…De droom over het derde oog symboliseert intuïtieve actualisatie. Je overtuigingen, angsten, verlangens of iets waar je aan denkt, wordt realiteit. Het derde oog kan zowel goed als slecht zijn, omdat het de realisatie van zowel positieve als negatieve denkpatronen kan weerspiegelen. Het derde oog van een andere persoon zien, kan staan ​​voor keuzes of denkpatronen die tot leven komen op basis van uw meest eerlijke gevoelens of herinneringen aan die persoon. Voorbeeld: een man droomde ervan president George W. Bush met een derde oog te zien. Zijn eerlijkste mening over George W. Bush was dat hij de slechtste besluitvormer ooit was. In zijn wakende leven merkte de man dat zijn baas intuïtief steeds vreselijke beslissingen nam tot het punt dat het bedrijf failliet ging. Het was alsof zijn baas geen goede beslissing kon nemen, ook al zou hij dat willen….

…De droom over het alziende oog symboliseert een hoger niveau van bewustzijn, of meer bewust worden van jezelf en van de wereld om je heen. Misschien beleef je een tijd in je leven waarin je mentaal of spiritueel aan het evolueren bent. Het alziende oog is gebruikelijk bij gebruikers van ayahuasca of andere hallucinogene stoffen, omdat het symbool staat voor het hogere niveau van bewustzijn, gewaarzijn of inzicht dat wordt verkregen tijdens het gebruik van de stoffen. Het weerspiegelt ook het gevoel dat de gebruiker heeft om verbinding te maken met iets groots dan zijzelf….

…De droom over het krijgen of zien van iemand met een blauw oog symboliseert een conflict van opvattingen of ideeën. Bewijs of schaamte dat iemand anders het niet leuk vindt wat u denkt. Sociaal bewijs dat uw ideeën, opvattingen of acties uit het verleden tegengesteld zijn. Het kan ook de weergave zijn van een straf voor uw ideeën of merkbare gevolgen van een argument over tegenstrijdige overtuigingen….

Zie de betekenis van Alziend Oog

…De droom over blind zijn symboliseert jou of iemand anders die niet in staat is om iets direct op te merken. Een totaal onvermogen om gemakkelijk een situatie in te schatten of de waarheid te zien. Een beperkt of gehandicapt vermogen om een ​​situatie direct te begrijpen. Blindheid in een droom kan wijzen op een verhoogde behoefte om lichaamstaal, gebaren of bedrog te gebruiken om de reacties van mensen te testen om hun echte bedoelingen te voelen. Negatief, blindheid in een droom kan een teken zijn dat u zich ervan bewust bent dat u zich te diep in een moeilijke of belangrijke situatie bevindt zonder dat u het echt kunt begrijpen. Het kan ook een teken zijn dat u zich ongemakkelijk voelt bij het ontbreken van directe informatie. Voorbeeld: een man droomde ervan om met een blinde te wandelen. In zijn wakende leven probeerde hij te praten met mensen waarvan hij dacht dat ze leugenaars waren en hij moest voorzichtig met hen praten om hun echte bedoelingen te voelen….

…Dromen dat je op een blind date bent, symboliseert enthousiasme voor iets nieuws dat je probeert. Misschien neem je een kans met een nieuw idee, nieuwe houding of mogelijkheid. Nieuwe ervaringen die u kiest te hebben zonder precies te weten wat er zal gebeuren. Mogelijk een teken dat u zich volledig inzet voor plannen of suggesties waar u niet veel van af weet….

…De droom over een gebakje symboliseert luxe aflaten, sensueel genot of romantische dating. Een feel good-ervaring die ‘geweldig’ is. Een plezierige ervaring waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is of met oog voor detail. Gevoel dat alles perfect is. Een persoon of situatie die u volledig wil plezieren. De droom over het eten van een gebakje kan een teken zijn dat u van het leven geniet en de vruchten plukt….

…De droom over telekinese symboliseert moeiteloze controle of verandering. Mensen of situaties laten doen wat je wilt, zonder erover te hoeven praten. Onuitgesproken respect of actie die namens u wordt ondernomen. Onuitgesproken gebaren die anderen dwingen te handelen zoals jij dat wilt. Het kan ook de weergave zijn van zeer responsieve of goed luisterende mensen. Negatief, telekinese kan een weerspiegeling zijn van een stille behandeling, boos kijken of mensen het gevoel geven dat je ze niet leuk vindt, zodat ze zich zullen gedragen zoals jij dat wilt. Het ~boze oog~ om een ​​gewenst antwoord te krijgen. Gevoeligheid die ernstige gevolgen heeft als je niet alleen perfect bent. Anderen beangstigen waar je om geeft, behalve wat je wilt….

