…De droom over het spelen van een videogame op je mobiel symboliseert een uitdaging waar je altijd aan denkt. Iets dat belangrijk voor je is om altijd te proberen te overwinnen. Voorbeeld: een man droomde ervan gsm-spelletjes te spelen. In zijn wakende leven was hij veel tijd aan het proberen om te zien of hij de stadsambtenaren ertoe kon brengen om elk van zijn buren te dwingen wijzigingen aan te brengen in hun eigendommen door hen e-mails te schrijven. De gsm-spellen weerspiegelden de uitdaging om de perfecte brief te schrijven om een ​​verandering te forceren….

De droom over een bordspel symboliseert je poging om iets beters te doen dan andere mensen. Probeer anderen voor te zijn, invloed te krijgen of ~de winnaar neemt alles~. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan iemand een bordspel te zien spelen. In zijn wakkere leven voelde hij zich erg competitief met andere mannelijke vrienden om er beter uit te zien en met meer meisjes te slapen….

…De droom over een ruimtestation symboliseert een perspectief op een situatie waarin je altijd geconfronteerd wordt met het onbekende. Situaties waarin u zich bevindt, waarbij u altijd iets doet wat u nog nooit eerder hebt gedaan en waarvan u de uitkomst niet kunt voorspellen. U kunt zich overweldigd voelen door chaos of een constante staat van onvoorspelbaarheid. Voorbeeld: een man droomde ervan om in een ruimtestation problemen op te lossen. In zijn wakkere leven werd hij geconfronteerd met meerdere financiële problemen en familieproblemen die hij nog nooit eerder had meegemaakt….

…De droom over een ruimteschip symboliseert navigatie naar onbekend terrein. Dingen kiezen of voorbereiden die je nog nooit eerder hebt gedaan. Nieuwe ervaringen of nieuwe worstelingen waarvoor je geen uitkomst kunt voorspellen. Misschien heb je het gevoel dat een leefsituatie een beetje raar of chaotisch is. Je hebt misschien het gevoel dat je ~aan de rand~ bent….

…De droom om deel te nemen aan de Hongerspelen weerspiegelt misschien de druk die je voelt om te slagen onder omstandigheden die perfectie vereisen. Je gedwongen voelen in een situatie waarin je het gevoel hebt dat winnen urgent of nijpend is. Een alles of niets situatie die je wordt opgedrongen. Je hebt misschien het gevoel dat niemand ergens om geeft, behalve dat je weet dat je wint en voorbereid bent. Als alternatief kunnen de Hunger-spellen uw gevoel weerspiegelen dat een uitdagende kans uw laatste hoop is en perfect moet worden gedaan. Voorbeeld: een man droomde ervan om te vechten in de Hongerspelen om zijn moeder te redden. Toen hij wakker was, nam hij een goedbetaalde baan aan in een land waar hij de taal niet sprak en begon te twijfelen aan zijn vermogen om te slagen. The Hunger Games weerspiegelde de zakelijke uitdaging die hem werd opgelegd door te allen tijde perfect in een andere taal te moeten communiceren om te slagen….

…De droom over het spelen van computerspellen, symboliseert een win- of verlies-situatie in je wakkere leven. Overweeg het soort spel en hoe symbolisch uw leven kan parallel lopen. Als alternatief kan een computerspel situaties vertegenwoordigen waarin u zich grote zorgen maakt of u alles goed wilt doen. U kunt gevoelig zijn voor het maken van fouten….

…De droom over een pier symboliseert een positieve kijk op onzekerheid in je toekomst. Onzeker zijn, maar toch enthousiast over situaties die u niet kunt voorspellen. Een symbool dat u misschien ziet als u zich optimistisch voelt over verhuizen, naar school gaan of aan een nieuwe baan beginnen. Voorbeeld: een jonge vrouw droomde ervan op een pier te staan ​​en in de oceaan te kijken om dode maïsvelden te zien. In het echte leven was ze erg enthousiast omdat ze net naar een andere staat was verhuisd, maar ze realiseerde zich dat het niet zo opwindend was als ze had gehoopt….