…De droom over bonen symboliseert een situatie in het wakkere leven die niet goed voelt om er de hele tijd mee bezig te zijn. Een gebrek aan variatie of het gevoel gedwongen te zijn iets te veel te doen. Teveel van het goede. Bonen in een droom kunnen een teken zijn dat u meer opwinding of interessante opties wenst. Negatief is dat bonen een weerspiegeling kunnen zijn van intense verveling of frustratie omdat je langer moet wachten dan je wilt. De droom over bruine bonen symboliseert een overweldigend gevoel van gedwongen verveling of gebrek aan alternatieve keuzes. Een kwellend gevoel dat een situatie zo saai is dat je het altijd moet doen. Iets saai opdoen in de hoop dat er iets anders zal gebeuren. Als alternatief kunnen bruine bonen een saaie situatie weerspiegelen waar je zo snel mogelijk overheen wilt komen of waar je zo min mogelijk betrokkenheid bij wilt hebben. Voorbeeld: een man droomde ervan een blik bonen te kopen dat hij niet lekker vond. Tijdens het wakkere leven stierf een familielid en hij vond het niet leuk om een ​​jaar te moeten wachten om het pand te verkopen….

…De droom over een koe symboliseert moederschap, koesterende gevoelens of een verlangen om verzorgd te worden. Het kan ook uw koesterende instincten of het moederschap van anderen weerspiegelen. De droom over een rode koe kan afhankelijkheidsproblemen vertegenwoordigen met iemand die je een goed gevoel geeft of die om je geeft. Misschien heb je ~mama~ -problemen. Een onevenwichtige behoefte moet worden gekoesterd. De droom over een bruine koe symboliseert gevoelens van koestering om jezelf van een probleem te bevrijden. Hulp, liefde en zorg voor uw welzijn die helpen bij het oplossen of genezen van problemen. Gevoelens die sommige zo verbazingwekkend zijn, geven om alles wat je voelt op een manier die een probleem wegneemt….

…De droom over een bruine kleur symboliseert een hernieuwd gevoel van optimisme. Merkbare of blijvende resultaten van iets dat u ten goede komt. U bent blootgesteld aan een situatie die u veel geluk of succes brengt. Verwend door geluk….

…Het zien van een beer in een droom symboliseert een aspect van jezelf dat onafhankelijk is. Jij of iemand anders die het leuk vindt om dingen helemaal alleen te doen. Negatief, de beer weerspiegelt bezitterigheid, een aanmatigende houding of ongezonde eenling neigingen. Jij of iemand anders die niets met iemand anders wil delen of doen. Je wilt iets helemaal voor jezelf of om iets te monopoliseren. Een vurig verlangen om iets helemaal voor jezelf te hebben. Als alternatief kan een beer een probleem weerspiegelen waardoor niemand graag bij je in de buurt is, of een probleem dat sociale contacten onmogelijk maakt. De droom over achtervolgd worden door een beer symboliseert mogelijk een afkeer van andermans bezitterigheid, jaloezie of onwil om te delen. Het kan ook een angst zijn om alleen te zijn of door jezelf opgemerkt te worden. Voorbeeld: een jonge man droomde ooit van een bruine beer die hem in zijn slaapkamer probeerde aan te vallen. In het echte leven was hij erg depressief en dacht hij erover om de rest van zijn leven alleen te zijn. Voorbeeld 2: Een leraar droomde er vaak van om beren te zien. In het echte leven had hij de neiging om gesprekken te domineren en iemand anders te ontmoedigen om een ​​mening te hebben. Voorbeeld 3: Een man droomde dat beren hem aanvielen. In het echte leven dwongen financiële problemen zijn vrouw om meer uren te werken en hij hield er niet van haar niet volledig financieel te kunnen onderhouden. De beer weerspiegelde zijn angst om niet de belangrijkste broodwinnaar in het gezin te kunnen zijn. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde ervan aangevallen te worden door een beer. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat het bespreken van haar verkrachting het onmogelijk maakte om in de buurt te zijn van de mensen van wie ze hield….