…De kleur geel in een droom symboliseert het opmerken van iets dat gebeurt of merkt dat je op een bepaalde manier denkt. Gele dieren, voorwerpen of kleding weerspiegelen allemaal overtuigingen, gevoelens of situaties in je leven waarvan je je bewust bent dat je ze hebt. Positief is dat de kleur geel geluk of positieve ervaringen symboliseert die automatisch of moeiteloos plaatsvinden. Merk op dat je dingen leuk vindt of het gemakkelijk hebt. Negatief, de kleur geel symboliseert negatieve denkpatronen waarvan je je bewust bent in jezelf. Merk op dat je bang, onzeker bent, een probleem hebt of onoprecht bent. Geel kan ook negatieve ervaringen weerspiegelen die u niet kunt stoppen. Een probleem is een eigen leven gaan leiden. Je gedwongen voelen om je op een bepaalde manier te voelen of je te gedragen. Te gevoelig zijn voor de voorkeuren van anderen. De symboliek voor de kleur geel is gebaseerd op de algemene menselijke waarneming van de kleur van de zon gedurende de dag, omdat je alles kunt zien gebeuren. Voorbeeld: een man droomde ervan een gele vlinder te zien. In het echte leven was hij gevoelig om met zijn artsen te praten over een alternatieve gezondheidsbehandeling, omdat hij bang was dat ze hem zouden vertellen dat hij moest stoppen. De gele vlinder symboliseerde dat hij zijn eigen gevoeligheid opmerkte over de mogelijkheid om zijn alternatieve geneeskundige behandeling op te geven. Voorbeeld 2: een vrouw droomde ervan in een lelijke gele auto te rijden. Toen ze wakker was, voelde ze zich gedwongen om bepaalde beslissingen te nemen om aan de verwachtingen van haar ouders te voldoen. Het geel weerspiegelde hoe ze merkte dat ze deed wat haar ouders wilden. Voorbeeld 3: een vrouw droomde ervan een gele jurk te dragen. Toen ze wakker was, had ze het gevoel dat ze een beslissing moest nemen die meer in overeenstemming was met wat haar familie wilde dan met wat ze wilde. Het geel weerspiegelde hoe ze merkte dat ze moest doen wat haar familie wilde….

* Zie blauw (licht), blauw (donker)

…De droom over perzikkleur symboliseert gevoelens over een situatie die geweldig of plezierig is. Gevoelig zijn over het feit dat er om je gevoelens geeft. Negatief, perzikkleur in een droom kan een teken zijn dat u te veel verlichting geniet van het falen of de dood van een vreselijk persoon. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan perzikkleurige vlekken te zien op kleding die hij wilde verwijderen. Toen hij wakker was, was hij blij zijn vreselijke vader te zien sterven, want dat betekende dat hij rijk zou zijn. Hij moest zijn best doen om te doen alsof hij zich niet goed voelde over de dood en de komende erfenis die de rest van zijn familie bij de begrafenis bijwoonde….

…De kleur rood in dromen symboliseert negativisme, negatieve bedoelingen of negatieve situaties. In een droom weerspiegelt het iets negatiefs over de manier waarop je denkt, voelt of handelt. Het kan wijzen op gedachten, emoties of gedragingen die ongezond, onaangenaam of bedrieglijk zijn. Rood kan ook staan ​​voor woede, vechten, gemeenheid of oneerlijkheid. De kleur rood is een teken dat u buitensporig, immoreel, oneerlijk bent of iets onaangenaams ervaart. Rood kan ook de volledige wetenschap weerspiegelen dat u iets doet waarvan u weet dat het verkeerd is. De symboliek van rood is gebaseerd op de menselijke perceptie van de kleur van bloed, aangezien bloed iets is dat je alleen ziet wat er echt erg gebeurt….

…De kleur donkerblauw symboliseert ongevoeligheid. Gedachten, opmerkingen of situaties die koud en onverschillig zijn. Iets positiefs dat geen aandacht heeft voor de gevoelens van andere mensen. Deze kleur wordt vaak geassocieerd met situaties waarin jij of iemand anders het koud, bot of hardvochtig vindt. De kleur donkerblauw kan ook de weergave zijn van brute eerlijkheid die niet goed voelt of een zeer moeilijke situatie die in uw beste belang is….