…De droom over verdwaald zijn symboliseert je poging om je weg te vinden door een onbekende situatie of die je onzeker maakt. Misschien ervaar je een vreemde of enge situatie die verontrustend is omdat deze nieuw is. Het ontbreekt u aan de duidelijkheid die u wenst in een situatie waaraan u niet gewend bent. Opheldering willen in zaken of spiritualiteit. Als alternatief weerspiegelt het verdwalen in een droom afleiding waardoor je je gevoel voor doel of richting hebt verloren. Afgaan op een raaklijn die je afleidt van het grote geheel. Het gevoel hebben dat je je tijd verspilt of dat je leven in cirkels draait. Dromen van verdwaald zijn en naar huis willen, symboliseren je wens om stabiliteit te vinden of een gevoel van normaliteit te creëren in een situatie. Gefrustreerd zijn dat je iets niet weer normaal kunt krijgen. Een wens om weer verbonden te worden met wat jou gelukkig maakt. Verdwaald zijn in een droom kan een teken zijn dat je je prioriteiten moet doorzoeken om een ​​belangrijke beslissing te nemen. De droom over verdwaald zijn tijdens het autorijden symboliseert plannen of beslissingen die ten prooi zijn gevallen aan afleiding. Het grote geheel uit het oog verliezen terwijl u teveel op de details focust. De droom dat je verdwaald bent in een bos, kan een gevoel zijn dat je overweldigd bent door verwarring. Niet weten waar u een probleem moet aanpakken of uzelf uit de problemen moeten helpen. Gevoel dat er geen oplossingen zijn en niemand om u te helpen. Het gevoel hebben dat je helemaal de weg kwijt bent in een wakkere levenssituatie….

…De droom over een computermuis symboliseert controle over je gedachten. De richting van je denken. Jezelf vertellen waarop je je moet concentreren of wat je moet doen. Het kan ook de weergave zijn van het vermogen om prioriteiten te stellen. De droom over een computermuis die door iemand anders wordt bestuurd, symboliseert een aspect van je persoonlijkheid dat je beslissingen stuurt. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van mensen die u vertellen waarop u zich moet concentreren. Iemand een computermuis geven of verkopen, kan betekenen dat u uzelf of iemand anders helpt om voor zichzelf te denken. Negatief kan het er ook op wijzen dat je het vermogen om onafhankelijk te denken opgeeft of het belangrijkste uit het oog verliest. De droom over een defecte computermuis symboliseert verwarring, tegenslagen of vertragingen….

…De droom over het drinken van wodka symboliseert de wens om je goed te voelen zonder iets op te merken. Proberen te genieten terwijl je opzettelijk blind bent voor een probleem. Gevaarlijk bewust van jezelf die grenzen verlegt. Negatief gezien kan wodka uw poging weerspiegelen om u goed te voelen door problemen te negeren. Het risico bestaat dat u overboord gaat als u zich amuseert door iets belangrijks niet aan te pakken of te bespreken. Je goed voelen terwijl je je ervan bewust bent dat je een verantwoordelijkheid negeert. Het kan ook de weergave zijn van het vergroten van uw geluk met een relatie. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan wodka te drinken, waardoor er een bom zou afgaan als hij te veel dronk. Toen hij wakker was, had hij serieuze vertrouwens- en relatieproblemen met een meisje dat hij in verlegenheid bracht en hij deed zijn uiterste best om zich bij haar goed te voelen zonder de aandacht op het probleem te vestigen. Deze verwaarlozing vernietigde de relatie….

…De droom over peperkoek symboliseert je goed voelen met iets zoals het is. Mensen of situaties waar je je goed in voelt en nergens voor wilt veranderen. Positieve gevoelens over stabiele vriendschappen of gezinsleven. Negatief, peperkoek kan een teken zijn dat u opzettelijk blind bent voor een probleem of een persoon die u niet wilt haten. De droom over een peperkoekman symboliseert een persoon of situatie die je ervan overtuigt om ervan te genieten. Voorbeeld: een jonge man droomde ervan aangevallen te worden door een peperkoekman. Toen hij wakker was, ontkende hij iemand die hij aardig vond en die niet echt zijn vriend was. Hij begon langzaam de waarheid te zien en vond het moeilijk om deze persoon te haten….

