…De droom over een bom symboliseert een wakende levenssituatie met het potentieel om explosief, dramatisch, plotseling of intens te zijn. Goed of slecht, een situatie in het wakkere leven kan de bron zijn van een krachtige verandering in uw emotionele toestand. Een bom kan duiden op het onder ogen zien van consequenties, een situatie die verslechtert of dat iets in je leven veel krachtiger wordt. Een ontplofte bom symboliseert een wakkere levenssituatie die is geïntensiveerd….

…De droom over een atoombom symboliseert een gebeurtenis of levenssituatie die je verwoest of alles opoffert waar je aan dacht of in geloofde. Meestal aan negatieve gedachten of emoties. Een atoombom suggereert een dramatische verandering van gebeurtenissen, opvattingen of gevoelens. Brengt vaak gevoelens van hulpeloosheid en verlies van controle over een situatie met zich mee. Iets waarvan u dacht dat het belangrijk was, is mogelijk beëindigd. De droom over een nucleaire bom die niet is afgegaan, symboliseert het potentieel, of de verwachting van dramatische verandering, of een emotioneel verwoestende situatie. Voorbeelden hiervan zijn het overlijden van een familielid, ontslag bij een baan, grote verlegenheid, het uitmaken met iemand of grote teleurstelling….

…De droom over het drinken van wodka symboliseert de wens om je goed te voelen zonder iets op te merken. Proberen te genieten terwijl je opzettelijk blind bent voor een probleem. Gevaarlijk bewust van jezelf die grenzen verlegt. Negatief gezien kan wodka uw poging weerspiegelen om u goed te voelen door problemen te negeren. Het risico bestaat dat u overboord gaat als u zich amuseert door iets belangrijks niet aan te pakken of te bespreken. Je goed voelen terwijl je je ervan bewust bent dat je een verantwoordelijkheid negeert. Het kan ook de weergave zijn van het vergroten van uw geluk met een relatie. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan wodka te drinken, waardoor er een bom zou afgaan als hij te veel dronk. Toen hij wakker was, had hij serieuze vertrouwens- en relatieproblemen met een meisje dat hij in verlegenheid bracht en hij deed zijn uiterste best om zich bij haar goed te voelen zonder de aandacht op het probleem te vestigen. Deze verwaarlozing vernietigde de relatie….

Zie de betekenis van nucleaire bom