…De droom over een veer symboliseert inspiratie of jouw potentieel. Overtuigingen die je opbeuren, je naar vrijheid laten verlangen of je interesseren om iets geweldigs te willen doen. U zult misschien versteld staan ​​van wat iemand anders heeft bereikt of in zijn voetsporen wilt treden. Weten dat je iets kunt doen als je dat wilt. Overweeg de kleur en het type vogel voor extra symboliek. Blauwe veren zouden positieve inspiratie vertegenwoordigen. Rode veren vertegenwoordigen negatieve inspiratie of het besef dat je bedrieglijk of boos kunt zijn. Raadpleeg het thema-gedeelte voor kleur voor een meer diepgaande blik op kleurensymboliek….

…De kleur lichtblauw symboliseert positivisme. Het kan wijzen op gedachten, emoties of gedragingen die gezond, nuttig, oprecht en eerlijk zijn. Lichtblauw kan ook een zeer positieve situatie of positieve keuze vertegenwoordigen. Als alternatief kan lichtblauw gevoeligheid, vriendelijkheid of het gevoel symboliseren dat een situatie om je geeft. De symboliek van de kleur blauw is gebaseerd op de algemene menselijke perceptie van de lucht tijdens een mooie dag als iets heel goeds….

…De droom over de kleur zwart symboliseert onbalans of overdaad. Een negatief denkpatroon of een negatieve situatie die merkbaar buiten de normale grenzen valt. Zwart weerspiegelt meestal negatieve gevoelens zoals angst of gedrag waarbij er een gebrek aan matiging is. Zwart kan ook een situatie in uw leven vertegenwoordigen waarin er ~niets positiefs~ aan is. Zwart gaat in dromen vaak gepaard met de kleur rood. Wanneer beide kleuren worden gecombineerd, weerspiegelt dit meestal angst of negatieve bedoelingen….

…De kleur paars in een droom symboliseert neutraliteit of machteloosheid. Iets dat onverschillig, onbevooroordeeld of totaal machteloos is. Positief is dat paars kan symboliseren dat je geen vooringenomenheid hebt, of situaties die open zijn. Dit wordt meestal weergegeven door lichtere tinten paars. Negatief wijst de kleur paars op machteloosheid. U kunt totaal niet reageren, reageren of doen wat u wilt. Impotentie in een of andere vorm. Dit wordt meestal weergegeven door donkere tinten paars. Als je paars in een droom ziet, kan dit een negatieve situatie voorstellen die is ~geneutraliseerd~ door een positieve situatie, of een positieve situatie die is geneutraliseerd door een negatieve situatie….

…De droom over de kleur oranje symboliseert macht. Gebruik kracht of hefboomwerking om te krijgen wat u wilt. Het kan ook de weergave zijn van overtuigingen, gevoelens of situaties die erg sterk en merkbaar zijn. Oranje kan ook situaties vertegenwoordigen die u worden opgelegd of die niet kunnen worden genegeerd. Oranje kan ook situaties weerspiegelen die niet kunnen worden weerstaan. Negatief, oranje kan sterke giftige invloeden weerspiegelen of het gevoel hebben dat een situatie gewoon te veel voor je is. Als alternatief kan oranje staan ​​voor hefboomwerking, invloed, autoriteit, status of controle. Voorbeeld: een meisje droomde ervan een probleem te hebben met het weerstaan ​​van een sinaasappelslang. In het echte leven had ze problemen met het weerstaan ​​van een sterk seksueel verlangen naar een man die volgens haar een slordige speler was. De oranje kleur van de slang weerspiegelde hoe sterk haar seksuele aantrekkingskracht voor de smerige man was. Voorbeeld 2: een vrouw droomde van een oranje spin. Toen ze wakker was, was ze een klantenservicemedewerker en had ze het gevoel dat haar werk haar te veel begon te worden. Ze voelde dat haar klanten misbruik van haar begonnen te maken….

