelde hij dat zijn wens om psycholoog te worden volledig werd verteerd door zijn ambitie om op een ander gebied te slagen….

…De kleur bordeauxrood symboliseert situaties die mogelijk negatief kunnen worden. Iets dat u denkt, voelt of doet en dat het potentieel heeft om een ​​probleem te worden of overboord te gaan. De reden waarom bordeauxrood potentieel negativisme symboliseert, is omdat het bijna rood is, maar niet helemaal. Het is dus symbolisch bijna negatief. Voorbeeld: een man droomde ervan zich in een bordeauxrode vuilnisbak te bevinden. In het echte leven was hij van plan zichzelf te doden. De bordeauxrode vuilnisbak weerspiegelde het potentieel dat hij had om zijn zelfmoord daadwerkelijk uit te voeren….

…De droom over een vuilniswagen symboliseert beslissingen of een richting in het leven waardoor je negativisme altijd niet hoeft op te merken. Een keuze of een nieuwe denkwijze die u altijd een probleem bespaart. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een vijand uit zijn jeugd te doden en zijn lichaam achter in een vuilniswagen te steken. In zijn wakende leven had hij last van haaruitval als gevolg van een ziekte en gevreesde schaamte. Hij had ook net een hoed gekocht om zijn probleem te verbergen. De vuilniswagen vertegenwoordigt zijn nieuwe hoed als een manier om altijd de schaamte van zijn haarverliesprobleem te vermijden….

…De droom over een talkshow symboliseert het besef dat je openlijk een probleem met anderen bespreekt. Met opzet een spektakel maken van een onderwerp. Negatief gezien kan een talkshow een weerspiegeling zijn van het besef dat u een gesprek controleert of orkestreert. Een spektakel maken over het bespreken van negatief gedrag zoals stelen, drugsgebruik, geweld of zelfmoord. Voorbeeld: een man droomde ervan een persoon te zien spreken op een talkshow. Toen hij wakker was, besprak hij openlijk het doden van familieleden als hij werd opgelicht voor zijn erfenis….

…Het zien van een wesp in je droom symboliseert haat, wraak of boze jaloezie. Jij of iemand die je kent, die een bitter conflict met iemand anders ervaart. De droom over het doden van een wesp symboliseert het overwinnen van vijanden of bittere conflicten….

…De droom over vlees symboliseert situaties of ervaringen die je een gevoel van vertrouwen of kracht geven. Controle, dominantie of je zin hebben. De droom over rauw vlees symboliseert een situatie in het wakkere leven waarin je de macht wilt nemen of grijpen. De droom over het eten van rauw vlees kan duiden op je haast of haast om de macht te grijpen. Negatief kan het uw wens weerspiegelen om te falen of mensen in verlegenheid brengen die uw macht willen wegnemen door ~de sprong te wagen~ op hen. Geen tijd verspillen met het voorbereiden of wachten op een situatie die u controle of vertrouwen geeft. Overweeg het soort vlees voor extra betekenis….

…De droom over verse of ongeopende eieren symboliseert het potentieel dat er iets nieuws kan gebeuren. Creatief potentieel. De droom over gebarsten of open eieren symboliseert actie die wordt ondernomen of iets dat eindelijk gebeurt. Geboorte. De droom over het eten van eieren symboliseert de dreiging. Vertrouwen dat er iets gaat gebeuren. Een situatie of ervaring waarvan u weet dat deze niet te stoppen is. Negatief kan het uw behoefte weerspiegelen om de gevolgen van uw daden te accepteren. Als de eieren roerei zijn, kan dit wijzen op een verbintenis met een vaste grof. Een gebrek aan belang wordt gevoeld voor een situatie die begint te gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan dat zijn grootmoeder hem gekookte eieren serveerde. In zijn wakende leven dwong zijn grootmoeder de luie vader van de man om eindelijk zijn achtertuin schoon te maken. De gekookte eieren weerspiegelden de aanstaande schoonmaak die op het punt stond plaats te vinden….

…De droom over het eten van kip symboliseert een situatie in je leven die je zelfvertrouwen geeft. Het kan zijn dat u een angst of ongerustheid die u had, overwint….