…De droom over een zombie vertegenwoordigde automatisch of blind denken. Een teken dat u zich teveel zorgen maakt over wat andere mensen denken of dat u niet voor uzelf denkt. Het kan ook de weergave zijn van jaloezie omdat het anderen niet behaagt. Zombies in dromen zijn een teken dat je niet onafhankelijk of objectief denkt. Het suggereert ook dat je je vermogen om onafhankelijke keuzes te maken opgeeft omdat je door een persoon of situatie in een ~trance~ bent geraakt. Iemand of iets anders beïnvloedt uw besluitvorming. Een zombie is een veel voorkomend symbool voor iemand die onder hoge groepsdruk staat. Voorbeeldsituaties die een zombiedroom kunnen oproepen, kunnen seksuele aantrekkingskracht zijn die u ertoe aanzet om dingen voor iemand te doen omdat u wilt dat hij of zij u aardig vindt, of ongebruikelijke maatregelen nemen om indruk te maken op iemand wiens mening u echt belangrijk vindt. Krachtige gevoelens van jaloezie die wanhopig anderen naar beneden willen halen. Als alternatief kunnen zombies je gevoelens weerspiegelen over mensen die jaloers zijn op iets dat je hebt of die voor niets stoppen om toegang te krijgen tot iets goeds dat je hebt. Het kan ook de weergave zijn van gevoelens over mensen die niet voor zichzelf denken. De droom over weglopen voor zombies symboliseert je wens om een ​​persoon of situatie te vermijden waarvan je denkt dat die jaloers is op wat je hebt. Misschien ben je bang om te verliezen wat je hebt aan de jaloezie van iemand anders. Je bent misschien ook bang om iets speciaals te verliezen omdat iemand die jaloers is, wanhopig is om je samen met hen neer te halen. De droom dat je moeder is geïnfecteerd door zombies, kan je gevoel vertegenwoordigen dat pech of toevalligheden je altijd tot jaloezie op anderen leiden. Voel je niet in staat om bij te blijven of indruk op anderen te maken. Voorbeeld: een man droomde ervan een zombie te zien. Toen hij wakker was, was hij onzeker over de dingen die hij op een internetberichtenforum tegen iemand zei en besteedde hij veel tijd aan het verwijderen van die opmerkingen. De zombie weerspiegelde zijn blinde onzekerheid over wat andere mensen dachten dat hem ertoe bracht koste wat het kost elke verlegenheid te vermijden….

…De droom over de papaverbloem symboliseert je wens om je goed te voelen en niet op te merken hoe gevaarlijk een situatie is. Een teken dat je goede bedoelingen hebt, maar opzettelijk blind bent voor een probleem. Liever een goed gevoel geven zonder iets slechts te erkennen….

…De droom over het hebben van een baas symboliseert een gevoel van verplichting met mogelijke gevolgen. Ernst of gedisciplineerd moeten worden. Gevoel dat je de hele tijd iets moet doen. Het gevoel hebben dat een situatie, probleem of relatie prioriteit moet hebben. Iemand of iets dat ~uw leven regelt~ of ~de baas over u is~. Als alternatief kan het hebben van een baas werkkwesties weerspiegelen. Negatief, het hebben van een baas kan een weerspiegeling zijn van de angst om niet te voldoen. Het kan ook een teken zijn dat u een persoon of probleem toestaat te veel autoriteit over u te hebben. Beperking of een gebrek aan vrijheid. Het kan ook de weergave zijn van een obsessie met werk of een workaholic zijn. Misschien neemt u een situatie te serieus. Blind doen wat u wordt opgedragen. De droom over het vrezen van een baas symboliseert een angst voor autoriteit of een probleem dat voor jezelf opkomt. De droom om een ​​baas te zijn symboliseert je gezaghebbende of assertieve persoonlijkheid. Een situatie opmerken in het wakkere leven die volledig onder jouw controle is. Voorbeeld: een man droomde dat zijn baas hem een ​​reep reep gaf. In zijn wakkere leven wilde hij salarisverhoging, maar zijn baas gaf hem alleen complimenten over zijn goede werk. Voorbeeld 2: een man droomde van zijn voormalige baas die hij niet mocht. In zijn wakende leven kreeg hij promotie en haatte het. Voorbeeld 3: Een man droomde ervan een baas te hebben. Toen hij wakker was, voelde hij zich verplicht zijn zus te helpen met verhuizen. Voorbeeld 4: Een man droomde ervan hotelmanager te worden. In zijn wakkere leven had hij een aantal zieke familieleden die hij allemaal tegelijk moest verzorgen. Voorbeeld 5: Een man droomde ervan om naar zijn baas te gaan. Toen hij nog wakker was, vond hij het belangrijk om voor de slechte gezondheid van zijn vrouw te zorgen, omdat hij bang was dat ze zou sterven….

…De droom over de kleur roze symboliseert lust. Dit kan seksuele lust zijn of een krachtig gedachteloos verlangen om zo snel mogelijk iets te hebben. Positief is dat roze motivatie, drive en ambitie kan weerspiegelen. Negatief, roze weerspiegelt een blind seksueel verlangen of een buitensporige behoefte om te bereiken wat je wilt. Roze kan wijzen op een gebrek aan iets anders dan het hebben van wat je wilt, meestal seks. Het kan zijn dat u te gretig bent om obstakels of mensen die u in de weg staan ​​opzij te schuiven. Roze kan ook een symbool zijn voor meisjes, maar dit komt niet zo vaak voor in dromen….

…De droom over een lemming symboliseert beslissingen die uitsluitend gebaseerd zijn op wat andere mensen doen. Het kan ook de weergave zijn van blind vertrouwen of slechte aannames. Een lemming kan een teken zijn dat u voor uzelf moet nadenken. Het kan ook betekenen dat u meer tijd moet besteden aan het overwegen van een risico dat u neemt….