…De droom over een vloer symboliseert het thema of de toon van jouw betrokkenheid bij een situatie. De staat, de kleur of het type vloer weerspiegelt het algemene gevoel van alles wat u in uw leven doet. Een zwart-wit geblokte vloer zou bijvoorbeeld het algemene gevoel weerspiegelen dat uw leven onevenwichtig, onvoorspelbaar of chaotisch is. De droom over hardhouten vloeren symboliseert het thema of de toon van een situatie die draait om krachtig zijn zonder comfortabel te hoeven zijn. Een gevoel van winnen of aantrekkelijkheid voelen dat niet altijd gevoelig is voor uw gevoelens. De sensatie van succes of prestatie met de overheersende eis om te blijven werken. De droom over objecten op een verdieping symboliseert ideeën, doelen, gedragingen of situaties die in de wacht staan ​​of wachten om opnieuw te worden gestart. Iets in je leven dat op dit moment misschien niet nodig is. De droom om over een vloer te lopen symboliseert de vooruitgang of een overgang in je leven. Overweeg eventuele kleuren of ontwerpen op de vloer om weer te geven hoe u zich kunt voelen terwijl dit gebeurt. De niveaus van de verdiepingen van het gebouw kunnen droomnumerologie gebruiken om uw mentale toestand of bedoelingen weer te geven. Een 5e verdieping kan bijvoorbeeld verandering weerspiegelen en de 9e verdieping kan een of ander einde weerspiegelen. Hogere verdiepingen kunnen een hoger niveau van begrip vertegenwoordigen en lagere verdiepingen kunnen een lager niveau van begrip, stress of angst weerspiegelen….

…De droom over een bruine kleur symboliseert een hernieuwd gevoel van optimisme. Merkbare of blijvende resultaten van iets dat u ten goede komt. U bent blootgesteld aan een situatie die u veel geluk of succes brengt. Verwend door geluk….

…De droom over een hoed symboliseert je humeur of houding die alleen aan anderen wordt getoond. De kleur en stijl van de hoed suggereren in wat voor stemming je bent. Dromen van een rode hoed kan een houding weerspiegelen die aan anderen wordt getoond met gevaarlijke of arrogante bedoelingen. Anderen laten zien dat je weet dat je gevaarlijk of gemeen bent….

…De droom over een t-shirt symboliseert de huidige staat van je persoonlijkheid of kenmerken die bepalen wie je bent. U merkt misschien dat u of iemand op een bepaalde manier is. Overweeg de kleur of het ontwerp van het t-shirt voor extra betekenis. Een zwart T-shirt weerspiegelt op de een of andere manier de persoonlijkheid die angstig of overdreven is….

…De droom over het verven van je haar of haar dat al geverfd is, symboliseert een verandering in de manier waarop je denkt. De kleuren worden symbolen voor hoe u denkt. Als je bijvoorbeeld je haar bloedrood hebt geverfd, symboliseert dit dat je gedachten erg negatief worden. Als je je haar blond zou geverfd, zou dat een verandering betekenen waardoor je wilt merken dat je iets anders doet. Zie het thema-gedeelte voor kleuren voor een meer diepgaande kijk op kleur….

…De kleur zilver in dromen heeft de symboliek van intuïtie, geluk of toeval. Je intuïtie of interne begeleiding helpt je keuzes te maken die je leiden naar wat je nodig hebt in het leven. Nieuw inzicht, macht of vrijheid verkregen door toeval. De droom over zilveren voorwerpen symboliseert je gevoel van intuïtie of geluk dat wordt geassocieerd met wat de voorwerpen ook symboliseren. De droom over zilverkleurige kleding symboliseert de persoonlijkheid die geluk heeft of intuïtief is. Negatieve kleuren met zilver, zoals rood, zwart of donkerpaars, kunnen pech weerspiegelen waaraan u niet kunt ontsnappen. Voorbeeld: een man droomde ervan een mooie vrouw in een zilveren jurk te zien. In zijn wakende leven had hij ongebruikelijk geluk bij het rennen van meisjes die hij wilde daten….

…De droom over een dekbed symboliseert hoe heerlijk het voelt om niets te hoeven doen. Je goed voelen dat je niet hoeft te veranderen of actie moet ondernemen. Overweeg de kleur of het patroon van het dekbed voor extra symboliek….

…De droom over bloemen symboliseert jou of iemand anders die opmerkt hoe positief iets is. Aandacht schenken aan hoe geweldig of goed iemand is. Merk op dat er iets goeds gebeurt. Het kan ook iets weerspiegelen dat eindelijk begint te werken of succesvol is. Overweeg de kleur en het soort bloem voor extra betekenis. De droom over het planten van tuinbloemen kan iets leuks of goeds weerspiegelen dat je altijd voor jezelf wilt opmerken. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan bloemen te planten waar hij niet echt om gaf. Toen hij wakker was, sprak hij met een meisje dat van hem hield, maar waar hij niet echt bij wilde zijn. De geplante bloemen weerspiegelden hoe fijn hij het vond om te zien dat het meisje van hem hield….

…De droom over een planeet symboliseert een probleem waarvan je denkt dat je hele leven om draait. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan een koperkleurige planeet aan de hemel te zien. Toen hij wakker was, voelde hij zijn hele leven draaien om zijn verlangen om gezond te zijn, omdat zijn ziekte elk aspect van zijn leven verpestte. De kleur koper symboliseerde zijn verlangen naar de gezondheid waarvan hij dacht dat hij die niet zou kunnen hebben en de planeet weerspiegelde hoe dit verlangen de centrale focus van zijn leven was. Raadpleeg het thema-gedeelte voor planeten voor een meer diepgaande blik op de planetensymboliek….

…De droom over de kleur roze symboliseert lust. Dit kan seksuele lust zijn of een krachtig gedachteloos verlangen om zo snel mogelijk iets te hebben. Positief is dat roze motivatie, drive en ambitie kan weerspiegelen. Negatief, roze weerspiegelt een blind seksueel verlangen of een buitensporige behoefte om te bereiken wat je wilt. Roze kan wijzen op een gebrek aan iets anders dan het hebben van wat je wilt, meestal seks. Het kan zijn dat u te gretig bent om obstakels of mensen die u in de weg staan ​​opzij te schuiven. Roze kan ook een symbool zijn voor meisjes, maar dit komt niet zo vaak voor in dromen….

…De droom over laarzen symboliseert een gedurfde positie of een stevige houding. Jij of een deel van je leven dat doet wat het wil en niets opgeeft. Vooruitgaan ondanks alle bezwaren of tegenstand. In negatieve zin kunnen laarzen situaties weerspiegelen die ~u de laars geven~ of u het gevoel geven dat er over ~gelopen~ wordt. Misschien voel je je gecompromitteerd. De kleur van de laarzen geeft intenties, gevoelens of motivaties aan….

…De droom over een specifieke plek in een droom symboliseert jouw manier van denken. Als u de locatie kent, overweeg dan uw persoonlijke herinneringen of gevoelens over die locatie. Als je nog nooit ergens bent geweest, overweeg dan het gevoel, het uiterlijk, de kleur of de cultuur van die plek. Raadpleeg de sectie met thema’s voor landen voor een meer diepgaande kijk op landensymboliek….

…De droom over boeken symboliseert ideeën, informatie, inzichten of antwoorden. Het kan ook de weergave zijn van wat u tegen uzelf zegt te doen als zich een specifieke situatie of probleem voordoet. Overweeg de titel, het onderwerp en de kleur van een boek voor extra betekenis. De droom over boeken op een plank symboliseert ideeën, informatie of inzichten die je nog moet gebruiken. Antwoorden of kennis waar u indien nodig terecht kunt. Ideeën die u nog moet ontdekken of die u begint te verkennen. De droom over een te laat boek symboliseert een gevoel van verantwoordelijkheid of verplichting om iemand anders de antwoorden te geven die ze nodig hebben. Het kan ook de weergave zijn van uw gevoel te laat te zijn voor een schoolproject of werkverslag. Het kan ook betekenen dat u zich zorgen maakt over een deadline of dat u iets aan iemand moet teruggeven. Voorbeeld: een man droomde ervan met plezier door een boek te kijken waarin hij zag dat iemand werd vermoord. In zijn wakende leven hield hij zichzelf voor dat als een vijand hem opnieuw bedreigde, hij hem op bepaalde manieren in elkaar kon slaan. Het boek gaf het antwoord op zijn probleem weer, nadat hij al zijn opties zorgvuldig had overwogen….

…De droom over haar symboliseert je denkstijl. De kleur en stijl van het haar symboliseren de manier waarop u denkt. Georganiseerd haar weerspiegelt een systematische of methodische denkstijl. Rommelig of verward haar weerspiegelt zelfkritische of hysterische gedachten. Blond of geel haar symboliseert dat je jezelf of iemand anders op een bepaalde manier opmerkt. Rood haar (bloedrood) in een droom symboliseert negatieve of buitensporige denkpatronen. Jij of een aspect van je persoonlijkheid dat niet oprecht of zorgzaam is. Rood haar kan ook de weergave zijn van liegen, bedriegen, woede of gemeen zijn tegen iemand. Oranje haar (Roodharige, Gember of Worteltop) symboliseert in een droom een ​​denkstijl die merkbaar of moeilijk te vermijden is. Overtuigingen, emoties of situaties die onmogelijk te stoppen of te vermijden zijn. Een gebied van je leven dat je focus overweldigt en niet onopgemerkt kan blijven. Donkergroen haar symboliseert egoïstische denkpatronen. Lichtpaars haar symboliseert denkpatronen die neutraal of onverschillig zijn. Donkerpaars haar kan denkpatronen weerspiegelen die gericht zijn op het voelen van totale machteloosheid. Er gebeurt niets wat je wilt. Het kan ook de weergave zijn van zeer donkere en onverschillige denkpatronen. Lichtblauw haar symboliseert positieve denkpatronen. Het kan ook de weergave zijn van gevoeligheid. Donkerblauw haar symboliseert ongevoelige of koude denkpatronen. Zwart haar symboliseert een onevenwichtig denken. Donkere, depressieve, negatieve of buitensporige gedachten. Zwart haar kan ook een angstige mentaliteit vertegenwoordigen. Wit haar symboliseert evenwichtige denkpatronen. Negatieve of ongezonde overtuigingen worden totaal gezuiverd. Mogelijk een teken van zelfverbetering of positieve verandering. Wit haar kan ook staan ​​voor goede bedoelingen. De droom over het hebben van het haar van iemand anders symboliseert dat je gedachten of je stijl van denken gebaseerd zijn op de eigenschappen, gevoelens of herinneringen die het meest opvallen aan die persoon. Het kan ook de weergave zijn van een soortgelijke denkstijl voor die persoon. De droom over het eten van haar kan gevoelens van walging of schaamte vertegenwoordigen die je moet ervaren of moet nadenken over het probleem van iemand anders. De droom over beestjes in je haar symboliseert ergernissen, frustraties of ongewenste situaties waarmee je het gevoel hebt vast te zitten. Niet in staat zijn om aan iets vervelends te denken. De droom dat haar in brand staat symboliseert een mentaliteit die wordt verteerd door verlies of de dreiging van verlies. Preoccupatie met een zeer ernstige situatie. Gevoel dat er deze keer ~geen grapjes~ zijn. Dromen dat je haar in brand staat, kunnen opduiken wanneer jij of iemand die je kent wordt geconfronteerd met een vreselijke crisis, zoals de dood van een geliefde. Raadpleeg het thema-gedeelte voor haar voor een meer diepgaande blik op haarsymboliek….

…De droom over de kleur wit symboliseert balans, zuiverheid of zuivering. Negatieve denkpatronen of negatieve situaties worden uit je leven gezuiverd. Een witte kamer, een wit huis of witte kleding wijzen allemaal op mentaal, emotioneel en spiritueel evenwicht en zuivering. Dromen met wit gaan vaak gepaard met situaties in het echte wakende leven waarin je op de een of andere manier negativisme moet overwinnen. Als alternatief kan wit uw oprechte bedoelingen weerspiegelen. Je zou ook kunnen verlangen naar iets dat je niet kunt hebben, maar waar je het goed mee bedoelt….

…De droom over babykleding symboliseert je gevoelens of gedachten over een nieuw ontwikkeld probleem of een gevoelig onderwerp. Het kan ook de weergave zijn van uw gevoelens over een nieuwe ontwikkeling in uw leven. De kleur en stijl van de babykleertjes weerspiegelen hoe uw bedoelingen of gevoelens op deze situatie van toepassing zijn. Raadpleeg het thema-gedeelte voor kleuren en kleding voor meer inzicht. Als alternatief vertegenwoordigen babykleertjes vroegere denkwijzen of oude gewoonten die u ontgroeid bent. Een teken dat u volwassen bent geworden of voorbij een probleem bent gekomen….

…De droom over schoenen symboliseert jouw benadering van het leven of een situatie. Hoe u ervoor kiest om met situaties om te gaan. Uw stijl of methodologie om problemen aan te pakken. Onze principes, moraal, doelstellingen of motivaties. Kijk naar de kleur en stijl van schoen voor extra symboliek. De droom over het krijgen van een nieuw paar schoenen symboliseert nieuwe methoden om situaties te benaderen of door het leven te gaan. Nieuwe ideeën, nieuwe inzichten of nieuwe vaardigheden die uw visie veranderen. Problemen anders aanpakken of de manier waarop u met mensen omgaat, veranderen. De droom over schoenen die te krap zijn, symboliseert een benadering van een situatie die te beperkend en ineffectief is. De droom over het veranderen van je schoenen symboliseert het veranderen van je benadering van een situatie. Er worden verschillende methoden of ideeën gebruikt. De droom over het uittrekken van je schoenen symboliseert het opgeven van je benadering van een situatie. Misschien heb je gemerkt dat bepaalde ideeën of methoden niet nuttig voor je zijn. Zich terugtrekken uit een situatie of uitdaging. Negatief kan het een teken zijn dat u te gemakkelijk opgeeft of toegeeft. De droom over witte schoenen symboliseert een benadering van een situatie die is gebaseerd op goede bedoelingen of niets verkeerds willen doen. Als alternatief kunnen witte schoenen een benadering van een situatie of leven weerspiegelen die gericht is op het oplossen van problemen of het voorgoed omgaan met negativisme. De droom dat je je schoenen niet kunt vinden, symboliseert het gevoel dat je een situatie niet met vertrouwen kunt benaderen of op een manier die je gewend bent. Het gevoel hebben dat uw methoden om een ​​probleem op te lossen niet zullen werken zoals u had verwacht. De droom over het poetsen van schoenen symboliseert een poging om er perfect of ‘gepoetst’ uit te zien met jouw manier van omgaan met een situatie. Op geen enkele manier nerveus, onervaren of immoreel willen lijken. Er goed uit willen zien, wetende waar je het over hebt met anderen of zoals je, kan worden vertrouwd. Het kan zijn dat u zich zorgen maakt over het maken van een goede eerste indruk of dat u geen kritiek hebt. Voorbeeld: een psychiater droomde ervan schoenen te dragen die te krap waren. In het echte leven begon ze het gevoel te krijgen dat Freuds methoden te beperkend waren voor haar werk om de geest van mensen te begrijpen. De krappe schoenen weerspiegelden haar gevoel dat het gebruik van een freudiaanse benadering van therapie te beperkend was om effectief te zijn voor al haar cliënten. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan te proberen te kiezen tussen twee paar schoenen. In zijn wakende leven was het schrijven van een boek en proberen te beslissen of hij helemaal eerlijk moest zijn over enkele stomme dingen die hij had gedaan of dat hij er niet volledig over wilde schrijven….

…De droom over stenen symboliseert een situatie of aspect van jezelf dat onverzettelijk is. Jij of iemand anders die helemaal niets compromitteert. Kracht, bestendigheid of een onveranderlijke houding. Onverbiddelijke overtuigingen. Negatief gezien kan een steen pijnlijke herinneringen, haat, schuldgevoelens of jaloezie weerspiegelen die niet kunnen worden overwonnen. Positief is dat een steen liefde of vertrouwen kan weerspiegelen dat niet kan worden verbroken. Overweeg de vorm, textuur en kleur van de steen voor extra betekenis. Als alternatief kunnen stenen uw gevoel van bestendigheid weerspiegelen met betrekking tot kwesties van moreel oordeel of schuld. De droom over een stenen muur symboliseert situaties of gedrag dat onverzettelijk is in zijn poging om je te stoppen. Een afleiding die niet te ontkomen is. Het kan ook de weergave zijn van uw eigen onverzettelijke eisen of waarmee u zich moet verzoenen….

…De droom over een overhemd in een droom symboliseert je persoonlijkheidsstijl. De stijl en kleur van het overhemd vertegenwoordigen de manier waarop u denkt of zich gedraagt. De droom om shirtless te zijn of je shirt te verliezen, symboliseert schaamte of het gevoel dat je gedwongen wordt om eerlijk te zijn. De droom over een wit overhemd symboliseert dat de persoonlijkheid oprecht, eerlijk of gepast is. Als alternatief kan een wit overhemd persoonlijkheidsveranderingen weerspiegelen. Een negatief denkpatroon wordt gecorrigeerd of het leven dwingt je om jezelf te veranderen….

…De droom over een sleutelhanger symboliseert alles wat je op dit moment kunt doen. Een situatie die alles beïnvloedt wat je nu kunt doen. Bedenk wat de kleur en het ontwerp van de sleutelhanger zijn voor extra symboliek. Voorbeeld: een man droomde ervan een sleutelhanger te zien met Afrika erop. Toen hij wakker was, maakte hij een grote levenscrisis door die hem ervan weerhield iets anders te doen dan ermee om te gaan. De sleutelhanger met Afrika erop weerspiegelde zijn besef dat hij alleen zijn probleem aankon. Door zijn probleem verlangde hij naar alles wat hij in zijn leven wilde….